- 21 Eylül 2013
- 1.402
- 530
- 168
- 37
- Konu Sahibi FairyTaleJoy
-
hey yarabbim.ama erkek mesajlaşıyordu eşim dese haklı oluyor mahkemede ispatlamdan.Mesaj içeriğini bilmeden.Yüce Türk adaleti!işin kötü yanı mahkemeler böyle durumlarda delil istiyor evde kamerayla dolaşmam lazımdı galibaa
ben eşimi kendi evimde kendi yatağımda yakaladım alt katta kayın validem oturuyordu her sabah onların kahvaltısını hazırlardım eşimin halasının kızı bize misafirliğe gelmişti yatılı olarak 3 aylık falan evliyim o zaman kendi evimde çayımı ocağa koydum alt kata indim onlarında çayını kordum inerken anahtarımıda aldım eşim ve o kız yatıyordu alt katta işim bitti evime geldim çayımı demledim sonra bi baktım kız yok yatak odama gittim ikiside orda aynı anda hem terlediğimi hem üşüdüğümü hissettim bağıramadım korktum sadece yatağın köşesine oturdum kahvaltı hazır diyebildim
osırada yeni hamileyim zaten yaşımda 20 sanırım gelin iftira atıyor derler diyede korktum babam asabi biri geri dönersem ne olur diye korktum zaten ben hep korktum hep hep.. beraber kahvaltı yaptık onlar karşımda yan yanalar kv yanına gittim anlattım şöyleki kv çok kötü biridir ama bu konuda hakkını yiyemem sen yukarı çık o kızı buraya gönder dedi gönderdim 2 dk sonra bir bağırışmalar kv kızı eline almış bir güzel dövdü ve kovdu.
eşim ise annem senin yüzünden onu kovdu diye beni dövdü kapıya attı beni eve alsın diye yalvardım ama almadı niye yalvardıysam artık
planını gerçekten merak ettim?
Daha önceki mesajda da sormuştum,
sevgilin boşanacak mı eşinden.
nasıl bir gelecek planladın.
kızın için yazık gerçekten.
keşke kötü evliliğinin faturasını kızın çekmeseydi.
sabretseydin zaman içinde alnın ak bir şekilde boşanmanın bir çaresi çıkardı elbet.
türlü mazeretin var ancak bunlar kanun önünde de vicdanda da aklanman için yeterli değil.
üzgünüm ama gelecek senin için daha da üzücü ve yıpratıcı olacaktır.
kızın ile ilgili eşinle çok sorun yaşayabilirsin.
ayrıca bu yaşadıkların kızında manevi bir çöküş yaratacaktır ve ömür boyu taşıyacaktır.
gerçekten kınamak niyetli değilim ama senin yorumlarından kendi durumunu ve gelecekte seni bekleyenleri
çok iyi tartıp hesaplamamadığın izlenimine kapıldım.
o sebeple sevgilinle planlarınızı soruyorum ne kadar sağlam diye...
anlık bir şoktan bahsediyorum ayrıca sen ne hakla benim kadınlık gururuma laf ediyorsun hamileliğin vermiş olduğu hassasiyetten dolayı saçmaladığını düşünüyorum özür dilemelisinonları aynı yatakta gördün kahvaltı hazır mı dedin? şaka mı yaa. nasıl bi mantık bu bir de karşılıklı oturup kahvaltı etmişsin hiç mi kadınlık gruru kalmadı bu millette anlamadım ben artık
çok sevindim. hayırlısı olmuş.olayın devamı ise şöyle ortak tanıdımız biri annemi aramış bu adam kızını dövüyor demiz babamda anneme git kızımı getir demiş annemde gelip beni aldı babamdan korkmama gerek yokmuş Allah razı olsun ailemden.boşandım ailemle yaşıyorum kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum
kesinlikle aynı fikirdeyimhey yarabbim.ama erkek mesajlaşıyordu eşim dese haklı oluyor mahkemede ispatlamdan.Mesaj içeriğini bilmeden.Yüce Türk adaleti!
tühh size patlaması kötü olmuş.. Okadar sefasını sürdünüz keşke bize patlasaydı
aynen canım teşekkür ederimçok sevindim. hayırlısı olmuş.
sence sevgilisi boşanır mı
aynısını komşum yaşıyor,ikisi de evli 2 çocuklu,sevgilisinin karısı tekrar hamile
günün yorumuokuduğum yorumlardan sonra karısını aldatan erkeklere kızmayacağım,kimbilir karısından ne çekmiştir de aldatmıştır diyeceğim
anlık bir şoktan bahsediyorum ayrıca sen ne hakla benim kadınlık gururuma laf ediyorsun hamileliğin vermiş olduğu hassasiyetten dolayı saçmaladığını düşünüyorum özür dilemelisin
herkes ne kadar güzel kötülemiş aşağlamış kadını.
evet yapmış bir hata.
eee bizim hayattaki varlık amacımız insanları aşağlamak mı yoksa yardımcı olmak mı?
yazıları açtığı konuların büyük bir kısmına baktım.
bu kadın hiç bir zaman "haklıyım kime ne" dememiş. hep pişman ve boynu bükük yazmış.
ama maşallah imkanımız olsa irandaki recm gibi kadını gömüp kafasını taşlayacağız.
yapmayın etmeyin. bu kadın annemiz de olurdu, kız kardeşimiz de, kızımız da. biraz vicdan lütfen.
bunu yazarken ben aldatmanın demek olduğunu çok iyi biliyorum. babam annemle çıkarken başka kadından çocuk sahibi oldu, annem affetmedi, intihar edecekti, yalvardı yakardı annem yine o haliyle affeti. sonra seneler geçti ablamlar ben doğdum. ve sonra tam 4 sene boyunca aldattı. eve gelmedi. inkar etti. yakalandı. hatta ben bile yakaladım.
annem boşanmak istedi. babam boşamadı. noldu? babam bıraktı o kadını da 15 sene geçti üstünden. babamı babalığı bırak insan olarak gördüm. defalarca hatalar yapan bir insan.
bunun hakkı nedir? öldürmek mi? aç bırakmak mı? babalıktan men etmek mi? dayak mı atmak?
haşa biz kimiz kızlar? biz aciz kullarız.
inanan insanlar olarak babama çok kızdım ama afdileyip pişman olup geri dönen bir insanı rabbim bile affederken biz şeytanın kibrine uyup onu cezalandırmak haddimize mi düşmüş.?
bu kadını da anlıyorum. bir kadın olarak bir anne adayı olarak anlıyorum. Burda herkes maşallah çok güzel kınamış herkes kendisini. kınadığınızın başınıza gelip imtihan olunmayacağınızı nerden biliyoruz? Peki nefsimiz bizim elimizde mi? ben de yapmam diyorum. İnşallah da yapmam. Ama nerden biliyoruz?
yazıktır yapmayın. sizin de kızınız var.
ayrıca konu sahibesi kaç kere boşanmak istediğini söylemiş uğraşmış. yapmamış değil. ama bırakmamışlar.
her neyse.
kendisine nacizane önerim. çağlayana gidip bir dilekçe dolduruyorsunuz. boşanma davası açılıyor. zaten ortada ispatlanmış bir aldatma var. hakim sizi rahatça boşar. kızınız büyük ihtimalle babada kalır. 2 haftada ya da hafta 1 haftasonları görebilrsiniz. eşinizle o konuda anlaşmanıza bağlı. bu da artık sizin cezanız olur. 18 yaşına geldiği zaman kızınız zaten kendi tercihini yapacaktır.
sevgilinizin evli ve çocuklu olması da yanlış. zaten bir yanlışa düşmüşsünüz yanlış üstüne yanlış yapmışsınız. eğer eşiyle ciddi sorunları varsa zaten boşanır yoksa siz de bırakın adamı. boşanınca özgür bir kadın olursunuz. ondan sonra daha doğru adımlar atarsınız.
ayrıca böyle bir hata yapıp da böyle bir siteye başlık açmanızın da herhangi bir mantık barındırmıyor kusura bakmayın. burda başlık açacağınız ve cevap yazacağınız zaman dilimde gidip profesyonel bir psikolog yardımı alabilirdiniz.
hayırlı cumalar.
anlamak için yaşamak lazım inşallah sende yaşa (mazsın) sanki ben aldattışım gibi aman Allahım koşuşmaya bakşok kaç dakika sürer ki sonrasında oturup kahvaltı etmişsiniz birde o kişiliksizlerle. ya onu da geçtim adam hem suçlu hem güçlü seni hamile halinle dövmüş kapıya koymuş sen içeri al diye ağlamışsın.
konu sahibinin beraber olduğu adam sizin kocanız olsa böyle tepki verir miydiniz
anlamak için yaşamak lazım inşallah sende yaşa (mazsın) sanki ben aldattışım gibi aman Allahım koşuşmaya bak
herkes ne kadar güzel kötülemiş aşağlamış kadını.
evet yapmış bir hata.
eee bizim hayattaki varlık amacımız insanları aşağlamak mı yoksa yardımcı olmak mı?
yazıları açtığı konuların büyük bir kısmına baktım.
bu kadın hiç bir zaman "haklıyım kime ne" dememiş. hep pişman ve boynu bükük yazmış.
ama maşallah imkanımız olsa irandaki recm gibi kadını gömüp kafasını taşlayacağız.
yapmayın etmeyin. bu kadın annemiz de olurdu, kız kardeşimiz de, kızımız da. biraz vicdan lütfen.
bunu yazarken ben aldatmanın demek olduğunu çok iyi biliyorum. babam annemle çıkarken başka kadından çocuk sahibi oldu, annem affetmedi, intihar edecekti, yalvardı yakardı annem yine o haliyle affeti. sonra seneler geçti ablamlar ben doğdum. ve sonra tam 4 sene boyunca aldattı. eve gelmedi. inkar etti. yakalandı. hatta ben bile yakaladım.
annem boşanmak istedi. babam boşamadı. noldu? babam bıraktı o kadını da 15 sene geçti üstünden. babamı babalığı bırak insan olarak gördüm. defalarca hatalar yapan bir insan.
bunun hakkı nedir? öldürmek mi? aç bırakmak mı? babalıktan men etmek mi? dayak mı atmak?
haşa biz kimiz kızlar? biz aciz kullarız.
inanan insanlar olarak babama çok kızdım ama afdileyip pişman olup geri dönen bir insanı rabbim bile affederken biz şeytanın kibrine uyup onu cezalandırmak haddimize mi düşmüş.?
bu kadını da anlıyorum. bir kadın olarak bir anne adayı olarak anlıyorum. Burda herkes maşallah çok güzel kınamış herkes kendisini. kınadığınızın başınıza gelip imtihan olunmayacağınızı nerden biliyoruz? Peki nefsimiz bizim elimizde mi? ben de yapmam diyorum. İnşallah da yapmam. Ama nerden biliyoruz? hadi biz yapmadık? annemiz? kız kardeşimiz? hatta kızımız? bişeyi kınarken bi kere düşünmek lazım. boğamız kırk boğum.
yazıktır yapmayın. sizin de kızınız var.
ayrıca konu sahibesi kaç kere boşanmak istediğini söylemiş uğraşmış. yapmamış değil. ama bırakmamışlar.
her neyse.
kendisine nacizane önerim. çağlayana gidip bir dilekçe dolduruyorsunuz. boşanma davası açılıyor. zaten ortada ispatlanmış bir aldatma var. hakim sizi rahatça boşar. kızınız büyük ihtimalle babada kalır. 2 haftada ya da hafta 1 haftasonları görebilrsiniz. eşinizle o konuda anlaşmanıza bağlı. bu da artık sizin cezanız olur. 18 yaşına geldiği zaman kızınız zaten kendi tercihini yapacaktır.
sevgilinizin evli ve çocuklu olması da yanlış. zaten bir yanlışa düşmüşsünüz yanlış üstüne yanlış yapmışsınız. eğer eşiyle ciddi sorunları varsa zaten boşanır yoksa siz de bırakın adamı. boşanınca özgür bir kadın olursunuz. ondan sonra daha doğru adımlar atarsınız.
ayrıca böyle bir hata yapıp da böyle bir siteye başlık açmanızın da herhangi bir mantık barındırmıyor kusura bakmayın. burda başlık açacağınız ve cevap yazacağınız zaman dilimde gidip profesyonel bir psikolog yardımı alabilirdiniz.
hayırlı cumalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?