sonunda patladı

onları aynı yatakta gördün kahvaltı hazır mı dedin? şaka mı yaa. nasıl bi mantık bu bir de karşılıklı oturup kahvaltı etmişsin hiç mi kadınlık gruru kalmadı bu millette anlamadım ben artık

sence sevgilisi boşanır mı

aynısını komşum yaşıyor,ikisi de evli 2 çocuklu,sevgilisinin karısı tekrar hamile

Kizin başına neler gelmis piskolijisi mahvolmus diyen arkadaslara soruyorum sizin eşinize boyle bir kadin dadansa yine ayni seyi soylermiydiniz yani.

anlık bir şoktan bahsediyorum ayrıca sen ne hakla benim kadınlık gururuma laf ediyorsun hamileliğin vermiş olduğu hassasiyetten dolayı saçmaladığını düşünüyorum özür dilemelisin

çok sevindim. hayırlısı olmuş.

herkes ne kadar güzel kötülemiş aşağlamış kadını.

evet yapmış bir hata.

eee bizim hayattaki varlık amacımız insanları aşağlamak mı yoksa yardımcı olmak mı?

yazıları açtığı konuların büyük bir kısmına baktım.

bu kadın hiç bir zaman "haklıyım kime ne" dememiş. hep pişman ve boynu bükük yazmış.

ama maşallah imkanımız olsa irandaki recm gibi kadını gömüp kafasını taşlayacağız.

yapmayın etmeyin. bu kadın annemiz de olurdu, kız kardeşimiz de, kızımız da. biraz vicdan lütfen.

bunu yazarken ben aldatmanın demek olduğunu çok iyi biliyorum. babam annemle çıkarken başka kadından çocuk sahibi oldu, annem affetmedi, intihar edecekti, yalvardı yakardı annem yine o haliyle affeti. sonra seneler geçti ablamlar ben doğdum. ve sonra tam 4 sene boyunca aldattı. eve gelmedi. inkar etti. yakalandı. hatta ben bile yakaladım.

annem boşanmak istedi. babam boşamadı. noldu? babam bıraktı o kadını da 15 sene geçti üstünden. babamı babalığı bırak insan olarak gördüm. defalarca hatalar yapan bir insan.

bunun hakkı nedir? öldürmek mi? aç bırakmak mı? babalıktan men etmek mi? dayak mı atmak?

haşa biz kimiz kızlar? biz aciz kullarız.

inanan insanlar olarak babama çok kızdım ama afdileyip pişman olup geri dönen bir insanı rabbim bile affederken biz şeytanın kibrine uyup onu cezalandırmak haddimize mi düşmüş.?

bu kadını da anlıyorum. bir kadın olarak bir anne adayı olarak anlıyorum. Burda herkes maşallah çok güzel kınamış herkes kendisini. kınadığınızın başınıza gelip imtihan olunmayacağınızı nerden biliyoruz? Peki nefsimiz bizim elimizde mi? ben de yapmam diyorum. İnşallah da yapmam. Ama nerden biliyoruz? hadi biz yapmadık? annemiz? kız kardeşimiz? hatta kızımız? bişeyi kınarken bi kere düşünmek lazım. boğamız kırk boğum.

yazıktır yapmayın. sizin de kızınız var.

ayrıca konu sahibesi kaç kere boşanmak istediğini söylemiş uğraşmış. yapmamış değil. ama bırakmamışlar.

her neyse.

kendisine nacizane önerim. çağlayana gidip bir dilekçe dolduruyorsunuz. boşanma davası açılıyor. zaten ortada ispatlanmış bir aldatma var. hakim sizi rahatça boşar. kızınız büyük ihtimalle babada kalır. 2 haftada ya da hafta 1 haftasonları görebilrsiniz. eşinizle o konuda anlaşmanıza bağlı. bu da artık sizin cezanız olur. 18 yaşına geldiği zaman kızınız zaten kendi tercihini yapacaktır.

sevgilinizin evli ve çocuklu olması da yanlış. zaten bir yanlışa düşmüşsünüz yanlış üstüne yanlış yapmışsınız. eğer eşiyle ciddi sorunları varsa zaten boşanır yoksa siz de bırakın adamı. boşanınca özgür bir kadın olursunuz. ondan sonra daha doğru adımlar atarsınız.

ayrıca böyle bir hata yapıp da böyle bir siteye başlık açmanızın da herhangi bir mantık barındırmıyor kusura bakmayın. burda başlık açacağınız ve cevap yazacağınız zaman dilimde gidip profesyonel bir psikolog yardımı alabilirdiniz.

hayırlı cumalar.

Son düzenleme:
sence sevgilisi boşanır mı

aynısını komşum yaşıyor,ikisi de evli 2 çocuklu,sevgilisinin karısı tekrar hamile

Boşanmayacağını ben de tahmin ediyorum.
özellikle soruyorum.Acaba değdi mi yaptıklarına ve gelecekte başına geleceklere oturup bir düşünsün diye.
ama sanırım cevap vermeyecektir.
en büyük kaybeden kendisi olacak en çok üzülen de kızı.
sevgilisi ise hayatına aynen devam edecektir büyük ihtimalle.
aksi için planları varsa yazarsa aydınlanmış oluruz.
ama genelde bu hikayeler böyle acı biter

anlık bir şoktan bahsediyorum ayrıca sen ne hakla benim kadınlık gururuma laf ediyorsun hamileliğin vermiş olduğu hassasiyetten dolayı saçmaladığını düşünüyorum özür dilemelisin

şok kaç dakika sürer ki sonrasında oturup kahvaltı etmişsiniz birde o kişiliksizlerle. ya onu da geçtim adam hem suçlu hem güçlü seni hamile halinle dövmüş kapıya koymuş sen içeri al diye ağlamışsın.

konu sahibinin beraber olduğu adam sizin kocanız olsa böyle tepki verir miydiniz

anlamak için yaşamak lazım inşallah sende yaşa (mazsın) sanki ben aldattışım gibi aman Allahım koşuşmaya bak

Sebep her ne olursa olsun, insanlar aldatılmayı hak etmez.
O aldatılan kadın olsaydınız nasıl hissederdiniz?
Siz evde onun gömleklerini ütülerken o başka kadının koynunda olsaydı ne hissederdiniz

Adini unuttum bi uye vardi kocasi eski sevgilisiyle aldatta kadini, yetmedi gitti eski sevgilisiyle yasadi, devran dondu kocasi dondu affetti kkda nerdeyse bayram yapildi. O kadar normaldi aldatmanin affedilmesi.

Simdi erkegin aldatmasini normal goren kadinlar, burda lagaluga yapmasin bu bir.

Konu sahibine gelince, bu rezilligi sen istedin, simdi pasa pasa bedelini odeyeceksin.

Burda konuştuğunuz kişi "sizin eşinizle birlikte olan kadın" olsaydı yine de böyle sağduyulu olur muydunuz? İkisini de anlamaya çalışır mıydınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…