- 5 Aralık 2009
- 586
- 30
- 118
- Konu Sahibi FairyTaleJoy
-
peki ya kızınızı size vermeme ihitmalini düşndünüz mü hiç???
eski konularınızdan gördüğüm kadarıyla 6-7 yaşlarında bir kızınız var.ayrıca bu ilişkinizi de 2 yıldır sürdürüyorsunuz...
2 yılda olacakları hesap etmiş olmalıydınız...eşinizin değil de sizin bir planınız olmalı diye düşünüyorum???
bilmiyorumm. yok gayet sakindi allahından bul dedi vursam değmessin suratına tükürsem ona da değmessin dedi
sadece napıcağımı bilmiyorum üzgün falan değilim haketmiştim çünkü kafa mı tek kurcalayan şey değdi mi ?
ben onu seviyorum
beklediğim şeydi aslında normal olan da öyle yapması olurdu ama tuhaflık orda yapmadı ya kafasında bişey var planladığı ya da değmiyeceğimi düşündüğünden yapmadı
arkadaş ben hiç bir kadının aldattıktan sonra sonunda paqtladı gibi lakayık bir şekilde anlatıcana inanmıyorum ben eşimi aldatsam ki bu bana göre olamayacak bişey bunu dile getirmek istesem üzüntümden kahrolmustum annem babam a laf gder değerimi düşürdüm evladım varsa yüzlerine nasıl bakıcam diye kocama nnasıl acıklamada bulunucam millete rezil olucam evliliğim bitti hayatıma nasıl yön vericem diye bin takla atıp düşünürken böle relax bir şekilde sonunda patladı falan yakısmıyor tam olarak anlatcaksanız anlatın yoksa inandırıcılıgınız gercekten yok
nicke dikkat etmemiştim. şimdi bakınca hatırladım canım.
nicke dikkat etmemiştim. şimdi bakınca hatırladım canım.
bunları düşünen bir kadın aldatmazdı diye düşünüyorum..
kendine saygın yok hadi. 5 6 yaşındaki çocuğunada mı yokben gerçkten anlamıyorum. melek gibi bir yavrunuz var.. günahsız, parlayan gözleri olan bir çocuk.. ve siz başka biriyle ilişki sürdürüyorsunuz.. üstelik sevgilizde size hayvan gibi davranıyormuş..
sorma:)sendede ne hafıza varmıs yahu
onun eşi çok önceden öğrenmişti zaten ama umrunda olmadı ben kocamı senden geri alıcam dedi sadece hiç bişe olmamış gibi devam ediyobu arada 2ci adamda evliydi değilmi. sizi aldatma konusundan hatırladım. umarım onun eşide öğrenir bunu.
arkadaş ben hiç bir kadının aldattıktan sonra sonunda paqtladı gibi lakayık bir şekilde anlatıcana inanmıyorum ben eşimi aldatsam ki bu bana göre olamayacak bişey bunu dile getirmek istesem üzüntümden kahrolmustum annem babam a laf gder değerimi düşürdüm evladım varsa yüzlerine nasıl bakıcam diye kocama nnasıl acıklamada bulunucam millete rezil olucam evliliğim bitti hayatıma nasıl yön vericem diye bin takla atıp düşünürken böle relax bir şekilde sonunda patladı falan yakısmıyor tam olarak anlatcaksanız anlatın yoksa inandırıcılıgınız gercekten yok
evet aldatma var ve asla tasvip etmeyeceğim ve büyük konuşmiyim yapmayacağım birşey ama konu sahibinin eski konularını da bir göz atsanız diyorum bu kadar acımasız yorumlar yapmadan önce. yanlış anlaşılmasın aldatmasını haklı göstermiyorum ama kıza bunu yaptıracak kadar neler yaşamış onları da düşünmek lazım hangi raddeye gelmiş nasıl bir psikolojiye sokmuş bunları da düşünüp ve en önemlisi kendimizi onun yerine koyarak öyle yorum yapmamız gerekir diye düşünüyorum.
onun eşi çok önceden öğrenmişti zaten ama umrunda olmadı ben kocamı senden geri alıcam dedi sadece hiç bişe olmamış gibi devam ediyo
evet fazla sakinim o sölediklerinizin hepsini ç.çok düşündüm bile bile devam ettim o yüzden bu kadar sakinim lakayit olması için patladı demedim daha önceki konuda bi arkadaş elinde patlar inşaallh demişti o yüzden patladı dedm daha önceki konulardan bilenler var o yüzden yazmadım tekrar
onun eşi çok önceden öğrenmişti zaten ama umrunda olmadı ben kocamı senden geri alıcam dedi sadece hiç bişe olmamış gibi devam ediyo
evet fazla sakinim o sölediklerinizin hepsini ç.çok düşündüm bile bile devam ettim o yüzden bu kadar sakinim lakayit olması için patladı demedim daha önceki konuda bi arkadaş elinde patlar inşaallh demişti o yüzden patladı dedm daha önceki konulardan bilenler var o yüzden yazmadım tekrar
Patladı Gitti Hemiii
olacakları hesap ettim tabi ki o yüzden bu kadar sakinim. benm planlarım vardı aslında ama bundan sonrası için düşünerek hareket etmek zorundayım. eşimin de beklediği bişeydi sadece bu kadarını beklemiyodu
hiç bir kadın bu kadar geniş olamaz yaaa...aldatıpta sonradan kocası öğrenince sonunda patladı diyemezzzzz..
göz atıcam ama ben gene ne olursa olsun aldatmak konusu olunca kimsenin hak ettiğini düşünmüyorum böle yakalancagına aldatsaydı hemde ben su anda sadece onun gözüyle bakıcam eski konuları okudumda bir de cocugunu düşünün bide kocasını tabi artık bir koca kaldıysa arkada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?