- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
- Konu Sahibi FairyTaleJoy
-
peki planınız nedir? çocuğunuzu alıp yeni bir hayata başlamak mı? sevgiliniz boşanıp sizle beraber olmaycağına göre,yalnızsınız demektir.
peki madem böyle olacaktı,bu rezalete bağlamadan iş,boşansaydınız daha iyi değil miydi?
şimdi farklı mı olacak? yine ailen istemeyecek ne değişti? en azından onurlu bir şekilde ayrılmış olurdun..şimdi kızını bile senden alabilr kocan farkında mısın??
ya o çocuk ömür boyu bu olayı duymadan yaşar mı sanıyorsun,gençkız olduğunda ne hissedecek düşünmedin mi?madem o kadar hesap yağptın bunları dda düşünmüşsündür heralde?
yargılamak haddime değil ama çocuklar sözkonusu olunca duramıyorum..
Kızıyla tehdit edecek muhtemelen.Önce susup düşünür değmez değer. Zamanla koymaya başlar. Yediremez kendine...
sadece napıcağımı bilmiyorum üzgün falan değilim haketmiştim çünkü kafa mı tek kurcalayan şey değdi mi ?
ben onu seviyorum
beklediğim şeydi aslında normal olan da öyle yapması olurdu ama tuhaflık orda yapmadı ya kafasında bişey var planladığı ya da değmiyeceğimi düşündüğünden yapmadı
ya ben boşanmaya çalıştım defalarca aileme de eşimede söyledim ben boşanmak istiyorum diye ne ailem ne o kabul etmedi bişeyler olduğunu hissettiği halde bi konu açmıştyım hatta boşanıyorum diye o zaman bile sadece ,3 gün sürdü aldım karşıma anlattım sana karşı bişey hissetmiyorum bu evlilik gitmiyo seni de mutlu edemiyorum bende değilim bi sürü laf döktüm ailemde istemiyosu zaten eve geri getirdi beni yalvardım daha büyük bişe olmadan güzellikle bitsin diye ama anlamadıı ( böle yaptığı için haklıyım demiyorum ltfn bunu da yanlış anlamayın sadece boşanmaya çok çalıştığımı anlatmaya çalıştım )
Kızıyla tehdit edecek muhtemelen.
Siz onu seviyorsunuz ama onun da bir karısı var bunun farkında mısınız? Yakalanmaktan ziyade bundan sonra olacaklar korkutmuyor mu sizi? Peki ya evladınız? Hiiç mi içiniz sızlamıyor?
Eski konularınıza göz atınca evliliğinizde çok sıkıntı yaşadığınızı gördüm hiçbir kadın bunları hak etmez fakat o zaman ayrılsaydınız yani aldatmak nedir yakışıyor mu ? Ayrıca karşıdaki adamın da bir eşi var o da kadın nasıl giriyorsunuz onun hakkına ve nasıl içiniz bu kadar rahat? Sizi kınamak istemiyorum ama böyle kadınları görünce kendimi tebrik ediyorum. Biriyle beraberken başkasına da aşık olabilirsin falan evet ama bu durumda o kişiden ayrılmak gerekir, ve karşıdaki adamın evli olmaması gerekir. Allah kimsenin başına vermesin evli bir adama aşık olmayı. Ama işin tuhaf yanı siz mahcup falan değilsiniz. Bu ne rahatlık anlamadım. Allah korusun benim başıma gelse utancımdan yerin dibinde olurdum şu an. Siz kesinlikle haklı değilsiniz, diğer konularınızda haklı olmanız yaptığınız şeyi değiştirmiyor. Üstelik küçük kızı olan bir kadın nasıl hala böyle heyecanlar peşinde koşar? Boşanırken çocuğunuzu da alamayacaksınız muhtemelen bu aldatma olayını eşiniz ispatlarsa. Artık yasak aşkınızın tadını çıkarırsınız, kızınızı da haftada iki gün falan görürsünüz. Ama zaten her şeyi hesap ettim ondan rahatım diyorsunuz, sizin gibi insanlar çocuk sahibi oluyor fakat burada yüzlerce kadın çocuk sahibi olmak için gözyaşları döküyor. Haksızlık gerçekten.
Bana yaptıkları cahil cesareti gibi geldi. Çünkü işin tüm ahlaki boyutunu bir kenara bırakıyorum. Ben yakalanma korkusundan bunu yapamazdım. :18:
24 yaşında 6 yıllık evliyim evliliğimin ilk üç yılı kayınvalidemlerle aynı evde kaldım dördüncü yılda yeme içme bir yatma ayrı oldu son iki yılda tamamen ayrıyım pazardan pazara bazen gidip belki yarım saat bi saat görüşüyoruz. ama yaşadığım dört yıl tam bi kabus doluydu hiç bi haklılık payları olmadan beni çok ezdiler çocktum ve her dediklerini yapmama rağmen hep ezildim evlendiğim ilk günden kavgalar başladı. evden dışarı çıkmama izin vermiodu kayınpederim giyinmem yemem içmem herşeye kızarak hayatımı zindan etti. ayaklarına kadar bana yıkatım gece 11 e kadar ben uyumadan uyuyamassın sabah ben kalktığımda ayakta olucaksın vs. hepsini anlatarak uzatmicam ve bunlar olurken hiç birinde eşim bana arka çıkmadı yardım etmedi destek olmadı haklısın üzülüyorum ama sen hallet beni karıştırma dedi. evet 3 senedir bunların hiç biri olmuyo rahatım artık ama ben bunlarını hiç birini unutamadım unatamıyorumda bunların hepsi beni eşimden soğuttu onu sevmiyorum hep direterek yürütmeye çalıştım bi gün iyiysek 3 gün kavgalı hiç cinsel anlamda istekli olamadım son zamanlarda da tamamen bitti ama eşim hep zorla da olsa beraber olmak istedi ve oldu onun için herşey yatak eğer her gün onunla yatarsam onun için hiç problemimiz yok çok iyi anlaşıyoruz ama yatmassam benden kadın olmaz sorumsuz problemli biriyim istemediğimi bile bile zorla yatıyo benle.. dün akşam hiç bi problem yokken çok düşünüp olmicağını anlayıp iş çıkışı eşime boşanmak istediğimi msj atarak söyleyip annemlere gittim (aradım ama cvp vermedi) 3 saat sonra falan arayıp noldu şimdi falan dedi olmuyo görüyosun dedim iyi dedi sadece ve kapadık aileme henüz bişey söylemedim bi hafta on gün kadar kimseyle bişey konuşmadan burda kalıp sonrasında konuşup boşanma davası açmayı düşünüyorum ama bi yandan da kararım net hiç uzatmayıp ailemle konuşup hemen davayı açim diorm kararsız kaldım aileler duyunca da hemen herkesin bi düzeltme çabasına gireceğini biliyorum ama ben bu durumu yaşamak istemiyorum sizden de fikir istiyorum
konunun biri bu. tecavüz ediyormuş eşin. kp ayaklarını yıkatıyormuş.
senin yapacağın tek şey burada durmayıp, adam gibi evine dönmek ve boşanmaktı
. 2 yılı boyunca eşini aldatmak sana ne kazandırdı ki.
pardon,yanlışın dibini kazandırmış. sonuçta bu işte
ya bunları yaparak ne kazanıyosun boşanmaya çalıştım yazıyorum oku bi zahmet
diyorumki,uğraş ailen kabul etmiyorsa git kapılarına sabahla. yalvar. beni evinize alın de. gitt sığınma evine. ama can yakma. aldatma.ya bunları yaparak ne kazanıyosun boşanmaya çalıştım yazıyorum oku bi zahmet
rahat falan değilim utanıyorum hemde çok ben ilk konumda da yazmıştım vicdanımla baş edemiyorum diye isteyerek bile bile başlamadım elimde olmadan aşık oldum elimden geleni de yaptım boşanmak içinde onun eşi bana ulaştığında da yerin dibine girdim özür dilemeye çalıştım ama onun hiç umrunda olmadı yine hi bişe olmamış gibi devam etti hayatına oda çabalasaydı belki de biticekti oda bişe yapmadı. ben anne olmayı haketmeyen biri değilim hatalar yaptım ama çocuğumu umursamamazlık yapmadım
ya bunları yaparak ne kazanıyosun boşanmaya çalıştım yazıyorum oku bi zahmet
Bir de yani burası türkiye, ben kadın halimle babamın silahını torpidoya koyup vurmaya gitmiştimErkek daha tehlikeli olur.
Bir de namus cinayeti diye bir kavram var
rahat falan değilim utanıyorum hemde çok ben ilk konumda da yazmıştım vicdanımla baş edemiyorum diye isteyerek bile bile başlamadım elimde olmadan aşık oldum elimden geleni de yaptım boşanmak içinde onun eşi bana ulaştığında da yerin dibine girdim özür dilemeye çalıştım ama onun hiç umrunda olmadı yine hi bişe olmamış gibi devam etti hayatına oda çabalasaydı belki de biticekti oda bişe yapmadı. ben anne olmayı haketmeyen biri değilim hatalar yaptım ama çocuğumu umursamamazlık yapmadım
Bakın ben diğer konularınızı okuduğumda sinirden kudurdum ne demek zorla birliktelik, kayınpederin pis ayaklarını yıkama vs diye. Ben aldatmadan öte bunun doğuracağı sonuçları düşünmeniz gerekirdi diyorum bir anne olarak. Hiç mi düşünmediniz onun psikolojisini? Şimdi onu sizden alırlarsa ne olacak ne hissedecek? Üstelik bu insanlar sürekli anlatacaklar ona sizin yaptığınız şeyi. Genç kız olduğunda utanç duyacak. Bunları düşünüp ayrılsaydınız keşke. Kimse istemedi mi sizi ayrılınca, çalışır dururdunuz ayaklarınızın üstünde. En azından o durumda çocuğunuzu size verirlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?