sonunda patladı

kesinlikle.. ....

Önce susup düşünür değmez değer. Zamanla koymaya başlar. Yediremez kendine...
Kızıyla tehdit edecek muhtemelen.

Siz onu seviyorsunuz ama onun da bir karısı var bunun farkında mısınız? Yakalanmaktan ziyade bundan sonra olacaklar korkutmuyor mu sizi? Peki ya evladınız? Hiiç mi içiniz sızlamıyor?

canım çalışıyormusun bilmiyorum ama eğer evliliğin gitmiyorsa ne bileyim işe girip boşanma konusunda çok ısrarcı olabilirdin. ya diğer adamda evliymiş. artık neyse olmuş olan bari bundan sonra düzeltme yoluna git hayatını. eşinde arık boşanır senden. bari bundan sonra düzelt kendini sıfırdan başla. tövbe et

'24 yaşında 6 yıllık evliyim evliliğimin ilk üç yılı kayınvalidemlerle aynı evde kaldım dördüncü yılda yeme içme bir yatma ayrı oldu son iki yılda tamamen ayrıyım pazardan pazara bazen gidip belki yarım saat bi saat görüşüyoruz. ama yaşadığım dört yıl tam bi kabus doluydu hiç bi haklılık payları olmadan beni çok ezdiler çocktum ve her dediklerini yapmama rağmen hep ezildim evlendiğim ilk günden kavgalar başladı. evden dışarı çıkmama izin vermiodu kayınpederim giyinmem yemem içmem herşeye kızarak hayatımı zindan etti. ayaklarına kadar bana yıkatım gece 11 e kadar ben uyumadan uyuyamassın sabah ben kalktığımda ayakta olucaksın vs. hepsini anlatarak uzatmicam ve bunlar olurken hiç birinde eşim bana arka çıkmadı yardım etmedi destek olmadı haklısın üzülüyorum ama sen hallet beni karıştırma dedi. evet 3 senedir bunların hiç biri olmuyo rahatım artık ama ben bunlarını hiç birini unutamadım unatamıyorumda bunların hepsi beni eşimden soğuttu onu sevmiyorum hep direterek yürütmeye çalıştım bi gün iyiysek 3 gün kavgalı hiç cinsel anlamda istekli olamadım son zamanlarda da tamamen bitti ama eşim hep zorla da olsa beraber olmak istedi ve oldu onun için herşey yatak eğer her gün onunla yatarsam onun için hiç problemimiz yok çok iyi anlaşıyoruz ama yatmassam benden kadın olmaz sorumsuz problemli biriyim istemediğimi bile bile zorla yatıyo benle.. dün akşam hiç bi problem yokken çok düşünüp olmicağını anlayıp iş çıkışı eşime boşanmak istediğimi msj atarak söyleyip annemlere gittim (aradım ama cvp vermedi) 3 saat sonra falan arayıp noldu şimdi falan dedi olmuyo görüyosun dedim iyi dedi sadece ve kapadık aileme henüz bişey söylemedim bi hafta on gün kadar kimseyle bişey konuşmadan burda kalıp sonrasında konuşup boşanma davası açmayı düşünüyorum ama bi yandan da kararım net hiç uzatmayıp ailemle konuşup hemen davayı açim diorm kararsız kaldım aileler duyunca da hemen herkesin bi düzeltme çabasına gireceğini biliyorum ama ben bu durumu yaşamak istemiyorum sizden de fikir istiyorum'
ARKADAŞLAR KIZIN DAHA ÖNCE AÇTIĞI KONU. EVET HEPİMİZ KARŞIYIZ ALDATMAYA. KADIN DA OLSA ERKEK DE. AHLAKİ DEĞERLERİMİZE AYKIRI. HELE Bİ DE ANNE İSE. ANCAK BENİM ANLADIĞIM ARKADAŞ BU SÜREÇTE KENDİSİ AİLESİ TARAFINDAN YANLIZ BIRAKILMIŞ VE DERİN Bİ ÇIKMAZA GİRMİŞ. TECAVÜZ, AŞAĞILANMA... KAYINPEDERİN AYAĞINI YIKAMA DA NE YAA!! KADINA İNSAN GİBİ DAVRANMAMIŞLAR. O DA ÇÖZÜMÜ YANLIŞ YOLDA ARAMIŞ MALESEF. KIZIN AİLESİNİN HATASI KESİNLİKLE. SEN KIZINA SAHİP ÇIKMAZ, BU KADAR ZULUM EDİLİRKEN SESSİZ KALIRSAN OLACAĞI BU. BUNUN ÇOOK ÖRNEĞİ VAR HAYATTA. KIZ AİLELERİNİN AKLI BAŞINDA OLMASI LAZIM. CEHALETLERİ DİZ BOYU AMA MALESEF BU ÖRNEKTE DE OLDUĞU GİBİ. ÖNEMLİ OLAN BUNDAN SONRASI. DÜZGÜN Bİ HAYAT KURARAK YENİ Bİ HAYATA BAŞLAMALI.

Bana yaptıkları cahil cesareti gibi geldi. Çünkü işin tüm ahlaki boyutunu bir kenara bırakıyorum. Ben yakalanma korkusundan bunu yapamazdım. :18:

24 yaşında 6 yıllık evliyim evliliğimin ilk üç yılı kayınvalidemlerle aynı evde kaldım dördüncü yılda yeme içme bir yatma ayrı oldu son iki yılda tamamen ayrıyım pazardan pazara bazen gidip belki yarım saat bi saat görüşüyoruz. ama yaşadığım dört yıl tam bi kabus doluydu hiç bi haklılık payları olmadan beni çok ezdiler çocktum ve her dediklerini yapmama rağmen hep ezildim evlendiğim ilk günden kavgalar başladı. evden dışarı çıkmama izin vermiodu kayınpederim giyinmem yemem içmem herşeye kızarak hayatımı zindan etti. ayaklarına kadar bana yıkatım gece 11 e kadar ben uyumadan uyuyamassın sabah ben kalktığımda ayakta olucaksın vs. hepsini anlatarak uzatmicam ve bunlar olurken hiç birinde eşim bana arka çıkmadı yardım etmedi destek olmadı haklısın üzülüyorum ama sen hallet beni karıştırma dedi. evet 3 senedir bunların hiç biri olmuyo rahatım artık ama ben bunlarını hiç birini unutamadım unatamıyorumda bunların hepsi beni eşimden soğuttu onu sevmiyorum hep direterek yürütmeye çalıştım bi gün iyiysek 3 gün kavgalı hiç cinsel anlamda istekli olamadım son zamanlarda da tamamen bitti ama eşim hep zorla da olsa beraber olmak istedi ve oldu onun için herşey yatak eğer her gün onunla yatarsam onun için hiç problemimiz yok çok iyi anlaşıyoruz ama yatmassam benden kadın olmaz sorumsuz problemli biriyim istemediğimi bile bile zorla yatıyo benle.. dün akşam hiç bi problem yokken çok düşünüp olmicağını anlayıp iş çıkışı eşime boşanmak istediğimi msj atarak söyleyip annemlere gittim (aradım ama cvp vermedi) 3 saat sonra falan arayıp noldu şimdi falan dedi olmuyo görüyosun dedim iyi dedi sadece ve kapadık aileme henüz bişey söylemedim bi hafta on gün kadar kimseyle bişey konuşmadan burda kalıp sonrasında konuşup boşanma davası açmayı düşünüyorum ama bi yandan da kararım net hiç uzatmayıp ailemle konuşup hemen davayı açim diorm kararsız kaldım aileler duyunca da hemen herkesin bi düzeltme çabasına gireceğini biliyorum ama ben bu durumu yaşamak istemiyorum sizden de fikir istiyorum

konunun biri bu. tecavüz ediyormuş eşin. kp ayaklarını yıkatıyormuş.
senin yapacağın tek şey burada durmayıp, adam gibi evine dönmek ve boşanmaktı
. 2 yılı boyunca eşini aldatmak sana ne kazandırdı ki.
pardon,yanlışın dibini kazandırmış. sonuçta bu işte

Son düzenleme:
Aldatmışsıız, yakalanmışsınız, üstüne bu sakinlik. Kulağıma cart curt sesler geliyor

rahat falan değilim utanıyorum hemde çok ben ilk konumda da yazmıştım vicdanımla baş edemiyorum diye isteyerek bile bile başlamadım elimde olmadan aşık oldum elimden geleni de yaptım boşanmak içinde onun eşi bana ulaştığında da yerin dibine girdim özür dilemeye çalıştım ama onun hiç umrunda olmadı yine hi bişe olmamış gibi devam etti hayatına oda çabalasaydı belki de biticekti oda bişe yapmadı. ben anne olmayı haketmeyen biri değilim hatalar yaptım ama çocuğumu umursamamazlık yapmadım

Bana yaptıkları cahil cesareti gibi geldi. Çünkü işin tüm ahlaki boyutunu bir kenara bırakıyorum. Ben yakalanma korkusundan bunu yapamazdım. :18:

Bir de yani burası türkiye, ben kadın halimle babamın silahını torpidoya koyup vurmaya gitmiştim Erkek daha tehlikeli olur.

Bir de namus cinayeti diye bir kavram var

Ayyy seninde bide kızın mı? var, kendini geçtim, eşini de geçtim, böylesi bir şeyi insan evladına nasıl yakıştırabilirya.

Bizimde kocasını aldatan bir akrabamız var, Kızları gelinlik yaşa geldiler, hala konu komşu akraba, görücÜler kızları sorduğunda annesinin ayıplarını anlatırlar eee anasına bak kızını al derler. NASIL YAPABİLDİN BUNU SEN CANININ PARÇASINA.

ya bunları yaparak ne kazanıyosun boşanmaya çalıştım yazıyorum oku bi zahmet

diyorumki,uğraş ailen kabul etmiyorsa git kapılarına sabahla. yalvar. beni evinize alın de. gitt sığınma evine. ama can yakma. aldatma.
sonu seni üzer yine.... yoksa bana ne. benmi yaşıyorum bu anı şimdi. sonu hem kendine hemde başkalarına acı verecek şeyleri yapmasın kimse diyorum.

Son düzenleme:

Utanıyor musun , çelişme kendinle
Başkasının konusunda bu durumu gayet güzel savunuyordun
Adam gerçekten düzenini bozacak mı zannettin
Şaka gibi , adam kocasını aldatan beni de aldatır diye düşünmştür
Gittiği yere kadar onun için

bosuna kıza sinirlenme biz konuyu okuyalım diye yapıyor insanların sence bu kaar üstüne gelmesi dogal değil mi bosanmaya calısmıssın evet ama basarılı olamamıssın kadın hakları diye bir şey var aileyle sınırlı kalmayıp polise gitseydin bosanmak istiyorum ama bana baskı yapıyolar deseydin artık bu konularda her sey cok değişti eskisi gibi değilki yasadıkların alttan alınmaz şeyler deil evet ama sonucunuda böle getirmemeliydin bence tatlım

Bakın ben diğer konularınızı okuduğumda sinirden kudurdum ne demek zorla birliktelik, kayınpederin pis ayaklarını yıkama vs diye. Ben aldatmadan öte bunun doğuracağı sonuçları düşünmeniz gerekirdi diyorum bir anne olarak. Hiç mi düşünmediniz onun psikolojisini? Şimdi onu sizden alırlarsa ne olacak ne hissedecek? Üstelik bu insanlar sürekli anlatacaklar ona sizin yaptığınız şeyi. Genç kız olduğunda utanç duyacak. Bunları düşünüp ayrılsaydınız keşke. Kimse istemedi mi sizi ayrılınca, çalışır dururdunuz ayaklarınızın üstünde. En azından o durumda çocuğunuzu size verirlerdi.

Bir anne olarak derken sizi kastettim, ben anne değilim yanlış anlaşılmasın:)

ayrılmaya calısmıs ama ayrılamamıs öle diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…