sonunda patladı

hala eşim diyebiliyormusun bari eşim deme kadınlığımdan utanıyorum bu tür durumlarda aynı şeyi bende yaşadım ama ben aldatılan tarafım Allahınızdan bulun kimsenin yanına kalmaz yazık ediyorsunuz o çocuğa o eşe sizi yetiştiren ailelere o evliliğin kutsallığına helde kadınlığınıza kadın dediğin asil olur zarif olur kucaktan kucağa gitmez ama tabi gerçek kadın olan Allah bir an önce şu benim başımdakine de belasını versin daha beter olun

burda günah mı çıkarmaya çalışıyorsunuz peki?

ne alakası var günah çıkarmayla her yazdığım konuda klasik kesin bi kere bu cevap yazılıyo buraya yazınca günah mı çıkmış oluyo ben iy yaptım diye anlatmadım hiç hata diye her konuda da söyledim kime günah çıkarıcam burda allah aşkına

kayınbabası kötü davranmış bundanmı bahsediyorsunuz:? eşi zorla cinsel ilişkiye girmek istemiş bundanmı bahsediyorsunuz ??? konu sahibide çirkinliğe çirkinlikle cevap vermiş.. 5 6 yaşındaki çocuğun ne günahı var?
bu midesizliktir.. elin adamını öptükten sonra gelip kendi masum yawruna nasıl dokundun

Son düzenleme:

amin inşallah canım

eski konularınıza baktım evet küçük yaşta evlenmişsiniz kötü bir sürü olay yaşamışsınız
ama boşansaydınız keşke
yaşınız henüz yeni evlenecek yaşta..
ve siz yaşamadıklarınızı simdi yaşamak istediniz aşık oldunuz eşinizden görmediğinizi başkasından gördünüz
belki haklısınız ama enayi yerine konulan bir kadın ve birde sizin eşiniz bir erkek var
arada bu mutsuz aileyle kalmak zorunda olan cocuklar var
dediğim gibi keşke boşansaydınız..............

sık sık duyduğuna göre aklın yolu birmiş değil mi!

Kizini dusunse zaten boyle olaylara girmez.kizi umrunda degil ki kadinin.kadinin derdi sevgilisini bosatip kendini aldirmak.cocugu dusunen yok seve seve bırakır babasina.

ben bu konuyu okumustum şimdi hatırladım tatlım evet haklısın olumsuz şeyler yaşamıs belkide bu yüzden içi bu kadar soguk tur

Bence hiçbirimiz yorum yapmayalım. Hoşuna gidiyor duydukları. Bizler öfkelenip tepki gösterdikçe o hafifliyor. Günah çıkarıyor. Allah'ından bulsun bırakalım...

bakıcam birazdan eski konularına ama seni aldatmaya bu kadar iten ne oldu ayrlsaydın ozaman

Kınamak hüküm vermek bana düşmez...yaradan ıslah etsin
ancak neden mutsuzsanız boşanmadınız
boşanıp yeniden bir hayat kurabilirdiniz kendinize.

ya ben boşanmaya çalıştım defalarca aileme de eşimede söyledim ben boşanmak istiyorum diye ne ailem ne o kabul etmedi bişeyler olduğunu hissettiği halde bi konu açmıştyım hatta boşanıyorum diye o zaman bile sadece ,3 gün sürdü aldım karşıma anlattım sana karşı bişey hissetmiyorum bu evlilik gitmiyo seni de mutlu edemiyorum bende değilim bi sürü laf döktüm ailemde istemiyosu zaten eve geri getirdi beni yalvardım daha büyük bişe olmadan güzellikle bitsin diye ama anlamadıı ( böle yaptığı için haklıyım demiyorum ltfn bunu da yanlış anlamayın sadece boşanmaya çok çalıştığımı anlatmaya çalıştım )

Planlarının yürüyeceğinden eminsin ki bu kadar rahatsın.
Sevgilin de boşanacak mı?
Küçük kızın ne olacak.Onu sana vermeme ihtimalleri var boşanma aşamasında.
Tek yavruna yazık olacak bu hikayede(
Tabi bir de sevgilinin evliliğinden olan çocuğuna.
TAbi burada yargılamak bizlere düşmez ancak rahatlığın yadırganır bunu bil!

Eski konularınıza göz atınca evliliğinizde çok sıkıntı yaşadığınızı gördüm hiçbir kadın bunları hak etmez fakat o zaman ayrılsaydınız yani aldatmak nedir yakışıyor mu ? Ayrıca karşıdaki adamın da bir eşi var o da kadın nasıl giriyorsunuz onun hakkına ve nasıl içiniz bu kadar rahat? Sizi kınamak istemiyorum ama böyle kadınları görünce kendimi tebrik ediyorum. Biriyle beraberken başkasına da aşık olabilirsin falan evet ama bu durumda o kişiden ayrılmak gerekir, ve karşıdaki adamın evli olmaması gerekir. Allah kimsenin başına vermesin evli bir adama aşık olmayı. Ama işin tuhaf yanı siz mahcup falan değilsiniz. Bu ne rahatlık anlamadım. Allah korusun benim başıma gelse utancımdan yerin dibinde olurdum şu an. Siz kesinlikle haklı değilsiniz, diğer konularınızda haklı olmanız yaptığınız şeyi değiştirmiyor. Üstelik küçük kızı olan bir kadın nasıl hala böyle heyecanlar peşinde koşar? Boşanırken çocuğunuzu da alamayacaksınız muhtemelen bu aldatma olayını eşiniz ispatlarsa. Artık yasak aşkınızın tadını çıkarırsınız, kızınızı da haftada iki gün falan görürsünüz. Ama zaten her şeyi hesap ettim ondan rahatım diyorsunuz, sizin gibi insanlar çocuk sahibi oluyor fakat burada yüzlerce kadın çocuk sahibi olmak için gözyaşları döküyor. Haksızlık gerçekten.

Bence hiçbirimiz yorum yapmayalım. Hoşuna gidiyor duydukları. Bizler öfkelenip tepki gösterdikçe o hafifliyor. Günah çıkarıyor. Allah'ından bulsun bırakalım...

yapma o zaman yorum şu yorumların hangisi insanın hoşuna gider de haşuma gidicekmiş hiç tanımadığım insanların yorumlarıyla mı günah çıkarıcam ben zaten sakinim hafiflemeye ihtiyacım yok istemeyosan yapma yorum

burda rahat görünüyo olabilirim içimde neler hissetiğimi bilemez kimse yargılanmakta problem yok bunu yapıpda buraya yazdıysam kimseden takdir beklemiyorum iyi yorumda beklemiyorum

insanlar çok sıkıntı çekiyor. kötü şeyler yaşamak bence insanı biraz daha olgunlaştırmalı. diğer adamda evli. onun eşi bunu haketmiş mi. kötü şeyler yaşamış olabilir ama başkalarına yaşatmaya ne hakkı var. her kötü şeyler yaşayan bunları yapıcaksa yandık. kusura bakmada birazda karakter meselesi demek ki müsaitmiş karakteri

peki planınız nedir? çocuğunuzu alıp yeni bir hayata başlamak mı? sevgiliniz boşanıp sizle beraber olmaycağına göre,yalnızsınız demektir.
peki madem böyle olacaktı,bu rezalete bağlamadan iş,boşansaydınız daha iyi değil miydi?

şimdi farklı mı olacak? yine ailen istemeyecek ne değişti? en azından onurlu bir şekilde ayrılmış olurdun..şimdi kızını bile senden alabilr kocan farkında mısın??
ya o çocuk ömür boyu bu olayı duymadan yaşar mı sanıyorsun,gençkız olduğunda ne hissedecek düşünmedin mi?madem o kadar hesap yağptın bunları dda düşünmüşsündür heralde?

yargılamak haddime değil ama çocuklar sözkonusu olunca duramıyorum..

tmm da şimid mahkeme versen aldatmayı öne sürcekle cocugunu elinden labilirler hiç bunları düşündün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…