- Konu Sahibi FairyTaleJoy
-
olacakları hesap ettim tabi ki o yüzden bu kadar sakinim. benm planlarım vardı aslında ama bundan sonrası için düşünerek hareket etmek zorundayım. eşimin de beklediği bişeydi sadece bu kadarını beklemiyodu
sen mi demiştin yoksa elinde patlasın diye
burda günah mı çıkarmaya çalışıyorsunuz peki?
evet aldatma var ve asla tasvip etmeyeceğim ve büyük konuşmiyim yapmayacağım birşey ama konu sahibinin eski konularını da bir göz atsanız diyorum bu kadar acımasız yorumlar yapmadan önce. yanlış anlaşılmasın aldatmasını haklı göstermiyorum ama kıza bunu yaptıracak kadar neler yaşamış onları da düşünmek lazım hangi raddeye gelmiş nasıl bir psikolojiye sokmuş bunları da düşünüp ve en önemlisi kendimizi onun yerine koyarak öyle yorum yapmamız gerekir diye düşünüyorum.
hala eşim diyebiliyormusun bari eşim deme kadınlığımdan utanıyorum bu tür durumlarda aynı şeyi bende yaşadım ama ben aldatılan tarafım allahınızdan bulun kimsenin yanına kalmaz yazık ediyorsunuz o çocuğa o eşe sizi yetiştiren ailelere o evliliğin kutsallığına helde kadınlığınıza kadın dediğin asil olur zarif olur kucaktan kucağa gitmez ama tabi gerçek kadın olan allah bir an önce şu benim başımdakine de belasını versin daha beter olun
ne alakası var günah çıkarmayla her yazdığım konuda klasik kesin bi kere bu cevap yazılıyo buraya yazınca günah mı çıkmış oluyo ben iy yaptım diye anlatmadım hiç hata diye her konuda da söyledim kime günah çıkarıcam burda allah aşkına
peki ya kızınızı size vermeme ihitmalini düşndünüz mü hiç???
eski konularınızdan gördüğüm kadarıyla 6-7 yaşlarında bir kızınız var.ayrıca bu ilişkinizi de 2 yıldır sürdürüyorsunuz...
2 yılda olacakları hesap etmiş olmalıydınız...eşinizin değil de sizin bir planınız olmalı diye düşünüyorum???
kesinlikle öyle ayrılması gerekirdi o ayrı bir konu. ama dediğim gibi bazı hakaretleri de hak etmediğini düşünüyorum konu sahibinin yani dediğim gibi ortadaki çocuk için üzülüyorum ama kocasının durumuna çok da üzüldüğümü söyleyemeyeceğim..
bakıcam birazdan eski konularına ama seni aldatmaya bu kadar iten ne oldu ayrlsaydın ozaman
Kınamak hüküm vermek bana düşmez...yaradan ıslah etsin
ancak neden mutsuzsanız boşanmadınız
boşanıp yeniden bir hayat kurabilirdiniz kendinize.
kesinlikle öyle ayrılması gerekirdi o ayrı bir konu. ama dediğim gibi bazı hakaretleri de hak etmediğini düşünüyorum konu sahibinin yani dediğim gibi ortadaki çocuk için üzülüyorum ama kocasının durumuna çok da üzüldüğümü söyleyemeyeceğim..
onun eşi çok önceden öğrenmişti zaten ama umrunda olmadı ben kocamı senden geri alıcam dedi sadece hiç bişe olmamış gibi devam ediyo
evet fazla sakinim o sölediklerinizin hepsini ç.çok düşündüm bile bile devam ettim o yüzden bu kadar sakinim lakayit olması için patladı demedim daha önceki konuda bi arkadaş elinde patlar inşaallh demişti o yüzden patladı dedm daha önceki konulardan bilenler var o yüzden yazmadım tekrar
Bence hiçbirimiz yorum yapmayalım. Hoşuna gidiyor duydukları. Bizler öfkelenip tepki gösterdikçe o hafifliyor. Günah çıkarıyor. Allah'ından bulsun bırakalım...
Planlarının yürüyeceğinden eminsin ki bu kadar rahatsın.
Sevgilin de boşanacak mı?
Küçük kızın ne olacak.Onu sana vermeme ihtimalleri var boşanma aşamasında.
Tek yavruna yazık olacak bu hikayede(
Tabi bir de sevgilinin evliliğinden olan çocuğuna.
TAbi burada yargılamak bizlere düşmez ancak rahatlığın yadırganır bunu bil!
evet aldatma var ve asla tasvip etmeyeceğim ve büyük konuşmiyim yapmayacağım birşey ama konu sahibinin eski konularını da bir göz atsanız diyorum bu kadar acımasız yorumlar yapmadan önce. yanlış anlaşılmasın aldatmasını haklı göstermiyorum ama kıza bunu yaptıracak kadar neler yaşamış onları da düşünmek lazım hangi raddeye gelmiş nasıl bir psikolojiye sokmuş bunları da düşünüp ve en önemlisi kendimizi onun yerine koyarak öyle yorum yapmamız gerekir diye düşünüyorum.
peki planınız nedir? çocuğunuzu alıp yeni bir hayata başlamak mı? sevgiliniz boşanıp sizle beraber olmaycağına göre,yalnızsınız demektir.olacakları hesap ettim tabi ki o yüzden bu kadar sakinim. benm planlarım vardı aslında ama bundan sonrası için düşünerek hareket etmek zorundayım. eşimin de beklediği bişeydi sadece bu kadarını beklemiyodu
ya ben boşanmaya çalıştım defalarca aileme de eşimede söyledim ben boşanmak istiyorum diye ne ailem ne o kabul etmedi bişeyler olduğunu hissettiği halde bi konu açmıştyım hatta boşanıyorum diye o zaman bile sadece ,3 gün sürdü aldım karşıma anlattım sana karşı bişey hissetmiyorum bu evlilik gitmiyo seni de mutlu edemiyorum bende değilim bi sürü laf döktüm ailemde istemiyosu zaten eve geri getirdi beni yalvardım daha büyük bişe olmadan güzellikle bitsin diye ama anlamadıı ( böle yaptığı için haklıyım demiyorum ltfn bunu da yanlış anlamayın sadece boşanmaya çok çalıştığımı anlatmaya çalıştım )
ya ben boşanmaya çalıştım defalarca aileme de eşimede söyledim ben boşanmak istiyorum diye ne ailem ne o kabul etmedi bişeyler olduğunu hissettiği halde bi konu açmıştyım hatta boşanıyorum diye o zaman bile sadece ,3 gün sürdü aldım karşıma anlattım sana karşı bişey hissetmiyorum bu evlilik gitmiyo seni de mutlu edemiyorum bende değilim bi sürü laf döktüm ailemde istemiyosu zaten eve geri getirdi beni yalvardım daha büyük bişe olmadan güzellikle bitsin diye ama anlamadıı ( böle yaptığı için haklıyım demiyorum ltfn bunu da yanlış anlamayın sadece boşanmaya çok çalıştığımı anlatmaya çalıştım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?