- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 653
- 723
- Konu Sahibi FairyTaleJoy
-
ayrılmaya calısmıs ama ayrılamamıs öle diyor
şoka girdiği için öyle demiş olmasın. Ben kocamın beni aldattığını öğrendiğimde üzerine atlamıştım elimden zor aldılar.
Muhtemelen saldıracak sonradan
Şaşırdın mı bebişim
elmayra_? Sendemı ıhanet yasadın
o zaman siz bu yakalanma olayını bilerek mi yaptınız ??
adam boşanmadı sizden ,siz de bu yolu mu buldunuz? onun yerine kızını alıp evi terk etmek daha mantıklı değil miydi?
Nassi ya...adami mi diger kadini mi vurucaktin.Bir de yani burası türkiye, ben kadın halimle babamın silahını torpidoya koyup vurmaya gitmiştimErkek daha tehlikeli olur.
Bir de namus cinayeti diye bir kavram var
ayrılmaya calısmıs ama ayrılamamıs öle diyor
Nassi ya...adami mi diger kadini mi vurucaktin.
Allah ıslah etsin seni ya. Ne denirki başka senin gibisine.. Evli olduğun insanın peşini bırak bari, seninle daha fazla yüzü kızarmasın adamın günahsız yere..
Her ikisini de. Neyse ki yolda ben kapıdan onlar bacadan cıkmış da suanda hapiste değilm
mantıklı tabi onu da düşündüm ama kızımı alıp çıkarsam çalışmak zorundayım ertesi gün iş yerine doluşucak herkes yine beni alıp eve geri dönücekler evet bende hatanın en büyüğü ama defalarca aileme gidip boşanmak istediğimi söyledim bana yardım etmeyen ailemde suç yok mu babası annesi bana zulmederken bana sahip çıkmayan kocanın suçu yok mu herşeyi düşündüm çocuğumun başı öne eğilmesin diye de tabi ki düşündüm öle kafanızda oluşturduğunuz gibi biri değilim neden boşanmadın diyo herkes çok çabaladım yemin ederim çabaladım ya bu kadar şeyle boğuşurken onun hergün bana ilgi göstermesi derdimi dinlemeye çalışması etkiledi beni kendimi çekmeye çok çalıştım ama hergün huzursuz evden çıkıpda bi tarafın ilgi göstermesi iyi geldi belkide bilmiyorum kaç sene oldu ama vicdanım hiç rahat olmadı
Allah ailesini de ıslah etsin bence. Kızlarını kabul etmemek nedir...Ama böyle bir durumda insan iş bulur çalışır ne bileyim. İşte boşuna kızlar üniversite okusun ayaklarının üstünde dursun denmiyor. Sürekli birilerine mecbur olmak kötü bir durum ama isteyen insan her türlü boşanırdı. Üstelik iş bulmak zor ama imkansız değil, insanlar temizliğe gidiyor yine geçiniyor. Ayak yıkayacağına namusuyla evlere temizliğe de gidebilirdi.
Ay allah korusun..elini kana bulamaya degmez...ama bir insanin kolay yedirebilecegi birsey degil tabi...
Her ikisini de. Neyse ki yolda ben kapıdan onlar bacadan cıkmış da suanda hapiste değilm
Arkadaşlar;
Ne kadar çekerse çeksin,boşanmak istedim, sevmiyordum v.s desin.Bu ne eşini aldatma hakkını,nede evli bir adamla bunu yaşama hakkını verir.Hem kendi adını ,hemde evlatlarına bir leke sürmüş.Allah ıslah etsin!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?