sonunda patladı

yaşadıkların için üzüldüm öyle bir eşi sevmen zaten çok zor olurdu ama aldatarak onun eline koz vermiş oldun kötülüğe kötülükle karşılık vermek sadece daha çok kötülük getirir keşke sonuna kadar direnip boşansaydın hatta çok daha önce boşansaydın seni sömürmelerine asla izin vermeseydin tabi söylemesi kolay bunları ama inanki hep bir çıkış yolu vardır sadece biz görmeyiz yada görsek bile kendimizde o cesareti bulamayız çünkü çok hırpalanmışızdır o aşamaya gelene kadar bu nedenlede çoğu zaman dibe vurmadan hatta bazen dibe vursak bile harekete geçmeyiz.umarım bundan sonra doğru olanı yaparsın.

Yasadigi ne olursa olsun aldatmasina bir neden olamaz .cunku karsi tarafta evli.senin yaptigin yanlis evliligin faturasini gunahsiz bir kadina cikaramazsin.gozumde sende kötü bir insansin sucladigi aikesi ve esin gibi .bir kadinin yuvasını emegini calmaya calisiyorsun futursuzca ama ben seviyorum diuorsun bu bole basit degil.ayrica esin böyle bir karaktere sahipse seni adamla bastiginda boğazına yapismasi gerekirdi demek anlattigin gibi kaba saba biri degil.belkide bunlar yasak iliskini haklı cikarmaya yonelik bahanelerin .

Allah ıslah etsin seni ya. Ne denirki başka senin gibisine.. Evli olduğun insanın peşini bırak bari, seninle daha fazla yüzü kızarmasın adamın günahsız yere..

o zaman siz bu yakalanma olayını bilerek mi yaptınız ??
adam boşanmadı sizden ,siz de bu yolu mu buldunuz? onun yerine kızını alıp evi terk etmek daha mantıklı değil miydi?

mantıklı tabi onu da düşündüm ama kızımı alıp çıkarsam çalışmak zorundayım ertesi gün iş yerine doluşucak herkes yine beni alıp eve geri dönücekler evet bende hatanın en büyüğü ama defalarca aileme gidip boşanmak istediğimi söyledim bana yardım etmeyen ailemde suç yok mu babası annesi bana zulmederken bana sahip çıkmayan kocanın suçu yok mu herşeyi düşündüm çocuğumun başı öne eğilmesin diye de tabi ki düşündüm öle kafanızda oluşturduğunuz gibi biri değilim neden boşanmadın diyo herkes çok çabaladım yemin ederim çabaladım ya bu kadar şeyle boğuşurken onun hergün bana ilgi göstermesi derdimi dinlemeye çalışması etkiledi beni kendimi çekmeye çok çalıştım ama hergün huzursuz evden çıkıpda bi tarafın ilgi göstermesi iyi geldi belkide bilmiyorum kaç sene oldu ama vicdanım hiç rahat olmadı

ayrılmaya calısmıs ama ayrılamamıs öle diyor

Allah ailesini de ıslah etsin bence. Kızlarını kabul etmemek nedir...Ama böyle bir durumda insan iş bulur çalışır ne bileyim. İşte boşuna kızlar üniversite okusun ayaklarının üstünde dursun denmiyor. Sürekli birilerine mecbur olmak kötü bir durum ama isteyen insan her türlü boşanırdı. Üstelik iş bulmak zor ama imkansız değil, insanlar temizliğe gidiyor yine geçiniyor. Ayak yıkayacağına namusuyla evlere temizliğe de gidebilirdi.

Bir şey olmaz yeni takılcak birini bulursun. Bir erkek nasıl yakaladığında şu bu sıkıyor ise sende aynı şekilde sıkıyorsundur

bakın anlıyorum,o kadar eziyetin içinde size ilgi gösteren biri çıkmış,ona sarılmışsınız....tabii ki asıl sorun genç yaşta bir evlilik ,kv ile aynı evde ,bir de çocuk....
ama sorun şu ki,2 yıl uzunca bir zaman mutlaka bir çıkış yolu bulunurdu..keşke bunlar yaşanmadan burda konu açsaydınız,boşanamıyorum ne yapmalıyım diye..o kadar çok yardım eden olurdu ki...yeni bir iş bulur,kızınızı alır çeker giderdiniz..
ama şu durumda kocasını aldatan kadın sıfatı,yaşadığınız herşeyin önüne geçecektir...size bu kadar zulmü yapan insanların elinde çok byük koz var,kimse de yaşadıklarını görmeyecektir.

Arkadaşlar;
Ne kadar çekerse çeksin,boşanmak istedim, sevmiyordum v.s desin.Bu ne eşini aldatma hakkını,nede evli bir adamla bunu yaşama hakkını verir.Hem kendi adını ,hemde evlatlarına bir leke sürmüş.Allah ıslah etsin!!!

doru sölüyorsun tatlım bende aynı senin gibi düşüünüyorum insan bu kada baskının altında doru düşünemez ama genede aldatmamalıydı bence ben olsam kesin polise giderdim aglaya aglaya artık boşanmak istiyorum ama baskı yaıyor ailem eve almıyor diye okadar cok bu konuda muzderip olanlar varki hele eskiden kadın kocasının evinden kacsın polis yakalar genede kocanın evine yollarmıs son cıkan kanunlar artık sükür bizim lehimizede biraz yüzümüz güldü

Ay allah korusun..elini kana bulamaya degmez...ama bir insanin kolay yedirebilecegi birsey degil tabi...

Kesinlikle değmez, bir de veren alır canı biz kim oluyoruz.

Ben yedirdim yedirmesine de ilk aylar cok zor oluyor :)

ben eşimi kendi evimde kendi yatağımda yakaladım alt katta kayın validem oturuyordu her sabah onların kahvaltısını hazırlardım eşimin halasının kızı bize misafirliğe gelmişti yatılı olarak 3 aylık falan evliyim o zaman kendi evimde çayımı ocağa koydum alt kata indim onlarında çayını kordum inerken anahtarımıda aldım eşim ve o kız yatıyordu alt katta işim bitti evime geldim çayımı demledim sonra bi baktım kız yok yatak odama gittim ikiside orda aynı anda hem terlediğimi hem üşüdüğümü hissettim bağıramadım korktum sadece yatağın köşesine oturdum kahvaltı hazır diyebildim
osırada yeni hamileyim zaten yaşımda 20 sanırım gelin iftira atıyor derler diyede korktum babam asabi biri geri dönersem ne olur diye korktum zaten ben hep korktum hep hep.. beraber kahvaltı yaptık onlar karşımda yan yanalar kv yanına gittim anlattım şöyleki kv çok kötü biridir ama bu konuda hakkını yiyemem sen yukarı çık o kızı buraya gönder dedi gönderdim 2 dk sonra bir bağırışmalar kv kızı eline almış bir güzel dövdü ve kovdu.
eşim ise annem senin yüzünden onu kovdu diye beni dövdü kapıya attı beni eve alsın diye yalvardım ama almadı niye yalvardıysam artık

Bunlar bahane ya kendini haklı çıkarmaya çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…