sonunda patladı

Konu sahibesi evliliğin de çok çekmiş,eee???
Sevgili yapmak en doğal hakkı yani...
O zaman üstüne gitmeyelim,yazık konu sahibine..
Ahh anacım o kadar çekti,o zaman 3-5 sevgiliyi hak ediyordu (çektiği çileye göre)..
Vayy anasını "ama arkadaşlar konu sahibesi de çok çekmiş bla bla bla" diyenlere akıl sır erdiremiyorum.

lütfen hala o adamla evli olduğunuzu söylemeyin ,düşer bayılırım şimdi...

ve hala evlimisiniz bu adamla.
adam hem aldatmış,hemde sizinn evinizde,hemde hamileyken dövmüş. sizin babanız asabi de olsa şunları yaşadığınız an geri dönecektiniz

Kesinlikle değmez, bir de veren alır canı biz kim oluyoruz.

Ben yedirdim yedirmesine de ilk aylar cok zor oluyor :)

Insan duyunca ilk o sinirle iste olmayacak seyler dusunuyor...aldatilmak cok aci.ben hic evlenmedim ama kısa sureli bir arkadaşligim oldu.ikimizide idare etmus karsi taraftaki pislik.ondan beri erkek milletine zerre güvenmiyorum.cok kırılmıstim .cok etkilenmistim.

pardonda burda ben kendimi haklı çıkarsam ne çıkarmasam ne yani siz şu an bana haklısın yazsan nolucak haksızsın yazsan nolucak ne yaşadığımı da ne hissettiği mi de ben biliyorumm yani

Bırak bu ayakları ya sen kolaya kaçmışsın aman evli kalayım dışarda da gezecek tozacak yatak arkadaşım olsun diye. Arkadaşımıb kuzeni tek başına yatılı hasta baktı yıllarca ailesi yanında olmadı şimdi kirada ve çok daha iyi işi var çocuğunuda rahat görüyor ve nice örnekler var elin pisliğini çekip gururlu onurlu insanlar.

Boş ver ya şansı var ise boşar kafana göre takılırsın yok boşamazsa sen gel dedin mi sana gelecek aynı kalitede erkekte çokdur.

Suan kendi evinizdemisiniz? Esiniz sizinle konustu mu evden mi kovdu noldu..olsydan sonra eve donmediniz mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkes hic zaman kaybetmeden vurun kahpeye moduna girmis. Siz bu kizin eski konularini okumuyor musunuz neler cekmis ne eziyetler gormus farkinda değil misiniz. Onca seyden sonra psikoloji mi kalir saglikli dusunce mi kalir arkadaslar gözünüz kapali yadirgayip yerin dibine sokmadan bi bakin nolur ya. Arkasinda ne bi aile var ne bi es var. Tecavuzcu koca, psikopat kayinpeder ,umursamaz bi aile. Aldatmak normal mi, asla. Ama sizce bunca olaydan sonra bu kizcagiz sağlıklı dusunebilir mi ya? Cevresi bu kızı yanlis seylere itmis bunlari gorun. Kimse sinanmadigi gunahin masumu olmasin.

ve hala evlimisiniz bu adamla.
adam hem aldatmış,hemde sizinn evinizde,hemde hamileyken dövmüş. sizin babanız asabi de olsa şunları yaşadığınız an geri dönecektiniz

olayın devamı ise şöyle ortak tanıdımız biri annemi aramış bu adam kızını dövüyor demiz babamda anneme git kızımı getir demiş annemde gelip beni aldı babamdan korkmama gerek yokmuş Allah razı olsun ailemden.boşandım ailemle yaşıyorum kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum

sen kimsinki benle bu şekilde konuşabiliyosun yorum yapma arkadaşım o zaman

Ben eski konularınıza baktım şimdi anlayamadım?Sizin kavga ediyoruz,sevgililer gününe 800 tl lik saat alacağım dediğiniz kimdi kocanız mı sevgiliniz mi?
Herkes hata yapar evet ama bu hatalar en çok kendimize zarar veriyor.Hatanızdan 2 yıl niye dönmediniz.Bir anlık değil bildiğin uzun ilişki yaşamışsınız.Eşinizden boşanabilirdiniz.Karşı taraftan da ayrılıp çocuğunuzla yeni bir hayat kurabilirdiniz.Nihayetinde çocuğunuz var ondan güç alıp hayata başlasaydınız kendinize saygınızı kazanmaya başlardınız.Ben yapılan yorumları ve verdiğiniz cevapları okuyorum burada azarlanmak sanki hoşunuza gidiyor kendinizi cezalandırıyorsunuz.

pardonda burda ben kendimi haklı çıkarsam ne çıkarmasam ne yani siz şu an bana haklısın yazsan nolucak haksızsın yazsan nolucak ne yaşadığımı da ne hissettiği mi de ben biliyorumm yani

Yazdıklarımızın bir önemi yoksa,neden bunları yazıyorsun!!!Haklısınmı demeliydik.

Ya nassi onlari yatarken mi bastin.sadece kahvaltı hazir dedin.

Aynen öyle. Konu sahibini haklı bulmuyorum, özellikle kızını düşünmeden bunları yaşamasına akıl sır erdiremiyorum ama kadınlar da çok çekiyor bunu es geçmemek lazım. Ne bileyim bi mesleği olsaydı güçlü olsaydı kafa yapısı da farklı olurdu zaten. İşte her şeyi erkeklerde bulan bir nesil yetişmiş ne yazık ki. Benim de sevgilim var bana bunları yaşatsa kıçına tekme atmayı bırakın süründürürüm adamı. Zaten evlendiğimde iyi bir işte çalışıyor olacağım. Ne aileme ihtiyacım var ne bi erkeğe çok şükür. Ama işte görüyoruz bu konuda da. Kocasıyla mutsuz olunca çareyi başka erkekte arıyor. Ben sadece çocuğa üzülüyorum aslında, ama konu sahibinin bu yaşadıklarında en büyük pay kendinden çok ailesinde. Çocuk yetiştirmek ekmek verip sonra da kızı kocaya vermekle ve "Artık tüm görevimiz bitti" demekle olmuyor. Meslek sahibi ettiğin gün bitiyor olay. Ki o zaman bile bitmiyor ki yine bir derdimiz olsa ilk koştuğumuz yer annemiz babamız olmalı. Cidden insanlar çocuk sahibi olmadan önce bazı psikolojik testler falan yapılmalı bence. Kızı koca evinde hizmetçilik yapıyor tecavüze uğruyor kabul etmiyorlar. Bu noktaya da bakması lazım insanların. Yoksa en başta ben yazdım konu sahibinin ne kadar yanlış yaptığını. Ama ailesiyle ilgili konuşmadan edemedim.

ohh içim rahatladı bunu okuyunca ailene de sana da helal olsun canım.En doğrusu buymuş.

sen kimsinki benle bu şekilde konuşabiliyosun yorum yapma arkadaşım o zaman

Ne oldu işine mi gelmedi konuyu açtın bende yorumumu yaptım ? İyi yapmışsın bide evli erkek daha iyi karısından korkar dikkat eder bundan sonra böyle devammı et deseydim ?

Ya nassi onlari yatarken mi bastin.sadece kahvaltı hazir dedin.
insananiden böyle birseyle karşılaşınca inan bana ne yapacağını şaşırıyor şok olmak bu galibaaa asarım keserim dersin ya hani yapamıyorsun işte

okuduğum yorumlardan sonra karısını aldatan erkeklere kızmayacağım,kimbilir karısından ne çekmiştir de aldatmıştır diyeceğim

Ne oldu işine mi gelmedi konuyu açtın bende yorumumu yaptım ? İyi yapmışsın bide evli erkek daha iyi karısından korkar dikkat eder bundan sonra böyle devammı et deseydim ?

burda herkes yanlış olduğunu söyledi bir sürü şey byazdı senin ki hakaret farkındaysan istediğin yorumu yaparsın ama hakaret edemessin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…