- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
- Konu Sahibi FairyTaleJoy
-
ben eşimi kendi evimde kendi yatağımda yakaladım alt katta kayın validem oturuyordu her sabah onların kahvaltısını hazırlardım eşimin halasının kızı bize misafirliğe gelmişti yatılı olarak 3 aylık falan evliyim o zaman kendi evimde çayımı ocağa koydum alt kata indim onlarında çayını kordum inerken anahtarımıda aldım eşim ve o kız yatıyordu alt katta işim bitti evime geldim çayımı demledim sonra bi baktım kız yok yatak odama gittim ikiside orda aynı anda hem terlediğimi hem üşüdüğümü hissettim bağıramadım korktum sadece yatağın köşesine oturdum kahvaltı hazır diyebildim
osırada yeni hamileyim zaten yaşımda 20 sanırım gelin iftira atıyor derler diyede korktum babam asabi biri geri dönersem ne olur diye korktum zaten ben hep korktum hep hep.. beraber kahvaltı yaptık onlar karşımda yan yanalar kv yanına gittim anlattım şöyleki kv çok kötü biridir ama bu konuda hakkını yiyemem sen yukarı çık o kızı buraya gönder dedi gönderdim 2 dk sonra bir bağırışmalar kv kızı eline almış bir güzel dövdü ve kovdu.
eşim ise annem senin yüzünden onu kovdu diye beni dövdü kapıya attı beni eve alsın diye yalvardım ama almadı niye yalvardıysam artık
Bunlar bahane ya kendini haklı çıkarmaya çalışıyor
ve hala evlimisiniz bu adamla.ben eşimi kendi evimde kendi yatağımda yakaladım alt katta kayın validem oturuyordu her sabah onların kahvaltısını hazırlardım eşimin halasının kızı bize misafirliğe gelmişti yatılı olarak 3 aylık falan evliyim o zaman kendi evimde çayımı ocağa koydum alt kata indim onlarında çayını kordum inerken anahtarımıda aldım eşim ve o kız yatıyordu alt katta işim bitti evime geldim çayımı demledim sonra bi baktım kız yok yatak odama gittim ikiside orda aynı anda hem terlediğimi hem üşüdüğümü hissettim bağıramadım korktum sadece yatağın köşesine oturdum kahvaltı hazır diyebildim
osırada yeni hamileyim zaten yaşımda 20 sanırım gelin iftira atıyor derler diyede korktum babam asabi biri geri dönersem ne olur diye korktum zaten ben hep korktum hep hep.. beraber kahvaltı yaptık onlar karşımda yan yanalar kv yanına gittim anlattım şöyleki kv çok kötü biridir ama bu konuda hakkını yiyemem sen yukarı çık o kızı buraya gönder dedi gönderdim 2 dk sonra bir bağırışmalar kv kızı eline almış bir güzel dövdü ve kovdu.
eşim ise annem senin yüzünden onu kovdu diye beni dövdü kapıya attı beni eve alsın diye yalvardım ama almadı niye yalvardıysam artık
Kesinlikle değmez, bir de veren alır canı biz kim oluyoruz.
Ben yedirdim yedirmesine de ilk aylar cok zor oluyor :)
pardonda burda ben kendimi haklı çıkarsam ne çıkarmasam ne yani siz şu an bana haklısın yazsan nolucak haksızsın yazsan nolucak ne yaşadığımı da ne hissettiği mi de ben biliyorumm yani
ve hala evlimisiniz bu adamla.
adam hem aldatmış,hemde sizinn evinizde,hemde hamileyken dövmüş. sizin babanız asabi de olsa şunları yaşadığınız an geri dönecektiniz
Bırak bu ayakları ya sen kolaya kaçmışsın aman evli kalayım dışarda da gezecek tozacak yatak arkadaşım olsun diye. Arkadaşımıb kuzeni tek başına yatılı hasta baktı yıllarca ailesi yanında olmadı şimdi kirada ve çok daha iyi işi var çocuğunuda rahat görüyor ve nice örnekler var elin pisliğini çekip gururlu onurlu insanlar.
Boş ver ya şansı var ise boşar kafana göre takılırsın yok boşamazsa sen gel dedin mi sana gelecek aynı kalitede erkekte çokdur.
pardonda burda ben kendimi haklı çıkarsam ne çıkarmasam ne yani siz şu an bana haklısın yazsan nolucak haksızsın yazsan nolucak ne yaşadığımı da ne hissettiği mi de ben biliyorumm yani
Ya nassi onlari yatarken mi bastin.sadece kahvaltı hazir dedin.ben eşimi kendi evimde kendi yatağımda yakaladım alt katta kayın validem oturuyordu her sabah onların kahvaltısını hazırlardım eşimin halasının kızı bize misafirliğe gelmişti yatılı olarak 3 aylık falan evliyim o zaman kendi evimde çayımı ocağa koydum alt kata indim onlarında çayını kordum inerken anahtarımıda aldım eşim ve o kız yatıyordu alt katta işim bitti evime geldim çayımı demledim sonra bi baktım kız yok yatak odama gittim ikiside orda aynı anda hem terlediğimi hem üşüdüğümü hissettim bağıramadım korktum sadece yatağın köşesine oturdum kahvaltı hazır diyebildim
tabikii değilimlütfen hala o adamla evli olduğunuzu söylemeyin ,düşer bayılırım şimdi...
doru sölüyorsun tatlım bende aynı senin gibi düşüünüyorum insan bu kada baskının altında doru düşünemez ama genede aldatmamalıydı bence ben olsam kesin polise giderdim aglaya aglaya artık boşanmak istiyorum ama baskı yaıyor ailem eve almıyor diye okadar cok bu konuda muzderip olanlar varki hele eskiden kadın kocasının evinden kacsın polis yakalar genede kocanın evine yollarmıs son cıkan kanunlar artık sükür bizim lehimizede biraz yüzümüz güldü
ohh içim rahatladı bunu okuyunca ailene de sana da helal olsun canım.En doğrusu buymuş.olayın devamı ise şöyle ortak tanıdımız biri annemi aramış bu adam kızını dövüyor demiz babamda anneme git kızımı getir demiş annemde gelip beni aldı babamdan korkmama gerek yokmuş Allah razı olsun ailemden.boşandım ailemle yaşıyorum kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum
sen kimsinki benle bu şekilde konuşabiliyosun yorum yapma arkadaşım o zaman
insananiden böyle birseyle karşılaşınca inan bana ne yapacağını şaşırıyor şok olmak bu galibaaa asarım keserim dersin ya hani yapamıyorsun işteYa nassi onlari yatarken mi bastin.sadece kahvaltı hazir dedin.
Ne oldu işine mi gelmedi konuyu açtın bende yorumumu yaptım ? İyi yapmışsın bide evli erkek daha iyi karısından korkar dikkat eder bundan sonra böyle devammı et deseydim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?