Sormadın

abiyekuzu26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
1.160
1.266
53
Gece gece sinirden uyuyamadım.
Çok kısa özet geçmeye çalışacağım sinirden kendimi boğmak istiyorum.

Farklı birimlerde olan bir arkadaş var iş gereği yoğun olarak hem telefonda konuşuyoruz hem yazışıyoruz bu yazışmalar zamanla esprileşmeye gırgır şamataya döndü flörtöz bir durum olmadı ama şöyle diyim saat sınırı yok sabah 9 da oldu akşam 11 de. Hatta aşk acısı çekmeyeli
çok uzun zaman oldu bile dedi bi ara.

Bugün kitaptan bi metin attım. Ordan bi cümleyi alıntılayıp parayı bulunca önce arabayı sonra eşini değiştireceksin gibi bir şey dedi.

Ben sadece “sen evli misin” dedim yazmadı yazmadı :) yazdı bir sn dedi. Sonra evet evliyim dedi.

Konuşmanın devamı şöyle:

+asla bilmiyordum O kitap sayfasını atmasam 6 ay daha da bilemezdim sanırım. Size iyi geceler
-sormadın (cevap yazmadım)
-Ne oldu şimdi
-bi de engelle istersen
+ Benim eşim gece 11 de iş arkadaşı ile goy goy yapsa sabahında adliyede bulur kendini. Bana yapılmasını istemediğim şeyleri başkasına yapmam
-bilmediğin şeyler hakkında yorum yapma
+kendi adıma konuştum
İyi geceler dedim çıktım

Ay Allah ım ben aldatılmadın allahını yaşamış bi kadınım. Boşanma aşamasında evsiz otellerde kalırken o kişi sevgilisi ile benim evimde kalırdı.

flört etmedim buluşmadım tamamen gırgır şamata ama kendimi yerine koyuyorum eşim yapsa o kadar üzülürdüm ki.

Engelleyemem numarayı sileceğim ya da onun yerine alternatif kişileri arayacağım olabildiğince iletişim e geçmeyeceğim ama ölüyorum öfkeden.

Sormadın diyor bi de

Ben kötü bir şey mi yaptım nasıl affedicem kendimi

Gece gece sinirden uyuyamadım.
Çok kısa özet geçmeye çalışacağım sinirden kendimi boğmak istiyorum.

Farklı birimlerde olan bir arkadaş var iş gereği yoğun olarak hem telefonda konuşuyoruz hem yazışıyoruz bu yazışmalar zamanla esprileşmeye gırgır şamataya döndü flörtöz bir durum olmadı ama şöyle diyim saat sınırı yok sabah 9 da oldu akşam 11 de. Hatta aşk acısı çekmeyeli
çok uzun zaman oldu bile dedi bi ara.

Bugün kitaptan bi metin attım. Ordan bi cümleyi alıntılayıp parayı bulunca önce arabayı sonra eşini değiştireceksin gibi bir şey dedi.

Ben sadece “sen evli misin” dedim yazmadı yazmadı :) yazdı bir sn dedi. Sonra evet evliyim dedi.

Konuşmanın devamı şöyle:

+asla bilmiyordum O kitap sayfasını atmasam 6 ay daha da bilemezdim sanırım. Size iyi geceler
-sormadın (cevap yazmadım)
-Ne oldu şimdi
-bi de engelle istersen
+ Benim eşim gece 11 de iş arkadaşı ile goy goy yapsa sabahında adliyede bulur kendini. Bana yapılmasını istemediğim şeyleri başkasına yapmam
-bilmediğin şeyler hakkında yorum yapma
+kendi adıma konuştum
İyi geceler dedim çıktım

Ay Allah ım ben aldatılmadın allahını yaşamış bi kadınım. Boşanma aşamasında evsiz otellerde kalırken o kişi sevgilisi ile benim evimde kalırdı.

flört etmedim buluşmadım tamamen gırgır şamata ama kendimi yerine koyuyorum eşim yapsa o kadar üzülürdüm ki.

Engelleyemem numarayı sileceğim ya da onun yerine alternatif kişileri arayacağım olabildiğince iletişim e geçmeyeceğim ama ölüyorum öfkeden.

Sormadın diyor bi de

Ben kötü bir şey mi yaptım nasıl affedicem kendimi
Sizde suç yok adam pislik

Benim eşim arkadaşlarıyla istediği kadar goy goy yapabilir. Her kadın sizin standartlarınıza göre yaşamıyor, her evlilik sizin yaşadığınız gibi değil. Ayrıca sorulmayınca söylenmemesi normal değil mi? Ortalıkta ben evliyim diye mi geziyor evli olanlar? Adama hamam böceği muamelesi yapmışsınız resmen, hoş değil.

Benim eşim arkadaşlarıyla istediği kadar goy goy yapabilir. Her evlilik, her kadın sizin standartlarınıza göre yaşamıyor, her evlilik sizin yaşadığınız gibi değil. Ayrıca sorulmayınca söylenmemesi normal değil mi? Ortalıkta ben evliyim diye mi geziyor evli olanlar? Adama hamam böceği muamelesi yapmışsınız resmen, hoş değil.

Hanımefendi eşiniz gece 12 ye kadar kız arkadaşlarıyla mı mesajlaşıyor.

Hamam böceği muamelesi yapmadım iyi geceler dedim cıktım

O ne demek anlamadım daha önce ne buldu beni bu konuda 🤔
bu konuda demek istemedim, genel olarak her şey sizi buluyor. Bankamatikde , arkadaş ilişkinizde, potansiyel flörtünüzde, iş yerindeki iş arkadaşınızla sonunuzda, yanınıza verilen çalışmayan yeni personelde. Olayları büyütüyor olabilir misiniz ?

Hanımefendi eşiniz gece 12 ye kadar kız arkadaşlarıyla mı mesajlaşıyor.

Hamam böceği muamelesi yapmadım iyi geceler dedim cıktım

Evet, onu diyorum ben de. Eşim istediği saatte istediği arkadaşıyla mesajlaşıyor. Arkadaşlarda cinsiyet ayrımı yapmıyoruz.

bu konuda demek istemedim, genel olarak her şey sizi buluyor. Bankamatikde , arkadaş ilişkinizde, potansiyel flörtünüzde, iş yerindeki iş arkadaşınızla sonunuzda, yanınıza verilen çalışmayan yeni personelde. Olayları büyütüyor olabilir misiniz ?

😁konularımı ezberlemişsiniz
Birbirinden çok bağımsız konular iş arkadaşım bende derin yara açan bi olaydı bankamatik öylesine muhabbet olsun diye açtım

Ama bu mesajlaşma belki de boşandığım için aynı şeyi yaşadığım için beni sinir etti

Ortada asılma, flörtöz bir durum yoksa biraz freni boşa alıp yokuş aşağı gitmişsiniz. Çok sert olmuş tavrınız. Daha yumuşak bir geçiş yapılabilinir ve mesafe konabilirdi

Gece 12 de flörtöz bi konuşma olmasa dahi
bi konuşma olması bence problem gibi geldi

Evet, onu diyorum ben de. Eşim istediği saatte istediği arkadaşıyla mesajlaşıyor. Arkadaşlarda cinsiyet ayrımı yapmıyoruz.

Ben farklı düşünüyorum o zaman. Kadının öğrense üzüleceğini düşündüm ve kendimi suçladım

Allah ım ben aldatılmadın allahını yaşamış bi kadınım. Boşanma aşamasında evsiz otellerde kalırken o kişi sevgilisi ile benim evimde kalırdı.

Şu yazdıklarınız bu konuda neden bu kadar hassas olduğunuzun kanıtı...

Back
X