Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla kiminin de dikkatini zayıf olanlar çekiyor zevk meselesiKızlar bir sorum var; kendi kızı minicik şortlar giyinen göbeği açık gezen ve bunda bir mahzur görmeyen adam eşinin kızkardeşi nispeten birkaç santim daha uzun bir şort giydiğinde -ki bu kız zaten göbeği açık askılı vs giymiyor şorta da yeni yeni alışıyor- x onu giyme hoş durmuyor dese sonra x ortamda yokken yanlış anlaşılmaması gerektiğini x in fiziken daha gelişkin olduğu için daha çok göze battığını hoş durmadığını ama kendi kızı çok zayıf olduğu için göze batmadığını söylese ne düşünürdünüz?
Bu arada x 14, kendi kızı 17 yaşında fakat x daha uzun boylu.
Önce bekar olduğumu söyleyeyim içiniz rahatlasın. Varsa senin kocan da bakar x inkide bakar kocam olursa benimki de bakabilir. Adamın gözüne bant çekecek halimiz yok. Gerçekler acıdır, erkeklerin nefsiyle kadınınki aynı değil. Bunu cahiller bile bilir.. Ister aç ister kapat seçim senin ağzının suyu akmış iğrenç bi adamın bakışlarına maruz kalmak herkesin kendi seçimi.Sizin kocanız da bakıyor mu? Merak ettim şimdi. :)
14-15 yaşındaki çocuğa bakan adam zaten sapıktır bir de kalkmış sapıttırıyorlar demişsiniz ne bu ya? Kimse sokaktan geçen adamın nefsi için giyinmek zorunda değil ayrıca.Hala o ne giymiş bu ne demiş derdindeyiz...Adam tahrik olmuş demek bu kadar basit. Kendi kızından tahrik olacak hali yok. Bu şort modası umarım seneye olmaz şöyle uzun etek modası falan çıksın. 14 15 yaşında kızlar giyiyor ve erkekleri sapıttırıyolar. Avmlerde oturup sadece sortlu kızları dikizleyen adamları gördükçe iğreniyorum. Şimdi kimse sapıklar bakmasın diye şort giymeyelimmi demesin. Evet giymiceksin arkadaşım kızlarınıza da giydirmiceksiniz. Sapık adamların gözlerini bantlayamayız hadımda edemeyiz tespitte edemeyiz ama eteklerimizi uzatabiliriz. Kızlarınızı koruyacaksınız.
Önce bekar olduğumu söyleyeyim içiniz rahatlasın. Varsa senin kocan da bakar x inkide bakar kocam olursa benimki de bakabilir. Adamın gözüne bant çekecek halimiz yok. Gerçekler acıdır, erkeklerin nefsiyle kadınınki aynı değil. Bunu cahiller bile bilir.. Ister aç ister kapat seçim senin ağzının suyu akmış iğrenç bi adamın bakışlarına maruz kalmak herkesin kendi seçimi.
Adam tahrik olmuş demek bu kadar basit. Kendi kızından tahrik olacak hali yok. Bu şort modası umarım seneye olmaz şöyle uzun etek modası falan çıksın. 14 15 yaşında kızlar giyiyor ve erkekleri sapıttırıyolar. Avmlerde oturup sadece sortlu kızları dikizleyen adamları gördükçe iğreniyorum. Şimdi kimse sapıklar bakmasın diye şort giymeyelimmi demesin. Evet giymiceksin arkadaşım kızlarınıza da giydirmiceksiniz. Sapık adamların gözlerini bantlayamayız hadımda edemeyiz tespitte edemeyiz ama eteklerimizi uzatabiliriz. Kızlarınızı koruyacaksınız.
yorum yazcaktım ki sen yazmışsın....şimdi adamlar tesettürden tahrik olsa bizde totomuzu mu açaciiiiiik....Bakmak başka yiyecek gibi bakmak başka, sizin anlattığınız gibi AVM'ye sırf şortlu kızların bacaklarına bakmak için gitmek, 13-14 yaşındaki kızcağızların popolarına yer gibi bakmak başka. Bakmak var bakmak var. Ayrıca siz sanırım hayatınız boyu Türkiye'de yaşadınız ama bir Avrupa ülkesinde 1- ay kalsanız kadınların da ne kadar seksüel varlıklar olduğunu, yakışıklı bir erkek gördüklerinde nasıl da tahrik olduklarını anlarsınız.
um yazcak
Ha bu arada evliyim, kocam AVMlerde 13 yaşındaki kızlara yer gibi bakmıyor,kimseyi gözleriyle taciz etmiyor. Seksüel olmak başka abazan olmak başka. Aradaki ayrımı yapamıyorsanız arkadaş çevrenizi bir gözden geçirin derim. Benim arkadaş çevremde çok şükür AVMlere el kadar veletlerin bacaklarını izlemeye giden erkekler yok.
Ve de sizin o dediğiniz abazanlar tesettürlülere de yer gibi bakıyor, onlara nefes alsın yeter.
Bu arada kadınların birçoğu da üniformalı erkekleri çok seksi bulur o halde erkeklere de üniforma yasaklansın tahrik oluyoruz.Johnny Depp komple tedavülden kaldırılsın mesela, tanıdığım kadınların hepsi adama hasta, çok fena tahrik oluyorlar önünü alamıyoruz.
![]()
Hıhı alırlar devlet kadınlar şort giyebilsin diye önlem alsın. Bimer e yazalım bunu. Başka derdiniz yok mu sizin her gün kadın cinayetleri yaşanıyor, insanlar geçim sıkıntısı yaşıyor. Sizin sıkıntınız şort giyememek olmuş. Şunu anlamıyorum pis pis kıroların o bakışları onlara ziyafet vermek onlara hayaller kurdurmak nasıl oluyoda rahatsız etmiyo sizi. Rahatsız olmamanız mümkün değil, etrafınıza bi baksanız o bakışları bi yakalasanız, 6 yaşında kızınıza bile giydirmesiniz..Yok artık !
Sapık herşekilde sapık ayak bileğinden elden husudan etkilenenler için öneriniz ne?
Uzaylı kıyafeti mi giyilsin
Herkes istediğini giyer
Binlerce kadın 5-10 tane sapık için kıyafetini değiştireceğine devlet önlem aldın
yorum yazcaktım ki sen yazmışsın....şimdi adamlar tesettürden tahrik olsa bizde totomuzu mu açaciiiiiik....
Ya bi adamın bacaklarıma bakması göğüslerime bakması beni rahatsız eder. Açıkta kalmış çaresiz etler aç bakışların hapsinde, insan kendini mal gibi hissediyor. Ben giymiyorum giyen giysin kızına da giydirsin, sonra üzülen olmayında.. Taze et erkeklerin iştahını kabartır bunu siz biliyosunuzda itiraf edemiyorsunuz kendinize, ben uyandırayım. Artık sapık mı dersiniz aşık mı olmuş dersiniz ne derseniz deyin. Komşu amca yaparsa sapık Ali ağaoğlu yaparsa aşık olmuş olur, siz düşünün artık.
İyi de herkesin ahlak sınırı farklı.Kime göre giyineceğiz? Hayır yani ülkemizde pantolon giymiş insana bile yiyen gözlerle bakan insanlar var malum.Ee ne yapacağız onlar içinde pantolonu giymeyelim? Hatta direk nefes alan dişilerden tahrik olanlar var.Evde mi oturalım tüm gün? Sonu gelmez ki bunun...Hıhı alırlar devlet kadınlar şort giyebilsin diye önlem alsın. Bimer e yazalım bunu. Başka derdiniz yok mu sizin her gün kadın cinayetleri yaşanıyor, insanlar geçim sıkıntısı yaşıyor. Sizin sıkıntınız şort giyememek olmuş. Şunu anlamıyorum pis pis kıroların o bakışları onlara ziyafet vermek onlara hayaller kurdurmak nasıl oluyoda rahatsız etmiyo sizi. Rahatsız olmamanız mümkün değil, etrafınıza bi baksanız o bakışları bi yakalasanız, 6 yaşında kızınıza bile giydirmesiniz..
Lütfen uyanık olun biraz kız çocukları tacize uğruyor, kaçırılıyo, Amerika'da kadın tecavüzleri çok diye kadın şöförlerin taksilerine biniyor kadınlar.. Biraz geniş bakın. Bir kadın açıkken de şık ve edepli giyinebilir. Erkekler bile bu kadar kısa şortla gezmiyo. Taciz riskleri bile yokken.
Sen şu anda sadece benimle uğraştığının farkında mısın? Hayır bu saldırı niye konu benim ailem veya senin ailen değil. Var olan bi erkek gerçeğini söylüyorum, bu seni rahatsız etsede gerçeği değiştirmiyor maalesef. Tutucu olmayan bir adam gördüğün gibi baldızının şort giymesinden belki tahrik olmuş, belkide etrafındaki adamların pis bakışlarını farkedip uyarmış.Sevgiliniz mi bakıyor yoksa babanız mı, yoksa abiniz mi? Bakın itham etmiyorum, soruyorum. Sizin bir yaranız var sanki. Ciddi soruyorum etrafınızdaki erkeklerden hangisi ATM'ye 13 yaşında kızların bacaklarını izlemeye gidiyor?
VALLA O GÜZEL ZAMANIMIZI erkek çocukları yetiştirirken terbiyeli yetiştirmeye ayırırsak böle bi sorun da kalmaz....DEMEK BU BAYAN ALDATILSA KOCAM HAKLI O KIŞKIRTTI DİCEKAç kız aç, senin ne eksiğin var.
Johnny Depp yasaklansın!!! Ağır tahrik var.
![]()
PEKİ O ADAM NEDEN KENDİ KIZINI İZLEMELERİNDEN RAHATSIZ OLMAMIŞ HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ?Sen şu anda sadece benimle uğraştığının farkında mısın? Hayır bu saldırı niye konu benim ailem veya senin ailen değil. Var olan bi erkek gerçeğini söylüyorum, bu seni rahatsız etsede gerçeği değiştirmiyor maalesef. Tutucu olmayan bir adam gördüğün gibi baldızının şort giymesinden belki tahrik olmuş, belkide etrafındaki adamların pis bakışlarını farkedip uyarmış.
Sen şu anda sadece benimle uğraştığının farkında mısın? Hayır bu saldırı niye konu benim ailem veya senin ailen değil. Var olan bi erkek gerçeğini söylüyorum, bu seni rahatsız etsede gerçeği değiştirmiyor maalesef. Tutucu olmayan bir adam gördüğün gibi baldızının şort giymesinden belki tahrik olmuş, belkide etrafındaki adamların pis bakışlarını farkedip uyarmış.
Usturuplu giyinmiş birine usturuplu bakılır, yoksa kadınlarda erkeklere bakıyor. Johny deep in şu açık fotosuna farklı , takım elbise giymiş bi erkek fotosuna ayrı bakarsın. Bu senin sapık olduğunu değil sağlıklı bir kadın olduğunu gösterir. O yüzden erkeklerde bacak görünce baktı diye sapık olmuyo.İyi de herkesin ahlak sınırı farklı.Kime göre giyineceğiz? Hayır yani ülkemizde pantolon giymiş insana bile yiyen gözlerle bakan insanlar var malum.Ee ne yapacağız onlar içinde pantolonu giymeyelim? Hatta direk nefes alan dişilerden tahrik olanlar var.Evde mi oturalım tüm gün? Sonu gelmez ki bunun...
Ya bi adamın bacaklarıma bakması göğüslerime bakması beni rahatsız eder. Açıkta kalmış çaresiz etler aç bakışların hapsinde, insan kendini mal gibi hissediyor. Ben giymiyorum giyen giysin kızına da giydirsin, sonra üzülen olmayında.. Taze et erkeklerin iştahını kabartır bunu siz biliyosunuzda itiraf edemiyorsunuz kendinize, ben uyandırayım. Artık sapık mı dersiniz aşık mı olmuş dersiniz ne derseniz deyin. Komşu amca yaparsa sapık Ali ağaoğlu yaparsa aşık olmuş olur, siz düşünün artık.
İlk cümle türkiye'yi kapsamıyor maalesef,ördeklere,damacanaya tecavüz edilen ülkemizde kadın nefes alsa yeter..Ayrıca bakıp geçmek,hoş bulmak başkadır,sürekli bakmak,baktığını farkettirmek,göz hapsine almak başkadır.Birincisi normal bir olayken ikincisi tacizdir.Usturuplu giyinmiş birine usturuplu bakılır, yoksa kadınlarda erkeklere bakıyor. Johny deep in şu açık fotosuna farklı , takım elbise giymiş bi erkek fotosuna ayrı bakarsın. Bu senin sapık olduğunu değil sağlıklı bir kadın olduğunu gösterir. O yüzden erkeklerde bacak görünce baktı diye sapık olmuyo.