- Konu Sahibi MassiveStroke
-
şu erkekleri anlayamıyorum gerçekten
bekarken annelerini arayıp sormayan, bazen günlerce görmese bile aklına gelmeyen anaları evlenince ayrı bir kıymete biniyor
anneler desen onlar da aynıoğlan evlendi mi daha bi kıymetleniyor nedense
burada suçlu olan eşiniz
ne demek sizi ve kızını bırakıp anasıyla bir olup memlekete gitmek hem de bayramda
bence siz bir sorun eşinize 'ben bu çocuğu babamın evinden mi getirdim' diye
insan eşine kıymet vermemiş olsa da yavrusunu nasıl bayram da yalnız koyar da gider yaa
Bu arada eşim henüz yola çıkmadı, 1-2 saatlik işi olduğu için erken çıktı evden. O gittikten sonra sabahtan beri huysuzluk eden kızımın ateşi çıktı. Aradım gitme kız iyi değil dedim Allahım ya annem surat yapar teyzem laf eder nasıl gitmem diyor.. Geleyim bir doktora götürelim sonra yola çıkarım diyor.. Ağlıyorum...
Bu arada eşim henüz yola çıkmadı, 1-2 saatlik işi olduğu için erken çıktı evden. O gittikten sonra sabahtan beri huysuzluk eden kızımın ateşi çıktı. Aradım gitme kız iyi değil dedim Allahım ya annem surat yapar teyzem laf eder nasıl gitmem diyor.. Geleyim bir doktora götürelim sonra yola çıkarım diyor.. Ağlıyorum...
ben senin yerinde olsam ne ara ne sorardim,kizimi kendim hastaneye götürürdüm öyle kiymet bilmeyen kocaya minnet etmezdim
cok fazla simarmis ne ara ne sor o dönene kadar,kizinla beraber bak keyfine
Kesinlikle haklısınız...
rabia, arkadaşımızın söylediği doğru.
ama ...aramadan önce güzelce bir rahatsız olduğunu belırt ve trıp yap ki, neden aramadığını anlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?