- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
- Konu Sahibi MassiveStroke
-
Ben zaten aramayı düşünmüyorum, aradığında da cevap bulamayacak.. Nedenini de gayet iyi biliyor çünkü buna benzer birşey söyledim. Madem hasta haliyle kızını bırakıp gitmeye gönlün razı, arayıp sorma sakın demiştim...
Bence esiniz denge kuramiyor bir annenin yeri ayridir esinin yeri ayridir insanda, esiniz resmen sizin aranizi bozmus kv nizle ilk nisanlilik donemlerimde bende yasadim buna benzer sorunlar nisanlim ailesi ne dese gelip bana anlatiyordu ben ne desem annesine anlatiyordu birgun dayanamayip sinir oldum ve anne boyle demissin dogrumu dedim oda nisanlima kizdi aramizi bozmaya calisiyorsun kizimla dedi ogundur bugundur esim ne ailesiniz dedigini bana soyler nede benim dedigimi ailesine soyler..
Ama siddet konusuna gelince buna izin vermeyin lutfen, neolursa olsun kendinizi ezdirmeyin.
Evet gittiler, az önce aradı.. Cevap yok
sanırım bir evin bir oğluyla evlendin...............tek oğlu olan annelerin yüzde 99 u oğullarını paylaşamıyor
Dengeyi kuramayan eş mi suçlu?
Birşeyleri oturtmaya çalışan adamın bir sözü ile bütün dengesini alt üst eden anne mi?
Şimdi düşünüyorum da eşinizin anne siz gidin ; ben ailemi burda yalnız mı bırakayım bayramda ,aklın alıyor mu hiç dese? anne ne kadar ısrar etse havada kalır.
O zaman bunu söyleyemeyen eş suçlu.
Peki o anne hiç olur olmaz tekliflerle gelmese , yaşının ve tecrübelerinin getirdikleri ile yapıcı olmayı dustur edinse yıkıcı olmak yerine....ne ala!
Ama siz o aşk dolu yuvayı,karşılıklı verilen sözleri,kıymetli paylaşımlarıızı eşinizle yaptınız,herşey onu bağlar.
Evet evet ben adama bakarım,anne ne kadar bozmak için uğraşsa da adam adam olacak.
Ha bu arada sizde hiç mi suç yok?
Sanırım sen bilirsin,sen koskoca adamsın kararını vermişsen ben ne diyeyim gibi erken pes edişler,ipleri karşı tarafın eline verişler büyük hatanız.
tanıdığım böyle bir kac kişi var tek oğlan olup bütün gün annesine rapor veren ve paylaşılamayan cocuk... üzgünüm kv ölmeden rahat yok sana..........o nedenle onunla yaşamaya alışmalı ve eşinin annesine bağlılığını en aza indirecek kadar onunla ilgilenmelisin... artık nasıl yapacağınıda anlatmayalım sana burda.... bence eşine trip falan atma burnundan getirme bu bayram gezisini... cünkü annesine anlatacak anası oğlunu dolduracak ikiside senin burnundan getirecekler yaptığın tribi..... bence tan tersini yap...........
bavulunu hazırlayıp kapının önüne koymuş biride burda var
sabah yola çıkacakmış
evde iki tane çocuğu var,
daha 1 ay önce taşındığımız bir şehir,
yol bilmem iz bilmem,
şeytan diyor çek git döndüğünde bulamasın
Çok büyük bir aşkla evlendik, aramızda kv haricinde hiç sorun yok da diyebilirim. Ama bütün bu olanlara gücüm kalmadı artık...
Sorunumu yazdım, bizim beraber gitmemiz imkansız. Sizin eşiniz neden tek gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?