- 23 Mayıs 2024
- 6
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi ispanakli_kek
-
Yani yaşın verdiği dinginlikte vardır. Ama yapısı öyledir. benim eşimde öyle Ama benim için problem yok, yani çok Şükür geçinip gidiyoruz bu kadarcık kusur oluversin diyorum olumsuz yönlerine bakarak birbirimizden soğumaktan başka ne geçer elimize değil miHerkese merhaba
Eşimle aramızda 15 yaş var. Severek evlendik. Evlendikten sonra ilgiyi sohbeti azalttı. Evine karşı sorumluluk sahibi. Çok iyi birisi fakat işten gelince eline telefon alıyor ben sohbet etmesem neredeyse hiç konuşmaz. Hiç dışarı çıkalım demesem hiç çıkmaz neredeyse. Benimle ilgili hiçbirşeyi merak edip konuşmuyor. Sizce yaş farkından mı oluyor?
Sizde de yaş farki var miYani yaşın verdiği dinginlikte vardır. Ama yapısı öyledir. benim eşimde öyle Ama benim için problem yok, yani çok Şükür geçinip gidiyoruz bu kadarcık kusur oluversin diyorum olumsuz yönlerine bakarak birbirimizden soğumaktan başka ne geçer elimize değil mi
1 yaş var sadede o 34 ben 33Sizde de yaş farki var mi
Nasıl 15 yaş fark oluyor o halde.1 yaş var sadede o 34 ben 33
30, 45Yaşlar kaç ki?
Paylaştım eşimle de. Göstermelik ilgileniyor. Sonra yine aynı. Pişmanım aslında ama çok geç çocukta var..Yaş farkı olup çok iyi anlaşan arkadaşlarımda var, yaşıt olup anlaşamayanlarda. Evli olmasanız yaş farkı çok derdim ama bu soru için biraz geç gibi. Eşinizle paylaştınız mı hislerinizi, biraz dikkat etmeye çalışsa
Eşim benden küçük, beni çok sevdiğini biliyorum ama bazen bizdede durum bahsettiğiniz gibi olabiliyor. Yani sorun direk yaştan kaynaklanıyo diyemem ben. Sadece rahatsızsam gerekirse defalarca dile getiriyorum bıkmadan. Çocuk ile ilgisi nasılPaylaştım eşimle de. Göstermelik ilgileniyor. Sonra yine aynı. Pişmanım aslında ama çok geç çocukta var..
çocukla ilgili sayılırEşim benden küçük, beni çok sevdiğini biliyorum ama bazen bizdede durum bahsettiğiniz gibi olabiliyor. Yani sorun direk yaştan kaynaklanıyo diyemem ben. Sadece rahatsızsam gerekirse defalarca dile getiriyorum bıkmadan. Çocuk ile ilgisi nasıl
GüzelmişDışarı planlarını falan ben yaparım genelde, çok düşünemeyebiliyo erkekler. İkimizinde telefon elinde olduğu zamanlar oluyo fakat gece en azından sohbete zaman ayırırız uyumadan
43 yaşındaki eşim, eşiniz gibi değil. 10 yıl önce de değildi. Yaşla beraber değişen şeyler elbette oluyor ama bu hiç sohbet etmemek, evden çıkmamak anlamına gelmiyor.30, 45
şuradan sonra koptum ben 10 dakikadır yorumları okuyorumNasıl 15 yaş fark oluyor o halde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?