- 23 Ağustos 2012
- 51.185
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.241
- 898
- Konu Sahibi ispanakli_kek
-
30, 45
30 yaşında bi kadın için 45lik adam dededir bana göreTabi ki yaşın etkisi de var, aranızda neredeyse kuşak farkı var.
Bunların hepsini ben de gördüm30 yaşında bi kadın için 45lik adam dededir bana göre
adam renkli televizyona geçişi görmüş
serpil çakmaklı tokasının moda olduğu zamanı yaşamış daha ne olsun
Herkese merhaba
Eşimle aramızda 15 yaş var. Severek evlendik. Evlendikten sonra ilgiyi sohbeti azalttı. Evine karşı sorumluluk sahibi. Çok iyi birisi fakat işten gelince eline telefon alıyor ben sohbet etmesem neredeyse hiç konuşmaz. Hiç dışarı çıkalım demesem hiç çıkmaz neredeyse. Benimle ilgili hiçbirşeyi merak edip konuşmuyor. Sizce yaş farkından mı oluyor?
Dışarı planlarını falan ben yaparım genelde, çok düşünemeyebiliyo erkekler. İkimizinde telefon elinde olduğu zamanlar oluyo fakat gece en azından sohbete zaman ayırırız uyumadan
işte gördüğün için doğru tespit yapmışsınBunların hepsini ben de gördüm
Çok düşünceli, bana değer veren bi eşim var ama plan yapamıyo adam bunu eksi olarak görmüyorum ve arkadaşlarımın çoğu bu durumda. istisnalar kaideyi bozmaz düşüncesi ile yangına körükle gitmemek için yazdım...Genelleme yapmayın bence. Düşünen erkek çok güzel düşünüyor
Aynen öyle, ben anlaşamazdım. Yaş farkı benim için önemli, +, - 5 yaşa kadar normal karşılayabilirdim belki.işte gördüğün için doğru tespit yapmışsın
boşuna kuşak farkı dememişsin sahiden öyle
ben kendimden yaşça büyüklerle sohbet etmeye bayılan biriyimAynen öyle, ben anlaşamazdım. Yaş farkı benim için önemli, +, - 5 yaşa kadar normal karşılayabilirdim belki.
Bence ayna ol ben öyle davrandıktan sonra eşimde farkı gördüm. Biraz bir iki konuş istediklerini söyle anlat. Ondan sonra herşeyden elini eteğini çek aç telefonu sende onla ilgilen çok sıkınca kendin çık arkadaşlarınla kendi hayatını yaşa bir süre sonra oda bu kopukluktan rahatsız olucaktır. Ben böyle aştım hiç şunu yapalım bunu yapalım demiyorım artıkHerkese merhaba
Eşimle aramızda 15 yaş var. Severek evlendik. Evlendikten sonra ilgiyi sohbeti azalttı. Evine karşı sorumluluk sahibi. Çok iyi birisi fakat işten gelince eline telefon alıyor ben sohbet etmesem neredeyse hiç konuşmaz. Hiç dışarı çıkalım demesem hiç çıkmaz neredeyse. Benimle ilgili hiçbirşeyi merak edip konuşmuyor. Sizce yaş farkından mı oluyor?
42 yaşındaki Acunsa elbet olabilir15 yaş biri abimdir ancak yazmış biri27 ve 42 gayet aşık olunabilir ne var bunda
Ben de severek evlendim aramızda 10 yaş var, Yaş farkından değil bacım. Seni sevmiyor. Hayatı bekarmış gibi devam ediyor, oyun-maç-iş-arkadaş bu kadar. Ben de evde sadece oturayım. Oldu ya, boşanacağız zaten. Ne sorun var dersin söylemez, oturup konuşmaz, iki sohbetin sonu sekse bağlanır, güzel olmuşsun demez. Seni hayattan soğutur ve mahveder. Ona sorsanda sen demezsin. Yakında hem erkek hem kadın oluyorsun. Kaç yıllık evlilik bilmem ama.Herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?