tatlım sağol bak sana bir şey diyim mi benimkiler altınlarımıda aldı üstüne gel bak bu tarafta daha çok ağlarız
Ailelere suç bulmayin esinizin üstüne de gitmeyin çünkü çok yersiz bir davranis.
Eğer evlenmeye karar verdiyseniz sorumluluklarini da almayi kabul ettiniz demek olur..
ikiniz artik ailesiniz borcta sizin sorunlariniz da sizin.. İşiniz var sagliginiz yerinizde öder
biter inşallah dayanamıyorum agliyorum
demekle bitmeyecek biliyorsunuz..
ya sen numuneymişsin bak şimdi kendini ne güzel toplarsın artıkyokkkk artıkkkkkkk ya ciddimisin. Bizimkiler altınları bize bıraktı. salon parasınıda onlar ödedi. hakkını yemem kimsenin ya.
ya sen numuneymişsin bak şimdi kendini ne güzel toplarsın artık,evliliğin en tatlı aylarını zehir etme canım boşver mutluluğuna bak.:).burda bir kaç evlilik konusu okursan bi de gider ellerini öpersin artık
estağfurullah görevimizağlaya ağlaya yazdığım konuydu.şimdi sayende kahkaha atıyorum:) dert keder kalmadı. çok saol yaaaa
Peki bu anne babalar ne zaman yaşayacaklar hayatlarını?
Ömür boyu çalış didin, ama keyfince bir şey yapama evlendirilecek çocuk var diye, öyle mi?
Siz 2 kıyafet fazla alacaksınız, 2 kere dışarda fazla yemek yiyeceksiniz, 2 sene erken ev sahibi olacaksınız diye millet kendi hayalini isteğini bıraksın da sizin borcunuzu ödesin, ne âlâ.
Bir zahmet durumu kabullenip ağlamayı, eşinizi de bunaltmayı bırakın.
Birçok kişi aynı şartlarda evleniyor.
Yok ben son model arabası olanlara özeniyorum diyorsanız mutlu olma gibi bir hayaliniz olmasın.
Yorum yapmaya devam ediorlar canım. bazıları baya sert eleştirilr yapmışkız hala mı devam ediyonuz siz bu konuya
hayırdır niye böle bişey yazdınız size ne oldukeşke evlendiğimde sadece 20 bin borcum olacağını bilsem :)
bura kadınlar kulübü gülüm kaynanayla kavga eden kocaya sinirlenen kime sarsamda deşarj olsam diyenlerde burdaYorum yapmaya devam ediorlar canım. bazıları baya sert eleştirilr yapmış
teşekkürler çok haklısınız kendime geldim. vallaevlilik 2 kişilik ..
iyi günde kötü günde ..
borc herkesin var ..
birlik olmak önemli ..
evet ya ama çok şekerler yaa sonuçta zahmet verip yorum yazıolar haklarını yememk lazımbura kadınlar kulübü gülüm kaynanayla kavga eden kocaya sinirlenen kime sarsamda deşarj olsam diyenlerde burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?