sorunu aştık yorum yapmayalım

Ailelere suç bulmayin esinizin üstüne de gitmeyin çünkü çok yersiz bir davranis.

Eğer evlenmeye karar verdiyseniz sorumluluklarini da almayi kabul ettiniz demek olur..
ikiniz artik ailesiniz borcta sizin sorunlariniz da sizin.. İşiniz var sagliginiz yerinizde öder
biter inşallah dayanamıyorum agliyorum
demekle bitmeyecek biliyorsunuz..

tatlım sağol bak sana bir şey diyim mi benimkiler altınlarımıda aldı üstüne gel bak bu tarafta daha çok ağlarız

yokkkk artıkkkkkkk ya ciddimisin. Bizimkiler altınları bize bıraktı. salon parasınıda onlar ödedi. hakkını yemem kimsenin ya.

evet bende bu yorumları bekliyordum teşekkür ederim canlar...

yokkkk artıkkkkkkk ya ciddimisin. Bizimkiler altınları bize bıraktı. salon parasınıda onlar ödedi. hakkını yemem kimsenin ya.
ya sen numuneymişsin bak şimdi kendini ne güzel toplarsın artık,evliliğin en tatlı aylarını zehir etme canım boşver mutluluğuna bak.:).burda bir kaç evlilik konusu okursan bi de gider ellerini öpersin artık

ağlaya ağlaya yazdığım konuydu.şimdi sayende kahkaha atıyorum :) dert keder kalmadı. çok saol yaaaa

Peki bu anne babalar ne zaman yaşayacaklar hayatlarını?

Ömür boyu çalış didin, ama keyfince bir şey yapama evlendirilecek çocuk var diye, öyle mi?

Siz 2 kıyafet fazla alacaksınız, 2 kere dışarda fazla yemek yiyeceksiniz, 2 sene erken ev sahibi olacaksınız diye millet kendi hayalini isteğini bıraksın da sizin borcunuzu ödesin, ne âlâ.

Bir zahmet durumu kabullenip ağlamayı, eşinizi de bunaltmayı bırakın.
Birçok kişi aynı şartlarda evleniyor.

Yok ben son model arabası olanlara özeniyorum diyorsanız mutlu olma gibi bir hayaliniz olmasın.

20 milyar borcu nasıl yaptınız?
keşke herşeyiniz tamtakır olmasaydı da bole sıkıntılara gırmeseydınız.

mesele iki kıyafet fazla alma meselesi değil... ben bu konuyu açarken yol gösteren nasihat eden olsun diye yazdım. herkez evlenince daha rahat bir hayat arzular değilmi yanlış mı düşünüyorum. mevcut durumundan daha kötü olmayı kim ister. benim demek istediğim bu...

Evlilik asgaride buluşmaktır. Şimdi iki mükemmel insan mükemmel şartlarda mükemmel evlilikler yaşayacaklarını sanarak evleniyorlar. Bu da mutsuz bireyler, mutsuz evlilikler ve genelde boşanmayla sonuçlanıyor.

Anne babanın maddi sorumluluğu çocuklarına istedikleri eğitimi aldırdıktan sonra sona erer. Evlenen insanların hala anne babadan medet umması, yardım etmiyorlar diye söylenmesi saçma. Evliliğin ilk yıllarında herkes az çok borç öder. Bunda problem yok, biraz sıkıntı çekmek lazım. Takıldığım ve enteresan olan nokta "insanların bana imrenmelerini istemiştim" demeniz oldu. Siz insanlar size imrensin diye mi evlendiniz yani? Gereksiz bir düşünce değil mi bu?

evlilik 2 kişilik ..
iyi günde kötü günde ..
borc herkesin var ..
birlik olmak önemli ..

Maalesef yeni evlenirken çoğu insan aynı durumu yaşıyor,siz en azından çalışıyormuşsunuz birde çalışmayıp aynı durumda olanlar var düşünün..Bence aşılamayacak sorunlar değil bazı evlilikler gerçekten büyük fedakarlıklar istiyor...sizin ki gibi eşinizle tartışmak yerine birbirinize destek olun ki daha kolay atlatabilesiniz bu zor zamanlarınızı..

kız hala mı devam ediyonuz siz bu konuya

Bu devirde çok fazla gezip tozma borçsuz evlenmek çok zor canım ben evleneli 1 seneye yakın oluyo hala borç ödüyoruz yeni bir borca daha girdik ailelerdende bir şey beklemek zor. şöyle düşün onlarda bizim gibi borçla evlendiler onlarda zor zamanlar yaşadı borçları bitirdiler derken şimdi nefes alıp bir ev aldılar yani sizin ilerideki haliniz olduklarını düşünün sizde ilerde bir ev almak istiyeceksiniz ama oğlunuzun yada kızınızın düğünü olacak diye yıllarca kurduğunuz hayaliniz bir anda bozulucak empati yapmak gerekli biraz.

keşke evlendiğimde sadece 20 bin borcum olacağını bilsem :)

Yorum yapmaya devam ediorlar canım. bazıları baya sert eleştirilr yapmış
bura kadınlar kulübü gülüm kaynanayla kavga eden kocaya sinirlenen kime sarsamda deşarj olsam diyenlerde burda

bura kadınlar kulübü gülüm kaynanayla kavga eden kocaya sinirlenen kime sarsamda deşarj olsam diyenlerde burda
evet ya ama çok şekerler yaa sonuçta zahmet verip yorum yazıolar haklarını yememk lazım Allahtan benbim kaynana süper valla. onlarda kalmaya gidince kızım canının istediği varsa ilk onu yapayım der. yatağımı bile kendi elleriyle yapar iyidir benim kaynanam iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…