sorunu aştık yorum yapmayalım

canım ilk başlarda olur borçlar mecburen.bende aynı durumdaydım bankadan 30 milyar çektik ve 3 yılımız geçti ödedik.çok sıkınıtlı günler geçirdim.ama geçiyo.ev almayı henüz düşünmeyin az bekleyin.sıkıntılar geçsin biraz.cesaret gelince yeniden başlarsın.hem o zamana kadar da bişeylşer oturmuş olur.bende hiç bişe yapamadım.

bak cillop gibi kaynanan var altınların köşede borcum var diye sızlanınca bizimkiler cıısss iğne yaparım bak sus moduna girerler işte böyle burası kadınlar kulübü bebeğğiiiim burayı çok seviyorum

haklısın kuzum o zaman bizde aşkımıza sığınmalıyız :)

evet tek olmadığımı görürsem içim rahatlar dedim.işallah sende istediğin ne varsa tez zamanda ulaşırsın.çünkü ne kadar çok isteniyor bir ev çook iyi bilirim.

bizde borçla evlendik ama ben hiiiç borcu dert edip huzurumu bozamam dedim gittik düğünde takılan altınlarla borçlarımızın hepsini ödedik.çok bir şey kalmadı elimizde ama koskoca bir huzurumuz var.daha ne olsun?ikimizde çalışıyoruz sağlıklıyız yine kazanırız.

altınlarımı alsalarda kıyameti koparırdım biliyormusun...düğün gününün akşamı altınları aldım hemen

sende alamazmısın takılarını

evin varmı canım

sende alamazmısın takılarını
yok tatlım üzerinde de durmadım 3 kuruşluk altın için hiç huzurumu bozamam kocam hakkaniyetli adam borçlarımız yeni bitiyor iki aya yani bundan sonra söz verdiği mehiri tamamlayacakmış şimdi bu adam üzülür mü canım benim o

ben öleyim o vakit düğünümü kendim yaptım eşimin kredi borcu vardı bi dünya da ufak tefek borç bi kredi de ben çektim onlar ve düğün için, takılarım gitti evim eşyalı tutuldu kiramı duysan dudağın uçuklar bir çöpüm yok seneye burdan tayin olucaz gittiğimiz yerde eşya almak lazım ama nasıl ? yine de sallamıyorum olan mala olsun banane ya dünyanın kahrını ben mi çekicem. sanki her gün eşini huzursuz ede ede borçlar ödeniyo mu.

Allah yardımcın olsun kardeş ya

ben yapamazdım onu helal olsun sana tebrikler

geçmiş olsun. birçok kişi borçla evleniyor artık. evlenmeden önce sadece ihtiyacın kadar eşya alsaydınız şimdi çok sıkıntı olmazdı.

altınların varmış. neden satmıyor ve borcunu kapatmıyorsun ki. en azından için rahat eder. bir süre yer içer gezersiniz. ne zaman borç altına girerim derseniz ozman ev alırsınız. hem bunalmazsınız.

Son model araba mi ??Daha zengin biriyle evlenseydiniz ozaman.. Imza atarken iyi gunde kotu gunde diye imza atiyosunuz . kotu gunde manevi olarak destek olamiyorsaniz iyi gun olsa ne olur.. sahsen sadece es icin degil genel olarak boyle dusunurum kotu gunumde yanimda olmayan iyi gunumde hic yanimda olmasin gerek yok. Bu paraci tutumu birakin esinize destek olun.sabreden dervis muradina ermis.

Eşin seni seviyormuş ne güzel işte. Borç dediğiniz çalışıp kazanılıp ödenir, siz içinizi ferah tutunca Allah öyle bir yardım eder ki... Benzer durumları bende yaşadığım için özellikle bu mesajınızı alıntıladım. Hem yeni evli olup evi olan, son model arabası olan insanların aileleri yardım etmiş olabilir, yada birikim yapıp almış olabilirler. Ödeyin 3 sene kredinizi, 3 sene kirada otursanız ne olur. İnsanlar yıllarca çalışıp emekli ikramiyesiyle ev alıyorlar. Bence eşinizin kıymetini, sevginizin kıymetini bilin. Ya ailesi aldığı evin borcunu eşinizden isteseydi? Eşiniz birde oraya ödeme yapsaydı. Hiç değilse borç yaptıysanız kendinize yapmışsınız. En güzel zamanlarınızı bunları düşünerek geçirmeyin. Paranızı hesaplayarak harcarsanız herşeyi alabilirsiniz, ama zamanla. Bizimde evimiz yok, arabamız yok, dediğin kadar borç bizimde vardı. Ama 1 sene geçti (bu sırada evdeki eksikleri tamamladık vs), Allah yardım etti, borcumuz hafifledi. Ev, araba, yat, kat parayla alınır, ama aşk sevgi yıpranınca tekrar bulunmaz. Eşinizde illa ki strese giriyordur, bunları düşünmeyin hatta onu rahalatıcak şeyler söyleyin bence. Mutluluklar...

Ben son model araba alsın demiyorum yanlıış anlıyorsunuz.eleştiri yapmanız için konu açmadım. herkez böylemi sadece benmi böyleyim diye konu açtım. ben paracı biri olsaydım zaten evlenmezdim dimii.. borç meselesine gelince o kadar kredi çektiğini bilmiyordum. tek niyetim tek olmadığımı görmek.sanki para canavarı gibiymişim gibi yorum yapmışsınız. iyi günde kötü günde eşimin yanında olmasaydım sırf boyacıy para vermemek için kendi ellerimle boya yaptım evimi. eleştirlerinizi biraz yumuşak yapamazmısınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…