- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.457
- 298
- Konu Sahibi papyonkilikli
Zavalli falan degil hassassin. O donemde avm ye bile aksam 9 dan sonra giderdim bu saatte hamile de bebeli de az olur hem ben acele ederim dikkat etmem diye.Valla benim cocugum yok,olmuyor olmadi . Doktora falan da gidiyoruz, benim instagramda su kesfette hamile kadinlarin,karnini tutupta 36 weeks bilmemne yazılarıni görünce cok üzülüyorum,ya da yeni dogum yapanlarin hastane odası suslemelerini görünce de esime baksana ne guzel banada boyle yapcan mi diyorum. Ne kadar zavalliyim bazen de ağlıyorum ama gercekten kiskanmiyorum
Allah anali babali büyütsün ama cidden olan var olmayan var bu kadar göze sokuyorlar her anı benim kisi listemde degil kesfette goruyorum. Kisi listemde anne olan arkadaslarimin cocuklarini görünce fotolarini yiyesim geliyor belkide arkadasimi sevdigim icin bilmiyorum ama benim çevremdekiler de cok kibirliler sanki sadece kendileri anne olmuşlar bide siir yazıyorlar destan yaziyorlar altina çocuklarının psikolojim bozuldu ya kapatcam bende instagrami benim cocugum olsa paylasmam hamile oldugumu da kimseye söylemem ilk 3 4 ay sanırım. Moralim cok bozuk![]()
Bu donem gececek once ona inan. Ben oda falan suslemedim mesela iyi ki de yapmamisim yan odamdaki kadin dogumda bebegini kaybetmisti. Odadan bile cikmamistim canibyanar diye. Dogumgunlerini cafelerde falan da kutlamiyorum hem beklentileri yuksek olup gelecekte uzulmesinler diye hem de o parayla onlarin gelecegine katkida bulunurum diye hem de birilerine dokunmayayim canini yakmayayim diye...
Kendine dikkat et en basta. Spor yap. Ari sutu bal polen kullan bunlar yumurtalara iyi geliyor. Bol su ve sut ic. Takma diyemeyecegim ama en azindan bi sure sosyal medyadan uzak dur hele buvara anne olmak en buyuk meziyet gibi paylasanlar cok artti. Xmom y mom b×kmom pusurmom.
Olacak diye inan ve bol bol dua et.
Ben buradaki dualara cok katildim. Hem icin rahatlar hem senin gibibolanlar seni anlar.