Sosyal medya

Evet haklısın bak hiç o açıdan düşünmemiştim..

Evet haklısın bak hiç o açıdan düşünmemiştim..

Eşiyle bize geldiler bir kere
Ben kıza bayıldım
İncecik sarısın boyu uzun ve o kadar kibar bir kızdı ki
kendimi o kızın yanında oğlan cocugu gbi hissettim
Sakin konusuyordu , el hareketleri, mimi,kleri vs cok zarifti eşi.
Ve o adamın bu kızı bile aldattıgını duyunca yıkıldım
Hiçbirsey gorundugu gibi değil.
Hatta adamın face sayfasında enteresan resimli hatunlar ekli, eşi hiç mi görmüyor sorun etmıyor anlamadım

Vay anasını ya
Gerçi ben şaşırmıyorum artık o kadar çok varki
Benim bir arkadaşım vardı asla yapmam falan derdi tek eşlilikten yanaydı sonra karısını aldattı o yüzden kimseye güvenmiyorum bende valla

Herkesin kendi tercihi ama ben özellikle ramazanda oruçlu insanların kuş sütü eksik sofralarını paylaşmlarına çok kızıyorum, hac, cenaze gibi paylaşımlara çok kızıyorum, kısacası maneviyatın böyle sakız edilmesine çok kızıyorum. Bana çok ayıp geliyo, onun haricinde kimsenin ne gezdiğine ne yediğine ne kocasına özenmiyorum, ben yapmam ama yapan arkadaşlarımı da takip ediyorum. Bunları eleştiriyosan neden sosyal medya hesabın var o zaman? Senin bi foto paylaşmanla onun 100 foto paylaşması arasında bi fark yok bence.

Dekor olarak kullanilmak sevdim bunu

ben en çok kahve sunumlarına takığım. altı üstü 2 yudumluk kahve ya, her içisinde farklı açılardan çekmenin anlamı nedir. kahveyi çok severim her gün içerim. ama çok matah bişeymiş gibi. kahve keyfisi diye paylaşmak çok saçma yaa ayrıca bütün yorumlarını tek tek beğenemedim topluca cok beğendim yazayım en iyisi

ben en çok kahve sunumlarına takığım. altı üstü 2 yudumluk kahve ya, her içisinde farklı açılardan çekmenin anlamı nedir. kahveyi çok severim her gün içerim. ama çok matah bişeymiş gibi. kahve keyfisi diye paylaşmak çok saçma yaa ayrıca bütün yorumlarını tek tek beğenemedim topluca cok beğendim yazayım en iyisi

Bazı arkadaşlar güzel anlarımızı biriktirmek için paylaşıyoruz demiş tamam güzel anların fotoğrafı çekilir bu sana özeldir, ama paylaşmaya ne gerek var gerçekten güzel ve özelse kendi bilgisayarında ya da telefonunda da arşivleyebilirsin zaman zaman bakarsın hatırlarsın mutlu olursun Bence bunların hepsi aşağılık kompleksinden geliyor kendilerine yetemiyorlar başkalarından onay istiyorlar,endilerine güvenleri eksik,kendi yaratttıkları mutlu olduklarını zannettikleri sanal pembe dünyada yaşıyorlar, gerçekten mutlu olsalar bunun gibi şeylere yada ispata gerek duymazlar.Gerçek mutluluk eşya ya da başka bir insanda değil . Onu bunu paylaşmak bana da çok yapmacık ve samimiyetsiz geliyor...

Son düzenleme:
Bana da şu çok saçma gelmiştir hep dogum gununu evlilik yildonumunu sosyal medyadan bangir bangir bagiranlar internetten kes kopyala yapıstir mesajlar bıkkinlik veriyor hakkatten

Ahahahaha kislik terapi miymis o ..
Haziran geldigi andan itibaren bunlar kislik yapiyo
En son kadinin biri kozalaklari recel yapiyodu
Biri 90 kilodan sos
Yooooo dedim yeter nolur artik
Zikkim ye ama rahat birak su domatesleri ...
Ayy gece gece senin yorumlarına gülmekten karnıma ağrı girdi. Sen çok yaşa:))

Paylasimlari uzerine alan arkadaslarim var.bir bakiyorum sanki kendi icin yazmisimda ona gore durum paylasiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…