Bir de bende hiç pembe evler pembe gelinler çıkmıyor, bi ara dur bakayım neymiş dedim ama yine bir şey bulamadım :) yemek sayfalarını takip ediyorum çünkü bazen sipariş veriyorum kendim yapamadığım zamanlarda. Onun dışında kirpikli yastıklar, yok kurdelalı tepsiler falan hiç keşfetimde bir kere bile çıkmamıştır. Arz talep meselesi bunlar da sonuçta :)
Bir tanidigim evlenmesine yakin "olan vaar olmayan vaaar olsun diye ugrasan var benim hayallerimden daha fazlasini yasatan kocaam vaaar" yazmisti. Orada biraktim onu takip etmeyi...
bir iş arkadasım varBende ona çok rastladım ya
Adam karısını aldatıyor fotoğraf atıp canım karıcım seni çok seviyorum iyiki hayatımdasın diyor
Yuh yani
Kakamizi yaptik biiiizzzBende yeni nesil annelerinden bıktım.
Hesap kadının hesabı fotoğraflarına bakıyorsun çocuğu dışında başka fotoğraf yok.
yemek yedik bugün.
Gezmeye gittik bugün.
Meyve yedik bugün.
Dişi çıktı bugün.
Sıçtı bugün.
eee yeter be.
Binlerce takipçisi oluyor birde bunların. Çok merak ediyorum bebeklerini herkese açık profillerde nasıl paylaşıyorlar etraf sapık dolu. Ya o fotoğrafları kötü niyetli insanlar alıp kötü amaçlı kullanırlarsaBende yeni nesil annelerinden bıktım.
Hesap kadının hesabı fotoğraflarına bakıyorsun çocuğu dışında başka fotoğraf yok.
yemek yedik bugün.
Gezmeye gittik bugün.
Meyve yedik bugün.
Dişi çıktı bugün.
Sıçtı bugün.
eee yeter be.
Ay ağzınız bal yesin, benim yazacaklarımı yazmışsınız. Ben de çok severim sosyal medyada foto paylaşmayı. Dediğiniz gibi, hem anı biriktirdiğimi düşünüyorum hem de memleketimden çok uzaktayım insanlar sürekli kızın fotosunu yollasana diyolar hangi birine yolliyim? Hem gerçekten de merak ediyorlar, çocuğu da oldu bakalım nasıl gezecek şimdi diye. Çünkü karı koca gezmeyi, yeni yerler keşfetmeyi seviyoruz ve insanlar da görüp "aaa orası neresi? Çok güzelmiş" diye tavsiye alıyolar ki ben de bir çok arkadaşımda görüp gittiğim ve bayıldığım yerler oldu bu sayede. Şimdi ben mutsuz muyum? Allah'a şükür aynı paylaştığım fotoğraflar gibi hayatım. Yalan dolan yok maşallah. Biz mutsuzsak o zaman fotoğraf paylaşmayanların da hepsi mutlu demekki ne güzel. Yani fotoğraf paylaşanlarında kavgaları, küslükleri oluyodur paylaşmayanların da. He olmayan bir çiçeği, kahveyi paylaşıyolarsa o hastalık tabiki.İyi de herkesin kendi sosyal hesabı ve istediğini paylaşmakta özgür. Sırf sevgilisiyle eşiyle sürekli foto paylaşıyor diye ben mutsuz oldukları kanısına varamam ki çok mantıksız.
Bu dahil her genelleme yanlıştır' derken Nietzche genellemenin kötülüğünden bahsediyor aslında.
Kimseyi genelleyemeyiz. Belki gerçekten mutlular. Benim bir arkadaşım var günde bilmem kaç tane foto paylaşır eşiyle ve gerçekten de mutlu Allah daha da mutlu etsin.
Kalkıp da kıskanacak halim yok, herkesin karakteri çok farklıdır. Eğer sizler başkalarının kişisel hesabı üzerinden fikir beyan edip, onları kısıtlamak istercesine ve hatta kesinlikle mutsuz olduklarını iddia edecek kadar kıskanıyorsanız bence asıl sorun; "kendi" kişisel hesabında foto paylaşanlar değil "SİZSİNİZ".
Şahsen kimin ne foto paylaştığı beni ilgilendirmiyor, arkadaşlarımın hepsinin fotolarını da beğeniyorum çünkü onlar bunu paylaşırken mutlular ve beni de o mutluluğa ortak ettikleri için teşekkür mahiyetinde beğeniyorum, hoşuma da gidiyor
Merhaba arkadaslar ,benimde sosyal medya hesaplarim var.2 yillik evliyim benimde esimle yaptigim paylasimlarim oluyor ama abartmıyorum.bir de bakiyorum ki her yaptigi ettigi yedigi ictigi gittigi geldigi ne varsa paylasan evli arkadaslarimda var .özellile esleriyle yapilan paylaşımlar fazla onlarin eslerimi cok romantik eglenceli yoksa benim esim mi odun anlamiyorum.hani onlara ozenmiyorum da degilim
Merhaba arkadaslar ,benimde sosyal medya hesaplarim var.2 yillik evliyim benimde esimle yaptigim paylasimlarim oluyor ama abartmıyorum.bir de bakiyorum ki her yaptigi ettigi yedigi ictigi gittigi geldigi ne varsa paylasan evli arkadaslarimda var .özellile esleriyle yapilan paylaşımlar fazla onlarin eslerimi cok romantik eglenceli yoksa benim esim mi odun anlamiyorum.hani onlara ozenmiyorum da degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?