- 16 Ağustos 2011
- 1.080
- 1.712
- 133
Kadın 2 yaş arayla olan iki çocuğunu ve kocişini aynı renk giydirip o park senin bu cafe benim fotoğrafçılık oynuyo aile kombinleriyle ben pijama atlet modundayim bütün gün bebem ne giysem hem kendi üstüne hem benim üstüme kusuyoBence onların hepsi işi gücü olmayan belkide evinde mutsuz olan bu yüzden böyle şeylerle uğraşan boş beleş tipler.
Ay vallahi böyle birini tanıyorumBide bu kadınların internettrn çiçek fotoğrafı bulup kocişim aldı diye kendince hava atanları, kahvaltıyı hazırlayıp aaaay kocişim bana süprüz kahvaltı hazırlamış diyenleri (kocişi mutfakta süprüz hazirlarken küçücük evde kendisi nerdeyse görmemiş ve şok olmuş aşkından), arkadaşım kaaaveye geldi diye kendi kendine çift kişilik kahve yapanlarıda mevcut :)
Hayır internetten çaldığı buket çiçek fotoğrafına kocişini etiketliyo bu adam demiyo mu sen napıyon aşkitom? Ben almadım kime bu hava?
Benimkide paylaştığım özlü sözleri bile beğenme zahmetine girmiyo romantiklik sıfır
Merhaba arkadaslar ,benimde sosyal medya hesaplarim var.2 yillik evliyim benimde esimle yaptigim paylasimlarim oluyor ama abartmıyorum.bir de bakiyorum ki her yaptigi ettigi yedigi ictigi gittigi geldigi ne varsa paylasan evli arkadaslarimda var .özellile esleriyle yapilan paylaşımlar fazla onlarin eslerimi cok romantik eglenceli yoksa benim esim mi odun anlamiyorum.hani onlara ozenmiyorum da degilim
off hastasıyım bu zırva paylaşımların da! kendini bilen insan zaten biliyordur ne gerek var insanların o kadar gözüne sokmaya, demek ki bir problem var o noktada ki birşeyler ıspatlamaya çalışıyorlarMerhaba arkadaslar ,benimde sosyal medya hesaplarim var.2 yillik evliyim benimde esimle yaptigim paylasimlarim oluyor ama abartmıyorum.bir de bakiyorum ki her yaptigi ettigi yedigi ictigi gittigi geldigi ne varsa paylasan evli arkadaslarimda var .özellile esleriyle yapilan paylaşımlar fazla onlarin eslerimi cok romantik eglenceli yoksa benim esim mi odun anlamiyorum.hani onlara ozenmiyorum da degilim
Kuzu bende bosum
40 yil bos kalsam ananasli tepsiyle
Kirpikli yastikla ugrasamam
Kadin madin olmaz benden zaten
Allasen bu ne yaaaaaaaaa
Sanırım o çok paylaşım yapanların "mutsuz" olduklarına inanmak,onları eleştiren leri "mutlu" ediyor :) Yoksa bu kahirla yaşanmaz :))İyi de herkesin kendi sosyal hesabı ve istediğini paylaşmakta özgür. Sırf sevgilisiyle eşiyle sürekli foto paylaşıyor diye ben mutsuz oldukları kanısına varamam ki çok mantıksız.
Bu dahil her genelleme yanlıştır' derken Nietzche genellemenin kötülüğünden bahsediyor aslında.
Kimseyi genelleyemeyiz. Belki gerçekten mutlular. Benim bir arkadaşım var günde bilmem kaç tane foto paylaşır eşiyle ve gerçekten de mutlu Allah daha da mutlu etsin.
Kalkıp da kıskanacak halim yok, herkesin karakteri çok farklıdır. Eğer sizler başkalarının kişisel hesabı üzerinden fikir beyan edip, onları kısıtlamak istercesine ve hatta kesinlikle mutsuz olduklarını iddia edecek kadar kıskanıyorsanız bence asıl sorun; "kendi" kişisel hesabında foto paylaşanlar değil "SİZSİNİZ".
Şahsen kimin ne foto paylaştığı beni ilgilendirmiyor, arkadaşlarımın hepsinin fotolarını da beğeniyorum çünkü onlar bunu paylaşırken mutlular ve beni de o mutluluğa ortak ettikleri için teşekkür mahiyetinde beğeniyorum, hoşuma da gidiyor
Bir de bende hiç pembe evler pembe gelinler çıkmıyor, bi ara dur bakayım neymiş dedim ama yine bir şey bulamadım :) yemek sayfalarını takip ediyorum çünkü bazen sipariş veriyorum kendim yapamadığım zamanlarda. Onun dışında kirpikli yastıklar, yok kurdelalı tepsiler falan hiç keşfetimde bir kere bile çıkmamıştır. Arz talep meselesi bunlar da sonuçta :)Sanırım o çok paylaşım yapanların "mutsuz" olduklarına inanmak,onları eleştiren leri "mutlu" ediyor :) Yoksa bu kahirla yaşanmaz :))
Bir tanıdık varmişta ,hep kocasiyla resim paylaşıp mutluluk pozları veriyormuşta ama kocası aldatiyormuşmuş :)
Bakıp bakıp kinlenmeyin,üzülmeyin yada sinir olmayın arkadaşlar çözüm çok basit.Giriyorsunuz takip listesine görmek istemediklerinizi tek tek çıkarıyorsunuz ,bu kadar basit.
Ben bir süredir dondurdum ama öncesi ayda bir temizlik yapıyordum listemde.Ohh kafamda gözümde rahat ediyordu.
Böyle bakıp bakıp eleştirmek ama hala takibe devam etmekte bi enteresan vallahi :)
Merhaba arkadaslar ,benimde sosyal medya hesaplarim var.2 yillik evliyim benimde esimle yaptigim paylasimlarim oluyor ama abartmıyorum.bir de bakiyorum ki her yaptigi ettigi yedigi ictigi gittigi geldigi ne varsa paylasan evli arkadaslarimda var .özellile esleriyle yapilan paylaşımlar fazla onlarin eslerimi cok romantik eglenceli yoksa benim esim mi odun anlamiyorum.hani onlara ozenmiyorum da degilim
Dişi çıktı da yazmıyorlar kiBende yeni nesil annelerinden bıktım.
Hesap kadının hesabı fotoğraflarına bakıyorsun çocuğu dışında başka fotoğraf yok.
yemek yedik bugün.
Gezmeye gittik bugün.
Meyve yedik bugün.
Dişi çıktı bugün.
Sıçtı bugün.
eee yeter be.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?