- 17 Ağustos 2011
- 25.629
- 163.078
- 798
- Konu Sahibi ucanhayaller
-
Daha yüzyüze gorusmemissiniz. Yani adamı Instagram'dan buldun di mi?İnstagram güncellemesini sohbet edelim yapması peki
Yüzyüze baktığımız bir yerdeyiz. Konuşmayı kestikten sonra her yerden silmem mi lazım.Bende ilk kez dinledim gayet sakin şarkı
Mesela Tarkan in kir zincirleri daha erotik
Bu şarkı da erotik bir şey gelmedi bana
Ama konu sahibi çok anlam yüklemiş
Şarki da teninin kıvrımları diyor ya
Konu sahibi diyor ki benim.kivrimlarimi görmedi ne alaka diyor
Hayır yüz yüze olduğumuz bir yerdeyiz ikimizdeDaha yüzyüze gorusmemissiniz. Yani adamı Instagram'dan buldun di mi?
Sana yazan aynı mesajı 36 kadına daha atmıştır, artık hangi balık oltaya gelirse. Sana dmden yürüyen insandan sadakat mi bekliyorsun? Başka insanlar da yürüsün diye yazmış yazısını,atmış oltasini.
Daha normal yollardan erkeklerle tanışmaya çalış,derim ben
şimdi dinlenen bir şarkı demişler olabilir ama siz ciddi birinimi istiyorsunuz o zaman çok seçici olun dikkat edin internetten tanışılan kişiden fayda gelmezAbaza gibi izlenim verdi bana. İnsan utanır
İnstagram durumunu sohbet edelim olarak ayarlaması kro abaza gibi değil miAbartmışsınız gibi geldi ama sizi çok rahatsız ediyorsa görüşmezsiniz olur biter
Tamam kardeş öyleyse niye alındın niye bu kadar büyüttünBana olan bir atıf yok üstelik durumunu sohbet edelim olarak ayarlaması kro abaza gibi
İnternetten tanışmadık yüz yüze olduğumuz bir yerdeyiz ikimiz deşimdi dinlenen bir şarkı demişler olabilir ama siz ciddi birinimi istiyorsunuz o zaman çok seçici olun dikkat edin internetten tanışılan kişiden fayda gelmez
Eee kiro diyorsun abaza diyorsunYüzyüze baktığımız bir yerdeyiz. Konuşmayı kestikten sonra her yerden silmem mi lazım.
Ortak tanıdıklarımıza olay yayılsın istemiyorum.Eee kiro diyorsun abaza diyorsun
Bide şu soruyu soruyorsun
Engelle gitsin konuşma iletişimi kes
beğeniyorsan bir kere buluş niyetini anlarsın başka bir yöntem aklıma gelmiyor müzik paylaşımı kadınlara bakması bekar yani normal ama sana karşı niyetini anlaman dediğim gibi olurİnternetten tanışmadık yüz yüze olduğumuz bir yerdeyiz ikimiz de
Hayır görüşmeyeceğim. Ortak tanıdıklarımız var, duyulsun da istemiyorum. Sessiz sakince bitsinbeğeniyorsan bir kere buluş niyetini anlarsın başka bir yöntem aklıma gelmiyor
MSN varken ne güzeldi en fazla titreşimBu kişiyle aramızda hiçbir adı konulmamış, yavaştan birbirimiz tanıma gibi olan bir durum var. Geçen gün her halin aklımda her kıvrımın seni bir tek ben anlarım diye devam eden kısmını paylaşmış sadece. Özellikle şarkının bu kısmını paylaşması birine atıf gibi geldi bana. Ve sosyal medyan paylaşılması da biraz da sapkınca. Bu gün de instagrama yeni gelen durum güncellemesini sohbet edelim olarak ayarlarlamış. Adam herhangi birinden gelecek adıma mı koşuyor, koşacak. İaekının klibi de tamamı da garip, izledim. Tamamen cinsellik çağrışımlı kısmını özellikle paylaşması da garip değil mi ? Bu sıralarda görüşelim deyip duruyor. Hiç oralı olmamak en iyisi mi
İnstagram durumunu sohbet edelim olarak ayarlaması normal değilbeğeniyorsan bir kere buluş niyetini anlarsın başka bir yöntem aklıma gelmiyor müzik paylaşımı kadınlara bakması bekar yani normal ama sana karşı niyetini anlaman dediğim gibi olur
ilk dediğim gibi o zaman sil engelle gitsin takılma bileHayır görüşmeyeceğim. Ortak tanıdıklarımız var, duyulsun da istemiyorum. Sessiz sakince bitsin
Eee ne yapacağız o zaman her dediğime karşın başka sorun buluyorsunOrtak tanıdıklarımıza olay yayılsın istemiyorum.
Ortak tanıdıklarımızın haberi yok kiEee ne yapacağız o zaman her dediğime karşın başka sorun buluyorsun
Ortak tanıdıklarına hoşlanmadım de ne var bunda anlaşamadık de
Yaşın kaç senin
Sen dalgamı geçiyorsun bide gülüyorOrtak tanıdıklarımızın haberi yok ki31
Hayır tabii ki. Sessiz sedası bitmesini onun için istiyorumSen dalgamı geçiyorsun bide gülüyor
31 yaşındasın şu yaptığını bence lise talebesi yapmazHayır tabii ki. Sessiz sedası bitmesini onun için istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?