bu sıralar nette alışveriş sitelerine taktımm
oradaki mankenleri gördükçe daha bir heveslerniyorum
ama şimdilik almaya ara verdim
38 bedeni bekliyorum
sadece bluz falan denk gelirse alıyorum
pantolon elbise falan 38 beden olunca alınacakkk
ay bende almak istiyorum ama beklicem
çünkü dolabımda
40 bedenden 46 bedene kadar kıyafetım var
ama 65 kg düşmeden hiç bir şey almıyacam elimdekilerle iadare edecem
ayyy kızlar yaaaa
bide süper topuklular var
çok seviyorum ama çok fazla giyemiyorum
alışmak istiyorum aslındaaa
bugün işe gelirken topuklu giydimmm
ama çok yoruldum
1 saat sonra çıkarıp değiştirdim
aslında topuklu giyenlere hep hayranımdır
bugun bende topuklu giydim benide yordu
hep düz giyerim ayakabıları
merhaba kızlar dünden beri hastayım yatıyorum ne beslenme düzeni ne spor kaldı önce kızım grip oldu sonra eşim ve ben oldum. Birşey sorucam soya sosu kahvaltıyi en geç kaçta yapmamız gerektiğini söylemişmiydi bilginiz varmı? Yasemin kaç kilo olduğunu merak ediyorum en son 71.3tü ikimizde aynıydik
soya sosu ben evde spor yapıyorum yazmıştim belki hatırlarsın mekik, makas, oklava dans etmek ip atlamak falan hergün bunları yapıyorum kilo vermem durdu vücudum alıştıda ondanmi acaba? Nasıl sporlar önerirsin bilgisayardan birşeyler önerme çünkü internete telefondan giriyorum ben. Spor düzenini nasıl ayarlasam yardımci olurmusun hergün yarım saat normal spor hareketleri ve yarım saatte dans ediyorum. Yaklaşık 3aydır bunları yapıyorum sıkıldım artık ya
Merhaba kızlar dünden beri hastayım yatıyorum ne beslenme düzeni ne spor kaldı önce kızım grip oldu sonra eşim ve ben oldum. Birşey sorucam soya sosu kahvaltıyi en geç kaçta yapmamız gerektiğini söylemişmiydi bilginiz varmı? Yasemin kaç kilo olduğunu merak ediyorum en son 71.3tü ikimizde aynıydik
arkadaşlar,
bazen herşeyi rutine bağladığımızdan günlük yediklerimizi de rutine bağlayıp nasıl beslenmemiz gerektiğini unutuyoruz,
tekrar yazayım, hatırlayalım istedim...
Sabah,
örnek menüler
* 2 yk lor peyniri, 1 dl çavdar yada tam buğday ekmeği, domates, salatalık, yeşillik, dereotu, maydanoz, yumurta (yumurta haftada 2 gün, yumurta olan günler ekmek yenilmeyecek), şekersiz çay-bitkiçayı-kahve
* esmer ekmeğe lor peyniri yadar az yağlı peynir ile tost, domates, salatalık, her türlü yeşillik, şekersiz çay-bitkiçayı-kahve
* sebze ile yapılmış yağsız 2 yumurtalı omlet, domates, salatalık, şekersiz çay-bitkiçayı-kahve
ara öğün,
örnek menüler
* 1 yeşil elma veya 1 kivi, 1 yeşilçay (1.ara)
* yoğurt ve 1-2 grissini (1.ara)
* salatalık, 1-2 form bisküvi (2.ara)
* 10 adet beyaz leblebi + 1 adet tam ceviz veya 4 adet çiğ badem (bunu yeni ekliyorum, artık tüketebilirsiniz) (1.ara)
* ayran + 2 galeta (2.ara)
* küçük boy muz + 1 bardak light süt (2.ara)
öğlen,
örnek menüler
* 7-8 kaşık sebze yemeği, yoğurt, salata , 1 dilim ekmek (öğlen yada akşam)
* ton balıklı/tavuklu salata, ayran, 1 grissini yada 1 dilim ekmek (öğlen yada akşam)
* 1 simit, 1 ayran (sadece öğlen)
* ızgara tavuk/balık/et (yağsız), ayran, salata (öğlen yada akşam)
* tost (ayrıntısını yazmıyorum, biliyorsunuz), yanında salata, ayran (öğlen)
* brokoli,havuç,karnıbahar haşlaması, yoğurt, salata, çorba (öğlen yada akşam)
salatalarımız 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile olacak, tuz konulmayacak,
zeytin tüketmiyoruz, pirinç, patates vs yemiyoruz
ara öğünlerimizin yanına 1. Ve 2. Ara öğün olarak yazdım, öğlen ve akşam yemeklerimizinde aynı şekilde....
Haftada en az 2 kere et/tavuk/balık tüketmeliyiz yoksa yağlarımızdan kurtulamayız unutmayın
şimdi duş alıp çıkmam lazım, biraz gezicem
gelince bu listeye yazmaya devam edicem ama annemle kardeşim başımın etini yiyo şu anda hadi hadiiii diye )))
öptüm sizi byeee ))
bende 26 nisanda yani tam 1 ay olmuşken 64 lü bir rakam görmek istiyorum hayırlısı ile
ay inşallah canım oluruz bizde bu azim bu hırs var ken şimdi kaç kilo idin
yasemin bişiy sorucam
tıopuklu ayakkabı ile daha çok kalori yakarmıyız acaba
vücut zorlanıyor ya ondan merak ettim
65,4 bu sabah itibariyle
aslında regliden önce 64.7 görmüştüm ama gene 65,4 olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?