Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

KiZlar şimdi biberiyeli tarcinli yeşil çayımı iciyorum yanindada bir yeşil elmayı dörde bölüp üzerine tarcin attım
Adet gunüm yaklaşıyor CNm tatlı istiyor...

Tarçını düzenli olarak tüket, sadece 1-2 gün tüketmen yeterli derece baskılamayabilir..
Her meyve yediğinde üzerine serp, bitki çayı demlediğinde içine biraz at, zamanla tatlıyı canın hiç istemeyecek inan ))

Eee yemenin kuralları var, sporun yok mu ?
Bunu da araştırdım ))
Buyrun etkili yağ yakma için spor yapma kuralları ))

Not: Alıntılar yapacağım, birkaç siteden çok güzel ve tatmin edici açıklamalar buldum, bilginize ))

Kurallar;

* Spor süresinin 60 dakikayı geçmemesi gerekir.

* Daha fit olmak, daha az yağ oranına sahip olmak ya da daha sağlıklı olmak için spor yapıyoruz. Eğer bunları gözden kaçırırsanız vücut bunu affetmez, direkt cezayı keser. Bu da yağlanmak, kilo almak ya da kilo verememek demek.

* Eğer asıl amacınız zayıflamak ise sabah aç karnına kardiyo yapmanız en iyisi. Sabah aç karnına erken saatte kardiyo yapanlar daha fazla yağ yakıyor. Hemen arkasından kahvaltı yapmak şartıyla elbette…

* İnsan vücudu, yorgunluğu depresyon ya da stres olarak algılar. Ve stres oluşmaya başladığı andan itibaren böbrek üstü bezinden bir takım özel hormonlar salgılanarak yağ yakışı durur
Bu da demek oluyor ki optimal sürenin üzerinde (yani 1 saatten fazla) spor yaptığınızda aslında yağ yakmıyorsunuz kendinizi yoruyorsunuz. Başka bir deyişle eğer bunu abartırsanız kas da kaybedebilirsiniz. Bizim ideal ortalamamız sağlıklı bir hayat için yapılan sporun süresini bir saat olarak gösteriyor. Spora adım attığınızdan duşa girdiğiniz an arasında geçen sürenin bir saat olması gerekiyor.

* Spor aktivitesi sonrası yaklaşık 15-20 dakika ya da 30 dakika sonrasına kadar vücut yağ yakmaya devam eder. Metabolizma hemen durmaz

* Spor yaptığınız günler protein almak önemli. Bu noktada asıl hedeflenen; kas miktarını korumak ve bu sırada maksimum yağ yakabilmektir. Protein aldığınız günlerle spor günlerini çakıştırabilirsiniz.

* En büyük cinayet spora aç gitmektir, Spora aç girenler kesinlikle yağ yakamazlar ve yüzde 99 kas kaybederler. Şöyle düşünün boş depoyla yola çıkarsanız araba mutlaka yolda kalır.
Vücudun enerjiyi bir yerden alması lazım, bunun da en kısa yolu kaslardır. Eğer siz sıfır enerjiyle yüksek tempolu bir aktivitenin içine girerseniz vücut yüzde 99 ihtimalle kastan yakarak enerjiye dönüştürür. Bu da amaçlananın çok uzağına götürür sizi.

* Rutin olarak aynı egzersizi yapmak da vücuda bir alışkanlık kazandırır ve yağ yakımını durdurur

* Yaptığınız aktiviteyi düzgün bir beslenme programıyla eşleştirmezseniz kilo vermeniz mümkün değil.

* Akşam geç saatte spor yapacaksanız yemeğinizi daha önce yemelisiniz. Spor sonrası hafif bir salata ya da meyve yiyebilirsiniz.

* Dikkat edilmesi gereken en kritik nokta, harcanan eforun şiddeti, yani yoğunluğudur.Eforunuzun yoğunluğu, egzersiz yaparken ıslık çalmanızın veya yanınızdakilerle konuşmanızın mümkün olacağı şiddette olmalıdır. Ayrıca, egzersiz yoğunluğu çok hafif de olmamalı, ter atılmalıdır

* Uzmanlar kilo kontrolü için haftada en az 2, kilo kaybı içinde haftada en az 4 kez spor yapmayı öneriyor. Spor öncesi ne çok aç, ne de tok olmalısınız. Sıvı alımını takip etmelisiniz.

Bilginize arkadaşlar ))

GÜNAYDIN!
Başladı kuşum aydın,gece koyunları saydın,kaydıraktan kaydın,sevgilinden caydın,kışın karaydın ,yazın paraydın,kalbimde yaraydın,gelip soraydın,cevabını alaydın daha dün taydın,büyüdün gözün aydın,yeter artık baydın,kalkın gayri
HEPİNİZE KOCAMAN GÜNAYDIN FORMUN FİT BAYANLARI

Sabah kalktım

sirkeli ballı ılık suyumu içtim

kahvaltım

1 y.k lor(içine pul biber dere otu maydonoz)
1 dilim çavdar ekmeği
domates salatalık biber
açık çay

Evet bugun sağlıklı ve düzenli beslenmeye başlayı tam 1 ay oldu

bu 1 ay içinde öğrendiğim çok şeyler oldu bundan dolayı soya sosu ve diğer arkadaşlarıma teşekkür ederim

gerçekten insan yemeden de durabiliyormuş işte aç gözümüzü doyurmuş oluyoruz bazen pes istedim açtım bura yazdım
bazen yesem ne olur bir kere den bişey olmaz dedim ama yemedim zaten birkereden olmaz diye başlıyor düşün üzerinizde
10 kg bir ağırlıkla(10kg patates çuvalı ile gezdiğimizi) geziyoruz sürekli bizle gidip bizle geliyor ama artık ben o ağırlıkla gezmek istemiyorum vucuduma kendime neler yaptığıma inanamıyorum işte ben artık bu bahanelerden kurtuldum gerek ayda 1 kg veriyim gerekse hiç vermeyeyim ama soyanın dediği gibi bir yerde vucudum pes edecek kilolar gidecek (anneme kalsa ne var sende diyor kardeşimi gördükçe ne kadar ilginç ben ablamdan kiloluyum kardeşim benden kilolu) artık zayıflıyorum ve çok mutluyum

Günaydın canlarrr. Ballı sirkeli suyumu içtim. Şimdi kahvaltıdayım. Bol yeşillik ve domatesten salata yaptım tuzsuz tabiside. İçine de lıght peyniri doğradım. 1 dilim tahıllı ekmek, yeşil çay demlenmekte:)))

günaydın arkadaşlarr
bende ancak gelebildim
sabah geç kaldığım için sirkeli suyumu içip çıktım

şimdide şekersiz çay

domates salatalık be beyaz peynirden oluşan sandviçimi yiyorumm

günaydın kızlar
kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
1 küçük domates
lor peynirim kaymamıştı kibrit kutusundan daha küçük bir parça peynir tuzsuz

Buna bayıldım))))))))))))))))))))))))))

günaydın bayanlar spor salonunda tartıldım ve sizle paylaşmak istiyorum. bir ayın sonunda
18 cm incelme ve 1 kilo vermişim
gün itibariyle 69.3 üm.

iş yoğunluğundan fazla yazamıyorum ama paylaştıklarınızı okuyorum. en çok da sporun kurallarına şaşırdım soya sosu. paylaşım için teşekkürler.

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnn zayıf günler dilerim

kahvaltım
1 domates,
1 salatalık
kibrit kutusu peynir
1 küçük dilim ekmek
1 sekersiz cay

soyacım paylasımın çok güzel olmus daha gecen gün düşünmüştüm ben hep kahvaltıdan sonra spor yapıom yanlışmı acaba die yürüyüşe de akşam yemeğimden sonra cıkıodum faydalı paylaşımın için teşekkürler

Günaydınnnnnnn ))

Kilo bildirimi = 74,700 ))
Günlük 100 gr kaybediyorum mihoha p
Bu spor yapmadan giden rakam... (bel ağrısından yapamıyorum 3-4 gündür)
Spor yapsam ne olurdu diye merak ediyorum, neyse haftaya göreceğiz ))

Bu ne biliyormusunuz, vücudunuzun size ödülü !
Artık sizi ödüllendiriyor ))
Ben tartıya çıkmaktan korkmuyorum, 88 kilo olduğum zamanlar da korkuyordum,sadece canımı sıkmak istemiyordum )))))))))))))))))
Hergün tartılmak beni daha da motive ediyor, eğer kilom oynamamışsa yada ibre yukarı doğru hareket etmişse o günü daha hafif şeylerle geçiyorum ve sporuma daha fazla özen gösteriyorum... Eğer ibre aşağı doğru hareket ediyorsa aynı şekilde beslenmeme devam ediyorum.. Bazen vücut direnişe geçebiliyor, söylemiştim ya size... İşte o direnişi kırmak istediğimde sporu artırıp (hiç bir zaman 1 saatin üzerinde spor yapmadım, dünki yazımda da ne kadar doğru bir hareket olduğunu görmüş oldum) yediklerimi birazcık daha hafifletiyorum o kadar... Sizde deneyin...

Gelelim sabah kahvaltıma ))

Domates, salatalık, kırmızı biber, yeşil biber, yeşil soğan, dereotu, maydanoz, tüm bunları çoban salata yapar gibi küçük küçük doğradım vve limon sıkıp karıştırdım
Görüntüsü bile o kadar güzeldi ki anlatamam, tadı ise o yeşil soğanın kattığı eşsiz lezzetle muhteşem olmuştu, tavsiye ederim ))
Yanına 1 yk lor peyniri, 1 dl çavdar ekmeği ve şekersiz çay aldım... Salatanın hepsini yiyemedim çoktu zaten... bir kısmını belki öğlen yerim ))

Birazdan yeşilçayımı demleyeceğim, ohh gel keyfim gel ))

Yasemin,
1.ayın kutlu olsun bitanem...
Seninle olmaktan, birlikte birşeyler başarmaktan ben çok mutluyum, eminim burdaki herkeste benimle aynı duyguları paylaşıyordur ))
İyi ki tanımışız seni, farkında değilsin belki ama senin varlığının benim için anlamı büyük...
Bana ilk yazanlardan ve benimle bu yolda ilk başlayanlardan birisin...
Teşekkür ederim ))

selam canım ))
Tebrik ederim seni öncelikle ))
İncelme süper, kilo da güzel... Tamamen yağdan gitmiş belli ))

Spor kurallarını az çok biliyordum ama araştırmadan yazmak istemedim, yaklaşık 10 gündür araştırma yapıyordum, iyice emin olmadan yazmak istemedim...
Netice de bir şeyleri bilmeden yapmak yağlarımızı değil, kaslarımızı eritir, bizde sadece yağlarımızı eritmeye çalışıyoruz ))
Faydalı olabildiysem ne mutlu ))

teşekkurler canım

artık bu sayfa bende alışkanlık yaptı bende
dediğim gibi canım birşey isteyınce açıp okuyup veya yazıyorum örneğim şimdi karnım açıkır gibi oldu bak yazınca unutum yudum yudum suyumu içiyorum
az sonra kendime yeşil çay içeceğim bugun meyve getırmeyı unutum ama salatalık from busküvim yanımda

tebrik ederim süpersin tatlım

Bazen başka topikleri okuyorum diyorum ya,
burda yaptıklarımızı gelip okuyan arkadaşlar kendi yazdıkları topiklerde bizim yaptıklarımızı uyguluyorlar biliyormusunuz ))
Hoşuma gidiyor, ne güzel örnek oluyoruz insanlara diye ))
Hepiniz örnek insan oldunuz farkında mısınız ))

Bir gün kendi başarı öykünüzü ve resimlerinizi de paylaşacaksınız,
Ve insanlar size sürekli soracaklar
"Neler yaptın? Nasıl verdin kilolarını?" )))

soyacım bende diyete başladığımdan beri bu başarı öyküsü için fotoğraf çekinicem hep unutuyorum çok istiyorum bende bir başarı öyküsü yazmayı inşallah hepimizin bir gün başarı öyküsü olur.

Aynı azimle ve kararlılıkla devam ettiğimiz sürece mutlaka olacak ))
eğer isterseniz yıkamayacağınız hiç bir engel olamaz, bunu hiç bir zaman unutmayın...

Hep şöyle düşünün,
hayatta hep istediğiniz birşey mutlaka olmuştur,
Mesela ben bir şirkette asistan olarak çalışıyordum ve satışcı olmak istiyordum (sene 1997)
Patronlarım ise sürekli bana çok iyi bir asistan olduğumu, yerime adam bulamayacaklarını o sebepten beni satışcı yapmayacaklarını, bunun için yeterli donanımımın olmadığını söylüyorlardı... Bu gerçekti de... Araba satışı yapıyorlardı ve ben arabalardan hiiiiçççç anlamıyordum... Ama deli gibi istiyordum araba satmayı... 6 ay boyunca resmen hergün yalvardım gidip ))) Bu arada arabalarla ilgili ne varsa alıp okudum, kimsenin açıp okumaya tenezzül etmediği o minik kitapçıkları bile okudum... Sonra birgün bir müşteri geldi, satışçıların hiç biri yoktu yerinde... Patronda benim satış yapmamı, satarsam beni satışa alacağını söyledi... Hayatımın en zor satışını yaptım... Canıma okudu müşteri ama sattım )) Daha sonrasında satışcı oldum, satış 1.likleri kazandım vs... bu sadece 1 örnek... Daha bir çok örnek var böyle... Ve şunu anladım... BEN İSTERSEM BAŞARAMAYACAĞIM HİÇ BİR ŞEY YOK !

Ara öğün yapıyorum
1 salatalık
1 kupa yeşilçay biberiye tarçın karışımı çay

bu arada benimde hafta bugün 1 ay olacak zaman ne kadar hızlı geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…