KiZlar şimdi biberiyeli tarcinli yeşil çayımı iciyorum yanindada bir yeşil elmayı dörde bölüp üzerine tarcin attım
Adet gunüm yaklaşıyor CNm tatlı istiyor...
GÜNAYDIN!
Başladı kuşum aydın,gece koyunları saydın,kaydıraktan kaydın,sevgilinden caydın,kışın karaydın ,yazın paraydın,kalbimde yaraydın,gelip soraydın,cevabını alaydın daha dün taydın,büyüdün gözün aydın,yeter artık baydın,kalkın gayri
HEPİNİZE KOCAMAN GÜNAYDIN FORMUN FİT BAYANLARI
günaydın bayanlar spor salonunda tartıldım ve sizle paylaşmak istiyorum. bir ayın sonunda
18 cm incelme ve 1 kilo vermişim
gün itibariyle 69.3 üm.
iş yoğunluğundan fazla yazamıyorum ama paylaştıklarınızı okuyorum. en çok da sporun kurallarına şaşırdım soya sosu. paylaşım için teşekkürler.
günaydınnnnnnn ))
kilo bildirimi = 74,700 ))
günlük 100 gr kaybediyorum mihohap
bu spor yapmadan giden rakam... (bel ağrısından yapamıyorum 3-4 gündür)
spor yapsam ne olurdu diye merak ediyorum, neyse haftaya göreceğiz ))
bu ne biliyormusunuz, vücudunuzun size ödülü !
Artık sizi ödüllendiriyor ))
ben tartıya çıkmaktan korkmuyorum, 88 kilo olduğum zamanlar da korkuyordum,sadece canımı sıkmak istemiyordum )))))))))))))))))
hergün tartılmak beni daha da motive ediyor, eğer kilom oynamamışsa yada ibre yukarı doğru hareket etmişse o günü daha hafif şeylerle geçiyorum ve sporuma daha fazla özen gösteriyorum... Eğer ibre aşağı doğru hareket ediyorsa aynı şekilde beslenmeme devam ediyorum.. Bazen vücut direnişe geçebiliyor, söylemiştim ya size... Işte o direnişi kırmak istediğimde sporu artırıp (hiç bir zaman 1 saatin üzerinde spor yapmadım, dünki yazımda da ne kadar doğru bir hareket olduğunu görmüş oldum) yediklerimi birazcık daha hafifletiyorum o kadar... Sizde deneyin...
Gelelim sabah kahvaltıma ))
domates, salatalık, kırmızı biber, yeşil biber, yeşil soğan, dereotu, maydanoz, tüm bunları çoban salata yapar gibi küçük küçük doğradım vve limon sıkıp karıştırdım
görüntüsü bile o kadar güzeldi ki anlatamam, tadı ise o yeşil soğanın kattığı eşsiz lezzetle muhteşem olmuştu, tavsiye ederim ))
yanına 1 yk lor peyniri, 1 dl çavdar ekmeği ve şekersiz çay aldım... Salatanın hepsini yiyemedim çoktu zaten... Bir kısmını belki öğlen yerim ))
birazdan yeşilçayımı demleyeceğim, ohh gel keyfim gel ))
yasemin,
1.ayın kutlu olsun bitanem...
Seninle olmaktan, birlikte birşeyler başarmaktan ben çok mutluyum, eminim burdaki herkeste benimle aynı duyguları paylaşıyordur ))
iyi ki tanımışız seni, farkında değilsin belki ama senin varlığının benim için anlamı büyük...
Bana ilk yazanlardan ve benimle bu yolda ilk başlayanlardan birisin...
Teşekkür ederim ))
günaydın bayanlar spor salonunda tartıldım ve sizle paylaşmak istiyorum. Bir ayın sonunda
18 cm incelme ve 1 kilo vermişim
Gün itibariyle 69.3 üm.
Iş yoğunluğundan fazla yazamıyorum ama paylaştıklarınızı okuyorum. En çok da sporun kurallarına şaşırdım soya sosu. Paylaşım için teşekkürler.
Bazen başka topikleri okuyorum diyorum ya,
burda yaptıklarımızı gelip okuyan arkadaşlar kendi yazdıkları topiklerde bizim yaptıklarımızı uyguluyorlar biliyormusunuz ))
Hoşuma gidiyor, ne güzel örnek oluyoruz insanlara diye ))
Hepiniz örnek insan oldunuz farkında mısınız ))
Bir gün kendi başarı öykünüzü ve resimlerinizi de paylaşacaksınız,
Ve insanlar size sürekli soracaklar
"Neler yaptın? Nasıl verdin kilolarını?" )))
soyacım bende diyete başladığımdan beri bu başarı öyküsü için fotoğraf çekinicem hep unutuyorum çok istiyorum bende bir başarı öyküsü yazmayı inşallah hepimizin bir gün başarı öyküsü olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?