Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

soya bende hep domates salatalık yiyorum değişim yapmam gerekmez dimi

gerekir canım,
hep aynı şeyleri tüketmenin tek tip beslenmekten hiç bir farkı yoktur ve bünyede alışkanlık yapar,
sen vücudunu şaşırtacaksın ki, daha hızlı çalışsın...
bir gün domates salatalık yiyorsan, ertesi gün yoğurt galeta giyeceksin,
netice de ikisi için harcadığı enerji aynı değil
o enerjiyi de senin yağlarından alıyor, yani yağ yakarak enerji sağlıyor sana unutma ))
O yüzden sürekli farklı şeyler yemelisin yoksa vücudun alışır ve sistem yavaşlar...

şöyle düşünelim,
ilk mekik çekmeye başladığında zorlanarak yapmıştın büyük ihtimalle..
ilk seferinde 100 mekiği çok kolay çektiğini düşünmüyorum doğru mu?
Ama zamanla mekik çekmek senin için kolay olmaya başladı...
Vücut sistemi böyledir, eğer zorlanıyorsan enerji harcar yağ yakar
Eğer sadece terliyorsan seni artık eskisi gibi zorlamıyorsa yaptığın hareketler bir işe yaramıyordur bilgin olsun...
Farklı hareketler denemelisin...
Evde yapılabilecek hareketleri araştıracağım senin için, ceptende bakabilirsin aslında bir çok site var sadece spor hareketleri olarak bakarsan hangi bölgeyi çalıştırmak istiyorsan o bölge için hareketleri görsel olarak gösteren resimler bulabilirsin...

Sevgilerimle

canım,
sabahları tartıl, aç karnına, mümkünse tuvalete çıktıktan sonra ve üzerinde hafif kıyafetler varken...
Aksi durumdaki tartıldığın kilo yanıltıcıdır...
70,900 senin gerçek kilon değil, tahmini senin şu anki kilon 70,400 olmalı..
Sabah tartılıp tekrar kilo bildirirmisin tatlım?

Evet canım artık sadece terliyorum eskiden heryerim acırdi artık hiç biryerim acımiyor sadece terliyorum. Dvd var leslie miydi neydi cdsi varmi acaba yada cdyemi cektirsem değişik hareketler istiyorum hem eğlenceli diyorsunuz

merhaba canım,

günde en az 2 dilim tam buğday yada çavdar ekmeği tüketmen sağlığın ve vücudunun ihtiyaç duyduğu vitaminler için gerekli... Zaten öyle çok ye demiyorum, en azından pilav makarna yiyeceğine 1 dilim ekmek ye ))
Light süt pek önermiyorum aslında, üzerinde her ne kadar vitaminlerinin yerinde olduğu yazsada şahsen inanmıyorum.. Ben genelde normal süt alıp içine biraz su katıp içiyorum... Öyle tavsiye ederim sanada... Light süt gereksiz birşey...
Ve tarçını tüket, emin ol sonunda mutlu olacaksın ))
Unlu gıdalar yemiyoruz, çorbalarımızda bile un veya krema varsa şimdilik yasaklılar listemizde... Çorbalarımızın kıvamını tutturmak için içine şehriye atabiliriz...
Etiform pirinç patlağını haftada 2 kere sadece 1 adet (paket değil) tavsiye ediyorum sadece... Üzerinde light yazan herşey sahtedir, bunu hiç bir zaman unutmayın ve hepsinin içinde msg bulunur...
Öğlen, zeytin ve tel peynir yemişsin, biz zeytin tüketmiyoruz, zeytin vücutta fazlasıyla su tutar, tartıda eğer daha hafif görünmek ve mutlu olmak istiyorsan bir süreliğine zeytinle ilişkini kesmeni rica ederim )) Tel peynirde tuz içeren bir peynir türü... Genellikle lor peyniri yada az yağlı peynir tüketelim...
Muz ve aktiva yiyebilirsin, akşam yemeği olarak kabak ve salata uygundur... Salatalarımızı 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile yapıyoruz ve içine tuz veya herhangi bir sos koymuyoruz... Eğer tuzsuz yiyemem diyorsan çok az peynir koyarak salatanı tatlandırabilirsin, peynirdeki tuz salatana tat katacaktır...

Ayrıca istediğin kadar sorabilirsin, kimse sana kızmaz )) Hepimiz bir şeyler öğreniyoruz neticede ))

Sevgilerimle

çok iyi olur,
en azından spor şeklini değiştirmiş ve eğlenmiş olursun ))
alternatif üreten insanları herzaman seviyorum ))

cd si yok netten indirebilirsin diye biliyorum

Sevgili arkadaşlar,

bu iki soruya tek seferde cevap vermek istedim,

Topuklu ayakkabı giymek kalori harcatır mı?
Evet harcatır ))
Şöyle anlatayım size, koşu bandında eğer düz yürüyüş yapıyorsanız nabzınız hızlanmaz, belli bir efor harcarsınız ve yaktığınız kalori az olur..
Ama koşu bandına hafif bir rampa yaparsanız nabzınız hızlanır, daha fazla efor harcarsınız ve yaktığınız kalori daha fazla olur...
Gelelim ayakkabılara,
Babet yada spor ayakkabı giydiğinizde çok rahat yürür yada koşarsınız, harcadığınız efor sabittir, yaktığınız kalori sabittir...
Topuklu ayakkabı giydiğinizde ise, zor yürürsünüz, daha fazla efor harcarsınız, yaktığınız kalori daha fazladır ))
Evde giyin dolaşın ))))))

Yeşilçay demleme mi, sallama mı içmek daha faydalı ?
Yeşilçayı herzaman demleme olarak tavsiye ederim,
Sallama olanlar işlenmiş oluyor, doğal değil ve doğal olanlar kadar faydası yok...
Ben çaykurun bergamut aromalı olan teneke kutuda satılanını alıyorum, yaklaşık 2 ay yetiyor bana...
Bir demleme fincanım var (içinde süzgeci olanlardan) birtane de french presh'im var evde onlarla demliyorum
İşyerimde de bunları kullanıyordum önceden, sorun olmuyordu..
Sallama çayı sadece birine oturmaya gittiğimde yanıma alıyorum, normal çay içeceğime onu içerim diye ))

SEvgilerimle

X

Yani netten indirip dvdde açabilirmiyim bilgisayarim olmadığı için bu konuları pek bilmiyorum:-D ne kadarda geriyim dimi :-D

Bilmiyorum canım,

Etrafında cd fim satan bir yer yok mu?
Onlara söyle onlar hazırlayıp veriyorlar, ben genelde öyle yapıyordum eskiden birşeyi bulamadığımda ))
Yada DNR veya o tip yerlerde mutlaka bu ve buna benzer cd ler satılıyordur

Var canım sorarım bi ara gidipte inşallah bulurum ya sizlerden duydukça bende özeniyorum. Dur kardeşime sorayım olur derse kendi bilgisayarindan çeker cdye verir bana birden aklıma geldi. Sabah geç kalkma sorununuda çözersem daha mutlu olucam yarın erken kalkıyorum ve kahvaltımi yazmakla başlıyorum ise canım sen 74 kiloda olduğum zaman çok mutlu oluyorum demiştin. Farkındamisin artık 74sün tebrikler)))

arkadaşlar siteye yeni üye oldum çok beğendim.bende zayıflama günlüğü yapmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz...

kate hiç bir yerde bulamazsan eğer internetten almıştım ben spor ve egzersizle ilgili bir sürü cd ler var hepsiburada dan almıştım bulamazsan bakarsın

Teşekkür ederim ))
Şu anki kilomdan çok memnunum, eğer hedefim 60 olmasaydı diyeti bırakırdım büyük ihtimalle )))))
Ama bu sefer hedefi büyük koydum, 13 yaşımdan beri kilo problemim var ve artık bunu sağlıklı bir şekilde vererek kendimi görmek istiyorum ))
Şu andaki tek sorunum hiç bir kıyafetimin bana olmaması, hepsi o kadar büyükki, yeni kıyafette almak istemiyorum
şimdilik idare edeceğim, şöyle 6'lı rakamları göreyim ondan sonra alışverişe çıkacağım ))

ara öğünümü yaptım
1 ekşi elma
1 kupa yeşilçay

akşamada semizotuyla bişiyler yapıcam önerisi olan var mı ?

* Semizotunu doğrayıp sarımsaklı yoğurtla yiyebilirsin
* Kıymalı yemeğini yapabilirsin, ıspanak gibi ama içine pirinç yerine bulgur at pişirirken
* semizotu,domates,salatalık,yeşilsoğan doğrayıp limon ekleyip salata yapabilirsin, yanında çorba ve 1 dilim ekmekle yiyebilirsin
* semizotu ve yeşil soğanı yağsız kavurup içine pul biber atıp 2 yumurta ile omlet yapabilirsin (biraz peynirde koy, tuz ihtiyacını giderir) yanında ayranla içebilirsin

Bu kadar örnek yetermi ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…