soya bende hep domates salatalık yiyorum değişim yapmam gerekmez dimi
Soya sosu ben evde spor yapıyorum yazmıştim belki hatırlarsın mekik, makas, oklava dans etmek ip atlamak falan hergün bunları yapıyorum kilo vermem durdu vücudum alıştıda ondanmi acaba? Nasıl sporlar önerirsin bilgisayardan birşeyler önerme çünkü internete telefondan giriyorum ben. Spor düzenini nasıl ayarlasam yardımci olurmusun hergün yarım saat normal spor hareketleri ve yarım saatte dans ediyorum. Yaklaşık 3aydır bunları yapıyorum sıkıldım artık ya
tatlım geçmiş olsun öncelikler
sabah kahvaltını bence en geç saat 9 veya 9,30 gibi olabilir
bende şimdilik 70,900 gr toplam 400 gr gitti dün akşam tartılmıştım en son
bakalım 23 nisanda 69kg görebilirmiyim
görücem ama
65,4 bu sabah itibariyle
aslında regliden önce 64.7 görmüştüm ama gene 65,4 olduu
şöyle düşünelim,
ilk mekik çekmeye başladığında zorlanarak yapmıştın büyük ihtimalle..
ilk seferinde 100 mekiği çok kolay çektiğini düşünmüyorum doğru mu?
Ama zamanla mekik çekmek senin için kolay olmaya başladı...
Vücut sistemi böyledir, eğer zorlanıyorsan enerji harcar yağ yakar
Eğer sadece terliyorsan seni artık eskisi gibi zorlamıyorsa yaptığın hareketler bir işe yaramıyordur bilgin olsun...
Farklı hareketler denemelisin...
Evde yapılabilecek hareketleri araştıracağım senin için, ceptende bakabilirsin aslında bir çok site var sadece spor hareketleri olarak bakarsan hangi bölgeyi çalıştırmak istiyorsan o bölge için hareketleri görsel olarak gösteren resimler bulabilirsin...
Sevgilerimle
çok teşekkür ederim soyacım işte kendime engel olamadığımı söylemiştim ama oturup düşündüğümde ben tatlı delisi ben 2 haftadır tatlı yemediysem makarna ve pilavı haydi haydi yemem engel olabilirim yani ekmeği dediğim gibi pek sevmiyorum akşamları pek yemem zaten yarım yağlı süt içebiliceğimi sanmıyordum açıkçası ben liğht süt içiyorum ama tarçını deniycem gerçekten senin ki gibi tatlı istemezsem ne mutlu bana ve sana ve sanada da minnettar kalırım :))
bugün sabah hastaneye gittiğim için mecbur dışarda yemek zorunda kaldım 1 tane kepekli poğça yedim 1 brdk çayla (aslında onuda sorucaktım hamurişi bilyorum ama eşimle kızıma poğça yapıyorum kendime tam buğday unuyla yoğurup yapsam nolur acaba ?)ben çok soru souryorum diye kızmayın bana lütfen tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum
arada 3 tane eti form pirinç patlağı yedim
öğle çay 3 zeytin 3 tel tel peynir yedim 1 saat sonra felan
2.aramda muz ve activia yemeği düşünüyorum
akşama yine kabak yemeği var yanında buğün salata yeri yeter o bana... yarın görüşmek dileğiyle öptüm sizi... :)
ödemdir o, yakında geçer merak etme ))
Evet canım artık sadece terliyorum eskiden heryerim acırdi artık hiç biryerim acımiyor sadece terliyorum. Dvd var leslie miydi neydi cdsi varmi acaba yada cdyemi cektirsem değişik hareketler istiyorum hem eğlenceli diyorsunuz
Evet canım artık sadece terliyorum eskiden heryerim acırdi artık hiç biryerim acımiyor sadece terliyorum. Dvd var leslie miydi neydi cdsi varmi acaba yada cdyemi cektirsem değişik hareketler istiyorum hem eğlenceli diyorsunuz
cd si yok netten indirebilirsin diye biliyorum
X
Yani netten indirip dvdde açabilirmiyim bilgisayarim olmadığı için bu konuları pek bilmiyorum:-D ne kadarda geriyim dimi :-D
geçecek ihşallah
regliden sonra düzen biraz bozuluyor ya
Bilmiyorum canım,
Etrafında cd fim satan bir yer yok mu?
Onlara söyle onlar hazırlayıp veriyorlar, ben genelde öyle yapıyordum eskiden birşeyi bulamadığımda ))
Yada DNR veya o tip yerlerde mutlaka bu ve buna benzer cd ler satılıyordur
Var canım sorarım bi ara gidipte inşallah bulurum ya sizlerden duydukça bende özeniyorum. Dur kardeşime sorayım olur derse kendi bilgisayarindan çeker cdye verir bana birden aklıma geldi. Sabah geç kalkma sorununuda çözersem daha mutlu olucam yarın erken kalkıyorum ve kahvaltımi yazmakla başlıyorum isecanım sen 74 kiloda olduğum zaman çok mutlu oluyorum demiştin. Farkındamisin artık 74sün tebrikler)))
Var canım sorarım bi ara gidipte inşallah bulurum ya sizlerden duydukça bende özeniyorum. Dur kardeşime sorayım olur derse kendi bilgisayarindan çeker cdye verir bana birden aklıma geldi. Sabah geç kalkma sorununuda çözersem daha mutlu olucam yarın erken kalkıyorum ve kahvaltımi yazmakla başlıyorum isecanım sen 74 kiloda olduğum zaman çok mutlu oluyorum demiştin. Farkındamisin artık 74sün tebrikler)))
ara öğünümü yaptım
1 ekşi elma
1 kupa yeşilçay
akşamada semizotuyla bişiyler yapıcam önerisi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?