Evet CNm geldim insanın evi gibi yok valla...qwertbaby geldinmi evine canım inşallah kilo vermişsindir. Kilo verenleri duydukça dahada çok hırslaniyorum . Kendim vermiş gibi seviniyorum
Canim biz de seni ozledik...bir an once gel! Yalniz sana tavsiyem yoldan geldigin sabah hemen tartilma vucut yolculukta mutlaka su tutar 1 kilo kadar oynar..yani benim hep oyle olur...1 gun bekle o gun boyunca da bol su tuket, bitki cayi ic oondan sonra tartil derim...moralini bozmasin...
süpersın canım
demekki neymiş insan nerde olursa olsun ne durumda olursa olun gererksiz bahanelere yokmuş
yemedik yemiyormuşuz
ya topiği ve sizleri çok sevdim
kırk yıl düşünsem ben böyle iradeli olacağım sanmıyorudum
senide tebrik ediyorum
teşekkürler canım tansiyonum düşmüştü herhalde benim tansiyonum düşüktür zaten daha da düştüğünde sarsıyor beni.
Sanada gecmis olsun yasemminim...
Dikkat et kendine sen bize çok lazimsin...
Ayyy o saçta pisen herseye bayılırım:)))
Aferin sana aZimli arkadasım benim
Sonunda zafer bizim olacak:)))
Zayıflarında ne yapcaz canım bende onu merak ediyorum
Kaçıp gitmek yok hepiniZi çok seviyorum soyacim artık zayiflayinca bize başka bı konu acarsın artık:)))
Mesela zayıf kalmamızın sırları filan oalbilir:)))
aslında genelde çavdar ekmeği ve ya tam buğday ekmeği tüketiyorum sadece acil almam gerekti ve kepek ekmeği aldım. kırmızı biber çiğ olan tatlı olan varya onu yiyorum akşam ızgara yedim salata yedim ama az da olsa tuz attım kolaya gelince çok canım istedi ızgaranın yanındada güzel gitti ben normalde maden suyunu sade içebiliyorum hatta su yerine bile içiyorum ama ızgaranın yanında içiemdim üzgünüm neyse içmemeye daha bi özen göstericeğim arkadaşlar dün hiç giremedim müsaait olamadımcanım merhabalar
kahvaltın ne kadar sağlıklı ve ölçülü
şunaları önerebilirim sadece
peynirini lor peyniri olarak kullanabilirsin kalorisi çok daha düşük diğer peynirlere göre
ekmeğini çavdar ya da tam buğday ekmeği olarak değiştir
kepek ekmeği kansız bırakıyor çünkü
kırmızı biber çok iyi olmuş kırmızı acı biber kilo verme sürecinde çok çok faydalı
bende toz acı biber tercih ediyorum herşeyin üzerine serpiyorum
öğün atlama sabah ve öğle öğünleri çok önemli çünkü
evvveett şimdi gelelim asıl meseleyeee
akşam için ızgara tavuk harika tabiki yağsız ve tuzsuz olmak koşuluyla
birde tavuğun oldu mu tamamdır
ancak o 1 bardak kola ne demek
cık kesinlikle olmaz
gir bak bakalım bir bardak kolda ne kadar şeker war
eğer gözün yiyosa o kadar şekeri vücuduna sokmaya
o zaman sende istediğini yiyip içebilirsin
soya sosu asitli bişeyler istiyosa canınız maden sodaına limob sıkıp için der hep
deneyebilirsin
ama kola???
maşallah sana soyacığım evet haklısın içmemem gerekiyordu kolayı ama tutamadım kendimi ama bundan sonra her canım çektiğinde bu söylediğini hatırlıycağım daha içmiceğim bu arada ben cuma günü aç karnıma tartıldığımda 65.8 dim bugün sabah aç karna tartıldığımda 66.2 olmuşum bu nedendir şimdi bi seviniyorum 65 lere düştüm diye bi bakıyorum 66 lardayım canım sıkıldı sizce nedendir? aslında ben şuna bağlıyorum benim tuvalete çıkamama gibi sorunum var cuma günü çıkmıştım 65 gördüm ama bugün 66Sevgili arkadaşlar,
Zumbaya gidemedim, şartlar elvermedi, bende sabah o kadar erken kalkmışken yürüyüş yapayım dedim, yağmur başladı )))))
Açtım ev de leslie yaptım )) İsteyene heryer spor salonu !
Kola içmek isteyen arkadaşım, içtiğin anda kapının yolunu biliyorsun, şakamız yok ))
İçersen başın göğe ermeyecek ama içmezsen kilo kaybedeceksin, bu farkı unutma...
Bir ara bu içeceklerle ilgili bilgileri yazacağım şimdi vaktim yok...
Gezmeye gideceğim, beni bekliyorlar...
bugünki kilo bildirimim 73,300 kg (100 gr gönderdik gene ))
Yarışma psikolojisine kendinizi sokmamanızı tercih ederim bu arada, bu tip psikolojiler çabuk vazgeçmeye sebep olur,
Ama bunu yaptığınız spor için yapabilirsiniz, günlük yaptığınız spor konusunda yarışabilirsiniz ))
Sabah tartıldıktan sonra tekrar tartılmayın, iki de bir tartıya çıkmak size hiç bir şey kazandırmaz sadece canınızı sıkar... Kahvaltıda 300-500 gr almazsınız hiç bir zaman, vücut kendini güne hazırladığı için şişkinliğiniz oluşur ama gün içinde onları atarsınız... Aklınızı bunlarla karıştırmayın...
Şimdi çıkıyorum, az evvel saçlarıma kırık fönn çektirdim, makyaj yapıp alışverişe çıkıcam ))
Çok güzelim maaaaşaaalllaaahhhh banap
anladım canım mümkün olduğunca artık bakmıyorum light ürünlerine evet yemedim tuttum kendimi hatta eltim sanki benim inadıma yaparmış gibi biberi kızarttı ve beni çaya çağırdı öyle gıcık oldum ki sanki bile bile aman yesin dermiş gibi kızarttı ama sırf onun o haraketine karşı yemedim öğlene sadece çay domates ve salatalık yedim ve kendimi onun yanında daha huzurlu hissettim hatta o yedikten sonra döndüm ve : ee nasıl vereceksin şimdi sen bu kadar kaloriyi oturup bi kalıp yağ yedin gibi oldun şimdi dedim ve daha bi rahatladım ve diğersi gün biberi közledim oohhh negüzel oldu :)) çok mutlu hissettim kendimi :))Canım,
Evdeki light ürünleri başkalarına yedir, kurtul onlardan ))
light ürünlere güvenme, hiç birşey doğal ürünler kadar sağlıklı değildir bunu unutma !
onların hepsi işlenmiş gıda... Mesela light salam yediğini yazmışsın ya, onun içinde yağ ve tuz bulunuyor, her ne kadar oranı düşürülmüş olsa bile asla light diye düşünme.. İşlenmiş gıda sağlıklı değildir, içinde msg bulunan şeyler tamamen sağlıksız ve vücuda zararlıdır... Özellikle kilo verme sürecinde tavsiye etmem...
Ananas gayet güzel, kilo vermeye yardımcıdır, akşamki menünde güzel...
biber kızartmasına hayır ))
biberi közleyerek yiyebilirsin istersen..
tost makinesinde yada fırında közle, çok güzel olur ))
SEvgilerimle ))
merhabalar
ara öğün yapamadım
ağzımda sakız var çıkaramıyorum
son bir haftadır çok alıştım
tüm gün çiğnesem çiğneyeceğim yani
çıkarıp elmamı yiyemedim
öğle yemeği saatim geldi zaten
26 mayısa 1 ay 3 gün war
75 olsam nişanıma
güzel olurum sanki
idealim 63 müş ama 75 de kötü olacağımı sanmıyorum 1.78 boyla
umarım herşey yolunda gider nişana gelenler gelin balık etli
düğüne gelenler gelin zayıf derler:))
canım geçen haftada benim ağzımdan düşmedi sakız
arada olur böle
maşallah boyunda iyi imiş yani
sende bu azim olduğu sürece hepsi olur tatlım bence nişan çok güzel olacaksın
Ayy sağol yasemincim inş dediğin gibi olur
prensescim kola içtin,pekmez yedin,gözleme yedin,
bide artı çıkınca şaşırdın mı?
bi an önce at bunları
kilo verme sürecinde yeme ve içme
hedeflediğin kiloya ulaşınca ölçülü bi şekilde yer içersin istersen
ama bu aşamada lütfen bunlardan uzak dur
o kadar söyledim bide ne kadar şeker almış olcaksın vücuduna diye ama içmişsin(
gerçekten çok üzüldüm
umarım soya sosu bu kaçamaklara çok kızmaz
maşallah sana soyacığım evet haklısın içmemem gerekiyordu kolayı ama tutamadım kendimi ama bundan sonra her canım çektiğinde bu söylediğini hatırlıycağım daha içmiceğim bu arada ben cuma günü aç karnıma tartıldığımda 65.8 dim bugün sabah aç karna tartıldığımda 66.2 olmuşum bu nedendir şimdi bi seviniyorum 65 lere düştüm diye bi bakıyorum 66 lardayım canım sıkıldı sizce nedendir? aslında ben şuna bağlıyorum benim tuvalete çıkamama gibi sorunum var cuma günü çıkmıştım 65 gördüm ama bugün 66(
neyse canım şimdiden teşekkür ederim cevabın için....
öpülünüz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?