Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

qwertbaby geldinmi evine canım inşallah kilo vermişsindir. Kilo verenleri duydukça dahada çok hırslaniyorum . Kendim vermiş gibi seviniyorum
Evet CNm geldim insanın evi gibi yok valla...
Bavulumu boşalttım.. Makinaya çamaşırları attım...
Aksama mercimek yemeği koydum:)))
Sekersiz sutsuz nescafemi ictim...
Yarım litre suyumu ictim..
Sutle nesfitimi yedim...
Birazdan yeşil çayımı demler elmamla yerim ohhhh mis...
Tartildim CNm ama aynı (
Üzülmüyorum adet olmuştum giderken bugün son gunü...
Haftaya benimde tam 1 ay olacak bakalım ne olacak.. ozmaan kilo bildirim cwtvelimide değiştircem...
Kardesimin nisanina 6 li rakamları görmek istiyorum...
İnşallah olacak ben inanıyorum.. Trih temmuz14...ondan Sonrada 59! 5 li rakam olsun olmusken CNm isterse seneye ama olacak bunu biliyorum...

Dediğin gibi CNm tartıda eksik görmedim ama fazlada yoktu çok şükür:)))
Adet olmuştum bügünde devam ediyor onun etkiside olabilir... Ama gidicek kilolar çünkü bana ait değiller ben bu değildim Buda olmayacak Allah isteyenlere versin/)))

Sanada gecmis olsun yasemminim...
Dikkat et kendine sen bize çok lazimsin...
Ayyy o saçta pisen herseye bayılırım:)))
Aferin sana aZimli arkadasım benim
Sonunda zafer bizim olacak:)))
Zayıflarında ne yapcaz canım bende onu merak ediyorum
Kaçıp gitmek yok hepiniZi çok seviyorum soyacim artık zayiflayinca bize başka bı konu acarsın artık:)))
Mesela zayıf kalmamızın sırları filan oalbilir:)))

günaydın hanımlarrrrrrrr
kahvaltım
1 domates
1 salatalık
peynir kibrit kutusu
1 dilimden az ekmek
şkersiz 1 fincan cay

tabik zafer bizim olacak hiçbir yere gitmeyi düşünmüyoruz
her zaman burda ve burda kalacağız

öptüm

merhabalar

ara öğün yapamadım
ağzımda sakız var çıkaramıyorum
son bir haftadır çok alıştım
tüm gün çiğnesem çiğneyeceğim yani
çıkarıp elmamı yiyemedim
öğle yemeği saatim geldi zaten

26 mayısa 1 ay 3 gün war
75 olsam nişanıma
güzel olurum sanki
idealim 63 müş ama 75 de kötü olacağımı sanmıyorum 1.78 boyla

umarım herşey yolunda gider nişana gelenler gelin balık etli
düğüne gelenler gelin zayıf derler:))

aslında genelde çavdar ekmeği ve ya tam buğday ekmeği tüketiyorum sadece acil almam gerekti ve kepek ekmeği aldım. kırmızı biber çiğ olan tatlı olan varya onu yiyorum akşam ızgara yedim salata yedim ama az da olsa tuz attım kolaya gelince çok canım istedi ızgaranın yanındada güzel gitti ben normalde maden suyunu sade içebiliyorum hatta su yerine bile içiyorum ama ızgaranın yanında içiemdim üzgünüm neyse içmemeye daha bi özen göstericeğim arkadaşlar dün hiç giremedim müsaait olamadım
dün sabah kahvaltıda 1 yumurta 2 dilim light kaşar peyniri çay çok azda kuşburnu pekmezi yedim
ara 1 muz yedim
öğlen lorlu yağsız yarım gözleme yedim yanında ayran itim
arada 1 çilekli activia yedim
akşam yayla çorbası ve salata yedim.
bugünse
sabah yeşil biber kırmızı biber yedim çay içtim az peynir yarım dilim kepek ekmeği yedim
ara 1 brdak süt içtim
şimdi öğlene akşamdan kalan yayla çorbası içicem yine
akşama allah kerim ne yapıcağımı bilmiyorum bu ara iştahım kesildi nedendir bilmem havadanmı bilmiyorum hiç iştahım yok zorla yiyorum sırf öğünlerimi atlamamak için birde arkadaşlar değişik tarifler verelim ben çk şaşıyorum yemek konusunda öptüm hepinizi hoşça kalın :) ...

maşallah sana soyacığım evet haklısın içmemem gerekiyordu kolayı ama tutamadım kendimi ama bundan sonra her canım çektiğinde bu söylediğini hatırlıycağım daha içmiceğim bu arada ben cuma günü aç karnıma tartıldığımda 65.8 dim bugün sabah aç karna tartıldığımda 66.2 olmuşum bu nedendir şimdi bi seviniyorum 65 lere düştüm diye bi bakıyorum 66 lardayım canım sıkıldı sizce nedendir? aslında ben şuna bağlıyorum benim tuvalete çıkamama gibi sorunum var cuma günü çıkmıştım 65 gördüm ama bugün 66 (
neyse canım şimdiden teşekkür ederim cevabın için....
öpülünüz :))

merhabalar hepinize tekrardan
ara öğün 1 kupa yeşil çay
2 adet diyet bisküvi

öğlen
çavdar ekmeği lor peyniri dereotu ve maydanozla yapılmış tost
yarım kase cacık

anladım canım mümkün olduğunca artık bakmıyorum light ürünlerine evet yemedim tuttum kendimi hatta eltim sanki benim inadıma yaparmış gibi biberi kızarttı ve beni çaya çağırdı öyle gıcık oldum ki sanki bile bile aman yesin dermiş gibi kızarttı ama sırf onun o haraketine karşı yemedim öğlene sadece çay domates ve salatalık yedim ve kendimi onun yanında daha huzurlu hissettim hatta o yedikten sonra döndüm ve : ee nasıl vereceksin şimdi sen bu kadar kaloriyi oturup bi kalıp yağ yedin gibi oldun şimdi dedim ve daha bi rahatladım ve diğersi gün biberi közledim oohhh negüzel oldu :)) çok mutlu hissettim kendimi :))

Prensescim yağsiz gözleme olayını anlamadım.. Un yokmuş o gözlemede???
Bide kusburnu pekmezini bilirim eksiksiz tatlı reçel gibi buda yasak bizim menümüzde bence şimdilik bunları çıkar menünden
Tartıda fazla çıkman ilk zamanlar oluyo böle seyler bende yasadım hatta pes edecektimki hyr dedim çünkü vücudun rejime girdiğini anladı ve stoklamaya gecti ama kısa süre sonra pes edecek sakın sen pes etme..

Ben geldim

öğlen menum
salata (domates salatalık biber maydonoz uzerine peynır azcık )
1,5 dilim çavdar ekmeği

1 fincan yeşil çay

belki ara öğünde yoğurtumu tüketirim

canım geçen haftada benim ağzımdan düşmedi sakız
arada olur böle
maşallah boyunda iyi imiş yani
sende bu azim olduğu sürece hepsi olur tatlım bence nişan çok güzel olacaksın

canım geçen haftada benim ağzımdan düşmedi sakız
arada olur böle
maşallah boyunda iyi imiş yani
sende bu azim olduğu sürece hepsi olur tatlım bence nişan çok güzel olacaksın

Ayy sağol yasemincim inş dediğin gibi olur

prensescim kola içtin,pekmez yedin,gözleme yedin,
bide artı çıkınca şaşırdın mı?
bi an önce at bunları
kilo verme sürecinde yeme ve içme
hedeflediğin kiloya ulaşınca ölçülü bi şekilde yer içersin istersen
ama bu aşamada lütfen bunlardan uzak dur
o kadar söyledim bide ne kadar şeker almış olcaksın vücuduna diye ama içmişsin(
gerçekten çok üzüldüm
umarım soya sosu bu kaçamaklara çok kızmaz

Soya sinirlencek valla...
Birdaha burda olmak istiyosan yeme bunları yoksa sana kimse cevap yazmayacak prenses

Canım,

Kola içip, pekmek yiyip, gözleme yiyip sonra da tartıda neden fazla çıktım diye neden bana soru sorduğunu anlamadım ?
Kurallarımız çok açık ve basitti halbuki... Bunun neresini anlamadığını bilemiyorum?
Eğer sen kendine hakim olamayacaksan ne ben nede burdaki hiç kimse sana sana engel olamaz zaten...
Bunun tuvalete çıkıp çıkmamayla bir ilgisi de yok... Tuvalete çıktığında 400 gr birden gitmez emin ol !
Çok fazla kural ihlali yapmışsın... Kusura bakma ama sana yardımcı olmak istemiyorum bundan sonra...
Sana yardımcı olacağım vakti başka arkadaşlara ayırmayı tercih ediyorum, en azından kararlılığına inandığım kişilerle
devam etmek daha doğru olur ve onların vaktinden çalmamış olurum...

Eğer 1 hafta boyunca hiç bir şekilde kural ihlali yapmadan hergün düzenli bir şekilde menünü paylaşır, sporunu ihmal etmeden yapar ve yazarsan
1 haftanın sonunda durumu değerlendirip sana cevap yazmaya başlayacağım, aksi durumda başka topiklerde devam etmeni rica ederim...

Saygılarımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…