eveeettt,
ekip gelmiş yazmış maaşallaaaah, okumalara doyamadım gene ))
qwerty, hoşgeldin bebeğimmmm ))
kilonun hala aynı olmasına takılma, dediğin gibi son gün olması da olabilir, yolculuk şişliği de olabilir... 1-2 gün geçsin bakarız ))
yasemin, inci, toparlanmışsınız, tekrar geçmiş olsun ))
yasemincim, tebrik ediyorum tekrar, kararlılığın göz kamaştırıcı ))
nativ, merak etme nişanında çok güzel olacaksın, hatta nişan fotoğraflarını buraya koyacaksın bizde beğeneceğiz ))
ve evet, prenses nickli arkadaşa çok kızdım, onunla konuşmanızı istemiyorum, vaktimizi harcayan insanlara yer yok burda...
Kurallarımız gayet açık ve net... şunu yedim bunu yedim tarzı şeyler istemiyoruz... 1 hafta süre verdim, bu 1 hafta içinde kendini
ispatlayamazsa hiç bir şekilde ona cevap yazılmayacak, burası kaçamaklara açık bir topik değil... öyle bir sürü topik var orda
yazabilir, oralarda "önemli değil, yarın dengelersin" diyen ve zayıflayan insanlarla takılabilir... Neticede her şekilde zayıfşayabilir
insanlar... Biz sadece sağlıklı beslenerek zayıflamayı tercih ediyoruz...
Ismini yazmadığım arkadaşlar, hepinizin yazdıklarınızı okudum, yediklerinizin yanında yaptığınız sporları da yazın... Ve sporları
saat kaç gibi yaptığınızı ekleyin... (metabolizmanızı saat kaçta çalıştırdığınıza bakacağım)
bu arada hepimiz zayıflayınca merak etmeyin, bende konu çok )) cilt bakımı, yaşam koçluğu, psikoloji ve antropoloji )) her konudan
topik açarım devam ederiz her türlü )))))
bugün direksiyon dersim vardı, çoookkk güzel geçti, hoca çok beyendi (ilk araba kullanışım) hiç stop ettirmedim, duruşlarım, kalkışlarım,
dönüşlerim, geri gidişim bile çok iyiydi, tek sorun ellerimi çok hareket ettirmemmiş )))) daha önce eğitim verdiğim için ellerimi çok kullanırım
o sebepten eller pek rahaat durmuyor, direksiyonun üzerinde habire eller hareket halinde ))) ha bu arada sürücü kursunda motor eğitimi
vermemi teklif ettiler )))))))))))))))))))))))))))))))
ayrıca bugün topiğimizin tam olarak 1.ayı doldu arkadaşlar, hepimize hayırlı uğurlu olsun ))
1 ay önce tam olarak 80.6 kiloydum, ilk sayfada yazıyor... Ilk iki ay 8 kilo verdim sonra bu sayfayı açtım 80.6 kilo ile...
Bugün itibari ile tam tamına 74 kiloyum... Yani 1 ay içinde 6.6 kilo verdim ))
bu sizin sayenizde oldu... Size yazarken kendimi tekrarladım, size yazarken örnek olmam gerektiğini hatırladım,
ve size yazarken daha fazla nasıl faydalı olabilirimi daha fazla araştırdım... Bunlarda daha fazla kilo vermeme yardımcı oldu ))
önümüzdeki 1 ay için 5 kilo hedefim var... Haftalık 1 kilo olarak hedef koydum yine... Yani 23 mayısa kadar 69 kilo olmayı hedefliyorum...
Ben size, sizlerde bana güç veriyorsunuz...
Hepinizi çok seviyorum ve inanın sizin beni anlattığınız kadar bende sizleri anlatıyorum herkese ))
hepinizden gururla bahsediyorum, övünerek bahsediyorum
benim canım,azimli,kararlı kızlarım diyorum ))
sevgilerimle ))
Kızlar basım çok dondü niye anlayamdim.. Spora gidicem ama hiç Halim yok...
Çay bardağıyla tarcinli süt ictim başka tavsiyesi olan varmı???
hiç iyi değilim...
tamam haklısınız kabul ediyorum ama bundan sonra daha dikkatli olacağım söz veriyorum arkadaşlar zaten kola o gün içmiştim sadece bundan sonra içmiyceğim ama bundan sonra göreceksiniz sizde tam tamına düzgün bir şekilde yemelerime dikkat ederek devam edeceğim kendime ve size söz veriyorum.Canım,
Kola içip, pekmek yiyip, gözleme yiyip sonra da tartıda neden fazla çıktım diye neden bana soru sorduğunu anlamadım ?
Kurallarımız çok açık ve basitti halbuki... Bunun neresini anlamadığını bilemiyorum?
Eğer sen kendine hakim olamayacaksan ne ben nede burdaki hiç kimse sana sana engel olamaz zaten...
Bunun tuvalete çıkıp çıkmamayla bir ilgisi de yok... Tuvalete çıktığında 400 gr birden gitmez emin ol !
Çok fazla kural ihlali yapmışsın... Kusura bakma ama sana yardımcı olmak istemiyorum bundan sonra...
Sana yardımcı olacağım vakti başka arkadaşlara ayırmayı tercih ediyorum, en azından kararlılığına inandığım kişilerle
devam etmek daha doğru olur ve onların vaktinden çalmamış olurum...
Eğer 1 hafta boyunca hiç bir şekilde kural ihlali yapmadan hergün düzenli bir şekilde menünü paylaşır, sporunu ihmal etmeden yapar ve yazarsan
1 haftanın sonunda durumu değerlendirip sana cevap yazmaya başlayacağım, aksi durumda başka topiklerde devam etmeni rica ederim...
Saygılarımla
günaydın hanımlarrrrrrrr
kahvaltım
1 domates
1 salatalık
peynir kibrit kutusu
1 dilimden az ekmek
şkersiz 1 fincan cay
merhabalar
ara öğün yapamadım
ağzımda sakız var çıkaramıyorum
son bir haftadır çok alıştım
tüm gün çiğnesem çiğneyeceğim yani
çıkarıp elmamı yiyemedim
öğle yemeği saatim geldi zaten
26 mayısa 1 ay 3 gün war
75 olsam nişanıma
güzel olurum sanki
idealim 63 müş ama 75 de kötü olacağımı sanmıyorum 1.78 boyla
umarım herşey yolunda gider nişana gelenler gelin balık etli
düğüne gelenler gelin zayıf derler:))
merhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum ama kurallarınızı bilmiyorum... kısa zamanda 200 küsür sayfa olmuşsunuz bile.. bana da yardımcı olur musunuz?? ben de sizinle birlikte sağlıklı beslenip kilo vermek istiyorum.
Eveeettt,
Ekip gelmiş yazmış maaşallaaaah, okumalara doyamadım gene ))
qwerty, hoşgeldin bebeğimmmm ))
Kilonun hala aynı olmasına takılma, dediğin gibi son gün olması da olabilir, yolculuk şişliği de olabilir... 1-2 gün geçsin bakarız ))
Yasemin, İnci, toparlanmışsınız, tekrar geçmiş olsun ))
Yasemincim, tebrik ediyorum tekrar, kararlılığın göz kamaştırıcı ))
Nativ, merak etme nişanında çok güzel olacaksın, hatta nişan fotoğraflarını buraya koyacaksın bizde beğeneceğiz ))
Ve evet, prenses nickli arkadaşa çok kızdım, onunla konuşmanızı istemiyorum, vaktimizi harcayan insanlara yer yok burda...
Kurallarımız gayet açık ve net... Şunu yedim bunu yedim tarzı şeyler istemiyoruz... 1 hafta süre verdim, bu 1 hafta içinde kendini
ispatlayamazsa hiç bir şekilde ona cevap yazılmayacak, burası kaçamaklara açık bir topik değil... Öyle bir sürü topik var orda
yazabilir, oralarda "önemli değil, yarın dengelersin" diyen ve zayıflayan insanlarla takılabilir... Neticede her şekilde zayıfşayabilir
insanlar... Biz sadece sağlıklı beslenerek zayıflamayı tercih ediyoruz...
İsmini yazmadığım arkadaşlar, hepinizin yazdıklarınızı okudum, yediklerinizin yanında yaptığınız sporları da yazın... Ve sporları
saat kaç gibi yaptığınızı ekleyin... (Metabolizmanızı saat kaçta çalıştırdığınıza bakacağım)
Bu arada hepimiz zayıflayınca merak etmeyin, bende konu çok )) Cilt bakımı, yaşam koçluğu, psikoloji ve antropoloji )) Her konudan
topik açarım devam ederiz her türlü )))))
Bugün direksiyon dersim vardı, çoookkk güzel geçti, hoca çok beyendi (ilk araba kullanışım) hiç stop ettirmedim, duruşlarım, kalkışlarım,
dönüşlerim, geri gidişim bile çok iyiydi, tek sorun ellerimi çok hareket ettirmemmiş )))) Daha önce eğitim verdiğim için ellerimi çok kullanırım
o sebepten eller pek rahaat durmuyor, direksiyonun üzerinde habire eller hareket halinde ))) Ha bu arada sürücü kursunda motor eğitimi
vermemi teklif ettiler )))))))))))))))))))))))))))))))
Ayrıca bugün topiğimizin tam olarak 1.ayı doldu arkadaşlar, hepimize hayırlı uğurlu olsun ))
1 ay önce tam olarak 80.6 kiloydum, ilk sayfada yazıyor... ilk iki ay 8 kilo verdim sonra bu sayfayı açtım 80.6 kilo ile...
Bugün itibari ile tam tamına 74 kiloyum... Yani 1 ay içinde 6.6 kilo verdim ))
Bu sizin sayenizde oldu... Size yazarken kendimi tekrarladım, size yazarken örnek olmam gerektiğini hatırladım,
ve size yazarken daha fazla nasıl faydalı olabilirimi daha fazla araştırdım... Bunlarda daha fazla kilo vermeme yardımcı oldu ))
Önümüzdeki 1 ay için 5 kilo hedefim var... Haftalık 1 kilo olarak hedef koydum yine... Yani 23 mayısa kadar 69 kilo olmayı hedefliyorum...
Ben size, sizlerde bana güç veriyorsunuz...
Hepinizi çok seviyorum ve inanın sizin beni anlattığınız kadar bende sizleri anlatıyorum herkese ))
Hepinizden gururla bahsediyorum, övünerek bahsediyorum
Benim canım,azimli,kararlı kızlarım diyorum ))
Sevgilerimle ))
selam kizlar ben de bugunku menumu yazayim
sabah: 1 yumurta, 2 tane yagsiz ucgen peynir, 1 dilim kepek ekmegi, 1 fincan kahve
ara: 1 kupa yesil cay
ogle: 1 kase sebze corbasi, bol salata (yagsiz tuzsuz)
aksam: bir tabak bol baharatli vejeteryan tavugu, yarim kase yagsiz yogurt
1.5 saat sonra zumba var o yuzden aksam yemegimi biraz erken yedim (5te bitmisti) umarim gece cok acikmam
Basım hala çok donüyor spora gittim kiZlar aksam menüm
2 grisini
1 ufak kase yoğurt
Salatalık domates
1 kepçe mercimek yemegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?