Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Eveeettt,

Ekip gelmiş yazmış maaşallaaaah, okumalara doyamadım gene ))
qwerty, hoşgeldin bebeğimmmm ))
Kilonun hala aynı olmasına takılma, dediğin gibi son gün olması da olabilir, yolculuk şişliği de olabilir... 1-2 gün geçsin bakarız ))

Yasemin, İnci, toparlanmışsınız, tekrar geçmiş olsun ))
Yasemincim, tebrik ediyorum tekrar, kararlılığın göz kamaştırıcı ))

Nativ, merak etme nişanında çok güzel olacaksın, hatta nişan fotoğraflarını buraya koyacaksın bizde beğeneceğiz ))

Ve evet, prenses nickli arkadaşa çok kızdım, onunla konuşmanızı istemiyorum, vaktimizi harcayan insanlara yer yok burda...
Kurallarımız gayet açık ve net... Şunu yedim bunu yedim tarzı şeyler istemiyoruz... 1 hafta süre verdim, bu 1 hafta içinde kendini
ispatlayamazsa hiç bir şekilde ona cevap yazılmayacak, burası kaçamaklara açık bir topik değil... Öyle bir sürü topik var orda
yazabilir, oralarda "önemli değil, yarın dengelersin" diyen ve zayıflayan insanlarla takılabilir... Neticede her şekilde zayıfşayabilir
insanlar... Biz sadece sağlıklı beslenerek zayıflamayı tercih ediyoruz...

İsmini yazmadığım arkadaşlar, hepinizin yazdıklarınızı okudum, yediklerinizin yanında yaptığınız sporları da yazın... Ve sporları
saat kaç gibi yaptığınızı ekleyin... (Metabolizmanızı saat kaçta çalıştırdığınıza bakacağım)

Bu arada hepimiz zayıflayınca merak etmeyin, bende konu çok )) Cilt bakımı, yaşam koçluğu, psikoloji ve antropoloji )) Her konudan
topik açarım devam ederiz her türlü )))))

Bugün direksiyon dersim vardı, çoookkk güzel geçti, hoca çok beyendi (ilk araba kullanışım) hiç stop ettirmedim, duruşlarım, kalkışlarım,
dönüşlerim, geri gidişim bile çok iyiydi, tek sorun ellerimi çok hareket ettirmemmiş )))) Daha önce eğitim verdiğim için ellerimi çok kullanırım
o sebepten eller pek rahaat durmuyor, direksiyonun üzerinde habire eller hareket halinde ))) Ha bu arada sürücü kursunda motor eğitimi
vermemi teklif ettiler )))))))))))))))))))))))))))))))

Ayrıca bugün topiğimizin tam olarak 1.ayı doldu arkadaşlar, hepimize hayırlı uğurlu olsun ))
1 ay önce tam olarak 80.6 kiloydum, ilk sayfada yazıyor... ilk iki ay 8 kilo verdim sonra bu sayfayı açtım 80.6 kilo ile...
Bugün itibari ile tam tamına 74 kiloyum... Yani 1 ay içinde 6.6 kilo verdim ))
Bu sizin sayenizde oldu... Size yazarken kendimi tekrarladım, size yazarken örnek olmam gerektiğini hatırladım,
ve size yazarken daha fazla nasıl faydalı olabilirimi daha fazla araştırdım... Bunlarda daha fazla kilo vermeme yardımcı oldu ))
Önümüzdeki 1 ay için 5 kilo hedefim var... Haftalık 1 kilo olarak hedef koydum yine... Yani 23 mayısa kadar 69 kilo olmayı hedefliyorum...
Ben size, sizlerde bana güç veriyorsunuz...
Hepinizi çok seviyorum ve inanın sizin beni anlattığınız kadar bende sizleri anlatıyorum herkese ))
Hepinizden gururla bahsediyorum, övünerek bahsediyorum
Benim canım,azimli,kararlı kızlarım diyorum ))

Sevgilerimle ))

Soya Sosu yatıp kalkıp sana dua ediyorum
Senin yazdıkların beni bu kadar motive etti
eğer şu anda herkes
boynun daha uzun görünüyo diyosa(gıdığım kaybolduğu için)
Bunun sebebi senin yazdıkların
çok okudum şok diyetleri
hatta sen bana cevap yazmasaydın ilk bu sayfaya yazdığımda 13 günlük bi diyet varmışona doğru kayıyodu kafam
sanki ne kadar sağlıklıysa 13 günde 20 kilo
1 ayda 8 kilo verdim rüya gibi
hiç giyemediğim kotlar çıkıyo raflardan
42 beden göleklerin önü kapanıyo
enerji doluyum heryere yürüyorum
sabah akşam yarımşar saat yürüyordum işe şimdi 20 dk ya düştü
yolda 2 yerde dinleniyordum hiç gerek duymuyorum artık
leslie ile 3 mil yapıyorum evde
birde dün bir yakın arkadaşım geldi.zayıfdığımdan bahsettik
bi spor salonunda antrenörlüğe başlıyomuş önümüzdeki hafta
bikaç kişi ücretsiz getirebilirsin demişler
madem başladın dewamını getirelim dedi
beni aldı salona
çoooooookkkkkkk mutlu oldum
step-aerobic ve plates yapıcakmışız
daha güzel günler bekliyor beni
tekrar teşekkürler soya sosu fitili ateşledeğin için

maşallah canım döktürdün yine valla ne güzel yazıyorsun
canım sende iyiki varısn biz senın sayende çok güzel şeyler öğreniyoruz.
Bazen sanal da olsa ne güzel arkadaşlara sahip olduğum için kendimi çok şanslı hisediyorum
soya sosu ve bütün arkadaşlarım yine iyi ki varsınız

Sende iyiki varsın Yasemincim soyacim ve ismini sayamadigim diğer fıstıklar...
Siz olmasanız asla bukadar azimli olamazsın ve kilolar asla gitmeZdi.. Omurboyu kalirlardi bende.. Sukurlernolsun iyiki varsınız

Kızlar basım çok dondü niye anlayamdim.. Spora gidicem ama hiç Halim yok...
Çay bardağıyla tarcinli süt ictim başka tavsiyesi olan varmı???

hiç iyi değilim...

soyacım akşam için kabak dolması yapsam kendime içine de bulgur kuru soğan falan koysam küçük bir tane yiyebilirmiyim?
canım çektide bugün :26:

merhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum ama kurallarınızı bilmiyorum... kısa zamanda 200 küsür sayfa olmuşsunuz bile.. bana da yardımcı olur musunuz?? ben de sizinle birlikte sağlıklı beslenip kilo vermek istiyorum.

kızlar kimse yok anlaşılan şimdi işten geldim ara öğünümü domatesle yaptım şimdide leslie ile yürüyeceğim yemeklerim pişerken biraz ter atıyım bu hafta spora ağırlık vermek istiyorum geçen hafta pek yapmamıştım bakalım neler olacak bu hafta hedefim 70,5

tamam haklısınız kabul ediyorum ama bundan sonra daha dikkatli olacağım söz veriyorum arkadaşlar zaten kola o gün içmiştim sadece bundan sonra içmiyceğim ama bundan sonra göreceksiniz sizde tam tamına düzgün bir şekilde yemelerime dikkat ederek devam edeceğim kendime ve size söz veriyorum.

günaydın hanımlarrrrrrrr
kahvaltım
1 domates
1 salatalık
peynir kibrit kutusu
1 dilimden az ekmek
şkersiz 1 fincan cay

Canim merhaba nasil oldun? bu arada menun cok guzel!!

Canim ilk once cok guzel kilo vermissin tebrik ederim devamini dilerim...ve evlenmeden once birinin seni uyarmasi lazim ben olayim bari...canim erkekler cok midesiz olur..ne yediklerine dikkat ederler ne spora..ben evlenince 5 kilo kadar aldim..cunku normalde hic yemedigim veya ara ara yedigim seyleri(ismini saymiycam canimiz cekmesin) esim surekli istiyodu e bana da kokuyodu canim istiyodu..evlenmenin de verdigi rahatlikla ben de onunla yedim bi guzel..tabi ssonu guzel olmadi..evlenmeden once ayni senin gibi cok zahmetle kilo vermistim..hepsi gitti!! cok saglam dur..nasilsa evlendik filan deyip esine uyma sakin balayina filan cikarsaniz cok yeme yoksa hersey bastan tekrar!! esine de ornek olursun bak simdi benim esim de bana uymaya basladi..o da yagsiz tuzsuz yemek istiyo..erkekler cocuk gibidir..hep verdigin emekleri dusun canim..moralini bozmadin insallah! ben kendime soz vermistim kilo almiycam evlenince diye ama tutamadim..gorumcem de demisti alirsin diye ben de ters ters bakip almam! demistim...tukurdugumu yaladim anlaiycagin...hersey gonlunce olsun ..zaten kilo verince de burda birbirimizi kontrole devam ederiz insallah!!

Canim hosgeldin..sayfalara ozellikle ilk sayfalara goz atarsan kurallarimizi anlarsin...Ozellikle konu sahibi soya sosunun yazdiklarina bakarsan sadece o bile yeter..konu sahibi o ...burda kacamaklara yer yok ona gore!! sevgiler..!

KIZZZZLLLLAAARRR!!! NE GUZEL KILO VERIYORSUNUZ...HEPINIZE KOCAMAN OPUCUKLER SARILMALAR TEBRIKLER...

Ben de yarin tartilcam..:18:ama kendimi hazirliyorum..1 kilo gitmedi herhalde...metabolizmami abuk subuk seylerle bozunca boyle oldu!! neyse ne kadar verdiysem raziyim ve sukrediyorum...

MINI MINI BIRLER menumu takdim ediyorum yorumlar varsa bekliyorum...

Sabah: 1 dilim ekmek,1 kk peynir, yesillik domates
Ara: yarim muz
Oglen: 4 kucuk izgra kofte( az yiyim diye kofteleri kucuk sekillendiriyorum),yagsiz salata,yarim kase yogurt
Ara: 1 yesil elma,4 grisini,yesilcay
Aksam: cok az kiymali tazefasulye,3-4 kasik yogurt
Aksam 20.40 1 brd sut
Sporu aksam yemeginden sonra yaptim yani 7 de ciktim..normalde 3-4 arasi yaapiyorum ogleden sonra..
Su:2.5 litre

MUCCKKK!

sOYACIM ARKADASLARIN DEDIGINE KATILIYORUM..SEN BIZE GUC VERIYORSUN...IYI KI VARSIN..KILO VERINCE DE BABYNIN DEDIGI GIBI KORUMA TOPIGI YAPALIM...SEN YINE BASIMIZDA OL CANIM NE IYI OLUR..:13: BEN DE TR YE DONUYORUM ARTIK 2 AY SONRA...ISTANBULDAKI FISTIKLAR GORUSURUZ OLMAZSA NE TATLI OLUR..YASEMININ DE DEDIGI GIBI SANAL DA OLSA ARKADASLIKLAR COK GUZEL!!!

selam kizlar ben de bugunku menumu yazayim
sabah: 1 yumurta, 2 tane yagsiz ucgen peynir, 1 dilim kepek ekmegi, 1 fincan kahve
ara: 1 kupa yesil cay
ogle: 1 kase sebze corbasi, bol salata (yagsiz tuzsuz)
aksam: bir tabak bol baharatli vejeteryan tavugu, yarim kase yagsiz yogurt

1.5 saat sonra zumba var o yuzden aksam yemegimi biraz erken yedim (5te bitmisti) umarim gece cok acikmam

CAnim ikindide ara ogun yapmamissin yemek saatleri birbirine yakindi heralde..aksam acikirsan sut icebilirsin..vejeteryan sut icer mi bilmiyorum ama? olmadi nasilsa ikindide meyve yememissin..meyve yiyebilirsin uzerine tarcin serpip

Basım hala çok donüyor spora gittim kiZlar aksam menüm
2 grisini
1 ufak kase yoğurt
Salatalık domates
1 kepçe mercimek yemegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…