şirinzezecim hala kanamam devam edio malesef ilaç durdurmadı çok halsiz ve mutsuzum
öğlen
4 kasık kuru fasulye salata 1 dilim ekmek
akşamda salata yerine yoğurt vardı
kansızlık için tavsiye etcenız bişi varmı devamlı açlık hali olusuo:2::2::2::2::2::2::2::2::2::18::18::18::18::18::18::18:
Pekmez iç diycem ama malum rejimdeyiz:))
Pekmezi yeşil çayına filan damlat istesen.. İse yarar çünkü ama olurmu bilmem tabiki soyacim a sormak lazım ..
Sanırım bendede var o kansizlik..
Bugün bende iyi hissetmiyorum kendimi canim
Basım hala çok donüyor spora gittim kiZlar aksam menüm
2 grisini
1 ufak kase yoğurt
Salatalık domates
1 kepçe mercimek yemegi
canim oglen az yemissin ondan mi acaba? yogurduna biraz tuz serpseydin..
soyacım akşam için kabak dolması yapsam kendime içine de bulgur kuru soğan falan koysam küçük bir tane yiyebilirmiyim?
canım çektide bugün :26:
arkadaşlar nasıl bir diyet yapıyorsunuz öğrenebilir miyim bende yapmak istiyorummm
merhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum ama kurallarınızı bilmiyorum... kısa zamanda 200 küsür sayfa olmuşsunuz bile.. bana da yardımcı olur musunuz?? ben de sizinle birlikte sağlıklı beslenip kilo vermek istiyorum.
Yiyebilirsin canım,
Kabak, biber ve patlıcan dolmasını bulgur ile çok az yağ ve yağsız kıyma ile yaparsanız 2 tane orta boy yiyebilirsiniz, yanında da salata yiyebilirsiniz (ekmek, yoğurt yok)
Pirinç koymayın, şekerinizi yükseltir ve kısa süre sonra yeniden acıkmanıza sebep olur,
Sarma yasak, (yapraklar salamura olduğundan ve insanlar kendine şu an için dur diyemediğinden)
Sevgilerimle
Doğru soluyosun valla soyacim sanırım fosfor komasına girdim:))) yarın ben bı semizotu pişireyim.. Şifayı deniycem tatlim Sabah'ta bı musli bir kahvaltı olarak yapcam.. Musli kolayıma gidiyor.. Kahvaltı hazırlayıp yemem çok zor oluyor oğlum çok yramaz.. Bende sabah o yüzden genelde muslu tercih ediyorum ama artık kahvaltıda yapcam:)))
CAnim ikindide ara ogun yapmamissin yemek saatleri birbirine yakindi heralde..aksam acikirsan sut icebilirsin..vejeteryan sut icer mi bilmiyorum ama? olmadi nasilsaikindide meyve yememissin..meyve yiyebilirsin uzerine tarcin serpip
Semiz otu, ıspanak, brokoli şu anda senin en sevdiğin yemekler kategorisinde olsun ))
benim de en sevdigim yemekler bunlar biliyor musunyalniz yasadigim yerde semizotu yok diye kahroluyorum. bayilirim yogurtlu salatasina ozellikle de... hergun yesem bikmam o derece. ama ara tara hicbir yerde bulamadim sadece turkiyeye aile ziyaretine geldigimizde yiyebiliyorum
brokoli ve ispanak var neyse ki onlar vazgecilmezim
Neyse ki ıspanak ile brokoli var, onlarda olmasaydı halin haraptı ))
bende çok severim bu üçlüyü, sevmediğim 2 sebze var kereviz ve taze fasülye..
taze fasülyeyi de yeni yeni yemeye başladım, ancak çok iyi yapmaları gerekiyor yemem için ))
kerevizi ise yemeye çalışırken resmen işkence çekiyorum ama her besini almam gerektiği için yemeye çalışıyorum işte ))
taze fasulye sevilmez mi ahh bayilirim yazin zeytinyagli yapardi annem yaninda da cacik
burada var taze fasulye ama kocaman, kalin ve de kilcikli..
kerevizi ben de pek sevmem, ama ozellikle kacinmam yani bir yemegin icinde varsa ayiklamam yerim (ama kendim yapmam)
asla agzima surmem dedigim tek bir sebze var o da bakla:120:
şirinzezecim hala kanamam devam edio malesef ilaç durdurmadı çok halsiz ve mutsuzum
öğlen
4 kasık kuru fasulye salata 1 dilim ekmek
akşamda salata yerine yoğurt vardı
kansızlık için tavsiye etcenız bişi varmı devamlı açlık hali olusuo:2::2::2::2::2::2::2::2::2::18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?