Bende sizin gibiyim canım ama süre koymayın derim ne kadar yavaş verirseniz hepimiz için okadar iyi olur bence yavaş yavaş gitsin çünkü biz bu kıloları 3-5 ayda almadık bırakın ayda 2 kg gitsin 5 ayda 10kg yapar bence sadece fikrimi söyledim
ben düzenli ve sağlık beslenmeyi beynim köşesine yazdım ve yavaş yavaş gitsin kilocuklar bize geri gelmiyecek şekilde
soya sosu beni de alın aranıza yaşım 23 sözlüyüm haziranda nişanım olcak o zamana kadar ne kadar verirsem bana kar ama sonrasında da devam edicem zaten.
dün itibariye elma sirkeli karışımı uygulamaya başladım.10 gündür işime yürüyerek gidip geliyorum günde 1 saat yürümüş oluyorum.hergün yanımda elmayla geliyorum işe öğleye doğru saat 11 de birini akşam üzeri saat 4 gibi de diğerini yiyorum.işten eve gidince ip atlamaya başladım.evde anneme sürekli ot haşlamasını söylüyorum yani hergün öncelikle brokoli lahana haşlaması şeylerle başlayıp hafif sebze yemekleri ile tamamlıyorum.umarım bunlar işe yarar.kaç k,losun diceksin tartıya çıkmaya korkuyorum en son 84 ü görmüştüm sonra da almışımdır mutlaka işte bi bi hafta 10 gündür bunlara başladım bakalım artık.ama o tartıda 60 görmeyi ve 38 beden olmayı çok istiyorum şu anda 44-46
soya sosu benide alın aranıza ya 40 kilo vermem lazım siz neler yapıosunuz ben hemen bugun başlamalıyım diete
selam bende aranıza katılmak istiyorum 32 yaşında 1.70 boyunda ve 67 kiloyum ve birde hipotroidiym o yüzden kilo veremiyorum bende 60 kiloya inmek istiyorum ama kilo vermem çok zor spor yapmayada hiç vaktim olmuyor.
2 kızım var kilolar doğumdan sonra kaldı zaten
çok fazlan yokmuş diyebilirsiniz ama gittikçe kilolar üstüne biniyor 65 66 derken 67 oldum 7 kilo vermem lazım
sizin diyet fikirlerinizden faydalanmak istiyorum
bu sabah 1 dilim tam buğday ekmeği
şekersiz çay
1/2 kibrit kutusu kadar peynir yedim
arada 1 pk form bisküvi
1 bardak bitki çay
2 bardak su
bende artık hergün sizinleyim
sizi ve yaptıklarınızı takipteyim
benı de aranıza alın lutfen kendımı ınanın yanlız mutsyz sınırlı hıssedıyorum ...bu kılo ne basa bela bır durummus...
herseyınızı etkılıyo suanda 84 kg gordum tartıda dogum yapalı 20 ay oldu hıc veremedım...spora basladım tık yok...
cok yıyen bırıde degılım anlamıyorum ne lanet metabolızmam varmıs...
yazdıklarınızı okudukca cok motıve oluyorum...bır taraftan yaz gelıyor dolabı acıyorum gıyecek hıcbırseyım yok...kısa kollu nasıl gıycem kollarım masallah inek butu gıbı gelıyor bana...gobegımı desen hırkalar bıle kapatmıyo
yaz gunu hırkada gıyılmezkı ....bu durumdan dolayı dısarı cıkmak ıstemıyorum herkez hadı gel cıklaım dedıkce ben bu guzel havalarda bahaneler bulup eve tıkılıp kalıyorum aksam esım gelıyoo kendımı sevmedıgım ıcın onuda mutsuz edıyorum gıbı gelıyoo yanı bu kılolar hyer daım basıma bela....
temmuz 15 gıbı erkek kardesımın nısanı var ve mesınde yazın tam sıcagı ben o gune kadar kendıme hedef koydum ve burdan sızlerede soz verıyorum tam 3.5ay var o gune...
toplamdaher ay 5 kılo hedef koyuyorum ve 3bucuk ay sonunda 17 kkılo eder suankı kılom 84-17=67kg
hedefım 59 ama bunun ıcın onumde zaman var ılk hedefım bu arkadaslar sayenızde basarcagıma ınanıyorum lutfen bana cvp yazın...sporada baslıycam bugun yazıldım...
ne olur lutfen herkez kurtulsun su fazlalıklardan her kezın allah yardımcısı nolsun
Selam,
Seninle ilgili araştırma yaptım,
araştırmalarıma göre, (fazla geri tarihe bakmadım) ocak ayında kendi topiğini açmışsın, aslına bilgi birikiminde var az çok, ama kendi topiğine bile sahip çıkmamışsın...
Sonra gidip bir çok topiğe yazmaya başlamışsın... Üstelik glukofen kullandığını belirtmiş ama sanırım kısa bir süre alkol kullandığın için (2-3 gündü yanlış hatırlamıyorsam) ilaçlarını almadığını yazmışsın... Tüm bunları toplayınca ne çıkıyor biliyormusun? Başladığın hiç bir şeyin devamını getirmediğin...
Öncelikle sana tavsiyem, sağlığına ne kadar değer veriyorsun buna bir karar ver !
Bende 1 senedir glifor kullanıyorum, ilk 8-10 ay kadar hiç bir etkisini görmedim... Önce 1000 mg kullanıyordum, insülin direncim tavan durumda malesef... Ve ciddi sağlık problemlerim var... 2 ay önce doktorum gliforu 2,650 mg'a çıkardı.. Ve diyet yapmamı, kilo vermemi söyledi... Ve bana, sana yazdığımdan daha sert cümleler kullanarak konuştu sağlığımı tehlikeye attığımla ilgili... O zamana kadar bende çok dikkat etmiyordum ilaç kullanımıma... Bu ilaç düzenli kullandığında ve diyet yaptığında işe yarar, aksi halde sadece içersin ve midene, vücuduna zarar verirsin o kadar... Neyse, çok yazdım bu konuyla ilgili...
Kısaca şunu demek istiyorum,
Hep birşeylere başlamak istemişsin ama aynı gün bırakmışsın,
bizim böyle insanlara ihtiyacımız yok,
Senin yapman gereken önce sağlığın konusunda oturup ciddi bir karar vermek, doktora gitmek insülin direncine tekrar baktırmak ve eğer gerekiyorsa bir diyetisyenden yardım almak...
Çünkü para harcadığında karşılığını almak için mecburen dediklerini yapacaksın, burda ise bir gün yazıp ertesi gün sıkılacaksın...
Sevgilerimle
sevgili yasemin,
bana ilk yazdığın yazı bu...
Sonrasında da çok güzel şeyler yazmışsın, ilk sayfaları okudum biraz çok hoşuma gitti,
nostaljileri toplayayım dedim ))
nerdeydik, nerelere geldik ve daha nerelere gideceğiz birlikte ))
sevgilerimle ))
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kahvaltım
1 domates
1 salatalk
lorpeynirli maydonozlu omlet yagsız
1 dilim ekmek ve çay
soyacımmmm nostalji çok güzel olmus saol canım
sirinzezecim doktora gittim ama hhala durumuım aynı tekrar bir baska doktora gitmeyi düşünüyorum
soyacım ben yediklerimle doydummmm sıkıntı yok ara ögün yapamadım dün o yüzden fazla aclık oluşdu sanırım öpüyorummmmmmmmmmmm
Canım,
Nerdesin sen?
Haftasonu yoktun, bugün yoktun, merak ettim...
Özletme kendini, bak kendimi nostaljilerle avutuyorum yokluğunuzda ))
Sevgilerimle ))
ne çok seyler öğrendim senden, sizlerden...
Yazdiklarimda ne kadar umutsuzmusum oysa şimdi her sabah umutla uyanıyorum kılı verdigimi vereceğimi biliyorum...
Belki çok zor veriyorum ama veriyorum..
Hepinize öyle alistimki uyanır uyanmaz kizlar ne yaptiki diye aklıma dusuyosunuz..
8 de kalktım canlarim daha kahvaltı yapamadım malum oglus tepemde..
önce ılık su ve sade nescafemi icicem..
Gorusuruz sekerler..
canım günaydın
afiyet olsun
tekrarda geçmiş olsun lütfen bizi bilgilendir
Günaydın arkadaşlar.... Bir kaç gündür yazamadım malum öğretmen olunca 23 nisan telaşı, hazırlıklar, üzerine bir de tatil misafiri :))) size yazamadım amaaaaa.... Sağlıklı beslenmeyi bırakmadım:)) Düzenli suyumu içtim ahhh su içmek, nasıl bu nimetten kendimi vücudumu bu kadar mahrum bıraktım anlayamıyorum. Şimdi su diye ölüyorum. Su içtikçe vücut ödemi attı, saçlarım, cildim kendine geldi, Dha bir güzelleştim sanki :))) Çocukluğumdan beri gözaltlarımda morluklar vardı. Son 2 yılda inanılmaz arttı, eee yaşta gidiyor yavaş yavaş, ne krmler kullandım yok yani azalma hiç olmamıştı. Her gören siz çok yorgun görünüyorsunuz derdi. Tek sebebi susuzluuukkkkk. şimdi inanır mısınız gözaltı morluklarım ciddi oranda azaldı:))) Veeee 60.200 ile başladığım yolculuğum, bugün 56.400 ile tam hız devam ediyor. :))) 56 yı gördüm yaaa inanılmazdı:))) Hedef 54 canlar. Hepinizi kocaman kocaman öpüyor, bol su içmeli günler diliyorum :)))
ancak geldim ve hemen yazdımmm
gelemediğim zamanlarıda geriye dönük hepsini okudum
süpersiniz kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?