Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Sevgili Yasemin,

Bana ilk yazdığın yazı bu...
Sonrasında da çok güzel şeyler yazmışsın, ilk sayfaları okudum biraz çok hoşuma gitti,
Nostaljileri toplayayım dedim ))
Nerdeydik, nerelere geldik ve daha nerelere gideceğiz birlikte ))

sevgilerimle ))

Canımmm,
seni aramıza almazmıyız hiç ))
bak aramıza geldin nişanın bile mayıs ayına alındı ))))))
Daha çok güzel gelişmeler olacak, bekle ve gör ))

Sevgilerimle ))

soya sosu benide alın aranıza ya 40 kilo vermem lazım siz neler yapıosunuz ben hemen bugun başlamalıyım diete

Ve Esraanne'de sesini duyuruyor bize ))
Gel gel seni de aldık aramıza ))
Sensiz olmaz zaten ))
40 kiloyu verdiricem sana yolu yok ))
20 kilosunu ben verdiricem, 20 kilosunu kendin vereceksin üstelik öğrendiklerini başkalarına öğreterek vereceksin ))
Ben sadece izleyeceğim seni, o yüzden iyi öğren ))

Sevgilerimle ))

Canım,
Nerdesin sen?
Haftasonu yoktun, bugün yoktun, merak ettim...
Özletme kendini, bak kendimi nostaljilerle avutuyorum yokluğunuzda ))

Sevgilerimle ))

Canım,
20 aydır veremediğin kiloları artık vermeye başladın bak ))
Ve üstelik sağlıklı beslenmeyi de öğrendin ))
Ve burda yazdığın gibi umutsuz bir kilon yok (TV de gördük yeme bizi )))))))))
Ve daha birlikte vereceğimiz kilolar var, mücadeleye devam yani

Sevgilerimle ))

İsmini yazmadıklarım,

Class, Şirinzeze, Sehker, Şekerlikk, Merys, Forever ve diğer arkadaşlar,
Sizleri unuttum sanmayın sakınnnn ))
Sadece ismini yazdığım arkadaşlar geldikleri ilk günden beri düzenli bir şekilde yazmaya devam ettikleri için onlara özel bir nostalji olsun istedim ))
Hepinizin bende ayrı bir yeri var ve her okuduğumda ayrı bir keyif alıyorum ))
Ama müsadenizle artık uyumam ve metabolizmamı yarın için hazırlamam gerekiyor...
Tabi bir de yarın 11 de direksiyon dersim var, erken kalkmam gerekiyor, gideceğim yer baya uzak...
Hepinizi kocaman öpüyorum,
Tüm olumlu düşüncelerimi size yönlendiriyorum, gününüz güzel, enerjiniz yüksek, metabolizmanız hızlı, sevginiz bol olsun ))

Sevgilerimle

Ne çok seyler öğrendim senden, sizlerden...
YaZdiklarimda ne kadar umutsuzmusum oysa şimdi her sabah umutla uyanıyorum kılı verdigimi vereceğimi biliyorum...
Belki çok zor veriyorum ama veriyorum..
Hepinize öyle alistimki uyanır uyanmaz kiZlar ne yaptiki diye aklıma dusuyosunuz..

8 de kalktım canlarim daha kahvaltı yapamadım malum oglus tepemde..
Önce ılık su ve sade nescafemi icicem..
GorusuruZ sekerler..

merhaba,
öncelikle cevabın için teşekkür ederim ancak, karşı taraftaki insanın ne yaşadığını bilmeden bu kadar önyargı içinde olmak niye??? belki foruma girmeye fırsatım olmadı, belki uzak bir yere gittim orda internet yoktu yazamadım,belki çok üzüntü yaşadığım olaylar başıma geldi ve buraya vakit ayıramadım, belki de topiğe kimse cevap vermedi bu yüzden hevesim kırıldı yazmadım, vs. vs. bunlar gelip geçici ve insan hayatında olan şeyler, yazılan 2-3 yoruma bakıp da yargıya varılmasının hoşuma gittiğini söyleyemeyeceğim.

bunun dışında evet bende pko var bu yüzden sıkıntım var. ancak ilacımı düzenli kullanmama gibi bir sıkıntım yoktu aksine ben ilacı kullanmaya başladıkça kilo aldım ve sürekli kan şekerim düşüyordu bunun için de doktorum ilacı kullanmamam gerektiğini söyledi, bu yüzden de devam etmiyorum.yani bu da tutarsızlığımın sonucu değil tıbbın sonucu.

Sen de birşeyleri yanlış yapmış ve daha sonra bunun farkına varmış ve doğru olan şeyi yapmak için yol almışsın.senin geçtiğin o yoldan ben şu anda geçiyor olamaz mıyım? İnsanlar hata yapa yapa destek ala ala hedeflerini ulaşırlar.bir gençlik hevesi yaşamayacak,bunun bilincinde olacak kadar hayat tecrübem ve yaşım var. açıkçası yardım isteme talebinın böyle hoş olmayan, ön yargısı yüksek bir şekilde reddedilmesi beni üzdü. ancak sizi de anlayabiliyorum aranıza yeni birisini almak zor olabilir. kırılmadım.

umarım kilolarınızla birlikte önyargılarınız da yok olur.
Sevgiler...

Son düzenleme:

günaydın
topladığın nostajıler için teşekkürler canım
maşallah sebzeler konusunda baya şeyler öğrendik yine

ama bende sebzelerden 1.borokoli 2.bakla hiç sevmem tarlasından bile geçmem
ama diğerleri ıspanak semizotu t.fasulye kereviz(portakal sulu) bayılırım tabiki herkesin bir damak tadı var bişi diyemeyiz varsın bene o ikisini yemeyeyim

neyse
dün öğleden sonra ara öğün 2.yk yoğurt 1 salatalık

akşam : Tavuk ızgara salata 1 dilim ç.ekmek
dün 2,5 lt suyumu da içtim
akşama ara öğün yapamadım uyumuş kalmışım
ama neyseki bugun nezle konusunda biraz daha iyiyim akşam üzeri spora tam gaz devam

sabah uyudum kaldım yine
bende şimdi şirkette 2 damla limon 1 çayy kaşığı bal ılık su içtim (aslında insan istediği hepsini yapıyor beslenme çantası hazırlıyom evde küçük bal şişesı vardı onu koydum oldu yapamadım edemedim olmuyor)

ama kahvaltıma azcık beyaz peynir iki lokma küçük
domates salatalık biber
1 dilim ekmek getirdim
şimdilik bu kadar

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kahvaltım
1 domates
1 salatalk
lorpeynirli maydonozlu omlet yagsız
1 dilim ekmek ve çay

soyacımmmm nostalji çok güzel olmus saol canım

sirinzezecim doktora gittim ama hhala durumuım aynı tekrar bir baska doktora gitmeyi düşünüyorum

soyacım ben yediklerimle doydummmm sıkıntı yok ara ögün yapamadım dün o yüzden fazla aclık oluşdu sanırım öpüyorummmmmmmmmmmm

canım günaydın

afiyet olsun

tekrarda geçmiş olsun lütfen bizi bilgilendir

soyacımm
beni o günlere geri götürdün
ne kadar mutsuzdum o zamanlar
kara kara düşünüyodum ben nası nişanlık giyeceğim insanlar ne diyecekler diye
ama çok şükür ki başarıyorum 3 te 1 i gitti bile
bu demek oluyor ki aynı hızla gidersem haziran sonunda istediğim kiloda olacağım

şirinzezecim
şunlardan bi kurtulayım birdaha gelmemeleri için elimden ne geliyorsa yapacağım

dün bahsetmiştim haftaya spora başlıyorum
yani tabi spor yapıyorum da salona başlıyorum
arkadaşım diyet yapmasan bile ayda 4 kilo vericeksin kesin dedi
e ben zaten diyette yapıyorum
süpper olcak yani

istediğim kiloya varsam bile sporu bırakmayacağım

sabah kahvaltım

elma sirkeli suyum
1 yumurta
1/2 salatalık

günaydınlarrrrrrrrrr
güzel bir hafta sonu ve tatil geçirdim

eltimler geldiği için kayınvalidemdeydik

23 nisanda büyük kızım törenlere katıldı
küçük kızımın kreşte gösterisi vardı

yoğunduk yaniiii

yemek düzenim ve yeşil çaylarım pek düzenli olmadı
ama öncesine göre çok yürüdüm
çok daha fazla jhareketliydim

dün piknik yaptık
kızlarla top oynadık güzeldi

bu sabah
sirkeli suyumu içmeyi unutmuşum
ilacımı içip çıktım

2 dilim tahıllı ekmekle beyaz peynirli sandviç yedim
şekersiz çay içiyorum

Günaydın arkadaşlar.... Bir kaç gündür yazamadım malum öğretmen olunca 23 nisan telaşı, hazırlıklar, üzerine bir de tatil misafiri :))) size yazamadım amaaaaa.... Sağlıklı beslenmeyi bırakmadım:)) Düzenli suyumu içtim ahhh su içmek, nasıl bu nimetten kendimi vücudumu bu kadar mahrum bıraktım anlayamıyorum. Şimdi su diye ölüyorum. Su içtikçe vücut ödemi attı, saçlarım, cildim kendine geldi, Dha bir güzelleştim sanki :))) Çocukluğumdan beri gözaltlarımda morluklar vardı. Son 2 yılda inanılmaz arttı, eee yaşta gidiyor yavaş yavaş, ne krmler kullandım yok yani azalma hiç olmamıştı. Her gören siz çok yorgun görünüyorsunuz derdi. Tek sebebi susuzluuukkkkk. şimdi inanır mısınız gözaltı morluklarım ciddi oranda azaldı:))) Veeee 60.200 ile başladığım yolculuğum, bugün 56.400 ile tam hız devam ediyor. :))) 56 yı gördüm yaaa inanılmazdı:))) Hedef 54 canlar. Hepinizi kocaman kocaman öpüyor, bol su içmeli günler diliyorum :)))

günaydın
öncelikle geçmiş olsun

sonra güzelce yap kahvaltını
ama nestesiz yap bugun

dikkat et kendine arkadaşım
bizde kalmayacak bu kilolar takma kafana

bak ben kendime 40 beden pantolon aldım hemide açık renk üzerinde 40 beden kırmız bluz aldım yupiiiiiiii
G.....ve göbek kalmadı küçüldüler
kaldı 5 kg
demeki neymıiş kalmıyacak bu kilocuklar gidecek

hedefine çok az kalmış canım tebrik ediyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…