Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

hoşgeldin canım

ee hedefine az kaldı bu ağırlıklar kalmıyor bizde yavaş gidiyorrrrrrrrrrrrrr

Tebrikler

soyacım akşam kabak dolmasını yaptım ama kıymasız tuzsuz bulgur kuru soğan dereotu maydonoz domates baharat kattım çok güzel oldu küçük boy bir tane yedim.yalnız yanında 2 kaşık yoğurtta yedim ben.ekmek ve salata yok .
akşam arada da1 salatalık 1domates yedim bizim manava tarla domatesi gelmiş kokusuna bayıldım domateslerin.

Canlarım nerelerdesin
hadi bakalım gelsin ara öğünler

3 kuru kaysı(küçük )
1 fincan yeşil çay

Tuylu çerçeve öncelikle gelmişsin yazdıklarımızı okumussun bizimle bu yola başlamak istemissin..
Soyanında dediği gibi burada öncelikle kararli olmak önemli yani 1. Derece şart...
Soyanın araştırmasının sebebi hergün İnan çok fazla kisi geliyo ama kalan yine biziz..
Yeni gelenler motivasyonumuzuda dusuruyolar.. Soyanın araştırma sebebi bu yani... Burası kısa vadede sana birsey vermeyebilir... Ama uzun vadede herkez doğru beslenmeyi soya sayesinde öğrenebilir...
Soya sana yaZmis bişeyler ama sen ona bile anladığım kadarıyla kizmissin...
Soya yanlışları solemese bıZ hala hangi saçma arayışlar icinde olacaktık kimbilir...
Basta burda her türlü eleştiriye açık olman lazım...
Geçenlerde prenses arkadasimizdi sanırım 1 hafta kimse ona yazmayacak kola içtiği için ceza aldı..
Ama o özürler dileyerek telafi etmeye çalışıyor..
Anlayacağın yerinde olsam soyanın buraya benide alması için caba gosterirdim...
Kırılmak yerine İnan yalvarırsın...
O senin iradeli olduğunu anladığı zaten pesini birakmayacaktir...
Tabi kesinliklede zayiflayacaksin.
Hepimiz htalar yapmış olabiliriz.. Kılo vermek için basvurmadigimuz yolda kalmamıştır.. Senide anlıyorum umarım kararli olur ve aramıza girmeyi başarırsın..
Bende senin için soyadan rica etmiş olayım...
Ama hta yok kural ihlali yok...

Sabah kahvaltım 2 kasık lor
Maydonoz domates salatalık
2 dilim kepek ekmek...
Ara: yeşil çay yarım yeşil elma tarcinli

Öğle menüm
KiZlar iki kasık lorla 1 yumurtayı karistirdim pul biber karabuber ekledim
Az kıyılmış maydonoz ekledim teflonda 1 yemek kasığı sıvı yağda pişirdim.. Süper oldu
Yanindada 1 galeta yedim...

öğlen yemeği yiyen yok herhalde

offf ben bıktım şu öğlen ne yesem diye düşünmekten evde olsa altarnatif çok

işyerinde ne gelirse şansıma

marul salatası
yoğur
5 yk kaşığı tavuk sote (ama sadece tavuğunu yedim diğerleri kaldı)

soya birşey sorcam

ya genelde burda bize öğlenleeri hep et çıkıyor haşlama kavurma tavuk sote ciğer kavurma pilav kuru fasulye karnıyarık patlıcan musaka türlü ve taze fasulye,pide çeşitleri,şiş.köfte ,piyaz ama fıcık fıcık yağ oluyor

ciğer yiyebilirmiyim diye sorcam (ha çok sevdiğimden değil bazen artık şaşırıyorum öğlenleri)

işte bazen ben yiyorum sadece bunlarda türlü taze fasulye tavuk sote ama yağlarını iyice süzerek

genelde evden getirmeye özen gösteriyorum

afiyet olsun şekerim

akşama bende yapayım

Haftada 1 kere ciğer yiyebilirsin canım,
sebze yemekleri çıktığında yemeğin suyunu değil sebzelerini yemeye özen göster,
karnıyarık, patlıcan musakka yeme, onlar önceden kızartılarak yapılıyor her ne kadar yağlarını süzsende yinede yüksek miktarda yağ içerir,
Karnıyarığı yemek istersen evde patlıcanı közleyerek yağsız olarak yapabilirsin (Haftada 1 kere)
Bilgine tatlım ))

Sanada afiyet olsun CNm
Yap valla ben çok sevdim görüntüsü iyi değil ama tadı superdi:))

yumurtanızı yaparken 1 tatlı kaşığından fazla yağ kullanmayın kızlar ))
Bu arada tarif güzel, aferin aferin bakın ne güzel tarifler çıkmaya başlıyor sizden ))
Yakında diyet kitabı yazarsınız valla ))

zaten canım

sadece tavuk sote türlü ve taze fasulye yiyom diğerleri dokunmuyorum
burda zaten hafta 1-veya 2 gün yemek yiyom genelde evden getirmeye özen gösteriyorum işte bazen şaşırıyom

yine verdiğin bilgi için teşekkürler

Merhaba,

Genelde önyargılı bir insan değilimdir, öyle bir izlenim uyandırmışım demekki sende, bunun için özür dilemeyeceğim... Düşüncelerin farklı olmasından dolayı özür dilenmesi bana saçma gelir... Herkes aynı düşüncede olacak diye bir durum yok netice de... Evet, yazdığın gibi bir çok sebepten bırakmış olabilirsin, problemler yaşamış olabilirsin, internetin yoktu, uzak bir yere gittin vs vs vs... Ben hep şuna inanırım... İnsan isterse bahane de üretebilir, çözümde... Sana kendimle ilgili örnek vermek isterim...
13 yaşımda ciddi bir rahatsızlık geçirdim, ölümden döndüm... Ve bu hastalık bende hala izlerini taşıyor...Ve hep bu hastalığın ardına sığındım..
spor yapmadım, hastalığımı bahane ettim,
diyet yapmadım, hastalığımı bahane ettim,
motvasyonumu bahane ettim,
çok fazla kilom olmadığını bahane ettim,
kilolarımın bana yakıştığını bahane ettim,
istediğim zaman bu kilolardan kurtulabileceğimi bahane ettim,
şu an için uygun zaman olmadığını bahane ettim,
sınav stresini bahane ettim,
işi bahane ettim,
eşi bahane ettim,
parayı bahane ettim,
sülalemdeki ölümleri bahane ettim,
şehitlerimizi bahane ettim,
aklına gelebilecek herşeyi bahane ettim,
pazartesi başladım, salıyı bahane ettim kısaca....
İstersen bahane çok...
Şimdi ise, işsizim, param yok, açık öğretim sınavlarına, ehliyet sınavlarına, kpss sınavlarına aynı anda çalışıyorum, aralık ayında dedem vefat etti, kayın babam (kendi babam kadar severim) yoğunbakımda, kuzenim karaciğer kanseri ve hastanede yatıyor durumu kritik, bir evim yok eşimle birlikte ailemin yanına taşındık ve ben artık bahane üretmek istemiyorum...
Hayatımda bir şeyleri yoluna koymam lazım...
Ve yarın benim için çok geç, bu gün yapmam lazım...
Herşeyden önce sağlığım tehlikeye giriyor bu kilolar yüzünden...
Belki bir kaç seneye kadar beyin ameliyatı geçirmem gerekecek, kan değerlerimin normale dönmesi gerekiyor...
bunun içinde insülin direncim dahil bir çok kan değerimi düzeltmem gerekiyor, anlatabiliyor muyum?
Şu anda yapmam gereken öncelik kilo vermek...
Ve kendi motivasyonumu sağlamak,
Ve burdaki arkadaşlarımında motivasyonunu yüksek tutmak, onlara faydalı olmak...

Bu sebepten kararsız ve henüz net olmayan arkadaşları almıyorum gruba...
Enerjimi eşit dağıtmam lazım, bana da yetmeli ekiptekilere de...

Aslında önyargılı değildim,
anlatabildim mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…