yasemin hastaymışsın geçmiş olsun canım
şimdi nasılsın
toparlandın mı?
günaydın arkadaşlar.... Bir kaç gündür yazamadım malum öğretmen olunca 23 nisan telaşı, hazırlıklar, üzerine bir de tatil misafiri :))) size yazamadım amaaaaa.... Sağlıklı beslenmeyi bırakmadım:)) düzenli suyumu içtim ahhh su içmek, nasıl bu nimetten kendimi vücudumu bu kadar mahrum bıraktım anlayamıyorum. şimdi su diye ölüyorum. Su içtikçe vücut ödemi attı, saçlarım, cildim kendine geldi, dha bir güzelleştim sanki :))) çocukluğumdan beri gözaltlarımda morluklar vardı. Son 2 yılda inanılmaz arttı, eee yaşta gidiyor yavaş yavaş, ne krmler kullandım yok yani azalma hiç olmamıştı. Her gören siz çok yorgun görünüyorsunuz derdi. Tek sebebi susuzluuukkkkk. şimdi inanır mısınız gözaltı morluklarım ciddi oranda azaldı:))) veeee 60.200 ile başladığım yolculuğum, bugün 56.400 ile tam hız devam ediyor. :))) 56 yı gördüm yaaa inanılmazdı:))) hedef 54 canlar. Hepinizi kocaman kocaman öpüyor, bol su içmeli günler diliyorum :)))
Yiyebilirsin canım,
Kabak, biber ve patlıcan dolmasını bulgur ile çok az yağ ve yağsız kıyma ile yaparsanız 2 tane orta boy yiyebilirsiniz, yanında da salata yiyebilirsiniz (ekmek, yoğurt yok)
Pirinç koymayın, şekerinizi yükseltir ve kısa süre sonra yeniden acıkmanıza sebep olur,
Sarma yasak, (yapraklar salamura olduğundan ve insanlar kendine şu an için dur diyemediğinden)
Sevgilerimle
öğle menüm
kizlar iki kasık lorla 1 yumurtayı karistirdim pul biber karabuber ekledim
az kıyılmış maydonoz ekledim teflonda 1 yemek kasığı sıvı yağda pişirdim.. Süper oldu
yanindada 1 galeta yedim...
Sanada afiyet olsun CNmafiyet olsun şekerim
akşama bende yapayım
öğlen yemeği yiyen yok herhalde
offf ben bıktım şu öğlen ne yesem diye düşünmekten evde olsa altarnatif çok
işyerinde ne gelirse şansıma
marul salatası
yoğur
5 yk kaşığı tavuk sote (ama sadece tavuğunu yedim diğerleri kaldı)
soya birşey sorcam
ya genelde burda bize öğlenleeri hep et çıkıyor haşlama kavurma tavuk sote ciğer kavurma pilav kuru fasulye karnıyarık patlıcan musaka türlü ve taze fasulye,pide çeşitleri,şiş.köfte ,piyaz ama fıcık fıcık yağ oluyor
ciğer yiyebilirmiyim diye sorcam (ha çok sevdiğimden değil bazen artık şaşırıyorum öğlenleri)
işte bazen ben yiyorum sadece bunlarda türlü taze fasulye tavuk sote ama yağlarını iyice süzerek
genelde evden getirmeye özen gösteriyorum
Sanada afiyet olsun CNm
Yap valla ben çok sevdim görüntüsü iyi değil ama tadı superdi:))
haftada 1 kere ciğer yiyebilirsin canım,
sebze yemekleri çıktığında yemeğin suyunu değil sebzelerini yemeye özen göster,
karnıyarık, patlıcan musakka yeme, onlar önceden kızartılarak yapılıyor her ne kadar yağlarını süzsende yinede yüksek miktarda yağ içerir,
karnıyarığı yemek istersen evde patlıcanı közleyerek yağsız olarak yapabilirsin (haftada 1 kere)
bilgine tatlım ))
merhaba,
öncelikle cevabın için teşekkür ederim ancak, karşı taraftaki insanın ne yaşadığını bilmeden bu kadar önyargı içinde olmak niye??? belki foruma girmeye fırsatım olmadı, belki uzak bir yere gittim orda internet yoktu yazamadım,belki çok üzüntü yaşadığım olaylar başıma geldi ve buraya vakit ayıramadım, belki de topiğe kimse cevap vermedi bu yüzden hevesim kırıldı yazmadım, vs. vs. bunlar gelip geçici ve insan hayatında olan şeyler, yazılan 2-3 yoruma bakıp da yargıya varılmasının hoşuma gittiğini söyleyemeyeceğim.
bunun dışında evet bende pko var bu yüzden sıkıntım var. ancak ilacımı düzenli kullanmama gibi bir sıkıntım yoktu aksine ben ilacı kullanmaya başladıkça kilo aldım ve sürekli kan şekerim düşüyordu bunun için de doktorum ilacı kullanmamam gerektiğini söyledi, bu yüzden de devam etmiyorum.yani bu da tutarsızlığımın sonucu değil tıbbın sonucu.
Sen de birşeyleri yanlış yapmış ve daha sonra bunun farkına varmış ve doğru olan şeyi yapmak için yol almışsın.senin geçtiğin o yoldan ben şu anda geçiyor olamaz mıyım? İnsanlar hata yapa yapa destek ala ala hedeflerini ulaşırlar.bir gençlik hevesi yaşamayacak,bunun bilincinde olacak kadar hayat tecrübem ve yaşım var. açıkçası yardım isteme talebinın böyle hoş olmayan, ön yargısı yüksek bir şekilde reddedilmesi beni üzdü. ancak sizi de anlayabiliyorum aranıza yeni birisini almak zor olabilir. kırılmadım.
umarım kilolarınızla birlikte önyargılarınız da yok olur.
Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?