Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Soyacim,kizlar tartildim bu sabah ..bu hafta sadece 300 gr gitmis..neden boyle anlamiyorum..sizin 1-2 gunde kaybettiginiz kiloyu ben 1 haftada kaybediyorum..moralimin bozulmasindan korkuyorum!!
Soyacim acaba menumde azaltma mi yapalim? sporu mu arttirayim? ben daha onceleri kosuyordum gunde 1 saat sonra biraktim..acaba vucudum alisti da kosmaya yuruyus etkilemiyor mu? hizli yuruyorum halbuki.. tekrar kosmaya baslamak veya agir spor yapmak istemiyorum cunku bebek istiyoruz, calisiyoruz..birsey olur diye korkuyorum...
Offf ne yapicami bilemedim ya...haftada bir ac karina camasirlarimla ve tuvalete ciktiktan sonra tartilirim ben..ona ragmen rakamlar boyle...

Tatlim daha once yazdigin uzun mesajini okudum ..inan beni anlatmissin...ayni hisleri ve ayni psikolojiyi paylasiyoruz..yemege karsi olan duygular ayni...ama sen cok guzel bir surece girmissin...ben de giricem insallah...buhafta sadece 300 gr vermisim de moralim biraz bozuk .....Alnina gelince cildini sporda gelince guzelce yika ve tonikle sil..ardindan hemen krem surme..diger bolgelerine surebilirsin....oradaki yag dengesi degismis olabilir bir de kahkulun var mi alnindaa?varsa spor yaparken kahkulunu geriye dogru tutturman fayda verbilir..opuyorum

KiZlar sporuma gittim geldim aksam menüde:
Makarna yaptım kıymalı kocise kendim yemedim
Az paket çorbadan vardı yarım kepçe kadar onu yedim 2 grisiniyle..
1 ufak kâsede yoğurt yedim...
Soya nerelerde bilen varmi kavitasyonami gittiki???

canım bence de başka doktora git doktorlarında yanılma payı oluyor kanaman oldukça halsizliğin hiç gitmez bence

Kızdım, hemde çok kızdım...
Bu şekilde beslenmek ne kanamanı azaldır ne de seni iyileştirip hemen ayağa kaldırır...
En çok hasta yada halsiz olduğumuzda bize lazım düzenli beslenmek...
Ayrıca acilen bir doktora görünmeni istiyorum, bu kadar uzun süren bir kanama olmamalı...
Doktorunun verdiği ilaç kesmiyorsa başka bir sorun var demektir ve ciddi bir problem olabilir...
Hemen adam gibi bir doktor bulup muayene oluyorsun !
Ve acil beni bilgilendiriyorsun !
Sen bana lazımsın, kendine dikkat et...

Sevgilerimle

Yok hayatım çok olmamış, gayet güzel olmuş ))
sebze yemeklerini 7-8 yemek kaşığı yiyebilirsiniz (saat 19:00 dan önce yediğiniz takdirde)
yoğurdunuz ufak bir kase olabilir,
çorbanızda ufak bir kase olabilir
karnınız doysun, aç kalmayın ama karnınız doysun diye de şişene kadar yemeyin, mantığımızı biliyorsunuz ))

Sevgilerimle ))

gözlerim doldu ya beni hiç tanımayan insanlar beni önemsio salya sümük ağlıyorum çok saolun kızlar

ilaçlarım etkisini gec gösteriyormus eşim ancak hafta sonu müsait o zman gitcem doktora sanırım adetmde basladı anlayamıoyorum
öle arada bi durum beklicem biraz takip etmem gereken bi durum sanırım doktora anlata bilmem için farkındalığım biraz artsın

Canım,
herşeyden önce morelini bozma,
çünkü negatif bir ruh hali metabolizmana hiç iyi gelmez vücudun depresyon sinyalleri alır ve sistemini buna göre ayarlar...
canını sıkma, bu tip şeyler olur ama zamanla düzelir, bazen yeme düzenine alışması zordur vücudun, tepki verir bir süre...
O şimdi sana karşı tepkili ve herşeyi stoklamaya devam ediyor yani sana direniyor, bu bir savaş...
Vücudun sana savaş açmış durumda, kimin kazanacağına senin karar vermen gerekiyor...
Eğer morelini bozarsan ve hevesini kırarsan o kazanır ve kazançlı çıkar, ama devam edersen emin ol sen kazançlı çıkacaksın...

Sporunda da aynı şey geçerli, vücut hep alıştığı şeyi ister başlarda, tepki verir...
Sen ağır sporlara alışmışsın, koşarken daha fazla efor sarfediyordun ve daha fazla enerji harcıyordun şimdi yürüyerek o enerjiyi harcayamıyor vücudun...
Yürüyüşünü genelde yokuş yukarı yada merdiven çıkarak yaparsan koştuğun gibi enerji sarfedebilirsin...
Yeme düzeninde bir değişikliğe gerek yok şu anda, gayet ölçülü yiyorsun, bunun altına düştüğümüzde sağlıksız olur...
Sadece metabolizmanı biraz hızlandırmamız gerekecek, sabahları aç karnına sıcağa yakın ılık suya 1 çay kaşığı bal, yarım limon sıkıp iç, aynı şekilde akşamları da
yatmadan önce iç... Gün içinde 3 fincan yeşilçay iç (içip içmediğini bilmiyorum)
Bunu başaracağız merak etme ve canını sıkma...
Bu sadece sana olmuyor, bir akrabam spor salonuna gidiyor, bizimki gibi bir diyet programı var (hatta bizim yediklerimizden daha az yiyor)
ama haftalık 1 kilo bile veremiyor, üstelik haftada en az 4 gün / en az 2 saat spor yapıyor...

Bu arada bir kan testi yaptırmanı istiyorum,
Belki insülin direncin vardır, B12 veya demir eksikliğin vardır
Takviye alman gerekebilir, bunlar zayıflamanı hızlandırabilir
Bir doktora gidip sonuçlarını paylaşırsan sevinirim

Sevgilerimle

Burdayım burdaaa ))
Kavitasyona gittim geldim ))
Çok uykum vardı, uyumamak için buraya yazdım yazdıms sildim geri, yazdıklarımı görseydiniz ölürdünüz gülmekten herhalde )))))))
Uykusuzluk çeneme vurmuştu valla, deli gibi aklıma ne gelse yazmıştım, sonra bir okudum ki bir cümleye başlamışım ama başka bir cümleyle devam etmişim ))

Yarın sabah yine direksiyon dersim var, erken kalkıp gideceğim, sınav 1 hafta önceye alınmış sıkı çalışmam gerekiyor direksiyona ))
ordan geldikten sonra tahmini saat 4 gibi pasif jimlastiğe gideceğim, eğer bir aksilik olmazsa perşembe de spor salonuna gidip spora başlayacağım...
bazen düşünüyorum, işsizim ama hiç boş vaktim yok, işim olsaydı bu yoğunluktan işe gidecek vakti nasıl bulacaktım diye ))))))

bak gene çenem düştü uykusuzluktan, erken uyuyayım en iyisi )))))))))))))

Canim moral verici cevabin icin tesekkur ederim..beni tekrar kendime getirdin..evet simdi moralimi bozup yersem verdigimi de alicam ve tekrar eskisi gibi kisir donguye giricem...en iyisi savasa devam etmek..sabahlari ve aksamlari limonlu suyu icicem..kan testine gelince ben yurtdisinda oldugum icin burada sigorta olaylari problemli...bizler icin doktora gitmek zulum..cok ugrastiriyorlar...1.5 ayim kaldi donmeme insallah donunce zaten kesin kan tahlili yaptiricam ve endokrnoloji ye gidicem...esimin mezuniyeti var mayis sonunda bari o zamana kadar 61 filan olabilseydim ...neyse...nasilsa giycek biseyler bulurum....cok tesekkur ederim..durmak yok yola devam!

Delimisin sen?
Tabi ki seni önemsiyoruz !
birbirimizi tanımak için isme veya cisme gerek yok ki?
biz birbirimizin içini biliyoruz, aynı duyguları paylaşıyoruz, hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için zayıflıyoruz resmen burda...
sen hepimiz için önemlisin...
varlığın bizim için çok önemli !
ayrıca ağlayan değil sürekli gülen ve gülümseyen esra anne görmek istiyoruz,
yoksa bu sayfanın anlamı ne?
hepiniz benim için çok değerlisiniz !

Peki canım, o zaman şu anda doktora gidemeyeceksin olarak bakıyoruz olaya dediğin gibi...
ama kilo verememende mutlaka bir problem olduğunu düşünüyorum, aksi durumda hem sporun gayet güzel hem yeme sistemin harika...
Dediğim gibi vücudun şu anda sana savaş açmış durumda ve devam edersen sen kazanacaksın, doktora görünürsen bu süreci hızlandırmış olacaksın sadece...
Bu da senin motivasyonunu yükseltecek o kadar...
Şimdilik dediğim gibi limon ve balı dene sıcağa yakın ılık su ile ve günde 3 fincan yeşil çay tüket..
1 hafta sonra tekrar bakalım duruma... Ben bu arada biraz araştırma yapacağım daha başka ne yapabiliriz diye senin için...
Sen canını sıkma yeter ))
SEvgilerimle ))

korkuyorum sanırım yada tuttuklarım patlıo soya bilmiom anlatamam duygularımı

canım,
insan bazen doluyor bilirim...
yapma bunu kendine, tutma içinde hiç birşeyi...
öfkeni zamanında patlat karşındakine...
sen sustukça çoğalır herşey..
sezen aksunun bir şarkısı vardı, orda diyor ki,
"zehir dışarı akmadan yürek yıkanmıyor"
çok severim...
duyguların nedir, neden anlatamazsın bilmiyorum ama yazdığın şu ufacık cümle bana bunları yazma ihtiyacı doğurdu...
hep içine ata ata içinde koca bir dağ yarattın, şimdi volkan oldu gözyaşlarınla yakıyor seni...
yazık değil mi sana?
ne gerek var üzülmene?
sen herşeyden ve herkesten önemlisin bunu düşün ve başkalarınında bunu bilmesini sağla !
bende çok geç farkettim bunu, şimdi herkesin bunu anlamasını sağlıyorum
Önce ben!
sende dene lütfen,
herşey daha güzel olacak...

esracım canım kanamanı kötüye yorma doktorun sana verdiği ilaç kanama yapabilir.mesela bana da doğum kontrol hapı dokunuyor yuttuğum da adet olamıyorum doktorlar normalde adet düzensizliği olanlara verir kontrol hapını 27 günde bir olsun adetleri diye ama bende ters etki yapmıştı 3 ay boyunca kullandım 3 ay hiç adet olmamıştım.adet söktürücü ile düzene sokup bir daha hiç kullanmadım.moralini hiç bozma canım sonuçta kötü bir şeyin olsaydı doktora gittiğinde yapılan tahlillerde çıkardı.ama sen yinede geçmezse haftasonu doktora bir görün.

benimle aynı kilodaymışsınız ve hedefimde aynı nasıl kilo verdiniz ve ne kadar sürede verdiniz?

olsun canim haftada 300 gram yilda neredeyse 15 kilo eder, acelemiz yok diye dusunelim o zaman insan stres yapmiyor. ben cuma yarismalarindaydim orada bu strese girdim iste. guzel kilo veriyordum sonra duraklama basladi donem donem vucudun direnc gostermesi normalmis uzun bir sure kilo veremedim cok spor yapmama ve cok dikkatli yememe ragmen. moralim bozuldu kacamaklar basladi vs. sonra sok diyetler vs vs. yarisin icinde de oldugum icin kilo aldim/veremedim demeye utaniyordum cok stres oluyordum. hepten koptum sonra bu yaris psikolojisi yuzunden. o yuzden yaristan bir sureligine ayrildim iste gecen hafta ciktim takimdan, sonra da kendi kendimi motive etmek icin diyet sayfalarini karistirirken soya'ya rastladim, gerisini biliyorsunuz. ben o yoyo diyetler yuzunden metabolizmami bozdugum icin ben de su an yavas verecegimi dusunuyorum ama bu kez kendimi kimseyle yaris icine sokmak durumunda olmadigim icin stres yapmicam yavas yavas gider ama sonunda gider yani. sen de kendini kimseyle kiyaslama canim bazen hizla gidiyor kilolar bazen direnc olusuyor metabolizmada. yapacagin en guzel sey stresten arinmak. stresliyken salgilanan kortizol hormonu kan sekeri dengesini tamamen bozar kilo vermeyi engeller sen kendin icin en iyisini yaptigini biliyorsun birak 300 gram olsun hatta birkac hafta hic veremesen bile sakin moral bozma. bak benim bu zamana kadar yaptigim en buyuk hata budur, cogu insanda da oluyor. kilo verme yavassa veya duraklamissa kacamak yapmaya meyilli oluyor insan. oyle de veremiyorum boyle de, deyip yemeye basliyor biraz ondan biraz bundan. iste en buyuk hatalarimizdan biri bu sakin moral bozma yani canim. tam gaz devam dengeli beslenme ve spora. agir spor yapmana gerek yok, onemli olan hareket etmek :) burada birbirimizi motive ediyoruz soya zaten herkese yetiyor tek tek ilgileniyor daha ne isteriz :)) hepimiz hedef kilomuza ulasicaz hep beraber.
canim kahkulum yok su an ama terleyince bana hep alerji gibi olur mesela temizlik yapayim terlersem yuzum hep kasinir ve boyle yama gibi parca parca kizarir :/ sporda da bildigin su gibi olmustum, ondan olmustur heralde:44:. aslinda eve gelmeyi beklemeden spor biter bitmez yuzumu iyice temizleyeyim ben, oyle daha iyi olacak. cantama atarim tonigi, zaten tonla sey tasiyorum krem deodorant yedek kiyafetler vs

Sagol canim yaaa vallahi hepiniz bitanesiniz!!! tamam moral bozmak yok...su 1.5 ay bir gecsin hele gidicem doktora ama o zamana kadar da tam gaz devam....Boyle destekcilerim olduktan sonra kim tutar beni...

Canim cok sagol, moral oldunuz bana...dedigin duygulari yasayip kacamak yapmaktan korktum ben de..beni toplamasaydiniz sonuc aynen dedigin gibi olacakti...kimseyle yarismiyorum ama insan dusunuyor ben de bir sorun mu var niye herkes haftada 1 kilo verirken ben veremiyorum diye....stres yapmiycam bunu stres hic birseye cozum degil..aksine problem getiriyor.....er yada gec hepimiz istedigimize kavusucaz Allahin izniyle...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

buraya katılmamın ve maceraya baslamamın 1. ayı bitiyor bugunnnn zayıf ve güzel olma yolunda emin adımlarla gidiyorummm 1 aydır bana katlanan sevgili dostlar hepinize teşekkürler
kilo kaybım var ama hala baskülüm yok o yüzden bişi yazamadım ama gözle görülür fark var

kahvaltım
1 domates
1 salatalık,
kibrit kutusu kadar peynir
cay

ekmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…