Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

akşamki menüm

3 kaşık taze fasulye 2 kaşık bulgur pilavı bol salata

sabah sirkeli ballı su

2 dilim çavdar ekmeği
az beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
şekersiz çay

KiZlar bisey soyliycem dün su Ece vahapoglu nun kitabını okudum
Kesinlikle süt ve süt ürünlerini tüketmeyin yaziyo
Kafam karıştı sinir oldum
KiZlar süt ve süt ürünleri yazılanlara göre kilo vermemizi engelliyomus
Sütte bulunan kaZein tutkal gibi biseymis
Yediklerimizi sindiremememiZe sebep olmuş:))
Sadece sutu sindirebilen enzim bebeklerde varmış..
Hele peynir çok daha tehlikeliymis 10 kilo sütten 1 kilo peynir yapıldığını düşünürsek sütten 10 kat daha tehlikeliymis...
Sanıldığı gibi calsiyum kaynadığa değilmiş...
Yurt dısında hiç tuketmiyolarmis...
Soya olsa can arkadasım aydinlatirdi bizi.. Ben biraz arastiriyim kiZlar yine tabi son soz soyamda::)
Ben yoğurdu çok tüketiyorum acaba ondanmi zor veriyorum...

Kilo vermek ilk hedefiniz ise bu kiloları eritmek için süt içmeye güvenmeyin. Ayrıca artan aktivite kalori miktarını azaltma, kilo vermenin ve bir daha almamanın en iyi yoludur. Yağsız süt, kilo verme planının bir parçası olabilir, tam yağlı süt, her gün 200 ektra kalori almanıza yani kilo almanıza neden olabilir—bir yılda 10 kilodan daha fazla kilo alırsınız!

Bulduğum yazılardan bir bölüm..

VİRÜS
Peki beslenme programınızda neler yediniz, neler yasaktı?
İlk gün itibariyle süt ve süt ürünleri kesildi; hazımsızlık ve şişkinliğe yol açtığı için bunları kesince hafifledim. İnek sütü yasak ama çok isteyen keçi veya soya sütü içebilir. Beyaz ekmek yasaktı; çavdar ekmeği yiyebilirsiniz. Kahvaltıda yumurta, meyve ve yulaf ezmesi yedim. Kırmızı et yerine beyaz et ağırlıklı beslendim; öğlenleri tavuk pilav akşamları balık salata gibi. Saat 17.00'den sonra karbonhidrat ve meyve yemek yasak.

KİLO VERMEK UĞRUNA AÇ KALMAYIN
- Gece abur cubur yemeyin
- Saat 17.00'den sonra karbonhidrat almayın ve meyve yemeyin.
- Üç beyazdan uzak durun: Şeker, tuz ve un.
- Yakınınızda sağlıklı atıştırmalıklar bulundurun.
- Organik beslenmeye özen gösterin.
- Kilo vermek uğruna aç kalmayın.
- Süt ve süt ürünleri tüketmeyin.
- Çok kahve ve çay içmeyin.
- Sporu sabah kalkınca bir bardak su içtikten sonra yapmak en çok kas yakımını sağlar. Haftada en az beş kez spor yapmayı yaşam tarzı haline getirmeye bakın.
- Bir gün kendi vücut ağırlığınızla egzersizleri yaparken ertesi gün yürüyüş veya koşu şeklinde kardiyo yapın.

KiZlar bunlarda Ece vahapoglundan...

kafam karıştı biraz

ben zaten süt sevmem yoğurt yerimpeynir severim

biraz mantıklıda geliyor aslında ama neye karar vereceğimi bilemedim

en iyisi minimum miktarlarda tüketmek sanırım

ARA ÖĞÜN

1 ELMA
1 FİCAN YEŞİL ÇAY

CANI BENCE UZMANLAR BAKARSAN HAYATIMIZDA HERŞEY YASAK ZARARLI
ENGÜZELİ AZ TÜKEMEK ZATEN BİZDE ÖLE YAPIYORUZ
GÜNLÜK İÇERSEK 1 BARDAK YARIM YAĞLI SUT (İÇİNE SU KARIŞ.VE TARCINLI)O DA HERGÜN DEĞİL

YOĞURTTA EVDE YAPMAYA ÖZEN GÖSTERİYORUZ ONDAN 1 KÜÇÜK KASE

PEYNİRDE LOR TÜKETİYORUZ

ZATEN SOYADA NEDİYOR TEK BİR BESİNLE BESLENMEYİN DEĞİŞİKLİK YAPARAK

qwertybaby SEN ZATEN ŞU MUSLİYİ BİR SÜRE BIRAK BENCE TABİKİDE KARAR SENİN

BEN ARAŞTIRIRDIM AMA MALUM BUGUN AY SONU AMA HAFTA SONU BAKARIZ

Sabah 1 yumurta
1 dilim cavdar ekmegi
1 salatalık...

Bir hafta süt ürünleri tuketmeyerek deneme yapicam kiZlar bakalım neler olacak
Gunya ödem yapanda süt ve süt urunleriymis...
Banada sanki mantıklı geldi çünkü süt tükettiğimde sanki şişiyorum...

Sabah 1 yumurta
1 dilim cavdar ekmegi
1 salatalık...

Bir hafta süt ürünleri tuketmeyerek deneme yapicam kiZlar bakalım neler olacak
Gunya ödem yapanda süt ve süt urunleriymis...
Banada sanki mantıklı geldi çünkü süt tükettiğimde sanki şişiyorum...

acıktım öğle yemeğinde nelr var kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım banada dün akşamdan beri sürekli açlık hissediyorum nedir bilmem ay negüzel gidiyordu
ha canım öyle birşey istemiyor sadece açlık

valla şimdide 3 ade diyet bisk.yedim hala karnım gurulduyor

neden böyle oldu ya

acıktım öğle yemeğinde nelr var kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Esra annem karnabahar haslamistim onu yicem
Yani yanımda goturcem çünkü gunüm var bugün millet pasta böreğe saldirirken bı güzel karnabaharimi yicem bende..
Yoğurtlar yicektim ama limon sıkıp yicem çünkü yoğurt tuketmeyince neler olduğunu görmek istiyorum vücudumda...
Deneyip size yazarım kızlar belki kilo vermemi engelleyen şey bunlardir

bırakalım yemeği falan

kıyamet kopmuş.temel cenete girmiş komşusu kızı karısı ve anneside ceheneme girmiş temel bakmış: Komşusuna 5 saatte bir iğne batırıyorlar ....zebanı demişki : Komşun 5 yılda bir kocasın aldatıyordu biraz ileri bakmış kızına saate bir iğne sokuyor zebanı demişkı kızızn saatte 1 kocasını aldatıyor..... Biraz ilerde karısına görmüş.....dakika bir iğne batırıyor
temelin gözleri dolmuş tam ağlyacakken karısı seslenmış temel sen bana bakma ileri anana bak dikiş makınasına bağladılar demiş :))))))))

yasemincim soyanınki gibi nescafe iç istersen yada kahve kokla yazmıştı soyacim...
Dene canım istersen

ya ben o kadının dediklerine pek aldırmam neden dersen daha düne kadar yazar olan bir insan bir anda spor hocası oldu sonrada kitapmı yazmış? çok ilginç.
50 yıllık kalp profesörü canan karatay bile daha yeni kitap çıkarmışken ...
birde posta gazetesinde günlük hem spor hem beslenme ile ilgili şeyler yazıyor dikkat ediyorumda hep bir yerlerden tanıdık geliyor.
kes kopyala yapıştır gibi olmuş.
ben yurt dışında yaşayan akrabalarımdan biliyorum bir kaç kezde yurt dışında bulundum ve deli gibi peynir yoğurt tüketiliyor.
benim gördüğüm o yani arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…