başın sağ olsun soyacım allah kayınbabana rahmet eğlesin nurlar içinde yatsın inşallah.geride kalanlara sabırlar versin.kizlar 2 saat once bakim evinden aradilar kayinbabam vefat etmis bir sure sizinle olamayacagim, bilginize ((
Kilo vermek ilk hedefiniz ise bu kiloları eritmek için süt içmeye güvenmeyin. Ayrıca artan aktivite kalori miktarını azaltma, kilo vermenin ve bir daha almamanın en iyi yoludur. Yağsız süt, kilo verme planının bir parçası olabilir, tam yağlı süt, her gün 200 ektra kalori almanıza yani kilo almanıza neden olabilirbir yılda 10 kilodan daha fazla kilo alırsınız!
Bulduğum yazılardan bir bölüm..
acıktım öğle yemeğinde nelr var kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
acıktım öğle yemeğinde nelr var kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yasemincim soyanınki gibi nescafe iç istersen yada kahve kokla yazmıştı soyacim...canım banada dün akşamdan beri sürekli açlık hissediyorum nedir bilmem ay negüzel gidiyordu
ha canım öyle birşey istemiyor sadece açlık
valla şimdide 3 ade diyet bisk.yedim hala karnım gurulduyor
neden böyle oldu ya
KiZlar bisey soyliycem dün su Ece vahapoglu nun kitabını okudum
Kesinlikle süt ve süt ürünlerini tüketmeyin yaziyo
Kafam karıştı sinir oldum
KiZlar süt ve süt ürünleri yazılanlara göre kilo vermemizi engelliyomus
Sütte bulunan kaZein tutkal gibi biseymis
Yediklerimizi sindiremememiZe sebep olmuş:))
Sadece sutu sindirebilen enzim bebeklerde varmış..
Hele peynir çok daha tehlikeliymis 10 kilo sütten 1 kilo peynir yapıldığını düşünürsek sütten 10 kat daha tehlikeliymis...
Sanıldığı gibi calsiyum kaynadığa değilmiş...
Yurt dısında hiç tuketmiyolarmis...
Soya olsa can arkadasım aydinlatirdi bizi.. Ben biraz arastiriyim kiZlar yine tabi son soz soyamda::)
Ben yoğurdu çok tüketiyorum acaba ondanmi zor veriyorum...
yasemincim soyanınki gibi nescafe iç istersen yada kahve kokla yazmıştı soyacim...
Dene canım istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?