Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

KiZlar yasin-i şeriflerimizi soya arkadasımızın kayınpederinin ruhuna gönderelim
Bu konudada birlik olma zamanı...
Şimdiden Allah kabul etsin mekanı cennet olsun inşallah...

Kimse yazmamış bisey sanırım bugün çenesi düşen ben oldum...
Soyacim umarım iyisindir... Senin için çok zor bir gündü tahmin edebiliyorum...
Allah yrdimcin olsun canım.. Hep aklimizdaydin bizi habersiz ve sensiz bırakma ne olur...
Bak sensiz kimse yazmiyo valla...

İnsanların süt hakkındaki bilgileri ya tamamen yanlıştır yada bilerek yanıltılmışlardır.

Sanırım sebebi Dünya ekonomisinde inanılmaz yerinin olması, insanlara açıklanırsa çok büyük ekonomik çöküntülerin yaşanacak olmasıdır.

Elbette burada anne sütünden bahsetmiyoruz, o inanılmaz faydalıdır ve tartışılamaz.

Sütü üreten hayvan bedeni insan bedeniyle ters bir yapıya sahiptir. Bir buzağı 18 ay sonra tam bir yetişkin haline gelirken, insan buna 18 yılda ulaşır. Bu bile sütün aslında bizim bedenimize göre farklı olduğunu gösterir.

Sütün içinde kazein diye bir madde vardır ve insan midesi bunun asla tamamını sindiremez. Bir bebek midesi bile ancak %40'ını sindirebilir. Ayrıca süt ince barsakta balgam yapar ve gözenekleri tıkar. Buradaki sindirimide engeller yani.

Ayrıca sütte kalsiyum olduğunda deneylerle ispatlanmış bir yalandır. Yapılan bazı klinik deneylerde 1500 çocuğun üzerinde yapılan bir araştırma süt içenlerle içmeyen çocukların arasında kalsiyum bakımından hiçbir farkın olmayışıdır.

Bir komşumuzun başından geçen olayı anlatmak isterim. Komşumuz 45 yaşlarında bir bayan ve neredeyse hergün süt içer, bunu yıllardır yaptığını söylüyor. Şİmdi ona konulan hastalığık ise; kemik erimesi.

Burada bir fikmirimi mutlaka paylaşmayı istiyorum. Bize dayatılan pastörize sütün daha sağlıklı olduğuna asla inanmıyorum.

Sütün pastörize edilmesi ancak imalatçıların işine yarar. Bu sayede sütlerin marketlerdeki raf ömürleri çok uzamış olur. Yüzbinlerce yıldır süt pastörize edilmeden içiliyordu. Bu tarihe kadarda süt içmeden büyümüş birisini hayal edemiyorum.

Aynı şekilde sütten elde edilen yoğurt ve peynir içinde geçerlidir.

Süt bize çok faydalı bir içecek değildir. Kalsiyum istiyorsanız, Sadece yetişkinlere bol bol soda içmenizi öneririm. ufak çocuklarda hızlı kemik sertleşmesine ve boyun uzamasına engel olabilir.

Sutle ilgili biraz bişeyler okudum hala kafam karışık ... Soyam sana ihtiyacım var...

kahvaltım

1 küçük domates
yarım salatalık
kibrit kutusunun yarısı peynir
ekmk yok çay yok

günaydın kızlar
akşamdan başlayayım
1 kase tarhana çorbası
1 tane ızgara köfte
salata
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 salatalık 4 dal maydanoz
2 yk lor peyniri

bu arada dijital baskülüm geldi sabah 70,7 kg geldim.

herkese hayırlı sabahlar
akşam ki menümü yazayım size
1 kase şehriye çorbası
1-2 çatal menemen

sabah henüz kahvaltı yapmadım
yarım simit ve şekersiz çay olacak

spor 3 saat tempolu yürüyüş
hergün muhakkak yürüyorum evde spora halim kalmıyo artık
inş salona başlayınca daha iyi olur

incicim digitali hangi siteden aldın canım ve ne kadara

Günaydın kızlar bir kaç gündür yazamiyorum evde bilgisayarim yok. Telefondan giriyordum. Şartlar el vermedi ben yokken 37sayfa daha yazmışsınız hepsini okudum. Hep aklım sizdeydi çatladım meraktan. Soya sosu başınız sağolsun canım allah rahmet eylesin yasemin tebrikler ne güzel 6li rakamları görmüşsün ben hala aynı yerde sayıyorum. Ve diğer kilo veren arkadaşlar hepinizi kutlarım. Sizleri seviyorum canlarim:-*

günaydın güzeller

naber nasılsınız hava çok güzel,sıcak ohhh tam gezme havası
tabi evdeki işten güçten vakit olursa
çalışınca her iş hafta sonuna kalıyor yaaa çamaşırmı asayım ütümü yapayım
temizlik mi yemekmi şaşırdım valla
neyyseeeeeeeee
gelelim sabah menümüze
2 dilim çavdar ekmeği
1 kaşık lor
domates salatalık çay

baskülü hepsiburadadan aldım arzum marka kargo dahil 35 tl geldi istersen sinbonunkiler var daha uygun 2 günde ulaştı.

baskülü hepsiburadadan aldım arzum marka kargo dahil 35 tl geldi istersen sinbonunkiler var daha uygun 2 günde ulaştı.

teşekkür ederim tatlım bakayım bi bende
bozuldu da benimki bu sabah 75 kilo gösterdi beni:)
çok isterdim tabi ama bi haftada 6 kilo vermem imkansız sanırım:))
sağol canım tekrar

nativefly 3 saat tempolu yürüyüş mü dedin?
fazla değilmi canım yaaaa sağlığına bir zararı olmasın sakın

evet canım son iki haftadır yapıyorum bunu çok faydasını gördüm daha önce bir saat yürüyüp evde spora dewam ediyordum şimdi yürüyüşü arttırdım evde yapmıyorum artk.çünkü evde bi düzene oturtamadım önce kndim bişeyler yapıyodum.baktım sıkılıyorum leslieye başladım.e sürekli ayı şeyleri duymak beynimi tırmaladı bıraktım artk onuda yürüyorum sadece.dışarda hem işlerimi hallediyorum hem yürüyüp geliyorum işte.

teşekkür ederim tatlım bakayım bi bende
bozuldu da benimki bu sabah 75 kilo gösterdi beni:)
çok isterdim tabi ama bi haftada 6 kilo vermem imkansız sanırım:))
sağol canım tekrar

canım arzumu tavsiye ederim benim ki de arzum ve çok memnunum 35 e allmıştım bende

selamlar herkese nasılsınız bayanlar ben biraz hasta oldum boğazlarım ağrıyor bugün kalktığımdan beri bişey yiyip içemiyorum
bugün kahvaltıda
lor peynir 1 dilim k.ekmeği 1 fincan yeşil çay limonlu
ara:1 kırmızı elma yedim
öğlenede yarım ızgara balık yanında bol yeşillik yiyeceğim
ama henüz akşam ne yiyceğimi bilmiyorum
belki 1 kase çorba içerim hem boğazlarıma iyi gelir
öpüldünüz kızlarr hoşça kalın
herkese iyi hafta sonları dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…