arkadaşlar bende ki giden kilolarımın değişimini vaktim varken buraya yüklemek istedim. bakın bakalım nasıl gidiyorum
ilk resimleri şubat ayı gibi çekmiştim tahminen 78-79 arası
sonrakiler ise bugün çektim tek başına zoroluyomuş kendi fotoğrafını çekmek gri hırkalı olanlar önce lacivert badiyle çekilenlerde bugünküler
harikasin canim darisi basima
arkadaşlar bende ki giden kilolarımın değişimini vaktim varken buraya yüklemek istedim. bakın bakalım nasıl gidiyorum Eki Görüntüle 401922 Eki Görüntüle 401923 Eki Görüntüle 401924 Eki Görüntüle 401925 Eki Görüntüle 401926 Eki Görüntüle 401927 Eki Görüntüle 401928
sonrakiler ise bugün çektim tek başına zoroluyomuş kendi fotoğrafını çekmek gri hırkalı olanlar önce lacivert badiyle çekilenlerde bugünküler
amin canım hepimizin başına inşallah resmen hamile gibiymişim göbek gitti sayılır birazcık daha var fazlalık oda gidecek inşallah
Canim sen bayadir sabahlari ekmek yemiyosun..bak kilo vermen durmasin??günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn soyam basınız saolsun
yazdıklaınızı okudum ben kalan yemek yemekten çok hoşlanmıom genelde günlük yemek yaparım ve de soyam ben bayadır ev hanımıyım 4 yıldır etler tavuklar küçük ve kullanışlı boyutlarda buzlukta mevcut düzenlio oluo öle
kahvltım
1 domates
1 salatalık
kibrit k. peynir
çay
ekmek yok
KiZlar bisey soyliycem dün su Ece vahapoglu nun kitabını okudum
Kesinlikle süt ve süt ürünlerini tüketmeyin yaziyo
Kafam karıştı sinir oldum
KiZlar süt ve süt ürünleri yazılanlara göre kilo vermemizi engelliyomus
Sütte bulunan kaZein tutkal gibi biseymis
Yediklerimizi sindiremememiZe sebep olmuş:))
Sadece sutu sindirebilen enzim bebeklerde varmış..
Hele peynir çok daha tehlikeliymis 10 kilo sütten 1 kilo peynir yapıldığını düşünürsek sütten 10 kat daha tehlikeliymis...
Sanıldığı gibi calsiyum kaynadığa değilmiş...
Yurt dısında hiç tuketmiyolarmis...
Soya olsa can arkadasım aydinlatirdi bizi.. Ben biraz arastiriyim kiZlar yine tabi son soz soyamda::)
Ben yoğurdu çok tüketiyorum acaba ondanmi zor veriyorum...
evet canım gözle görülür bi şekilde zayıflamışsın şimdi kaç kilosun?darısı başımıza... :)arkadaşlar bende ki giden kilolarımın değişimini vaktim varken buraya yüklemek istedim. bakın bakalım nasıl gidiyorum Eki Görüntüle 401922 Eki Görüntüle 401923 Eki Görüntüle 401924 Eki Görüntüle 401925 Eki Görüntüle 401926 Eki Görüntüle 401927 Eki Görüntüle 401928
arkadaşlar bende ki giden kilolarımın değişimini vaktim varken buraya yüklemek istedim. bakın bakalım nasıl gidiyorum Eki Görüntüle 401922 Eki Görüntüle 401923 Eki Görüntüle 401924 Eki Görüntüle 401925 Eki Görüntüle 401926 Eki Görüntüle 401927 Eki Görüntüle 401928
Merhaba kızlar,
Güzel dilekleriniz için, okuduğunuz dualar için çok teşekkür ederim...
Kayınbabamı bugün toprağa verdik, duasını okuttuk, yemeğini dağıttık...
Üzgün bir gündü, eve az önce geldim...
Kayınvalidemin yanına taşınacağız, kadın tek kaldı, zaten bir süredir yalnızdı, diğer çocukları da aramaz sormaz olmuş
evde yalnız kalmaya korkuyor, o da yaşlı... Kayınbabamın bana emaneti artık, onu yalnız bırakamam...
Bir süreliğine onun yanına taşınacağız, sonra bir ev bulup çıkacağız, onuda kendi evimize alacağız Allah nasip ederse...
Şu anda üzgünüm, fazla bir şey diyemiyorum bu konuyla ilgili..
Özelden mesaj atan, buraya yazan tanıdığım/tanımadığım herkese çok teşekkürler, desteklerinizi hep hissettim...
Hep aklımdaydınız...
Aklımı dağıtmam lazım,
O yüzden gelip yazdıklarınızı okudum hemen, biraz yorum yapayım...
İnci, paylaşımın için çok teşekkürler... Çok duygulandım görünce... Hergün okuyorduk ama görmek bambaşka birşey... Tebrik ediyorum canım arkadaşım... Devamını diliyorum can-ı gönülden... Sevgilerimle...
Şirinzeze, hergün tartılmaya devam et, bak ne güzel faydasını gördün, haftada 300 gr verirken şimdi günde vermeye başladın, aynen devam bitanem... çok sevindim...
Yasemin, tekrar tebrikler, gene istikrarını korumuşsun, kendi menünden şaşmamışsın...
Nativ, bence de yeni bir tartı al, bir anda 6 kilo vermiş olamazsın... Keşke vermiş olsan diyeceğim ama çok sağlıksız olur...
qwerty, sütle ilgili yazdıklarını okudum, esra vahapoğlumu neydi o ismini yazdığın kadın? Kim o? birden türeyen bir kadın, düne kadar adını sanını bilmiyorduk sporcu yada diyetisyen olarak... birden bire uzman kesiliverdi başımıza? ayrıca süt bazı bünyelerde gaz yapabilir, laktozu (süt şekeri) sindiremeyen sistemlerde gaz ve şişkinlik oluşur, süt ve türevlerini her yediğinde bu kişilerde şişkinlik ve gaz olur... böyle kişilere genellikle laktozsuz süt öneririm, hatta laktozsuz sütten yoğurt yapabilirsin... ama süt veya peynir yemeyeceğim deme, kalsiyum alman lazım... aksi halde bir süre sonra tırnakların kırılmaya, saçların dökülmeye başlar... Daha ilerisi ise kemik erimesi... Yani dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olursun...
esraanne, doktora gittinmi? Umarım cevabın "hayır" olmaz... Çünkü bu cevabı duyarsam çok kızacağım !
exelon, kahvaltıda ekmek yemeyen senmiydin? Biri yemiyor sanırım, kahvaltıda ekmek yiyin 1 dilim...
aklıma gelenler bunlar, kafam çok karışık, unuttuğum varsa n'olur kusuruma bakmayın, mazur görün beni...
2 gündür doğru dürüst yemek yiyemedim, cenaze evi olduğu için sürekli lahmacun vb şeyler ve tatlı falan geldi ve dağıttık...
Ben onlardan yiyemeyeceğim için çavdar ekmeği ile biraz yağsız peynir yedim, öğlende 1 portakal yedim, akşam ise hiç bir şey yiyemedim...
Ordayken yemek pişiremiyorsun, neticede cenaze evinde de "çekilin ben diyet yemeği hazırlıycam " diyemiyorsun
habire lahmacun ve tatlı ikram ediyorlar sen birşey yemedin diye, bende hastayım yasak, siz benim sağlığımı düşünmüyorsunuz deyip geri çevirip durdum
zaten canımda istemiyordu, insanın aklına yemek gelmiyor pek, sadece tansiyonum çok düşüyordu o sebepten bir şeyler yemiş olmak için yedim işte....
2 gündür herşey çok karmaşıktı kızlar, tartışma falan çıktı kardeşler arasında, sürekli tetikte, bir kocamı gözlüyordum bir kayınvalidemi...
birine birşey olacak diye korkumdan diken üstündeydim anlayacağınız...
Neyse hepsi bitti gitti şimdilik...
Fırsat bulunca gene yazacağım
Sizi seviyorum
Mucksss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?