Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

tıpkı benim gibisin ben asla asla asla almam o cadıyı yanıma nedenlerim var bende 4 yıllık geliniyim masallah gel die sadece oğlunu cagırır daha oğluma bi çikolatasını bile görmedim

bu arada nuran kim

canım tekrardan başın sağolsun sevdiğin bir insanı kaybetmedin acısı zordur
seni birden kendime benzettim her zaman güçlü duran etrafına göz kulak olmayı kendine ilke edinmiş
sevdiklerine bir şey olacak diye ödü kopan bu arada kendi sağlıgını unutan((
kayın validen yanına taşınmam bence çok güzel bir davranış
kızlar yazmış ben aynı yerde yaşamam falan diye yapmayın kızlar Allah aşkına ya yanlız kalan sizin anneniz olsa ve eşiniz asla gelmesin annen dese ne istersiniz
bu arada kayınvalidemle hiç gülüm balım değilim ama en ufak hastalıgında ben koşarım kızından önce
unutmayın eşinizin annesi büyüğünüz ve başınızın tacı olması gerekiyor

Canlarım,

Sabah kalktım, tartıya korka korka çıktım...
Düzensiz uyku, sağlıksız beslenme = 72,900 kg
3 günde sadece 400 gr kaybetmişim.. güzel bir rakam ama benim hızımda kilo veren bir insan için daha fazla olması gerekiyordu...
İlaçlarımı da unuttuğum olmuş, neyse halledeceğim hepsini... Mümkün olduğunca dikkat etmeye çalıştım ama gözüm hep kayınvalidem ve eşimde olduğundan aksamalar oldu, özür dilerim hepinizden... Sizlere dikkat edin derken ben hata yaptım... Tek sevindiğim şey diyetimi bozacak hiç bir şey yiyip içmemiş olmak...

Kilo çizelgemi düzenledim, 16 kilo gitti, 12 kilo kaldı hedefime.. Çok büyük bir mutluluk benim için...
Hiç hayal edemediğim şeylerdi... Ama hedefleri küçük küçük koyunca oluyor işte... şimdi hedef 71...
Yakında onu da göreceğim... 15 mayısa kadar 69 olmayı hedefliyorum başarabilirsem... Ama acelem yok, mayıs sonuna kadar olursa da üzülmem...
Bu kilolar öyle yada böyle gidecek...

Kayınvalidesi ile problemi olan arkadaşlarım,
ben hep şöyle düşünürüm, benim annem rahatsızlansa veya zor durumda olsa ve eşim bakmak istemese eşimi boşar annemin yanına giderim...
Annem ve babam dünyadaki en önemli varlığım benim... Hayatta bir daha sahip olamayacağım tek şeyim... Bir daha kocam olur, bir daha çocuğum olur ama bir daha annem ve babam olmaz... Ve eşiminde bir daha anne ve babası olmayacak... Onlar yaşlı insanlar ve istedikleri sadece sevgi... Siz sadece sevgi verin, her gittiğinizde bir çiçek alın götürün hep güzel sözler söyleyin emin olun bir süre sonra onlarda size aynı şekilde yaklaşacak... Hiç bir insanın salt kötülük taşıdığına inanmam ben... Yaşadığı şeyler onu taşlaştırmıştır ama kayaları bile su parçalıyorsa siz o taşlaşmış kalbi yumuşatabilirsiniz bence...
ve kaynanamla kayınbabam tanıdığım ilk günden itibaren hep aynıydılar bana karşı, ne onlar benim gönlümü kırdı ne ben onların...

Birazdan kayınvalideme gideceğim, fırsat olursa gene yazarım size
Hepinizi kocaman öpüyorum, takipte olacağım ))
Sevgilerimle

tekrardan başın sağolsun allah geride kalan sabır eylesin
sana hayranlığım gün geçtikçe artıyor canım okadar iyisinki bu kötü günüde bile bizleri düşünüyor ve bizlere destek veriyorsun canım
kayınvalden için en iyi ve en doğru kararı vermişsin ben olsamda aynısını yapardım.
hem yaşlı hemde allah rızası olarak herkes düşünürse sanırım doğru yolu bulurlar sen en doğrusunu yapmışsın canım

öpüyorum seni

soyacım tekrardan başın sağ olsun zor çok günler geçiriyorsun aklımız hep sende arkadaşlarla seni düşünüyoruz.kendine dikkat et canım sağlığın önemli.sen bizi düşünme bakarız biz başımızın çaresine.

sabah kahvaltım saat 12:30 da yaptım
bilmiyorum doğrumu yaptım ama kepekli undan krep yaptım kahvaltıda 1 tane yedim içine maydanozlu lor peyniri sürüp.
5-6 dal limonlu maydanoz 1 salatalık yedim.
arada şekersiz türk kahvesi içtim
akşama da 1 kase yayla çorbası 2 tane ızgara köfte ve salata yiyeceğim.

Yasemincim çok guZel solemissin ama ben düşünecek hiçbir taraf bulamıyorum keske yaptigi tek iyi bisey olsada ben onun hatrina yapabilsem iyilik...
Allah rızası için tanımadığım birine bile bakarım ama ona aslaaaaa...
Görünce yuZunu sinirden elim ayağım titriyo bizimkisi o derece yani

selam kızlar bugün kilo bildirimimi yazayım aç karnıma tartıldım 65.5 çıktım bugün kahvaltıda
yarım salatalık yarım domates lor peyniri ve 1 dilim ekmekle çay içtim
arada yeşil elma yedim
öğlende:1 kase yoğurt 1 tabak pırasa yedim
2.aramda 1 dilim ananas yedim.
bu arada soyacım hoş geldin
tekrar başın sağolsun...

Canım yanlış yazmisim telefondan girince bazı harflere yanlış basıyorum
Aynen benimkilerinde hiçbir yararını görmedim zararlarından başka...
Bazı arkadaslar kizabilir ama inanın bu durumu yaşamayan anlamaZ...

Class cim kendi anneniz olsaydı demissin
Benim annem hicbirzaman onun yaptıklarını yapmazdi...
Esim kendi annesiyle görüşmez benim annemle görüştüğü kadar...
Gelme diyemez zaten demez çünkü oturduğumuz ev annemin bize düğün hediyesi ...
Bazı insanlar ektiğini biçiyor.. Lütfen kimse yanlış anlamasın.. Herkeze saygım var ama bı konuda haklı oldugumu biliyorum
Soya gibi olmak isterdim ama malesef hersey karşılıklı...

Bugünkü menüm
Sabah: 1 yumurta
1 dilim ekmek
Domtes salatalık

Öğle: 3 yemek kasığı patlıcan yemeği
2 dilim cavdar ekmegi

Aksam: İskender( disarda) etini yedim yağ koydurmadim ekmeklerini yemedim
Salata

Ara: 1 avuç kadar beyaZ leblebi..

ömürlü canım tabiki herkesin sorunları kendine fikrine saygım şekerim

of of bu hafta sonrları niye ki yeme saatleri karışıyor ya düzensiz değil ama saatler farklı işte bu gün akşam yemeği şimdi yedim çünkü öğlende geç oldu dışarda olduğumuz için

akşam yemeği

4 yk kuru fasulye
kuru soğan (ay nasıl canım çekti ki şu taze koca kafalı olanlardan )bende yedim

ekmek yemedim

benden bu kadarlık

Selam kızlar,

kayınvalidemin evinden yazıyorum size, burda internet yok, kardeşimden vodemi aldım ödünç olarak...
yakın zamanda kendime bir internet paketi alacağım, o zamana kadar bununla idare edeceğim ))
Burda durumlar iyi şimdilik, gelen giden oluyor ara sıra...
Yarın sabah direksiyon dersim var, ordan çıkınca bir iş görüşmem olacak (pek ümitli olduğum bir görüşme değil ama gene de gideceğim görüşmeye)
tahmini eve gelişim 3-4 gibi olur sanırım, gelince okuyacağım yazdıklarınızı ))
Daha iyiyim, hayat öyle yada böyle devam ediyor, bir şekilde bizde devam etmek zorundayız...
diyetime kaldığım yerden devam ediyorum, ilaçlarıma da... 2 gündür aksattım ve atladım...

aklımdayken yazayım hemen,
akşam geç vakitte yemek yemeniz gerekiyorsa 1 meyve tercih edin, yada 1 bardak süt tercih edin...
akşam yediğiniz yemekleri vücudunuz eritemiyor bilginiz olsun... her ne olursa olsun akşam en geç 19-19:30 arası yemeğinizi yemiş olun...
ayda yılda bir bu saati geçerse yapacak birşey yok...
Yasemincim, geç vakitte yemişsin ama çok ölçülü yemişsin canım, tebrikler...

Bugünki menümü yazayım bende size,

sabah,
1 yeşil biber ve çeyrek kabağı minik minik doğrayıp 1 çay kaşığı zeytinyağı ile kısık ateşte hafifçe öldürdüm (sebzeleri genelde çiğ bırakırım vitaminleri ölmesin diye)
sonra içine 1 yk lor peyniri attım, üstüne de 1 yumurtayı karabiber ve pulbiberle çırpıp döktüm.. güzel bir omlet oldu...
yanına 1 salatalık, yarım domates aldım, açık şekersiz çayla kahvaltı yaptım...

ara,
bitki çayı sadece

öğlen
yoğurt çorbası

ara
bitki çayı - yeşilçay + yeşil elma

akşam
çorba
ufak kase salata hazırladım, 50 gr haşlanmış tavuk didikledim üstüne ve 2 yk bulgur pilavı da ekleyip bol limonla karıştırıp güzel bir salata yaptım, çok keyifli oldu... yalnız limonu fazla sıkmışım sanırım ))

bugünlük menüm bu... akşam aralarını kaldırdım menümden artık... Akşamları hiç acıkmıyorum ve meyve yiyince çok şişiyorum... Bunun yerine acıkırsam 2-3 dal maydanoz ve 2-3 dal dereotunun üzerine limon sıkıp yiyorum, hem şişkinlik yapmıyor, hemde iştahımı kapatıyor... Bilginiz olsun... Ama saat 9:30 dan sonra hiç bir şey yemiyorum... Haftada 2 akşam yatmadan yarım saat kadar önce tarçınlı süt içiyorum, süt önemli her ne kadar bazı diyetisyenler önermese de )) dişlerim, tırnaklarım ve kemiklerim bana lazım bunun içinde süt ve süt ürünleri tüketmem lazım

Sizi öptüm kızlar,
yarın görüşürüz ))

Kahvaltıda ;

1 büyük su bardağı su
1 adet patates yedim

Devamındada patatesle tamamlamayı düşünüyorum dayanabilirsem tabi hedefim haftada 3 kilo

günaydın kızlar
sabah kahvaltım
5 dal ıspanak 1 yumurta 1 domates 1 yk lorla omlet yaptım
1 dilim ekmek

spora gelince evde leslie yi sadece bir gün yapmadım komşularla başladık evde leslie çok zevkli oluyo birileriyle yapınca onlarıda diyete başlattım bakalım kilo verebileceklermi

Kahvaltıda ;

1 büyük su bardağı su
1 adet patates yedim

Devamındada patatesle tamamlamayı düşünüyorum dayanabilirsem tabi hedefim haftada 3 kilo
Patates bünyesinde seker barındırıyor ve bizim diyetimizde hicbirsey üst üste tüketilmiyor...
Sanırım sayfaları okumadın bıZ burda sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz...
KendimiZe küçük hedefler koyup emin adımlarla yürüyoruz
Bizim beslenmemizde 1 haftada 3 kilo gibi saçmalıklar yok canım..
İstersen sayfalarımızı oku ondan sonra katılıp katılmamaya karar ver olmazmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…