Soya sen gercekten taktir edilecek bir insansın...
Kayınvaliden ve kayınpederin hakkında ne guZel seyler yaZmissin...
Nuran kendimi senin yerine koydum bu büyüklüğü yapabilirmiydim diye ???
Sanırım hayır asla yapamazdim...
Bide hersey karşılıklı tabiki...
Onlar sana iyi davranmislarki şimdi karşılığını aliyolar...
Bu konuda çok dertliyim bir başlarsam susmam valla:))
Sadece su kadarını soliyim.. 3 yıllık gelinim arkadaslar daha ne kayınvalidem ne gorumcem gel kızım bugün bizde oturalım demediler...
Ama sagolsun kendileri gelir qwerrtbaby niz hazırlar sofraları ağırlar bunları..
Dogum yaptım kayınpederim torununu görmeye gelmedi 8ay sonunda ben götürdüm insanlık bende kalsın diye...
Arada kusluk filanda yok yani.. İstenmeyen gelin filanda değilim...
Sadece hediye yapmayalım diye bence...
Ahh sabah sabah bak yine moralim boZuldu...
Yani kısacası herkez ekdigini biçiyor bu hayatta...
Soyacim tekrar basın saolsun tatlim...
Merhaba kızlar,
Güzel dilekleriniz için, okuduğunuz dualar için çok teşekkür ederim...
Kayınbabamı bugün toprağa verdik, duasını okuttuk, yemeğini dağıttık...
Üzgün bir gündü, eve az önce geldim...
Kayınvalidemin yanına taşınacağız, kadın tek kaldı, zaten bir süredir yalnızdı, diğer çocukları da aramaz sormaz olmuş
evde yalnız kalmaya korkuyor, o da yaşlı... Kayınbabamın bana emaneti artık, onu yalnız bırakamam...
Bir süreliğine onun yanına taşınacağız, sonra bir ev bulup çıkacağız, onuda kendi evimize alacağız Allah nasip ederse...
Şu anda üzgünüm, fazla bir şey diyemiyorum bu konuyla ilgili..
Özelden mesaj atan, buraya yazan tanıdığım/tanımadığım herkese çok teşekkürler, desteklerinizi hep hissettim...
Hep aklımdaydınız...
Aklımı dağıtmam lazım,
O yüzden gelip yazdıklarınızı okudum hemen, biraz yorum yapayım...
İnci, paylaşımın için çok teşekkürler... Çok duygulandım görünce... Hergün okuyorduk ama görmek bambaşka birşey... Tebrik ediyorum canım arkadaşım... Devamını diliyorum can-ı gönülden... Sevgilerimle...
Şirinzeze, hergün tartılmaya devam et, bak ne güzel faydasını gördün, haftada 300 gr verirken şimdi günde vermeye başladın, aynen devam bitanem... çok sevindim...
Yasemin, tekrar tebrikler, gene istikrarını korumuşsun, kendi menünden şaşmamışsın...
Nativ, bence de yeni bir tartı al, bir anda 6 kilo vermiş olamazsın... Keşke vermiş olsan diyeceğim ama çok sağlıksız olur...
qwerty, sütle ilgili yazdıklarını okudum, esra vahapoğlumu neydi o ismini yazdığın kadın? Kim o? birden türeyen bir kadın, düne kadar adını sanını bilmiyorduk sporcu yada diyetisyen olarak... birden bire uzman kesiliverdi başımıza? ayrıca süt bazı bünyelerde gaz yapabilir, laktozu (süt şekeri) sindiremeyen sistemlerde gaz ve şişkinlik oluşur, süt ve türevlerini her yediğinde bu kişilerde şişkinlik ve gaz olur... böyle kişilere genellikle laktozsuz süt öneririm, hatta laktozsuz sütten yoğurt yapabilirsin... ama süt veya peynir yemeyeceğim deme, kalsiyum alman lazım... aksi halde bir süre sonra tırnakların kırılmaya, saçların dökülmeye başlar... Daha ilerisi ise kemik erimesi... Yani dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olursun...
esraanne, doktora gittinmi? Umarım cevabın "hayır" olmaz... Çünkü bu cevabı duyarsam çok kızacağım !
exelon, kahvaltıda ekmek yemeyen senmiydin? Biri yemiyor sanırım, kahvaltıda ekmek yiyin 1 dilim...
aklıma gelenler bunlar, kafam çok karışık, unuttuğum varsa n'olur kusuruma bakmayın, mazur görün beni...
2 gündür doğru dürüst yemek yiyemedim, cenaze evi olduğu için sürekli lahmacun vb şeyler ve tatlı falan geldi ve dağıttık...
Ben onlardan yiyemeyeceğim için çavdar ekmeği ile biraz yağsız peynir yedim, öğlende 1 portakal yedim, akşam ise hiç bir şey yiyemedim...
Ordayken yemek pişiremiyorsun, neticede cenaze evinde de "çekilin ben diyet yemeği hazırlıycam " diyemiyorsun
habire lahmacun ve tatlı ikram ediyorlar sen birşey yemedin diye, bende hastayım yasak, siz benim sağlığımı düşünmüyorsunuz deyip geri çevirip durdum
zaten canımda istemiyordu, insanın aklına yemek gelmiyor pek, sadece tansiyonum çok düşüyordu o sebepten bir şeyler yemiş olmak için yedim işte....
2 gündür herşey çok karmaşıktı kızlar, tartışma falan çıktı kardeşler arasında, sürekli tetikte, bir kocamı gözlüyordum bir kayınvalidemi...
birine birşey olacak diye korkumdan diken üstündeydim anlayacağınız...
Neyse hepsi bitti gitti şimdilik...
Fırsat bulunca gene yazacağım
Sizi seviyorum
Mucksss
Canlarım,
Sabah kalktım, tartıya korka korka çıktım...
Düzensiz uyku, sağlıksız beslenme = 72,900 kg
3 günde sadece 400 gr kaybetmişim.. güzel bir rakam ama benim hızımda kilo veren bir insan için daha fazla olması gerekiyordu...
İlaçlarımı da unuttuğum olmuş, neyse halledeceğim hepsini... Mümkün olduğunca dikkat etmeye çalıştım ama gözüm hep kayınvalidem ve eşimde olduğundan aksamalar oldu, özür dilerim hepinizden... Sizlere dikkat edin derken ben hata yaptım... Tek sevindiğim şey diyetimi bozacak hiç bir şey yiyip içmemiş olmak...
Kilo çizelgemi düzenledim, 16 kilo gitti, 12 kilo kaldı hedefime.. Çok büyük bir mutluluk benim için...
Hiç hayal edemediğim şeylerdi... Ama hedefleri küçük küçük koyunca oluyor işte... şimdi hedef 71...
Yakında onu da göreceğim... 15 mayısa kadar 69 olmayı hedefliyorum başarabilirsem... Ama acelem yok, mayıs sonuna kadar olursa da üzülmem...
Bu kilolar öyle yada böyle gidecek...
Kayınvalidesi ile problemi olan arkadaşlarım,
ben hep şöyle düşünürüm, benim annem rahatsızlansa veya zor durumda olsa ve eşim bakmak istemese eşimi boşar annemin yanına giderim...
Annem ve babam dünyadaki en önemli varlığım benim... Hayatta bir daha sahip olamayacağım tek şeyim... Bir daha kocam olur, bir daha çocuğum olur ama bir daha annem ve babam olmaz... Ve eşiminde bir daha anne ve babası olmayacak... Onlar yaşlı insanlar ve istedikleri sadece sevgi... Siz sadece sevgi verin, her gittiğinizde bir çiçek alın götürün hep güzel sözler söyleyin emin olun bir süre sonra onlarda size aynı şekilde yaklaşacak... Hiç bir insanın salt kötülük taşıdığına inanmam ben... Yaşadığı şeyler onu taşlaştırmıştır ama kayaları bile su parçalıyorsa siz o taşlaşmış kalbi yumuşatabilirsiniz bence...
ve kaynanamla kayınbabam tanıdığım ilk günden itibaren hep aynıydılar bana karşı, ne onlar benim gönlümü kırdı ne ben onların...
Birazdan kayınvalideme gideceğim, fırsat olursa gene yazarım size
Hepinizi kocaman öpüyorum, takipte olacağım ))
Sevgilerimle
teşekkürler canım 70,7 kg şimdi ama resimlerde ince görmüşüm fazlalıklarım epey var daha bir 10 kilo verip 60 olduğunda gidecek hepsi inşallah.evet canım gözle görülür bi şekilde zayıflamışsın şimdi kaç kilosun?darısı başımıza... :)
Merhaba kızlar,
Güzel dilekleriniz için, okuduğunuz dualar için çok teşekkür ederim...
Kayınbabamı bugün toprağa verdik, duasını okuttuk, yemeğini dağıttık...
Üzgün bir gündü, eve az önce geldim...
Kayınvalidemin yanına taşınacağız, kadın tek kaldı, zaten bir süredir yalnızdı, diğer çocukları da aramaz sormaz olmuş
evde yalnız kalmaya korkuyor, o da yaşlı... Kayınbabamın bana emaneti artık, onu yalnız bırakamam...
Bir süreliğine onun yanına taşınacağız, sonra bir ev bulup çıkacağız, onuda kendi evimize alacağız Allah nasip ederse...
Şu anda üzgünüm, fazla bir şey diyemiyorum bu konuyla ilgili..
Özelden mesaj atan, buraya yazan tanıdığım/tanımadığım herkese çok teşekkürler, desteklerinizi hep hissettim...
Hep aklımdaydınız...
Aklımı dağıtmam lazım,
O yüzden gelip yazdıklarınızı okudum hemen, biraz yorum yapayım...
İnci, paylaşımın için çok teşekkürler... Çok duygulandım görünce... Hergün okuyorduk ama görmek bambaşka birşey... Tebrik ediyorum canım arkadaşım... Devamını diliyorum can-ı gönülden... Sevgilerimle...
Şirinzeze, hergün tartılmaya devam et, bak ne güzel faydasını gördün, haftada 300 gr verirken şimdi günde vermeye başladın, aynen devam bitanem... çok sevindim...
Yasemin, tekrar tebrikler, gene istikrarını korumuşsun, kendi menünden şaşmamışsın...
Nativ, bence de yeni bir tartı al, bir anda 6 kilo vermiş olamazsın... Keşke vermiş olsan diyeceğim ama çok sağlıksız olur...
qwerty, sütle ilgili yazdıklarını okudum, esra vahapoğlumu neydi o ismini yazdığın kadın? Kim o? birden türeyen bir kadın, düne kadar adını sanını bilmiyorduk sporcu yada diyetisyen olarak... birden bire uzman kesiliverdi başımıza? ayrıca süt bazı bünyelerde gaz yapabilir, laktozu (süt şekeri) sindiremeyen sistemlerde gaz ve şişkinlik oluşur, süt ve türevlerini her yediğinde bu kişilerde şişkinlik ve gaz olur... böyle kişilere genellikle laktozsuz süt öneririm, hatta laktozsuz sütten yoğurt yapabilirsin... ama süt veya peynir yemeyeceğim deme, kalsiyum alman lazım... aksi halde bir süre sonra tırnakların kırılmaya, saçların dökülmeye başlar... Daha ilerisi ise kemik erimesi... Yani dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olursun...
esraanne, doktora gittinmi? Umarım cevabın "hayır" olmaz... Çünkü bu cevabı duyarsam çok kızacağım !
exelon, kahvaltıda ekmek yemeyen senmiydin? Biri yemiyor sanırım, kahvaltıda ekmek yiyin 1 dilim...
aklıma gelenler bunlar, kafam çok karışık, unuttuğum varsa n'olur kusuruma bakmayın, mazur görün beni...
2 gündür doğru dürüst yemek yiyemedim, cenaze evi olduğu için sürekli lahmacun vb şeyler ve tatlı falan geldi ve dağıttık...
Ben onlardan yiyemeyeceğim için çavdar ekmeği ile biraz yağsız peynir yedim, öğlende 1 portakal yedim, akşam ise hiç bir şey yiyemedim...
Ordayken yemek pişiremiyorsun, neticede cenaze evinde de "çekilin ben diyet yemeği hazırlıycam " diyemiyorsun
habire lahmacun ve tatlı ikram ediyorlar sen birşey yemedin diye, bende hastayım yasak, siz benim sağlığımı düşünmüyorsunuz deyip geri çevirip durdum
zaten canımda istemiyordu, insanın aklına yemek gelmiyor pek, sadece tansiyonum çok düşüyordu o sebepten bir şeyler yemiş olmak için yedim işte....
2 gündür herşey çok karmaşıktı kızlar, tartışma falan çıktı kardeşler arasında, sürekli tetikte, bir kocamı gözlüyordum bir kayınvalidemi...
birine birşey olacak diye korkumdan diken üstündeydim anlayacağınız...
Neyse hepsi bitti gitti şimdilik...
Fırsat bulunca gene yazacağım
Sizi seviyorum
Mucksss
Canım yanlış yazmisim telefondan girince bazı harflere yanlış basıyorumtıpkı benim gibisin ben asla asla asla almam o cadıyı yanıma nedenlerim var bende 4 yıllık geliniyim masallah gel die sadece oğlunu cagırır daha oğluma bi çikolatasını bile görmedim
bu arada nuran kim
Class cim kendi anneniz olsaydı demissin
Benim annem hicbirzaman onun yaptıklarını yapmazdi...
Esim kendi annesiyle görüşmez benim annemle görüştüğü kadar...
Gelme diyemez zaten demez çünkü oturduğumuz ev annemin bize düğün hediyesi ...
Bazı insanlar ektiğini biçiyor.. Lütfen kimse yanlış anlamasın.. Herkeze saygım var ama bı konuda haklı oldugumu biliyorum
Soya gibi olmak isterdim ama malesef hersey karşılıklı...
Patates bünyesinde seker barındırıyor ve bizim diyetimizde hicbirsey üst üste tüketilmiyor...Kahvaltıda ;
1 büyük su bardağı su
1 adet patates yedim
Devamındada patatesle tamamlamayı düşünüyorum dayanabilirsem tabi hedefim haftada 3 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?