Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

çok takip etme şansım olmadı daha yeni sayılırım sadece bişey merak ettim amaç zayıflamak değilmi patates neden yasak yanlış yapıyorsam yemiyim patates diye soruyorum

Patates bünyesinde seker ihtiva ediyor.. BıZ burda seker tuz un tüketmiyoruz...
Sayfaları okursan anlarsın her ogundede aynı şeyi tüketmiyoruz canım
Çünkü aynı şeyi sürekli tüketmek sağlıklı değil bıZ herseyden tuketip bize yarayan seyleri alıyoruz
Zararlıları çıkardık hayatımızdan
Soyanın verdigi menüler var onları okuyabilirsin...
Yediğimiz menülere bakabilirsin.. Ama bıZ sudan değil kesinlikle yağdan veriyoruz...
Kısa vadede düşünüpte hep yanlış yapan bizler böle bişeyin olmayacağını çok iyi anlayanlar burdayiz
BıZ bu kiloları 1 ayda almadık o yüzden yavaş yavaş veriyoruz ama sonuc itibariyle veriyoruz...
Sok diyetlerle kendimizi kandirmiyoruz...
Spor yapıp sağlıklı besleniyoruz canım...

Günaydın taş bebeklerrrr:))) Gününüz aydın olsun, hayatınız güzellikler dolsun. Hafta sonu memlekete gitmiştim orada da internet ve pc bulma imkanım olmadığından sizlerden uzak kaldım. Amaaa memlekete gittim diye sağlıklı beslenmeyi bırakmadım:)) Aksine olan iştihamı da kaybettim. Genç kız gibisin maşallah sözleri ile gaza geldim . Sabah tartı da 56.300 ü gördüm. Az kaldı çok az kaldı hedefime :) Sabah kahvaltım;
1 yumurta, 2 kaşık lor peynirli, maydanozlu, pul biberli yağsız, tuzsuz omlet
Yeşil biber, dereotu,
Açık çay
Bir de canım istedi sabah sabah azcık yoğurt :))

Öpüyorum canlaaarrr. Bu arada ben kayınvalidemden nefret ediyorummmmmmm:))))
Bütün insanları seven, çocukların hepsine aşık olan, kayınpederimi bebeğim gibi gören ben, o cadıdan nefret ediyorummmm:))))

çok takip etme şansım olmadı daha yeni sayılırım sadece bişey merak ettim amaç zayıflamak değilmi patates neden yasak yanlış yapıyorsam yemiyim patates diye soruyorum

Hum cum yazılanları okumalısın. Sabahları sirkeli ballı suyunu içmelisin. Ben çok faydasını gördüm. Bol su tüketmelisin. 2 litre kadar. Fazlası da zararlı olur dikkat etmelisin. Sen geçmişi oku, soya nın verdiği bilgiler gerçekten güzel. Biz diyet yapmıyoruz. Sadece sağlıklı besleniyoruz:))) Sen kaç kilosun, hedefin kaç. Üstelik gün içerinde tüm yediklerini yazmalısın.:))

Teşekkürler tavsiyelerine uyacağım :)) ve yazıları baştan takip edeceğim hedefim 10 kilo kadar

KiZlar bugün itibariyle tam 1 aydır sizlerleyim ve 1 aydır sağlıklı besleniyorum...
84.0 la basladim 85 i gördüm diyete başladığım spora başladığım hfta...
Ağladım gizli gizli bu duygularımı sizlere yazdım
Sagolunki hepiniz destek verdiniz... Eğer o gün pes etseydim bugün kilom87 lerdeydi belkide...
Yılmadım pes etmedim ... Evet vücudum direndi bende ona direndim... Çünkü siyam böyle öğretti...
Sabah tartildim 79.9....
7li rakamları goremiycem zannetmiştim...
Çünkü baya sabit durdu ama bugün ben kazandım toplamda 1ayda 4.100 gitti
Bu ay sonundaki hedefim 75 li rakamlar... Hadi hayırlısı kiZlar Allah hiçbirimizin emegini bosa çıkarmasın...
Kendi bünyemi takip ettigimde aldığım sonuclar
Evet süt ürünleri bende şişkinlik yapıyı sanırım soya sutu yada laktozsuz olanı tuketicem
Ara ogünde birseyler yediğimde daha iyi verdigimi gördüm..
Sabah sade nescafe içtiğimde ac karnına daha iyi tuvalete çıktığımı gördüm...
Şimdilik aklıma gelenler bunlar kiZlar
Aklıma geldikçe yine yazarım
Hepinize bu yolda yanımda olduğunuz için teşekkür ediyorum... İyiki varsınız..

ay sonu için hedefin 75 olmasın yaa:26: veremezsen moralin bozulur. mesela kilo verdim diye seviniyodum hatta kendimi incecik hissetmeye başladım 1 gün önce boydan sayılabilecek bi foto çektirdim. enemm oldum nerem kilo vermiş ki bnm? sonradan düşündüm uleyynnn mannak kız 69 senin,geçen sene ki en şişman halindi şükretsene

Teşekkürler tavsiyelerine uyacağım :)) ve yazıları baştan takip edeceğim hedefim 10 kilo kadar

o zaman canım 10 kilo yu nekadar sürede aldıysan eğer o kadar süre içinde vermeye bak çünkü biz hedefimiz
önce
1.yemek yemesin öğrenmek
2.sağlı ve düzenli beslenmek
3.spor hayatımızın bir paçası haline getirmek

eğer ki aramıza katılma istersen son karar soya nındır.

tebrik ederin canım senı
bencee sen kendi azminle bu kiloya geldin
devamı gelecek er yada geç gidecek bizden bu yağ kütleleri(senin deyiminle)

tebrik ederin canım senı

tşk ederim cnm. umarım hiç birimiz irademizin bizi ele geçirmesine izin vermeyip,emeğimizin karşılığını alırız bian önce. eğer istediğim kiloya düşersem. yapamayacağım hiç bişi yok demektir. matematiği bile hatim ederim

Canım tebrikler çok sevindim senin adına istedikten sonra yapamayacağımız birşey yok. 6li rakamlarıda görmeyi nasip etsin allah. Darısı benim başıma ben hala aynıyım. Çok moralim bozuluyor ama bu sefer pes etmek yok. Yoksa sizlere ne hesap veririm. En azından almıyorum bunada şükür

tebrik ederin canım senı

Yasemin sen kaç kilo oldun. Internetim yok telefondan ara ara giriyorum. Aklım hep sizde. 5gün sonra paket satın alcam o zaman hergün yediklerimi yazıcam inşallah olmuyor böyle ya en azından yanlışlarımi söylersiniz.

Saol kate cim öğrendiğim en önemli şey asla pes etmemek kızlar
İste ben hatayı hep burda yapıyormuşum hep pes etmiştim bahaneler üretmiştim
Bünyem vermiyo je yapiyim yeseler yemesemde değişen bisey yok demiştim
Oturup hep sinirden pes edip yemek yedim ama burada onu yapmadım sayenizde
Oturup buraya yazdım aciktikca:)))
Asla pes etmeyin vermesenizde pes etmeyin çünkü onlar fazla direnemiyolar...
Tartıda en sonunda sizi mukafatlandiriyor...

Canım evlendiğinde kaç kiloydun ben 3buçuk senelik evliyim 70 kilo evlendim şimdi 71im bir tane kızım var. 2005ten beri 6li rakamları görmedim. Herkes soruyormuş beni kilolu evlendim ya yüz kilo oldumu diye doğumda yaptım ya ama şükür aynı kilodayim.

selam kızlar nasılsınız ben iyiyim kendimi çok daha iyi hissediyorum bahardan olsa gerek birtek öksürük kaldı.
soyacım bu arada cezam bitti senin fikirlerini almaya ihtiyacım var doğruyu yanlışı anlıyorum artık ama yine de bazen yaptığım yanlışlarımı düzeltmek için yardıma ihtiyacım oluyor yeni haftada hepimizin mutlu olmasını ve yağlarımızın rahatça yaktığımız bir hafta olmasını diliyorum.bende bugün kü menümü yazayım:
sabah:2 brdk şekersiz çay 1 dilim çavdar ekmeği az lor peyniri ve 1 bütün salatalık
ara 1 muz 1 galate
öğlen haşlanmış tavuklu salata yedim
akşamada mercimek çorbası ve kıvırcık salatası yiyeceğim
iyi günler dilerim öpüldünüz byyy :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…