Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

canım 69 kg hala

Sabah

ballı sirkeli ılık su

yarım simit(hastanede idim)

ara öğün

1 salatalık(küçük)
1 elma(küçük)
1 fican yeşil çay

öğle
2 domates
1 salatalık
2 yeşil biber
1 dimil ç.ekmeği

1,5 lt yakın su

CANIM BAZEN BENDE AMAN YETER DİYORUM KENDİ KENDİME SONRA,BURAYA GİRİP OKUYORUM DAH SONRA MUTFAĞA GİTTİM DE KENDİME AZ KALDI DİYORUM ŞİMDİYEDEK YEDİKLERİNE SAY DİYORUM

BAZEN O KADAR KARARSIZ OLUYORUM Kİ
AMA PES ETMİCEM DİYORUM

DÜN PARKA GİTTİK
KISIRLARA,KEKLER.BÖREKLER ,MAKARNA SALATASI VS GİBİ BOL ÇEŞİT VARDI
YİYEYİM YEMİYİM DİYE GİTTİM GELDİM

EN SONUNDA KALKTIM ÇOCUKLARLA OYUN OYNADIM YEMEMEK İÇİN YEMEDİM ÇÜNKÜ HEPSİNİN TADINA ÖNCEDEN BİLİYORDUM YANİ YEMEDİĞİM İÇİNDE BENİ YOK YAZMADILAR ARKADAŞIM BUGUN GERÇEKTEN KİLO VERDİĞİN ÇOK BELLİ DEDİ ÇÜNKÜ AÇIK RENG KAPRİ GİYİMİŞTİM ÖNCELERİ GENELDE SİYAH FAVORİ RENGİMDİ
ALLAHIM İNŞ.PES ETMEM
BAZEN KARARSIZ KALIYORUM

ara öğün elma

öğle yemeğim
1 dilim ekmek
1 domates
peynir

şimdi acıktım salatalık yiyorum

:)) Kızlar verdiğim kilolar artık gözle görünüyor. Bugün okula geldiğimde bir velim hocahanım maşşalah siz gitgide gençleşiyorsunuz formunuzu nasıl koruyorsunuz dedi :)) Tabi 60 küsür kilo ile 56 küsür arasında 4 kilo var, kışlık kıyafetlerle onlar 4 kiloyu çok fark edemediler ama ben biliyordum ve sinir oluyordum. Onunla biraz sohbet ettikten sonra müdür yardımcımı gördüm onunla sarıldık, şööle bir yokladı beni sen kilo vermişsin simitin gitmiş dedi. :) Ayy o simit yok mu? Neyse kendimi çok iyi hissettim tabi mutlu oldum. Bir mısır püsküllü çayla kendimi ödüllendirdim. Öğlen yemeğim kırmızı mercimek çorbası, 1 dilim çavdar ekmeği, yoğurt. Öpüldünüüüüzzzz. Bu arada kilo veren azim eden tüm arkadaşlarım hepinizi tebrik ederim. Az kaldı ha gayret:)) Su içmeye devam....

şuan kaç kilosunuz?

görürsün canım sabır sabır
şimdi ben 65 kg görürmüyüüm diyorum

Görürsün canım ne kalmış 4kilon var oysa benim :-( benim ilk hedefim 68 sonra 65 inşallah şu internet olayınıda çözsem daha iyi olacak ne yediğimi falan yazardım. Incide ne güzel zayıflamiş çok belli iyiki soya açmış burayı o olmasa kimbilir kilomuza kilo katardik. En azından böyle öyle yapardım zayiflamadigimi görünce sinirlenip bırakıyorum 1kilo alıyorum sonra onu ver tekrar aynı yerde sayıyorum yani. Soya müsait değil bu aralar kilom sabitlendi yardım isteyecektim hangi arkadaşımizdi onun programıni değiştirmisti ne güzel tartıda farketmiş. Neyse bende sporu değiştirdim şimdilik sınav çekmeye başladım mekik çekmeyi bıraktım çünkü vücudum yendi onları:-(

Canım bende evlendiğimde 72 dolandım 74 le hamile kaldım 94 le doguma girdim.. Yarım dünya gibiydim valla:))
40 imda 85 filandim... Bebeğim Temmuz'da 2 yasına girecek ...
2 yıldırda hep böleydim şimdi 7 li rakamı görmenin mutlulugundayim 6 lıları görmeyeli baya oldu sanırım unideydim...
O yüzden 6 lıları gördüğümde Bayram ederim heralde:)))

merhabalar arkadaşlar
hafatsonu akraba ziyaretindeydim
yazamadım hiç sizlere
şimdi birde baktım neler olmuş
soyam aramızda hem de iyi olduğunu hissediyorum
incim ne güzel fotolar atmış incelmiş de incelmiş dewamı da gelir inş
qwertycim de olmuyo gitmiyo gram oynamıyo derken 4.100 vermiş
çok sevindim gerçekten
şimdi beni sorcaksınız
2 gün yatılı misafirdim akrabalarımda evinde digital olmayan baskülden vardı
ilk gün gider gitmez benim ki bozulduğu için hemen banyoya koştum
bir çıktım 77-78 arası çok sevindim tabi çünkü en son 81 dim biliyosunuz
sonra ev sahibimiz geldi ve inanma ona bozuk o dedi
tüm bozuk tartılar beni buluyo
bir an önce tartı almalıyım
sağlıklı beslenmeye dewam kızlar
en yakın zamanda bozuk olmayan bir tartıda 70 leri görmek istiyorum
çok istiyorum
çünkü nişanıma 27 gün kaldı

canım bende hamile iken kendime komyon tekeri veya patates çuvallı diyordum ama ben hamile iken kiloları yiyerek almadım serumlarla aldım o yüzde 2ci bebeği bile düşünmüyom hamileliğim hep sıkıntılıydı

Nativefly

sen naptın hazırlıklarını falan kolayladın mı canım

evet şekerim bitirdim sayılır
bi elbise sıkıntılıydı malum hala şişmanım:)
onun için 2 gündür şehir dışındaydım oturduğum yerde bulamadım
şimdi dikiliyor nişanlığım
bu sabah ölçülerimi verdim
haftaya ilk provaya gidicem
bugün söylemedim ama haftaya söylücem terziye
2 cm küçük yazsın heryerimi
bir ayda 8 kilo verdim ve nerdeyse bir ay var nişana rahat 5 kilo daha veririm ben
yani inşallah
yani hedef bu en azından:)

canım herşey gönlünce olur inşallah

Canım bende 70 kilo evlendim ve hemen hamile kaldım doğuma 85girdim 5gün sonra 78dim. Kızım haziranda 3yaşına girecek. Doğumdan bu yana en fazla 79 oldum en az 71 gidip geliyorum ışte o aralarda. Boyda kısa olunca kilo çok kötü duruyor. 2. Bebeği düşünüyorum kilo vermem şart

Canlarım ben bugün menulerimi yazmadım
Sabah: 2 yumurta 1,5 dilim cavdar ekmegi... 1 salatalık...

Ara: yeşil çay

Öğle: 1 kase yagsiz ünsüz mercimek çorbası...
2 dilim cavdar ekmegi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…