yasemin sen kaç kilo oldun. ınternetim yok telefondan ara ara giriyorum. Aklım hep sizde. 5gün sonra paket satın alcam o zaman hergün yediklerimi yazıcam inşallah olmuyor böyle ya en azından yanlışlarımi söylersiniz.
canım 69 kg hala
Saol kate cim öğrendiğim en önemli şey asla pes etmemek kızlar
İste ben hatayı hep burda yapıyormuşum hep pes etmiştim bahaneler üretmiştim
Bünyem vermiyo je yapiyim yeseler yemesemde değişen bisey yok demiştim
Oturup hep sinirden pes edip yemek yedim ama burada onu yapmadım sayenizde
Oturup buraya yazdım aciktikca:)))
Asla pes etmeyin vermesenizde pes etmeyin çünkü onlar fazla direnemiyolar...
Tartıda en sonunda sizi mukafatlandiriyor...
canım 69 kg hala
ne güzel gördün 6li rakamları darısı başıma soya bile yetişti bana maşallah 2nizede
:)) Kızlar verdiğim kilolar artık gözle görünüyor. Bugün okula geldiğimde bir velim hocahanım maşşalah siz gitgide gençleşiyorsunuz formunuzu nasıl koruyorsunuz dedi :)) Tabi 60 küsür kilo ile 56 küsür arasında 4 kilo var, kışlık kıyafetlerle onlar 4 kiloyu çok fark edemediler ama ben biliyordum ve sinir oluyordum. Onunla biraz sohbet ettikten sonra müdür yardımcımı gördüm onunla sarıldık, şööle bir yokladı beni sen kilo vermişsin simitin gitmiş dedi. :) Ayy o simit yok mu? Neyse kendimi çok iyi hissettim tabi mutlu oldum. Bir mısır püsküllü çayla kendimi ödüllendirdim. Öğlen yemeğim kırmızı mercimek çorbası, 1 dilim çavdar ekmeği, yoğurt. Öpüldünüüüüzzzz. Bu arada kilo veren azim eden tüm arkadaşlarım hepinizi tebrik ederim. Az kaldı ha gayret:)) Su içmeye devam....
görürsün canım sabır sabır
şimdi ben 65 kg görürmüyüüm diyorum
şuan kaç kilosunuz?
Canım evlendiğinde kaç kiloydun ben 3buçuk senelik evliyim 70 kilo evlendim şimdi 71im bir tane kızım var. 2005ten beri 6li rakamları görmedim. Herkes soruyormuş beni kilolu evlendim ya yüz kilo oldumu diye doğumda yaptım ya ama şükür aynı kilodayim.
canım bende evlendiğimde 72 dolandım 74 le hamile kaldım 94 le doguma girdim.. Yarım dünya gibiydim valla:))
40 imda 85 filandim... Bebeğim temmuz'da 2 yasına girecek ...
2 yıldırda hep böleydim şimdi 7 li rakamı görmenin mutlulugundayim 6 lıları görmeyeli baya oldu sanırım unideydim...
O yüzden 6 lıları gördüğümde bayram ederim heralde:)))
Nativefly
sen naptın hazırlıklarını falan kolayladın mı canım
evet şekerim bitirdim sayılır
bi elbise sıkıntılıydı malum hala şişmanım:)
onun için 2 gündür şehir dışındaydım oturduğum yerde bulamadım
şimdi dikiliyor nişanlığım
bu sabah ölçülerimi verdim
haftaya ilk provaya gidicem
bugün söylemedim ama haftaya söylücem terziye
2 cm küçük yazsın heryerimi
bir ayda 8 kilo verdim ve nerdeyse bir ay var nişana rahat 5 kilo daha veririm ben
yani inşallah
yani hedef bu en azından:)
Canım bende evlendiğimde 72 dolandım 74 le hamile kaldım 94 le doguma girdim.. Yarım dünya gibiydim valla:))
40 imda 85 filandim... Bebeğim Temmuz'da 2 yasına girecek ...
2 yıldırda hep böleydim şimdi 7 li rakamı görmenin mutlulugundayim 6 lıları görmeyeli baya oldu sanırım unideydim...
O yüzden 6 lıları gördüğümde Bayram ederim heralde:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?