Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Offfffff

kızlar benım canım buz gibi bir dondurma istiyor yaaaaaaaa
yemicemmmmmmmmmmmmmmmmmm

selam kizlar
spordan geldim, body blitz diye bir sinifa katildim ilk kez. aman tanrim, kaslarimi hissedemiyorum su an resmen kolum kalkmiyor. inanilmaz agirdi... cikista herkesin yuzu mora yakin kirmiziydi
menum,
sabah: 1 sade kahve, 1 etimek, 1 tatli kasigi sekersiz fistik ezmesi
ara: 1 portakal
ogle: 140 gr bol baharatli yagsiz vejeteryan tavugu, 150 gr yogurt
ara: 1 ceviz 1 kase cilek olacak 2 saat sonra
aksam da soganli biberli karnabahar salatasi yapiyorum

Offfffff

kızlar benım canım buz gibi bir dondurma istiyor yaaaaaaaa
yemicemmmmmmmmmmmmmmmmmm

canim bugun meyve yemediysen eger 1 muz, bir de herhangi bir meyve ben ahududu koyuyorum genelde, blender ile pure yapip buzluga at. o muz sayesinde dokusu aynen dondurma gibi oluyor. birkac saate donup tam dondurma kivaminda oluyor kasik kasik ye :)

çok güzel bi tad olucak gibi duruyor
ama soya sosu ne der buna bilemedim
dondurulduğunda kalori bakamından bi sorun olmaz inşallah
denemek isterim

merhaba canlar...
bağlantım yoktu bugün düzeldi ancak yazabiliyorum
haftasonu çok yorucuydu ev işi,çarşı pazar gezme yemek derken bide inat ettim o yorgunluğun üzerine 1 saatte evde yürüdüm
akşam yatarken ayaklarımın acısı çok kötüydüüüüüüüüüüü
ama napim yürüyüşümü atlamak istemedim.

ya havalar ısındıkça umarım daha rahat kilo veririz bende öyle bi takıntı var sanki aynı sporu yapmama rağmen kışın daha yavaş veriyorum gibi geliyor.

cumartesi günü 73 kiloydum :)

haziranda bikaç düğün var 1 ayda 69 ları görmek istiyorum Allah'ım nasip ederse inşallah :)
bu arada 69 benim evlendiğim kilo.evet biraz fazla sayılır dimi ama sonrasında hedefim olan 65 için uğraşacağım.

işte o zaman ideal kiloma inebileceğim.

sabah yine klasik kahvaltım olan
2 kaşık lor
domates
salatalık
yarım paket etiform
çay

öğlende
pırasa
yoğurt
2 galeta

şimdi ara öğündede elmalı yeşilçay içiyorum

ha gayrettt...

şu dondurma işi benimde fena canımı sıkıyor ama yemeyelim onun yerine tarifler uyduralım ve deneyelim bakalım hangimizinki daha dordurmaya daha yakın olacak
itina ile yalancı dondurma tarifi verilir:)

yukarıda truly arkadaşımın tarifini hemen bugün deneyeceğim

mutlu ve sağlıklı günlerrrrr........

çok güzel bi tad olucak gibi duruyor
ama soya sosu ne der buna bilemedim
dondurulduğunda kalori bakamından bi sorun olmaz inşallah
denemek isterim

donduruldugunda kalorisi / besin degeri degismez eger 2 porsiyon meyveye izin varsa buna da izin olur herhangi bir ekleme yapilmiyor sonucta bildigimiz meyve. ben de myfitnesspal sitesinden ogrenmistim orada da dogal beslenmeye cok dikkat eden kilo verenler ve hatta profesyonel sporcular var, oradan yemek tarifleri de aliyorum yag ve sodyumu dusuk saglikli tarifler var arada burada da paylasirim degisik birseyler gordukce.

bende şöye bir tarif vereyim dondurma değil ama soğuk yendiği için ferahlatır ve tatlı isteğinizi kesebilir.

1 lt yağsız sütü 8 yemek kaşığı irmik ile iyice pişiriyoruz ve iyice pelteleştikten sonra içine 1 portakal suyu sıkıyoruz ve 2 tane tatlandırıcı atıyoruz hatta hiç atmasanız bile portakaldan dolayı tadı güzel oluyor ama tercih meselesi.
hatta portakal kabuklarını da rendeleyip içine ekleyebilirsiniz.

suyla ıslattığımız borcama döküp dolapta 2-3 saat soğuttuktan sonra süper oluyor.

kare kare kesip üzerine bol tarçında ekleyebilirsiniz.

kateeeee:)
bende senin gibiyim 69 ile evlenmiştim ve benimde boyum çok uzun değil ...78 ile hamile kalmıştım benimki çok fazlaydı tabi.
aslında doğum kilolalarımın tamamını verdim yani düşünüyoruum şu an 73 üm ama psikolojik midir nedir kendimi hala doğum kilolarımı verememiş gibi hissediyorum bu düşünce bende yerleşti sanırım :) anlayamıyorum kendimi
bir arkadaım geçende sen hala kendini çok kilolu görüyorsun o kadar değilsin abartma dedi artık ne kadar takmışsam bu konuya

bu arada bende ikinci bebeği bi düşünüyorum bi vazgeçiyorum
yaza kadar ciddi kilo verip hamile kalsammı diyorum sonra 1 tane olsun tek olsun diyorum çalıştığım için en çok bu zorluyor beni
ilk bebeğime annem baktı ama ikinciyi de ona baktıramam mecburen bakıcı bulcam onada içim elvermiyor
e bi yandan bebeğimi de kardeşsiz bırakmak istemiyorum

o kadar kararsızımki
bana bi akılverin kızlar yaaa
ayyy dert deliğim açıldı bak kate ikinci çocuk deyince :)

içine 1 adette vanilya ekliyoruz :)

tamam canım çok sağol
o zaman deneyelim bakalım
sıcaklar bastı çok fena iyi gelcek bu tarif
o siteye bende bakayım bari
tavuk etiyle yapılacak sağlıklı yemekler bakınıyorum hep
ama bulamadım daha
aklında olsun olur mu canım görünce yazıver buraya da

Beyin ve sinir sistemi sağlığını koruyan ceviz, sofralarımızda mutlaka bulunması gereken şifalı yiyeceklerden biridir. Hem ana yemeklerinizde hem de diyet menünüzde yiyebileceğiniz cevizli salata tarifi.
Malzemeler,

1 adet göbek marul
2 adet domates
Yarım su bardağı çekilmiş ceviz içi
2 yemek kaşığı lor peynir
1 yemek kaşığı nar ekşisi
Yarım yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Hazırlanışı,

1.Domates, marul ve cevizi yıkayıp suyunu süzdürün.
2.Sebzeleri doğrayıp salata kâsesine alın.
3.Bir kâsede nar ekşisi, zeytinyağı ve tuzu iyice karıştırın.
4.Karışımı salatanın üzerinde gezdirip, harmanlayın.
5.Üzerine lor peyniri ve ceviz içini yayın.
6.Buzdolabında 10 dakika beklettikten sonra servis yapın.

Eklentiler

• $cevizli-salata[1].webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 38
Ben spora kaçar gelince görüşürüz..

qwerty;
spor salonun aletli mi?
yoksa aerobic tarzı bişey mi
ve haftada kaç gün
cumartesi bende başlıyorum
step-aerobic ve plates olcakmış
haftada 3 gün olcakmış
3 gün az gibi geldi bana ama
evde leslieden falan sıkıldım
düzenli olsun istiyorum artık

buda güzel bir tarif
tatlı yerine geçebilir

1 kase yoğurt
1 kaşık bal
6 adet çilek
Hazırlanışı,

1.Tüm malzemeleri robottan geçirin.
2.Kaselere bölüp afiyet yiyin.

alıntıdır...

tamamdir canim aklimda olsun, tavuk etiyle yapilacak bir suru saglikli yemek tarifi vardir orada eminim. buldukca paylasirim

Sevgili arkadaşlar,

yazdıklarınızı okudum, hemen müdahale etme gereği duyuyorum...
Canlarım,
çok güzel tarifler vermişsiniz ama bu yazdıklarınız kilo verirken değil, kilo koruma da etkili olan şeyler...
yarım su bardağı cevizle yapacağın salatanın kalorisi ne kadar olur biliyor musun acaba???
sadece ceviz 300-400 kalori... bunun dışında birşey yemeyeceksen ok...

irmikle tatlı tarifi içinde aynı kural geçerli! buda kilo koruma zamanında yiyebileceğiniz bir tatlı türü....
Ve asla tatlandırıcı kullanmanızı istemiyorum.. Çok zararlı... Ben size zarar veren neyi kullanmanıza izin verdim şimdiye kadar?
Lütfen dikkat edelim !

Eğer canınız dondurma istiyorsa benden izinlisiniz, yiyebilirsiniz...
Haftada sadece 1 gün, sadece beyaz dondurma ve hazır satılanlardan olmayacak, mc,burger vb yerde satılanlardan olmayacak...
maraş dondurması gibi, gerçek dondurma yapan bir yerden alıp 1 top beyaz dondurma yiyebilirsiniz... (gündüz yiyin)
Malum yaz geldi hiç birinize işkence çektirmek değil amacım...
Ama sakın sakın, bu hafiftir, kalorisi azdır diyip kendi kafanıza göre, yada xx siteden aldım tarifi diyerek birşeyler yiyip içmeyin...
örneğin irmik midenizde şişecek ve mide hacminizi genişletecek gereksiz yere, istediğiniz şey bu mu?
Zira bulgur gibi ne kadar pişerken şişse de piştikten sonra da şişmeye devam eden bir besindir irmik... Dikkat edelim lütfen...

tariflerin hepsini okuyamadım, bir kaç tanesini görünce şok oldum, hemen yazmak istedim... eğer aralarında uygun gördüğüm olursa yazarım bu uygundur diye....
Sevgilerimle

soyaaaaaaaaaaaa tarifleri okudum aha dedim soya gebertcek bunları yiyeni dedim ye
eeeeee nasılsın duruldumu ortalık biraz soyacımmm

akşam yemeğim kabak yemeği sarımsaklı yoğurtlu 1 dilim ekmek ama çok küçük bir dilimdi ve salata

öğlen canım bir çekmişti ama şimdi unuttum artık dondurmayı artık burda berbat bir sıcak yani antalya ya yaz geldi topiğimin güzel bayanları soyacım bazen bunalıyorum aman diyorum boşver canın ne istiyorsa ye bazende yaptığın emekleri boşamıı çıkarcağın yasemin diyorum kaldığım yerden devam işte ara da bi yokluyorlar beni

ya işler biraz yoğun inan eve geldim mi pilim bitiyor spora vakıt kalmıyor ama hafta sonu oldumu bahaneler üretmeden yapıyorum ama bugun sadece yarım saat yurudum (çocuklar kursta iken) okadar

akşam menüm
ıspanağı 1 tatlı kaşığı yağ ve kuru soğan ile kavurdum üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm 2 yk kaşığı kadar salata 1 dilim ç.ekmeği

soya birşey sorcam bugunlerde neden dir bilmem canım soğan yemek istiyor tabıkı de evde bulunduğum saatlerde gündüz saatlerde değil (köyden sürekli yeşillikler geliyor maydonız,soğan,ıspanak,semizotu,sarımsak vs gibi)

Tekrar selamlar ))

qwertybaby, tebrik ediyorum seni ))
ben 79,9 kiloyu gördüğümde yaşadığım mutluluğu tarif bile edemem... O kadar sevinmiştim ki... İnanamamıştım, tartıya bir daha çıkmaya korkmuştum yanlış tartmıştır belki diye )))
sonra korka korka tartıya çıktığımda yine aynı çıkınca habire tartıya inip çıkmıştım ))))))
Şimdi 69,9 kg görünce öyle yapacağım sanırım )) Herhalde sevinçten deliririm p

Bende hepiniz gibi sürekli kendime inancımı kaybediyorum arkadaşlar,
sık sık diyetimi bozmak geliyor aklıma... canım dondurma da istiyor, börek çörekte...
ama hem sizi düşünüyorum, hem kendime verdiğim sözü...
Ve tekrar kilo almak, mağazalara girip 3xl kıyafetler almak istemiyorum...
Bugün gidip kendime tişört aldım, xl bende )) çok iyi geldi ruhuma ))
Yanımda bir sürü şey yiyor insanlar, bakıyorum, canım çekmiyor mu? çekiyor, bende insanım...
Ama ben bunları yiye yiye aldım bu kiloları ve yemeyerek vereceğim...
Kilomu verdikten sonra da daha ölçülü yiyeceğim herşeyi...
Örneğin tatlı istediyse canım, 4 tane yiyceğime 2 tane yiyeceğim, üzerine tarçın serpeceğim yanında yoğurt yiyeceğim...
ve o gün içinde başka hiçbir kaçamak olarak adlandırdığımız şeyi yemiyeceğim, koruma bu şekilde olacak
Ve sporumu ihmal etmeyeceğim, yediklerimi yakmam gerek, yoksa yediklerim direkt yağ olur, bal olur ))))))

Ha bu arada sabah ki kilom 72,500 ))
69 kg'a az kaldı haberiniz olsun
Ben neden kilo veremiyorum diyenler, bir bakın bakalım ben neler yapıyorum
O size yazdığım listeleri kendim uyguluyorum, ekstra bir formülüm yok yani...
Size ne öneriyorsam aynısını bende yapıyorum, ne eksik-ne fazla...
Metabolizma hızım sizinkinden ne düşük-ne yüksek...
Size söylediğim metabolizma hızlandırıcıları dikkate almayı unutursanız kilo veremezsiniz...
Unuttuğunuz herşey için arasıra geri dönün okuyun sayfaları, çok faydalı bilgiler bulacaksınız...

Bu ara sık sık size yazamıyorum ama bu sizden uzak olduğum anlamına gelmiyor, gözüm hep üzerinizde ))

ortaya bir dondurma attım hepimizin iştahı kabardı
hakikaten gebertir bizi soya

Canım,

canın soğan yemek istiyorsa ye ))
ama pişirmeden ye, pişince içindeki şeker açığa çıkıyor... çiğ tüketmeni tavsiye ederim...
saydığın herşeyi yiyebilirsin afiyetle )) (köyden sürekli yeşillikler geliyor maydonız,soğan,ıspanak,semizotu,sarımsak vs gibi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…