Offfffff
kızlar benım canım buz gibi bir dondurma istiyor yaaaaaaaa
yemicemmmmmmmmmmmmmmmmmm
selam kizlar
spordan geldim, body blitz diye bir sinifa katildim ilk kez. aman tanrim, kaslarimi hissedemiyorum su an resmen kolum kalkmiyor. inanilmaz agirdi... cikista herkesin yuzu mora yakin kirmiziydi
menum,
sabah: 1 sade kahve, 1 etimek, 1 tatli kasigi sekersiz fistik ezmesi
ara: 1 portakal
ogle: 140 gr bol baharatli yagsiz vejeteryan tavugu, 150 gr yogurt
ara: 1 ceviz 1 kase cilek olacak 2 saat sonra
aksam da soganli biberli karnabahar salatasi yapiyorum
canim bugun meyve yemediysen eger 1 muz, bir de herhangi bir meyve ben ahududu koyuyorum genelde, blender ile pure yapip buzluga at. o muz sayesinde dokusu aynen dondurma gibi oluyor. birkac saate donup tam dondurma kivaminda oluyor kasik kasik ye :)
çok güzel bi tad olucak gibi duruyor
ama soya sosu ne der buna bilemedim
dondurulduğunda kalori bakamından bi sorun olmaz inşallah
denemek isterim
Canım bende 70 kilo evlendim ve hemen hamile kaldım doğuma 85girdim 5gün sonra 78dim. Kızım haziranda 3yaşına girecek. Doğumdan bu yana en fazla 79 oldum en az 71 gidip geliyorum ışte o aralarda. Boyda kısa olunca kilo çok kötü duruyor. 2. Bebeği düşünüyorum kilo vermem şart
bende şöye bir tarif vereyim dondurma değil ama soğuk yendiği için ferahlatır ve tatlı isteğinizi kesebilir.
1 lt yağsız sütü 8 yemek kaşığı irmik ile iyice pişiriyoruz ve iyice pelteleştikten sonra içine 1 portakal suyu sıkıyoruz ve 2 tane tatlandırıcı atıyoruz hatta hiç atmasanız bile portakaldan dolayı tadı güzel oluyor ama tercih meselesi.
hatta portakal kabuklarını da rendeleyip içine ekleyebilirsiniz.
suyla ıslattığımız borcama döküp dolapta 2-3 saat soğuttuktan sonra süper oluyor.
kare kare kesip üzerine bol tarçında ekleyebilirsiniz.
donduruldugunda kalorisi / besin degeri degismez eger 2 porsiyon meyveye izin varsa buna da izin olur herhangi bir ekleme yapilmiyor sonucta bildigimiz meyve. ben de myfitnesspal sitesinden ogrenmistim orada da dogal beslenmeye cok dikkat eden kilo verenler ve hatta profesyonel sporcular var, oradan yemek tarifleri de aliyorum yag ve sodyumu dusuk saglikli tarifler var arada burada da paylasirim degisik birseyler gordukce.
Ben spora kaçar gelince görüşürüz..
tamam canım çok sağol
o zaman deneyelim bakalım
sıcaklar bastı çok fena iyi gelcek bu tarif
o siteye bende bakayım bari
tavuk etiyle yapılacak sağlıklı yemekler bakınıyorum hep
ama bulamadım daha
aklında olsun olur mu canım görünce yazıver buraya da
Sevgili arkadaşlar,
yazdıklarınızı okudum, hemen müdahale etme gereği duyuyorum...
Canlarım,
çok güzel tarifler vermişsiniz ama bu yazdıklarınız kilo verirken değil, kilo koruma da etkili olan şeyler...
yarım su bardağı cevizle yapacağın salatanın kalorisi ne kadar olur biliyor musun acaba???
sadece ceviz 300-400 kalori... bunun dışında birşey yemeyeceksen ok...
irmikle tatlı tarifi içinde aynı kural geçerli! buda kilo koruma zamanında yiyebileceğiniz bir tatlı türü....
Ve asla tatlandırıcı kullanmanızı istemiyorum.. Çok zararlı... Ben size zarar veren neyi kullanmanıza izin verdim şimdiye kadar?
Lütfen dikkat edelim !
Eğer canınız dondurma istiyorsa benden izinlisiniz, yiyebilirsiniz...
Haftada sadece 1 gün, sadece beyaz dondurma ve hazır satılanlardan olmayacak, mc,burger vb yerde satılanlardan olmayacak...
maraş dondurması gibi, gerçek dondurma yapan bir yerden alıp 1 top beyaz dondurma yiyebilirsiniz... (gündüz yiyin)
Malum yaz geldi hiç birinize işkence çektirmek değil amacım...
Ama sakın sakın, bu hafiftir, kalorisi azdır diyip kendi kafanıza göre, yada xx siteden aldım tarifi diyerek birşeyler yiyip içmeyin...
örneğin irmik midenizde şişecek ve mide hacminizi genişletecek gereksiz yere, istediğiniz şey bu mu?
Zira bulgur gibi ne kadar pişerken şişse de piştikten sonra da şişmeye devam eden bir besindir irmik... Dikkat edelim lütfen...
tariflerin hepsini okuyamadım, bir kaç tanesini görünce şok oldum, hemen yazmak istedim... eğer aralarında uygun gördüğüm olursa yazarım bu uygundur diye....
Sevgilerimle
soyaaaaaaaaaaaa tarifleri okudum aha dedim soya gebertcek bunları yiyeni dedim ye
eeeeee nasılsın duruldumu ortalık biraz soyacımmm
akşam yemeğim kabak yemeği sarımsaklı yoğurtlu 1 dilim ekmek ama çok küçük bir dilimdi ve salata
öğlen canım bir çekmişti ama şimdi unuttum artık dondurmayı artık burda berbat bir sıcak yani antalya ya yaz geldi topiğimin güzel bayanları soyacım bazen bunalıyorum aman diyorum boşver canın ne istiyorsa ye bazende yaptığın emekleri boşamıı çıkarcağın yasemin diyorum kaldığım yerden devam işte ara da bi yokluyorlar beni
ya işler biraz yoğun inan eve geldim mi pilim bitiyor spora vakıt kalmıyor ama hafta sonu oldumu bahaneler üretmeden yapıyorum ama bugun sadece yarım saat yurudum (çocuklar kursta iken) okadar
akşam menüm
ıspanağı 1 tatlı kaşığı yağ ve kuru soğan ile kavurdum üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm 2 yk kaşığı kadar salata 1 dilim ç.ekmeği
soya birşey sorcam bugunlerde neden dir bilmem canım soğan yemek istiyor tabıkı de evde bulunduğum saatlerde gündüz saatlerde değil (köyden sürekli yeşillikler geliyor maydonız,soğan,ıspanak,semizotu,sarımsak vs gibi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?