Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Canım bence imkanın varsa bir müddet çalışma en azından 1 2yaşına girene kadar sonrasında yine annen bakar. Torunlara kıyamiyorlar:-D Ben çalışmıyorum evdeyim kızım okula başlamadan oda 1yaşına girsin istiyorum. Çünkü okul telaşı çok zor görüyorum etrafımda en azından yürüsün dimi. Ne annen ne kayinvalidem yakın bana anlayacağın tek büyütmek zorundayim. Önce verelim şu kiloları sonra yapalım bu sefer doğuma 85 girmek istemiyorum boyum 158 düşün yürüyen top haline geliyorum:-D

yok pişmiş soğan sevmiyorum
çiğ yeşil soğan geliyor tatlım

Canlarım ben bugün menulerimi yazmadım
Sabah: 2 yumurta 1,5 dilim cavdar ekmegi... 1 salatalık...

Ara: yeşil çay

Öğle: 1 kase yagsiz ünsüz mercimek çorbası...
2 dilim cavdar ekmegi...

Canım,

Sabah 2 yumurta yemek istiyorsan, 1 tane yumurta tam, diğer yumurtanın ise sadece beyazını ye (yumurta beyazı protein içerir, aktif spor yapanlarda yağ yakımına yardımcı olur) yumurta yediğinde ekmek yeme, yanına lor peyniri, domates, salatalık, yeşillik al onları ye...

öğlen çorba içmişsin, ama aklında olsun çorba ile ekmek yeme... yanında ufak salata ye, ızgara ye, yoğurt ye alternatif çok... çorba ve ekmek kilo vermeni engeller... eğer ben doymam diyorsan içine kıtır ekmek at 7-8 adet... (ekmeği teflon tavada kendinde kurutabilirsin)

ayrıca günde 2 dilim ekmeği geçme ))
öptüm canım

canım,

şekersizde olsa fıstık ezmesi olmasın bundan sonra, onun kalorisi şekerde değil, fıstıkta zaten... şeker olsa ne olur olmasa ne olur...

verdiğin tarif çok güzel, bu tarifi kullanabilir arkadaşlar tatlı olarak...
ama lütfen herkesten ricam benle paylaşmadan burda yayınlamayın...
önce bana özelden mesaj atın, uygun olanı yayınlarsınız...

Teşekkürler

canım,

sabah kahvaltısında yarım paket etiform yemeyelim, 1 dilim çavdar ekmeği yiyelim...
ekmekten alacağın besini hiç birşeyden alamazsın, dikkat edelim bundan sonra...

öğlen 2 galeta yerine 1 galeta yiyelim....

gün içinde 2 dilim ekmeği geçmeyelim, (sabah 1, öğlen 1, akşam yok) eğer gün içinde galeta veya etiform yersek 1 dilim ekmek hakkından vazgeçelim...
Sevgilerimle

Canım aerobic tarzında yapıyoruz alet yok varda onlara sokmuyo beni ve benim hocam bizzat tek tek ilgileniyor böylece kaytaramiyorsunda...
Hatta petek dincozde çıkmıştı bir kadını 120 kilodan 75e kadar zayıflatmış...
Erkek kardesim 12o kiloydu 1 sene gitti o adama şimdi 90 kilo...
Bende başladım iste 1 aydır gidiyorum bakalım :))) haftada 5 gün benimkisi..

kızlar çok kötüyüm((
ne yesem çıkarıyorum (( sürekli midem bulanıyor
hamilemiyim diye test yaptım negatif
tansiyonum düşükkk
şimdi ızgara tavuk ve çavdar ekmeğimi yedim yatıyorum öyle kıpırdasam çıkaracağımdan korkuyorum
ne yapayım kızlar ?????????????

Yarın yine direksiyon dersim var, daha sonra da kavitasyona gideceğim...
Dönüşüm yine 3-4 civari olabilir kızlar,
bilginiz olsun şimdiden...
dikkat edin kendinize,
sporunuzu ihmal etmeyin,
yediklerinize dikkat edin,
kalorisi düşük diye her bulduğunuzu yemeyin ))
görürsem çok pis ceza yazarım hepinize ona göre

Prenses, cezan bitmiş, menülerinde affedilmeyecek hatalar yoktu, geri dönebilirsin aramıza ))
Ama bir daha kaçamak yaparsan veya söylediklerimizin dışına çıkarsan geri dönüşün olmayacak bilgin olsun şimdiden....
Yani o zaman ceza vermeyeceğim, direkt kapıyı tarif edeceğim...
Bu arada kilomu verdin sen )))

Hadi bakalım,
Bu hafta sonuna kadar her birinizden 1 kilo vermenizi bekliyorum,
bunun için gerekirse sporunuzu artırın,
aldığınız besinleri tekrar hesaplayarak tüketin,
metabolizmanızı hızlandırın
ama bu hafta 1 kilo herkesten gidecek ona göre ))
Ha 1 kilo gidecek dedim diye sakın şok diyet falan yapmayın depiklerim sizi valla ))))))))

Bu arada Hum ve catlak kemik diye birileri yazmıştı bize sanırım,
bu iki arkadaş bizim grubumuza pek uygun değil anladığım kadarıyla...
mantığımız onlara ters gelecektir...
Yani gruba giriş izinleri tarafımdan onaylanmadı...

Şimdilik bu kadar,
aklıma başka bir şey gelirse yazıcam
Hepinizi kocaman öptüm
Sevgilerimle

Doktora git,
sana tavsiye edeceğimiz şeyler daha da kötü yapabilir,
gıda zehirlenmesi yaşıyor olabilirsin,
midende herhangi bir problem olabilir, daha da kötüleştirme...
herhangi birşey yapmayı deneme sakın...
git ve ne olduğunu öğren, biz doktor değiliz
tavsiyelerimize kulak asma

Hamilelik belirtisi ama negatif cikti yazmissin gunun gecmeden mi uyguladin testi acaba?

Merhabalarr.
Aranıza bende katılmak istiyorumm.
Kendimi biraz tanıtayım. 20 yaşındayım. 1.68 boyunda suanki kilom da 87
Bundan 1 hafta önce 85tim ve sürekli kilo alıyorum. Gerçi reglim oldu onun etkisi vardır bu hafta diye düşünüyorum ama bilmiyorum artık.
Benim sorunumda kilo verememek.
1 aydır spor yapıyorum düzenli bi şekilde. Önceleri sabahları yürüyüş alanında sırf 2 saat yapıyordum yaptığım yerde biraz uzaktı 2.30u falan buluyordu toplam. Şimdi 1 saate indirdim gitmemle falan 1.30u buluyor ama alanda tempolu bi şekilde 1 saat yapıyorum tam.
Evde eliptik bisiklet aletim var onun ile akşamları 40dk yapıyorum. Ayrıyetten evde egzersiz de karnım için yaklaşık 100 mekik ve yan yağlarım için eğilme hareketleri yapıyorum 300,400 civarlarında.
Yememe de çok dikkat ettim akşamları genellikle salatadır falandır ama 1 aydır 1 kilo verememiş olmama ragmen onu geçtim toplamda 5 kilo almış bulunuyorum.
Ekmeği oldukça azalttım tabi yediklerimide azalttım aburcuburu kestim ama veremedim. E insan hiçbi sonuç görmeyince morali bozuluyor tabi üstelik bide üstüne kilo aldıysanız.
Bugünde artık sınırlarımı zorladım daha fazla dayanamadığımdan bide reglden olsa gerek aldım bi koca kare çikolatayı götürdüm. ilk hatamı yapmış bulundum. Tabi bununla bitmedi ardından bide cips yedim. Ne oldu bilmiyorum ama umudumu yitirdim onunda etkisi var sanırım. Burada herkes hem diyet hemde spor ile zayıflıyor gördüğüm kadarıyla.
Bende aranıza katılıp en azından kendimi burada sizin yazdıklarınızda konuştuklarınızla önerilerinizle motive etmek istiyorum.

Canim sen kilo vermem durdu diyorsun ya uzun sure 71 de durduysan yine o kiloya gelince durur kilo vermen..sen sabret canim..

Canim sana su kadar soyliym ben tek cocugum ve kardeslerimin olmasini cok isterdim..sahsen sirf bu istekten dolayi Allah nasip ederse 3 cocuk yapmayi istiyorum..daha 1.si olmadi ama...! bence cocugunu yanliz birakma..kardes cok buyuk bir destek sonra cok baski oluyo o cocugun uzerinde..bakma isi problem olmaz yaa toruna dayanilmaz..hem birden buyuyorlar ...keske benim 1 tane olsa da 2. yi yapsam..!

Allah sanada nasip etsin canım o duyguyu. Isteyen herkese versin. Sırf bende kızım kardeşsiz kalmasın diye istiyorum. Yoksa bana kızım yetiyor tattım sonuçta anneligi ama kardeşi olsun destek olurlar birbirlerine inşallah bakalım daha olursa. Kilo vermem durdu sporu değiştirdim bakalım fayda edecekmi birde leslie yapan arkadaşlar türkçe versiyonu varmi onun kardeşim indirecek cdye en azından anlayayim ne dediğini:-D birde leslie yapayım bakalım hareketlenme olacakmi kilocuklarımda:-D

fistik ezmesini spor hocam spora gelmeden once 1 kasik ye dedigi icin yemistim, evet kucuk bir kasigi 90 kalori oluyor sekersiz olsa bile kalorili fistik yagi zaten iste. ama iste protein doluymus enerji veriyormus cok saglikliymis diger yagi tamamen kesip bu fistiktan almaliyisim vs vs. o sebeple aldim yani :) ama olmasin diyorsan onu da esime veririm kendim yine bildigim gibi devam ederim tatlim.

evet yalanci dondurma olayi gercekten guzel, sadece meyve diye senin icin uygun olacagini dusundum sormadan koydum canim kusuruma bakma. bundan sonra once sana mesaj atarim tarifleri.

aksam zumbaya gittim kizlar bugun 2 kere git gel yapmis oldum spor salonuna 1100 kalori de yakmisim bu arada bu sabahki cok feciydi zumba onun yaninda cok hafif kaldi

aksam yemegim (kahvaltim da diyebiliriz) haslanmis 1 yumurta + 1 yumurta beyazi, 40 gr beyaz peynir, salatalik, domates, 10 gr kadar bezelye filizi, 1 etimek, yarim bardak taze portakal suyu (esim yapmis ben de biraz ictim normalde portakalin artik suyunu icmiyorum kendisini yiyorum)
az once de 2 ceviz

hala karnim cok tok gibi hissetmiyorum :) bugun spor biraz fazla kacti ondan sanirim, oldukca aktif bir gundu. umarim tartiya iyi yansir

Canim sebze corbani denedim cok guzel oldu...tesekkur ederim ...bu arada6 gunde 2 kilo mu verdim demistin bi ara?? tebrik etmeyi unutuyorum seni hep...ama nacizane fikrimi soylememin bir sakincasi yoksa sporu kilo vermen durdugunda arttirsan daha iyi olmaz mi?? ben kendimden biliyorum..gunde 1 saat kosuyordum deli gibi..sonra kosmayi birakinca baska sporlar etki etmemeye basladi...vucudunu alistirirsan cok agir spora biraktigin zaman daha kotu olur..cunku hergun 1000 calori yakamiycaksin herzaman...simdi sadece yuruyorum ve tekrar vucudumu alistirmaya calisiyorum....sen zaten kilo vericeksin az tempolu spor yapsan da..baktin kilo vermen yavasladi o zaman yavas yavas arttirirsin...yine de sen bilirsin tabii canim...opuyorum...

Sabah ballı sirkeli su

1 çay bar.şekersiz sütsüz nescafe

kahvaltı

1 salatalık
1 domates
1.dilim .çavdar ekmeği
1 yumurta

şimdide çay içiyorum

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kahvaltım
1 domates
1 yumurta
kibrit kutusu kadar peynir
ekmeğim bitmiş beta ekmek yedim ama ekmeğin en küçük uçlarından 2 dilim
su

ortaya bir dondurma attım hepimizin iştahı kabardı
hakikaten gebertir bizi soya

benim kadar dondurma düşkünü yoktur herhalde aramızda ben günde 4 tane hazır dondurma yiyen insandım mesela 1 kg dondurma alırdık eve yarısını yerdim bir gecede. akşama yemekten sonra eşimle yürüyüşe çıktık 2 kez sana dondurma alıyım diye teklifte bulundu sadece dondurmayla kalsa iyi yok köfte ekmek alıyım yok çiğ köfte yermisin falan diye sorup duruyo birde arkadaşı kendine dükkan açtı süt ürünleri üzerine onun yanına uğradık dondurma ikram edeyim size dedi geri çevirdim.yemeyin kızlar yemeyin.birde muzla kakaoyu denedim hakikatten çok güzel oldu tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…