kateeeee:)
bende senin gibiyim 69 ile evlenmiştim ve benimde boyum çok uzun değil ...78 ile hamile kalmıştım benimki çok fazlaydı tabi.
aslında doğum kilolalarımın tamamını verdim yani düşünüyoruum şu an 73 üm ama psikolojik midir nedir kendimi hala doğum kilolarımı verememiş gibi hissediyorum bu düşünce bende yerleşti sanırım :) anlayamıyorum kendimi
bir arkadaım geçende sen hala kendini çok kilolu görüyorsun o kadar değilsin abartma dedi artık ne kadar takmışsam bu konuya
bu arada bende ikinci bebeği bi düşünüyorum bi vazgeçiyorum
yaza kadar ciddi kilo verip hamile kalsammı diyorum sonra 1 tane olsun tek olsun diyorum çalıştığım için en çok bu zorluyor beni
ilk bebeğime annem baktı ama ikinciyi de ona baktıramam mecburen bakıcı bulcam onada içim elvermiyor
e bi yandan bebeğimi de kardeşsiz bırakmak istemiyorum
o kadar kararsızımki
bana bi akılverin kızlar yaaa
ayyy dert deliğim açıldı bak kate ikinci çocuk deyince :)
Canım,
canın soğan yemek istiyorsa ye ))
ama pişirmeden ye, pişince içindeki şeker açığa çıkıyor... çiğ tüketmeni tavsiye ederim...
saydığın herşeyi yiyebilirsin afiyetle )) (köyden sürekli yeşillikler geliyor maydonız,soğan,ıspanak,semizotu,sarımsak vs gibi)
Canlarım ben bugün menulerimi yazmadım
Sabah: 2 yumurta 1,5 dilim cavdar ekmegi... 1 salatalık...
Ara: yeşil çay
Öğle: 1 kase yagsiz ünsüz mercimek çorbası...
2 dilim cavdar ekmegi...
selam kizlar
spordan geldim, body blitz diye bir sinifa katildim ilk kez. aman tanrim, kaslarimi hissedemiyorum su an resmen kolum kalkmiyor. inanilmaz agirdi... cikista herkesin yuzu mora yakin kirmiziydi
menum,
sabah: 1 sade kahve, 1 etimek, 1 tatli kasigi sekersiz fistik ezmesi
ara: 1 portakal
ogle: 140 gr bol baharatli yagsiz vejeteryan tavugu, 150 gr yogurt
ara: 1 ceviz 1 kase cilek olacak 2 saat sonra
aksam da soganli biberli karnabahar salatasi yapiyorum
canim bugun meyve yemediysen eger 1 muz, bir de herhangi bir meyve ben ahududu koyuyorum genelde, blender ile pure yapip buzluga at. o muz sayesinde dokusu aynen dondurma gibi oluyor. birkac saate donup tam dondurma kivaminda oluyor kasik kasik ye :)
merhaba canlar...
bağlantım yoktu bugün düzeldi ancak yazabiliyorum
haftasonu çok yorucuydu ev işi,çarşı pazar gezme yemek derken bide inat ettim o yorgunluğun üzerine 1 saatte evde yürüdüm
akşam yatarken ayaklarımın acısı çok kötüydüüüüüüüüüüü
ama napim yürüyüşümü atlamak istemedim.
ya havalar ısındıkça umarım daha rahat kilo veririz bende öyle bi takıntı var sanki aynı sporu yapmama rağmen kışın daha yavaş veriyorum gibi geliyor.
cumartesi günü 73 kiloydum :)
haziranda bikaç düğün var 1 ayda 69 ları görmek istiyorum Allah'ım nasip ederse inşallah :)
bu arada 69 benim evlendiğim kilo.evet biraz fazla sayılır dimi ama sonrasında hedefim olan 65 için uğraşacağım.
işte o zaman ideal kiloma inebileceğim.
sabah yine klasik kahvaltım olan
2 kaşık lor
domates
salatalık
yarım paket etiform
çay
öğlende
pırasa
yoğurt
2 galeta
şimdi ara öğündede elmalı yeşilçay içiyorum
ha gayrettt...
şu dondurma işi benimde fena canımı sıkıyor ama yemeyelim onun yerine tarifler uyduralım ve deneyelim bakalım hangimizinki daha dordurmaya daha yakın olacak
itina ile yalancı dondurma tarifi verilir:)
yukarıda truly arkadaşımın tarifini hemen bugün deneyeceğim
mutlu ve sağlıklı günlerrrrr........
Canım aerobic tarzında yapıyoruz alet yok varda onlara sokmuyo beni ve benim hocam bizzat tek tek ilgileniyor böylece kaytaramiyorsunda...qwerty;
spor salonun aletli mi?
yoksa aerobic tarzı bişey mi
ve haftada kaç gün
cumartesi bende başlıyorum
step-aerobic ve plates olcakmış
haftada 3 gün olcakmış
3 gün az gibi geldi bana ama
evde leslieden falan sıkıldım
düzenli olsun istiyorum artık
kızlar çok kötüyüm((
ne yesem çıkarıyorum(( sürekli midem bulanıyor
hamilemiyim diye test yaptım negatif
tansiyonum düşükkk
şimdi ızgara tavuk ve çavdar ekmeğimi yedim yatıyorum öyle kıpırdasam çıkaracağımdan korkuyorum
ne yapayım kızlar ?????????????
kızlar çok kötüyüm((
ne yesem çıkarıyorum(( sürekli midem bulanıyor
hamilemiyim diye test yaptım negatif
tansiyonum düşükkk
şimdi ızgara tavuk ve çavdar ekmeğimi yedim yatıyorum öyle kıpırdasam çıkaracağımdan korkuyorum
ne yapayım kızlar ?????????????
Canım bende 70 kilo evlendim ve hemen hamile kaldım doğuma 85girdim 5gün sonra 78dim. Kızım haziranda 3yaşına girecek. Doğumdan bu yana en fazla 79 oldum en az 71 gidip geliyorum ışte o aralarda. Boyda kısa olunca kilo çok kötü duruyor. 2. Bebeği düşünüyorum kilo vermem şart
kateeeee:)
bende senin gibiyim 69 ile evlenmiştim ve benimde boyum çok uzun değil ...78 ile hamile kalmıştım benimki çok fazlaydı tabi.
aslında doğum kilolalarımın tamamını verdim yani düşünüyoruum şu an 73 üm ama psikolojik midir nedir kendimi hala doğum kilolarımı verememiş gibi hissediyorum bu düşünce bende yerleşti sanırım :) anlayamıyorum kendimi
bir arkadaım geçende sen hala kendini çok kilolu görüyorsun o kadar değilsin abartma dedi artık ne kadar takmışsam bu konuya
bu arada bende ikinci bebeği bi düşünüyorum bi vazgeçiyorum
yaza kadar ciddi kilo verip hamile kalsammı diyorum sonra 1 tane olsun tek olsun diyorum çalıştığım için en çok bu zorluyor beni
ilk bebeğime annem baktı ama ikinciyi de ona baktıramam mecburen bakıcı bulcam onada içim elvermiyor
e bi yandan bebeğimi de kardeşsiz bırakmak istemiyorum
o kadar kararsızımki
bana bi akılverin kızlar yaaa
ayyy dert deliğim açıldı bak kate ikinci çocuk deyince :)
Canim sen kilo vermem durdu diyorsun ya uzun sure 71 de durduysan yine o kiloya gelince durur kilo vermen..sen sabret canim..
Canim sana su kadar soyliym ben tek cocugum ve kardeslerimin olmasini cok isterdim..sahsen sirf bu istekten dolayi Allah nasip ederse 3 cocuk yapmayi istiyorum..daha 1.si olmadi ama...!bence cocugunu yanliz birakma..kardes cok buyuk bir destek sonra cok baski oluyo o cocugun uzerinde..bakma isi problem olmaz yaa toruna dayanilmaz..hem birden buyuyorlar ...keske benim 1 tane olsa da 2. yi yapsam..!
canım,
şekersizde olsa fıstık ezmesi olmasın bundan sonra, onun kalorisi şekerde değil, fıstıkta zaten... şeker olsa ne olur olmasa ne olur...
verdiğin tarif çok güzel, bu tarifi kullanabilir arkadaşlar tatlı olarak...
ama lütfen herkesten ricam benle paylaşmadan burda yayınlamayın...
önce bana özelden mesaj atın, uygun olanı yayınlarsınız...
Teşekkürler
aksam zumbaya gittim kizlar bugun 2 kere git gel yapmis oldum spor salonuna 1100 kalori de yakmisim bu aradabu sabahki cok feciydi zumba onun yaninda cok hafif kaldi
aksam yemegim (kahvaltim da diyebiliriz) haslanmis 1 yumurta + 1 yumurta beyazi, 40 gr beyaz peynir, salatalik, domates, 10 gr kadar bezelye filizi, 1 etimek, yarim bardak taze portakal suyu (esim yapmis ben de biraz ictim normalde portakalin artik suyunu icmiyorum kendisini yiyorum)
az once de 2 ceviz
hala karnim cok tok gibi hissetmiyorum :) bugun spor biraz fazla kacti ondan sanirim, oldukca aktif bir gundu. umarim tartiya iyi yansir
ortaya bir dondurma attım hepimizin iştahı kabardı
hakikaten gebertir bizi soya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?