Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

canım işin ilginç tarafı ben muzu pek değil hiç sevmem
sevmediğim içinde bana bu tarif pek cazib gelmiyor ama bir denicem yinede belki muzu böyle yemem hoş olur

Sabah kahvaltım:
1 grisini
Ufak kase yogurtlu soğuk yarmali çorba...
Çok istedi canım kahvaltiyla ara ogun bir olduzaten yeni yiyebildim oğlum bugün çok huysuz...

Sabah kahvaltım:
1 grisini
Ufak kase yogurtlu soğuk yarmali çorba...
Çok istedi canım kahvaltiyla ara ogun bir olduzaten yeni yiyebildim oğlum bugün çok huysuz...

canım bugun senın yaptığın gibi aç karnına nescafe içitim
belkı bağırsaklarım çalışır diye ama tık yok

işte arada bi böle kabız oluyorum karnım bir şiş ki anlatamam herşeyi denedim olmuyor nedense fikri olan varmı acaba

davul gibiyim((
malum günlerin ilki ve bildiğiniz davul gibiyimm
bu şişkinlik niye oluyor bu kadar ya
göbeğim inanılmaz şiş

inci tebrik ediyorum seni
aynen dewam:)

yasemin kuru kayısı denedin mi canım

qwertybaby gittiğin salon baya iyi o zaman seni de çookk zayıf görücez yakında desene

Canım turk kahveside iç üstüne:)))
Yani birazda olsa ise yarıyor ama bendede bu sorun var iste kilo almamizinsebebi bu olsa gerek...
Çevremde yiyip hemen tuvalete giden o kadar cokki..
Günde 3 ogun masallahlari var canım:)))

İnşallah tatlim hepimiz istediğimiz kilolara er geç ulaşırız..
Foto koymak isterim ama daha belirgin bir durum yok toplamda 10 kilo olsun koycam foto canlarim...
Nisani olanı sendin dimi tatlim??
Ayy ne heyecanlisindir kim bilir...
Kendi nisanimi hatırladım valla:)))
Çok guZel kostuurmacalar bunlar ama inanılmaz yorucu oluyor...
Sanatçıya kadar müzisyene kadar ben uğraşmıştım...
Bir gece oncesi hiç uyuyamadim... Sanatçımız uçağını kaçırdı tekrar bilet bulabilmek için sabaha kadar THY ugrastim
Ne panik olmuştum anlatamam..
Kuafor desen her zaman yaptigi sacımı çok kotu yapmıştı:))
Makyaj desen kendim neden yapmadım diye hala düşünürüm:))
Her dakikası ayrı telaş allah yardımcın olsun ttlim

kuru kaysı da yaramıyor
öyle bir gün oluyor kı hiç bir şey fayda etmiyor bana

öğle yemeğimi yedim
1 kase çorba 6 kaşık yeşil mercimek yağsız limonlu salata

yasemincim bende türk kahvesi diyorum canım tok karna bir iç dene bakalım ben her sabah kahvaltıdan sonra içip çıkıyorum tualete çok kötü olduğu durumlarda da bir ilacım var onu alıyorum ama kahve bende çok işe yaradı ilaca gerek kalmıyor

amin qwertycim teşekkür ederim
kolayladım baya hazırlıkları
bende aynıyım işte
uykularım kaçıyor nasıl olacak diye düşünmekten
kilo vermem lazım
kol çalışmam lazım
off şişman geli olmak istemiyorum(

yasemin aynı sorun hepimizde war sanırım
bende yemeklerimle dengelemeye çalışıyorum
çorba tercih ediyorum özelikle akşamları
tahıl grubunu yememeye çalışıyorum yine akşamları

selam arkadaslar
menum: sabah bir kase yulaf lapasi, icine 1 ceviz ve biraz meyve.
ara: 1 portakal, 1 etimek ustune biraz peynir
oglene karnabahar ve brokolim var, aksami bilemiyorum henuz dusunmedim.
bugun spor yok dinleniyorum :101:

afiyet olsun canim
evet ama tabi uzun zaman diyete ara vermis oldugum icin cabucak indi o 2 kilo, tesekkur ederim. sporu da aylardir yapiyorum seviyorum canim birakmak istemiyorum. aslinda dedigin de dogru verebildigim kadar verip durdugunda spora baslasam daha bile iyi olabilirdi (kilo acisindan) ama uzun zaman oldu uyeligi alali, o kadar uzun ara vermek istemiyorum hem param bosa gidiyor hem de sporun hicbir zaman zarari olmaz, faydasi olur diye dusunuyorum. 1000 kalori yakma olayi bir kerelik oldu cunku sabahki programin o kadar agir olacagini bilmiyordum ilk gidisimdi, o yuzden 2 saatlik ismimi yazdirmistim dun bittim yani. hatta o yuzden bugunku pilatesi iptal etmek zorunda kaldim cunku heryerim tutulmus, sirt kaslarim bile tutuk. merdivenleri zor indim sabah. kilom da dunden fazla cikiyor, su tuttu iste kaslarim biliyordum zaten bunun olacagini dunden.
tabi normalde bu kadar agir yapmiyorum canim dun ilk ve son oldu buna emin olabilirsin . normalde haftada 2 kere zumba, kalani zaten hafif seyler pilates veya aletli bolumde iste bisiklet, eliptik vs. gunde 1000 yaktigim cok cok nadir oluyor. normalde 500 civari yakiyorum haftanin 5-6 gunu. ona tempoya da zaten aliskinim artik uzun zamandir.

Kızlar birşey sorucam bebek arabasini sürerken yürüyüş yapmış olurmuyum sonuçta ellerim arabada olacak havalarda güzel iyi olur yürümek

ay olur heralde bende bunu düşünüyordum:)))
Hem ufakliklar arkadas olur yanimiza

Ne zamandır düşünüyorum kızımı bırakacak kimse yok evde spor yapmaktanda bıktım. Ellerimız araba olacak ya sadece ayaklarımız hareket edecek o düşündürüyor beni:-> başka türlü çıkacağım yok

Canim benim de sorunum o....1 kuru erik,1kuru incir, 1-2 kuru kayisiyi 1.5 bardak suda hasla hosaf gibi iyice sisince altini kapat, hem meyvelerini ye hem de iliyinca meyvelerin icinde kaynadigi suyu ic..yalniz sabah ac karina ye ve kahvaltiyi aradan bir sure gecince yap...istersen yaninda biraz sut de icebilirsin..opuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…