benim kadar dondurma düşkünü yoktur herhalde aramızda ben günde 4 tane hazır dondurma yiyen insandım mesela 1 kg dondurma alırdık eve yarısını yerdim bir gecede. Akşama yemekten sonra eşimle yürüyüşe çıktık 2 kez sana dondurma alıyım diye teklifte bulundu sadece dondurmayla kalsa iyi yok köfte ekmek alıyım yok çiğ köfte yermisin falan diye sorup duruyo birde arkadaşı kendine dükkan açtı süt ürünleri üzerine onun yanına uğradık dondurma ikram edeyim size dedi geri çevirdim.yemeyin kızlar yemeyin.birde muzla kakaoyu denedim hakikatten çok güzel oldu tavsiye ederim.
Sabah kahvaltım:
1 grisini
Ufak kase yogurtlu soğuk yarmali çorba...
Çok istedi canım kahvaltiyla ara ogun bir olduzaten yeni yiyebildim oğlum bugün çok huysuz...
canım bugun senın yaptığın gibi aç karnına nescafe içitim
belkı bağırsaklarım çalışır diye ama tık yok
işte arada bi böle kabız oluyorum karnım bir şiş ki anlatamam herşeyi denedim olmuyor nedense fikri olan varmı acaba
İnşallah tatlim hepimiz istediğimiz kilolara er geç ulaşırız..davul gibiyim((
malum günlerin ilki ve bildiğiniz davul gibiyimm
bu şişkinlik niye oluyor bu kadar ya
göbeğim inanılmaz şiş
inci tebrik ediyorum seni
aynen dewam:)
yasemin kuru kayısı denedin mi canım
qwertybaby gittiğin salon baya iyi o zaman seni de çookk zayıf görücez yakında desene
davul gibiyim((
malum günlerin ilki ve bildiğiniz davul gibiyimm
bu şişkinlik niye oluyor bu kadar ya
göbeğim inanılmaz şiş
inci tebrik ediyorum seni
aynen dewam:)
yasemin kuru kayısı denedin mi canım
qwertybaby gittiğin salon baya iyi o zaman seni de çookk zayıf görücez yakında desene
Canım turk kahveside iç üstüne:)))
Yani birazda olsa ise yarıyor ama bendede bu sorun var iste kilo almamizinsebebi bu olsa gerek...
Çevremde yiyip hemen tuvalete giden o kadar cokki..
Günde 3 ogun masallahlari var canım:)))
İnşallah tatlim hepimiz istediğimiz kilolara er geç ulaşırız..
Foto koymak isterim ama daha belirgin bir durum yok toplamda 10 kilo olsun koycam foto canlarim...
Nisani olanı sendin dimi tatlim??
Ayy ne heyecanlisindir kim bilir...
Kendi nisanimi hatırladım valla:)))
Çok guZel kostuurmacalar bunlar ama inanılmaz yorucu oluyor...
Sanatçıya kadar müzisyene kadar ben uğraşmıştım...
Bir gece oncesi hiç uyuyamadim... Sanatçımız uçağını kaçırdı tekrar bilet bulabilmek için sabaha kadar THY ugrastim
Ne panik olmuştum anlatamam..
Kuafor desen her zaman yaptigi sacımı çok kotu yapmıştı:))
Makyaj desen kendim neden yapmadım diye hala düşünürüm:))
Her dakikası ayrı telaş allah yardımcın olsun ttlim
Canim sebze corbani denedim cok guzel oldu...tesekkur ederim ...bu arada6 gunde 2 kilo mu verdim demistin bi ara?? tebrik etmeyi unutuyorum seni hep...ama nacizane fikrimi soylememin bir sakincasi yoksa sporu kilo vermen durdugunda arttirsan daha iyi olmaz mi?? ben kendimden biliyorum..gunde 1 saat kosuyordum deli gibi..sonra kosmayi birakinca baska sporlar etki etmemeye basladi...vucudunu alistirirsan cok agir spora biraktigin zaman daha kotu olur..cunku hergun 1000 calori yakamiycaksin herzaman...simdi sadece yuruyorum ve tekrar vucudumu alistirmaya calisiyorum....sen zaten kilo vericeksin az tempolu spor yapsan da..baktin kilo vermen yavasladi o zaman yavas yavas arttirirsin...yine de sen bilirsin tabii canim...opuyorum...
ay olur heralde bende bunu düşünüyordum:)))Kızlar birşey sorucam bebek arabasini sürerken yürüyüş yapmıAyş olurmuyum sonuçta ellerim arabada olacak havalarda güzel iyi olur yürümek
ay olur heralde bende bunu düşünüyordum:)))
Hem ufakliklar arkadas olur yanimiza
canım bugun senın yaptığın gibi aç karnına nescafe içitim
belkı bağırsaklarım çalışır diye ama tık yok
işte arada bi böle kabız oluyorum karnım bir şiş ki anlatamam herşeyi denedim olmuyor nedense fikri olan varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?