Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Miniskolar menumu yaziym

Ackarina limonlu su
Sabah:1kk peynir, 2dilim kepek ekmek arasina 2 yk lor peynirli tost, domates,salatalik,yesillik
Ara: yok/ sabah iyi yedim!!
Oglen: izgara balik, yagsiz salata
Ara:6-7 cilek,1 saat sonra sut
Aksam: yarim kase yesil mercimek,yarim kase yogurt
Gece: soyanin bitki cayi

Oglen 12.30-1.30 arasi da yuruyus
1.5 litre su

Kimseler yok hanimlar...nirdesiniz???

canım bunu yapıyorum ama bir süre zarfında vucut alışıyor pek işe yaramıyor
anneannem hep yapar ona faydası olur

Selam kızlaaaarrr ))

Kilo bildirimim, hala 72,500 ))
korumaya devam.. bir gün 400 gr gidiyor, bir gün yada bir kaç gün koruyor kiloyu...
ben bıraktım metabolizmayı, o kendi kendine işliyor artık ehehehehehe

direksiyon dersim güzel geçti, eşimde geldi bugün benle, arabada o da vardı ben kullanırken, direksiyon hocam çok beğendi kullanışımı, eve dönerkende yarı yoldan sonra babamın otomatik vites arabasını ben kullandım ve parkettim
Yarın son direksiyon dersim var, ve yarın ehliyet sınav sonuçları açıklanıyor yani ak koyun - kara koyun belli olacak ))) Eğer kazandıysam - ki kazandığıma eminim - pazar günü direksiyon sınavına girip ehliyetimi alıyorum, sonra beklesin beni yollar p

Bu arada açıköğretim sınav sonuçları da açıklandı, sonuçlar tam beklediğim gibi... 6 dersten girmiştim, 4 dersten çok iyi puanlar almışım, 2 dersten kalmışım ama önemli değil.. Puanlarım çok kötü değil, bu sene borçsuz 4. sınıfa geçeceğim, eminim... Bu sene kafama koyduğum herşeyi yapacağım, kimse yolumdan edemez beni o kadar !

Şimdi gelelim size ))

Kabızlık için önerim olacak,
Lahanayı deneyin bakalım...
8-10 kadar lahana yaprağını kaynatın iyice, sonra suyunu süzün ılık hale gelince 2-3 bardak için... Lahana yapraklarını da yiyin... Kabızlığa iyi gelir.. Bağırsak çalıştırır, bilginiz olsun...
Tabi kayısı, incir, kuru erik gibi şeyler artık fayda etmiyorsa ))
Ayrıca bağırsaklar lifli gıdalar tüketmediğiniz için çalışmaz, yani bol bol brokoli, lahana, ıspanak, semizotu, yeşilelma, pırasa vb yemeniz lazım... Sebzeler çok iyi bağırsak çalıştırıcıdır... Bunlara yeteri derece öğün ayırmazsanız bağırsaklar tembelleşir... Ve sabahları ılık su (limonlu + ballı / sirkeli + ballı) içip biraz karın hareketleri çalışmanızda bağırsak hareketlerinizi hızlandıracaktır.. Ben tuvalete çıkamadığım zaman olduğunda sabahları ılık karışımımı içtikten sonra biraz mekik çekiyorum, biraz eğilip kalkıyorum kısaca karın bölgemi çalıştırıyorum, 10-15 dakika içinde tuvalet sorunu kalmıyor... En azından bende böyle ))

Birde akşamları ekmeği kesin artık... Sabah ve öğlen 1'er dilim yeter bence... akşam ekmek yemeyin artık... bünyeniz alışmıştır şimdiye kadar doyma noktasına... Bunu ilk başlarda doymanız için vermiştim... Hemen kesemeyenler önce yarım dilim yesin, sonra tamamen ekmeği bıraksın akşamları...
Galetayı da sabahları yasaklıyorum, sabahları sadece ekmek yenecek... etimek, galeta,etiform gibi şeyler sabah kahvaltısında tüketilmeyecek... Bunların hiçbiri ekmeğin yerini tutmaz... Daha hızlı zayıflamak değil amacımız, sağlıklı zayıflamak... Ve ekmekten aldığınız vitamini başka birşeyden alamazsınız, diğerleri ara öğünde tüketilebilir... (Galeta 1 adet, küçükse 2 adet - etimek 1 adet, etiform 2 adet- bu ölçüler sadece 1 ara öğün içindir)

Bazen yazdıklarınızı okuyorum, menüleriniz gayet güzel ama arada ufak hatalarınız oluyor, o ufak hatalar yerinde saymalara neden oluyor... Yerinizde saymanızı istemiyorum, çünkü bu motivasyonunuzu bozuyor... Ben yerimde saysaydım benimde motivasyonum bozulurdu çünkü... Hatalarınıza dikkat edin, önemli olan metabolizmamızı canlı tutmak, karnımızı doyurmak değil... Tabi ki karnımızda doyacak ama şöyle düşünün, 1 elma 1 küçük galeta yesenizde doyacak, 1 elma 2 büyük galeta yesenizde doyacak... aradaki farkı mideniz anlamayacak, ama siz anlamalısınız... 2 büyük galeta yerine artık 1 küçük galeta tercih eder pozisyonda olmalısınız, bunu benim söylememe gerek yok...

Ve şu varki, ben henüz aktif spor yapmaya başlamış değilim bu kiloları verirken... Bazen yapıyorum, bazen yapmıyorum... 2 haftadır hiç spor yapamıyorum... Hastaneler, cenaze vs derken spora hiç vakit ayıramadım bile... ama yine de kilo veriyorsam, birşeylere daha dikkatli yaklaşmamdan, sizde dikkat ederseniz daha güzel kilo kaybedeceksiniz...

Kısaca, aç kalmayın ama midenize de kanmayın... O doyduğunu anlamaz, ne verseniz alır... Siz sadece metabolizmanızı çalıştıracak şeyler verin, hemde açlığınızı köreltin.. (açlığınızı köreltin dedim diye aç bırakmayın kendinizi, listeye uygun gidin işte )))))))

Neyse, şimdilik bu kadar,
Yarın direksiyon dersi, pasif jimlastik ordanda kayınbabamı yatırdığımız bakımevine gideceğiz, bize acayip bir fatura çıkarmışlar, gereksiz ilaçlar yazmışlar falan, bir hesap yapmaya gideceğiz, bakalım neymiş bu fatura... Döndüğümde yazacağım,
Hepinizi öpüyorum kocaman
Sevgilerimle ))

Kızlar bugün 2saat yürüdüm. Bundan sonra hergün yürüyüşe çıkıcam. Kendimi çok iyi hissediyorum. Soya haftaya kadar 1kilo vermeye çalışin dedi. Bakalım farkedecekmi kilom. Inşallah veririm yeter bu kadar sabitlendigi:-(

Bende valla Pazartesi'ye kadar 1 kilo verilecek derdindeyim
Vereceğimde...
Ama yinede korkuyorum iste...
Ya veremezsem diye:)))
Soya beni öldürür :)))
Aksam menü:
Yarım kepçe mercimek çorbası acılı yagsiz ...
Brokoli
Mor lahana salatası...

Kızlar arada sakız cigniyorumda bazen sekerli sakız oluyor evde sakıncası varmı aklıma takildida:))))
Spora gittim bugün ... Yaklaşık günde 50 dakika spor yapıyorum ...
Başka da hareket yok denecek kadar az.. Evin içindeyim iste..
Yeterlimi soyacim??

Canım spora gidince oğluna kim bakıyor. Madem bırakacak birisi var yürüyüşte yap daha güzel kilo verirsin arkadaşım hergün yürüyerek başka hiç bir spor yapmayarak 10 ayda yirmi kilo verdi öyle sıkı rejimde yapmadı biz gibi sağlıklı beslendi .

canım zaten bu dediğin besinleri tüketmeye çalışıyorum brokoli hariç
ama lahanayı denicem
öyle bir gün oluyor kı 3-4 günde bir çıkıyorum
aslında normalı günde bir ama ben yıllardı 2 günde bir çıkıyorum
doktora gitttim de psikoloji demişti bir ilaç kullandım 6 ay kadar normale dönmüştü ama 10 gündür yine sıkıntı veriyor.belki de spor yapmadığım içinde olabilir sporu da elımden geldiğince yapmaya çalışıyom
inşallah bu hafta 68 kg düşüerim sankı bu hafta kılo veremicek gibi hissetdiyorum karnım şiş olunca

Günaydın

BALLI SİREKLİ ILIK SU

kahvaltım

2 domates(küççük)
2 salatalık (küçük)
1 dilim ç.ekmeği
1 yk lor
yeşil çay

Son düzenleme:
günaydın
ballı sirkeli su
kahvaltım
1 domates
1 salatalık
2 yk kaşığı lor
yeşil çay

günaydın kızlar
kahvaltım
1 dilim ekmek
1 yumurta ve 1 yk lor maydanoz dereotu ve 2 çay kaşığı zetinyağ ile omlet
1 domates 1 salatalık 6 dal maydanoz

bu arada benimde kilo vermem durdu gibi en son 28 nisanda 70.7 gelmiştim bu güne kadar arada 71 küsürlü rakamları gördüm bugünde 70,5 ti sabah

bugün sabah artı çıktım
ilk defa oluyor çok üzüldüm
adetimin 2. günü bugün ondandır deyip salmak istemiyorum
sanırım yeni bir düzene geçmem lazım

sabah kahvaltılarımı değiştirmem lazım heralde
çok sıkıldım yumurta domates salatalık lor
yemek gelmiyor içimden
ve yiyemiyorum artık yumurtadan falan soğudum
k flakes tarzı bişey denesem diyorum ama sana sormadan kullanmayayım dedim ne dersin
öğle akşam ekmek yemiyorum hiç
öğleyin şirkette yediğim için pek seçim şansım yok ama en uygununu yiyorum
akşamlarda sorun oluyor heralde
3-5 gündür saat 8 -8.30 oluyor benim yemek saatim
daha doğrusu ailenin yemek saati
o yüzden şu k flakes geldi aklıma sabah ve akşam yesem
eve gider gitmez yerim kendim çekilirim kenara
niye gider gitmez akşam yemeğini yemiyorsun diyeceksin
çünkü yemek olmuyor evde annem saat 7 gibi başlar yemek yapmaya
anca bi saat sonra toplanıyor ev halkı
napayım akıl ver
yeni bir program mı yapalım
olmayacak böyle
sporumu da yapıyorum hem niye oldu böyle
nişana az kaldı
off sinirim çok bozuldu

canım bak kendin diyorsun adet dönemindeyim diye şişlik olabiliyor o dönemde bak mesela benimde fazla gösterdiği oldu 4 gündür bir fazla bir eksik çıkıyorum senin steresin sana yetiyor canım takma bu kadar düşücek o kilolar zaten koşuşturmaca içindesin nişana kadar istediğin kiloya ulaşacaksın.

CANIM YAPMA LÜTFEN

ŞİMDİ SENİN ADET DÖNEMİNDEN DOLAYI VUCUTTA ÖDEM OLUŞTU MUHTEMELEN ADETTİN BİTSİN SONRA TEKRAR TARTILDIN MI BELKI 2 KG BİRDEN DÜŞECEK LÜTFEN KARAMSAR OLMA

ER YADA GEÇ GİDECEK BU YAĞ KÜTLELERİ ( qwertybaby deyimi ile )

dün ben o kadar karamsardım ki canım süreklı bişey isiyor çünkü kanımın düştüğünü hissEtTim BELKI BUNA SIĞINMAK İSTEDİM ÇÜNKÜ KANIM DÜŞTÜMÜ HALSİZ YORGUN BİTKIN VE CİLT RENGİMDE SOLGUNLUK HİSSEDİYORUM DU BEN DÜN SIRF YEMEMEK İÇİN EVDE KENDİME TÜRLÜ TÜRLÜ İŞLER BULDUM YAPTIM SPOR YAPAYIM DEDİM ÇOK HALSİZDİM YÜRÜŞ YAPAYIM DEDİM İĞRENÇ BİR SICAKLIK VARDI HALSİZLİĞİM HALA DEVAM EDİYOR CANIM TATLI BİRŞEYLER İSTİYOR HA YİYECEKMİSN HAYIR KISA SÜRDE TAHLİL YAPTIRMAM GEREK AMA DOKTORUM SÖYLEYECEĞİNİ BİLİYORUM İĞNELER SERUMLAR İLAÇLAR HEPSİNİ DENEDİM AMA KULLANDIĞIM SÜRECE İYİ KULLANMADIĞIM SÜRECE TEKRARLIYOR DÜŞÜŞLER SON 1 YILDIR GERÇEK İYİ İDİM YEDİĞİM BESİNLERE DİKKAT EDİYORDUM NEDENDİR 2 GÜNDÜR HALSİZİM BELKI DE BAHAR YORGUNLUĞUDA OLABİLİR BİLMİYORUM GARİ

SADECE PAYLAŞMAK İSTEDİM

ÖPÜYORUM SİZLERİ

ARA ÖĞÜN

KÜÇÜK SÜT
1 ERİK

SOYACIM SÜTLÜ ŞEKERSİZ NESCAFE İÇEBİLMİYİM SADECE FİKRİNİ ALMAK İSTEDİM

merhabalar
2 gündür kızım çok hastaydı ateşlendi üşütmüşüz baya.
onunla uğraştım hep giremedim nete.
bugün daha yeni düzelmeye başladı
çok bişe yiyemedim bu arada biraz düzensiz oldu doktora git gel bekle falan ama neyse bu hafta toparlarım inşallah

sabah ofiste sadece beyaz ekmek kalmıştı
1 kaşık lorla 1 dilim ekmek yedim
uykusuzluk olduğu için üzerine nescafe ve türk kahvesi içtim ancak ayılabildim.

öğlenede sebze yemeği yanında da yoğurt yiyeceğim ekmek yok.

havalar bir dengesizleşti yine.
bu aralar yine salgın varmış aman bebelere ve kendinize dikkat edin.

şirinzeze Rabbim en kısa zamanda sana da hayırlısıyla sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah arkadaşım.

yasemin yaaa bu aralar aynen anlattığın şeyleri bende yaşıyorum sanırım bir geçiş dönemindeyiz.bi halsizlik,bitkinlik ...

kalın sağlıcakla :)

daha önce soya yazmıştı ya ödem sökücü şeyler vardı yanlış hatırlamıyosam
onlardan dene istersen
normal kilondan 1 kilo fazla çıkman çok normal aslında dert etme bence.

bende bir dönem akşam yemeği için eşimi bekliyodum e tabi saat 8 i geçiyordu
o dönemlerde hiç kilo veremiyordum aksine aldım bile
ne zaman akşamları erken saatte ve hafif yemeye başladım hemen fark etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…