Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Canım,
çok güzel yazmışsın tebrik ederim...

Sadece bir yerine takıldım...
Hayatının hiç bir yerinde kendinden utanmamalıydın,
İnsan hatalarının toplamıdır ve o hatalar bizi doğruya götürür...
Sen doğru yoldasın ve bunu izlemek muhteşem bir duygu ))
Sevgilerimle ))

Fönümü çektirdim, frenchimi yaptırdım, kaş-bıyık ok ))
Yarına hazırım ehehehe
Kıyafetler zaten hazır yarın seçer giyerim bir tane...

Gelelim akşam yemeğine...

Koca bir tabak doludu bol pul biberli ıspanak yemeği...

Valla öyle güzel geldiki anlatamam...
Saat 9 gibi yeşil elma ve yeşilçayımı içeceğim yeterde artar bile

Birde yatmadan yarım saat önce yarım yağlı süt ısıtıp içine tarçın atıp içeceğim

Valla bundan iyisi şamda kayısı, daha ne olsun ))

Kocamda "git gide güzelleşiyorsun" dedi zaten ))))) (gerçi fön falan çektirdik, kaş-bıyık aldırdık onunla da ilgisi olabilir )))))))))))))))

yarın bu sayfaya bende başladım yazıcam kendime söz verdimmmmmmmmmmmmmmmm başarcam artık güzel bir anne güzel bir kadın olucam ve en başta sağlıklı olucammm

iyi AKŞAmLAR güzeller ,

ara öğünümü saat 16 gibi 1 elma yedim

bugun akşam yameği biraz geçikti çünkü çocuğu kurstan al eve getir yemek hazırla FALAN
SAAT 19 GİBİ YEDİM

1 küçük kase YEŞİL MERCİMEK 2y.kTAVUK SOTE marul SALAtası ve dere otlu pul biberli yoğurt(harika oluyormuş)1 dilim çavdar ekmeği yeterince su fazla mı oldu

21 de ara öğün yeşil çay elma olabilir

yarın görüşürüz bye öpüyom sizleri

Çok güzel yazmışsın Canim hem akıllandim hem güldüm sporun önemini biliyorum ama iste zorlayıcı bı Sey olmayınca oturmak işimize geliyor en kısa zamanda spor salonuna yaZilicam olmucam böyle yoksa :))

Çok güzel yazmışsın Canim hem akıllandim hem güldüm sporun önemini biliyorum ama iste zorlayıcı bı Sey olmayınca oturmak işimize geliyor en kısa zamanda spor salonuna yaZilicam olmucam böyle yoksa :))

Ben zaten yapacağını biliyorum ))
Ama senin karar vermeni bekliyordum, e sende karar verdiysen işin yarısı tamam demektir...
Şimdi zor kısmı başarmakta, yani üstünde oturup büyüttüğümüz şeyi (kibarca yazmak istedim, sen anladın hangi bölgemizden bahsettiğimi) kaldırıp spor yapmaya başlamak...
En azından spor salonuna yazılana kadar aklına gelen şeyleri yap...
Aç müziği danset...
Kendince meditasyon yap (klasik müziği aç, gözlerini kapat ve kendini sevdiğini, bedenini sevdiğini, artık bedenine bu zulmü yapmayacağını, sağlıklı besleneceğini falan söyle... zamanla işe yaradığını göreceksin... en azından ruhuna iyi gelecek)
Mekik çek, evde bir şey bul hafif yüksekliği olan onun üstüne çık in merdiven çıkar gibi...
Televizyon izlerken bile yapabilirsin...

Böylece spor salonuna yazılana kdar vücudunu hazırlamış olursun, kondisyon tutarsın,
Ne dersin?

Akşam öğünü için geç bir saat değil 19:00, bence gayet uygun bir saat (tabi saat 20:00'de uyumuyorsan ))
Yediklerinde gayet ölçülü olmuş tebrik ederim,
Gördüğün gibi kimsenin sana "şunu ye, bunu ye" demesine gerek kalmadan otokontrol sistemi oluşturuyorun kendine ))
Çok güzel bir şey bu ))
dereotlu, pul biberli yoğurt tavsiyemi beğenmen hoşuma gitti, birde ben beğensem süper olacak ))))))
O karışımda sevdiğim tekşey dereotuyla pulbiber, yoğurt çık aradan diye bağırasım geliyor )))))
yeşilçay ve elmayı mutlaka ye

Sevgilerimle ))

ben yeni katıldım aranıza sabah itibariyle 86,3 kilogramın hedefim 69
ama bu sefer hırslıyım şu yüklerden kurtulmaya

Merhaba canım ))

Sen kilolarından kurtulmaya niyetliysen, bizde yardıma hazırız ))
Ama eğer yazdıklarımızı okuduysan, şok diyetler, bir anda kilo vermeler, abuk subuk ilaçlar ve kaçamakları sevmediğimizi anlamışsındır ))
Hatta sevmemek ne kelime, nefret ediyoruz, bunları yapanlara kızıyoruz ))
Biz sağlıklı bir şekilde, birbirimizi motive ederek ve spor yaparak zayıflama taraftarıyız ve daha 1 hafta olmasına rağmen güzel sonuçlar almaya başladık ))

Gerçekten kararlıysan sayfamıza hoşgeldin,
Aksi durumlarda, gene hoşgeldin burası babamızın yeri değil, isteyen gelebilir (bu söz standart oldu artık ))))

Sevgilerimle ))

kararlıyım canım önce sağlıgım sonrada bebişime kavuşmak için son derce kararlıyım daha önce yaptım neden gene yapamayım ki diyorum şok diyetler yapamam 1,5 kilo verdim 10 günde bence normal ideal diye düşünüyorum sizce

Süper bence...
Haftalık 1 kilo zaten hedefimiz ama bazılarımız bundan daha fazla verebiliyor (bünyeden bünyeye değişir)
10 günde 1,5 kilo çok ideal...
Peki sana kilo aldıran sebepler var mı?
Spor aktiviten nedir?
Biraz tanıyalım birbirimizi diye soruyorum
Eğer sana destek olacaksak yarın diğer arkadaşlar geldiğinde onlarda öğrenmek isteyecektir ))

Emin ol ki burda çok sıcak karşılanacaksın,
Tekrar hoşgeldin ))

hareketsiz en başta canım
genetik diyebiliriz birazda
birazda salıvermişlik depresyonda diyebliriz bahane aramaya gerek yok tembellik kısaca

hareketsiz en başta canım
genetik diyebiliriz birazda
birazda salıvermişlik depresyonda diyebliriz bahane aramaya gerek yok tembellik kısaca

Açıksözlü ve dürüstsün,
Gerçekten takdire şayan bir durum, bunu çok az insan yapıyor
Bende çok tembelimdir, hatta tembel ötesiyimdir ))
Ama diyete başladığımdan beri olabildiğince spor yapmaya çalışıyorum
Ailemde şişman hiç kimse yoktu...
Manken fiziğine ve boyuna sahip bir kız kardeş ile büyüdüm ve ben o zamanlar yaklaşık 90 kiloydum, gözünün önüne getir ve mağazalara gittiğimizde yaşamış olabileceklerimi hayal et ))
13 yaşımdan beri kiloluyum ve dönem dönem zayıflama çabalarım oldu, başardığım zamanlarda oldu ama geri aldım (bende ilaçlar yüzünden, tembellikte ekleninde değme gitsin )))
Hep bahaneler sundum;
- Kilolarım kortizondan, o yüzden veremiyorum (evet kortizondan ama bunu kullananlar kilo verip hayatına devam ediyor, tembelim desene?)
- Spor yapamam, kalbimde sorun var (Herkeste ritm bozukluğu var sadece bende değil ki, tembelsin işteeee )
- Yemek yemezsem migrenim tutuyor, kötü oluyorum (Yaw yürü git, bahaneye bak, şişkooo şişkooo )))))
- Yok daha acıkmadım, acıkınca yerim (Hah bu da işte zayıflama adına yaptığım an aptalca şeydi)
- Yürüyerek gitmeyelim, taksiye binelim (Yuh, yürüyeceğim mesafe toplasan 100-150 mt... azcık yürüsem belki 10 kalori yakarım ama hayır, tembellik ruhuma bile işlemiş)
- Ben böyle seviyorum kendimi, zayıflayınca çirkin oluyorum (En son 13 yaşında zayıftın, nasıl karar verdin buna bravo valla! Gel alnından öpücem seni)
- Beni even böyle sevsin kardeşim ! (Sevgili bulamadın değil mi, gel gel ne olursan ol gel )))))))))))))))))))))))

İşte böyle canım kardeşim,
Bu da benim dürüstlük rehberim ))

Kısaca spor yap
(bu kadar şeyi bunun içinmi yazdın düdük makarnası deme sakın )))))))))))))))))))))))))))))))

haklısın canım sende benim gibi dobrasın
hareketsiz olmuyor bu diyet
bir yalanda ben söyleyeyim
kilo sana yakışıyor bööööööööööö kime yakısır ki o yağlar
ama yüzün güzel boyundan aşağısına bakma o zaman:))))

Hahahah evet bide bu da var ))))
Bir arkadaşımın dayısı bana cam güzeli adını takmıştı ))))
"Seni biri camda görse bayılır, hayatımın aşkı hemen evlenmem lazım der, o kadar güzel kızsın ama bütünü gördüğünde kaçar" demişti...
Bende ona sabah güneşi diyordum (kendisi keldi)
Güneş ilk senin odandan doğuyor diye dalga geçiyordum ))))))

güzelmiş cam güzeli :))))

Sevgili arkadaşlar,

Yarın kaçta girerim nete bilemiyorum,
bildiğiniz gibi iş görüşmem var ve gideceğim yer uzak olduğundan saat 10 gibi evden çıkacağım
makyajdı hazırlanmaktı kahvaltı vs derken nete giremem
kaçta döneceğimi bilmiyorum o sebepten şimdiden size yazayım dedim...

Canlarım,
siz bu yazıları okurken ben çok uzaklarda olacağım )))))))))))))
ama merak etmeyin gelir gelmez nete girip ilk iş yazdıklarınızı okuyup neler yaptığınızı öğreneceğim ))

* Birbirinize destek olun (ki olacağınızı biliyorum)
* Eğer birşeyden şüpheye düşerseniz o şeyi yapmayın daha iyi (ben hep böyle yaparım... kıyafet alacağım zaman bile 2 kıyafet arasında kararsız kalıyorsam ikisinide almam, başka bir tane bakarım... seçenekler asla tükenmez)
* Beni özleyin (bu zorunlu değil ))))))))))))))))

Not: Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var, onlara destek olalım (ki olacağınızı zaten biliyorum ))

Sevgilerimle ))

selam canım

birşey sorucam sana sen 2kg 5 günde mi aldın acaba

merhaba cnm msjıma cvp vermişsin ancak şimdi nete girebildim cnm ve yeni gördüm...

haklısın insan bir anda kilo almadığı gibi bir arandada veremiyor..(bunu anladım msjından):2:

ben yaklaşık 1 aydır diyet yapıyorum.. bunun yanında sporda yapıyorum.. ancak kilo veremedim..

kronik rahatsızlığım var.. bunun için kullandığım ilaçlarda kilo aldırıcı..(kortizonlu)

insan vücudundaki sudan da mı kurtulamaz..

yok aynı kilodayım..arada yarım kilo farkediyor..

çok üzücü..

az miktarda tatlı yiyordum yani şekeri tamamen kesemiyordum..onu da bıraktım dün..

bakalım etkisi olacak mı..

Son düzenleme:

hırslı ve azimli, olman çok güzel öncelikle kafamızda bunu bitirmeliyiz zaten
sen bu aşamayı halletmişssin:)
okumuşssundur zaten haftalık hedefler belirle kendine soya sosunun yöntemi bu:)
inan çok daha kolay oluyo böyle amaann 2 kilo değil mi verivereyim de kurtulim diye başladım ben bi hafta olmadı cuma olucak 1.6 sını vermiştim şimdi hedefi biraz daha biraz daha aşagıya çektim.sende böyle yap
burda herşeyi yazabilirsin neler hissettiğini yaz mesela ben öyle yapıyorum.muhakkak destek olucak biri bulunur burdan.
spor salonuna gidicekmişsin ne güzel olucak düzenli spor yapmış olucaksın çok mutlu oldum senin adına.
hadi bakalım tez zamanda hedefini ulaş inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…