Akşam öğünü için geç bir saat değil 19:00, bence gayet uygun bir saat (tabi saat 20:00'de uyumuyorsan ))
Yediklerinde gayet ölçülü olmuş tebrik ederim,
Gördüğün gibi kimsenin sana "şunu ye, bunu ye" demesine gerek kalmadan otokontrol sistemi oluşturuyorun kendine ))
Çok güzel bir şey bu ))
dereotlu, pul biberli yoğurt tavsiyemi beğenmen hoşuma gitti, birde ben beğensem süper olacak ))))))
O karışımda sevdiğim tekşey dereotuyla pulbiber, yoğurt çık aradan diye bağırasım geliyor )))))
yeşilçay ve elmayı mutlaka ye
Sevgilerimle ))
Zayıflamak kolay iş
Zor olan kaçamak yapmamak ve iradene sahip olmak ))
Kahvaltını havuç ve elmayla yapma, o nasıl bir kahvaltıdır öyle?
Peynir ye (lor peyniri tek tavsiyem hatta tıkanana kadar ye öyle diyorum ki çok geçmeden tıkanacaksın ))))))))))
Ekmek yeme onun yerine etimek ye 1 tane (kurutulmuş ekmek herzaman daha az kalorilidir ve mide suyunu alır)
Ben daha napiim yaaaaaaaa
Ayh gidemedim kuaförüme valla çatlıycam )))))))))
Sen bana gün içinde neler yediğini yaz, spor yapıp yapmadığını yaz
Birde kaç kilosun vs bilgileri yaz
Ben sana destek olacağım merak etme
Burda niye yazıyorum ki zaten
Birbirimize destek olalım diye ))
SEvgilerimle
haklısın canım insan iradesine hakim olduktan sonra varsın gitsin kilolarakşamları spora gidiyorum iki aydır günlük 1 buçuk saat kadar. gel gör ki 71.5 la başladım şu an 70 im boy da yok 1.60. 2 aylık süre zarfında ilk ay 19cm, ikinci ay 11 cm incelmem var, dün 40 beden bi etek denedim cuk oldu 2 ay öncesinde 44 giyen ben. inceliyorum ama tartıda kilo düşmeyince nasıl morali bozuluyor insanın birde spor hocam "kaç ay oldu zayıflamadın boğazını tutamıyorsun anlaşılan" deyince daha da bi hırs yaptım.
lor peynirini öğlen yiyorum ben. kahvaltımı öğlen yapıyorum zeytin yemiyorum tartıda fazla çıkardığını duyduğumdan beri :1 akşamları kupa kupa yeşil çay içiyorum ayrıca ekmeği kestim. bakalım neler değişecek hayatımda.
desteğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim
iş görüşmen nasıl geçti bu arada :18: haberlerini bekliyoruz canım
merhaba cnm msjıma cvp vermişsin ancak şimdi nete girebildim cnm ve yeni gördüm...
Haklısın insan bir anda kilo almadığı gibi bir arandada veremiyor..(bunu anladım msjından):2:
Ben yaklaşık 1 aydır diyet yapıyorum.. Bunun yanında sporda yapıyorum.. Ancak kilo veremedim..
Kronik rahatsızlığım var.. Bunun için kullandığım ilaçlarda kilo aldırıcı..(kortizonlu)
insan vücudundaki sudan da mı kurtulamaz..
Yok aynı kilodayım..arada yarım kilo farkediyor..
çok üzücü..
Az miktarda tatlı yiyordum yani şekeri tamamen kesemiyordum..onu da bıraktım dün..
Bakalım etkisi olacak mı..
ben yeni katıldım aranıza sabah itibariyle 86,3 kilogramın hedefim 69
ama bu sefer hırslıyım şu yüklerden kurtulmaya
sevgili arkadaşlar,
yarın kaçta girerim nete bilemiyorum,
bildiğiniz gibi iş görüşmem var ve gideceğim yer uzak olduğundan saat 10 gibi evden çıkacağım
makyajdı hazırlanmaktı kahvaltı vs derken nete giremem
kaçta döneceğimi bilmiyorum o sebepten şimdiden size yazayım dedim...
Canlarım,
siz bu yazıları okurken ben çok uzaklarda olacağım )))))))))))))
ama merak etmeyin gelir gelmez nete girip ilk iş yazdıklarınızı okuyup neler yaptığınızı öğreneceğim ))
* birbirinize destek olun (ki olacağınızı biliyorum)
* eğer birşeyden şüpheye düşerseniz o şeyi yapmayın daha iyi (ben hep böyle yaparım... Kıyafet alacağım zaman bile 2 kıyafet arasında kararsız kalıyorsam ikisinide almam, başka bir tane bakarım... Seçenekler asla tükenmez)
* beni özleyin (bu zorunlu değil ))))))))))))))))
not: Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var, onlara destek olalım (ki olacağınızı zaten biliyorum ))
sevgilerimle ))
günaydın arkadaş yeni bir gün yeni bir umut
herkese bol şanslar
canım teşekkürler yorumun için
dereotlu pul biberli yoğurt gerçekte hoşuma gitti
akşam elmamı yedim ama yeşil çay içemedim çünkü akşam hareketli birgün idi ama 100 adet bisiklet çevirdim 25 adet mekik çektim spor bukadar
şimdi sabah kahvaltım
uyuya kalmışım evden nasıl çıktımı bilmiyom
AĞZIMA 2 ADET KURU KAYISI ATTIM ŞİRKETE GELİNCE DE 500ML SU İÇTİM
KAHVALTIM TAM BUĞDAY EKMEĞİ (AMA KÜÇÜK BİR SANDV.)ARASINA KAHVALTIK LOR PEYNİRİ KOYDUM DOMATES SALATALIK(ALLAHTAN AKŞAMDAN HAZIR.) ÇAY
AMA ÖĞLE YEMEĞİNİ BUGUN DIŞARDAN YİYECEĞİM ONU GETİMEYİ UNUTTUM BAKALIM ŞANSIMA NE OLACAK
kızlar merhaba,
bende herzaman başladığım gibi yine başlıyorum ancak her zaman forumu pasif olarak takip ederken belki motivasyonumu arttırır diye aktif olarak mesaj yazarak rejime başlamak istedim. Aslında spora başladım inceldim ama tartı 1 kilo bile inmedi. Diyetisyene gittim aynı şekilde 2 haftada 200gr gitti gitmedi. şimdi artık ciddi olarak başlamam gerekiyor. Kilomu 2 haftadır tartılmadığım için bilmiyorum ama vermiş veya almış olma ihtimalim zor. En son 81 kiloydum. Boyum 1.65. 42 beden giyiyorum. Hedefim ise 65. şuanda da kilomu göstermediğim için 65 kilo olduğumda benim için yeterli oluyor. 15 kilo vermem gerekiyor. Bu sabah kahvaltım maalesef rejime uygun değil o yüzden bugün hafif geçiştirerek yarın menülerimi bende yazacağım.. Inşallah hepimiz amacımıza ulaşırız ve en önemlisi kilomuzu koruruz..
ama dün akşam yemeği ve sabak kahvaltı menümü söyleyebilirim
akşam
saat 7'de sadece yağsız avuçiçi kadar kıymalı pide annem yaptı dayanamadım domates salatalık
sabah
2 bardak su yaklaşık yarım saat sonra
2 kaşık lor peynir
domates salatalık
dilim çavdar ekmeği
birazdan yeşil çayımı içicem
öğlen yemeğinde tavuk çorba mantı ve barbunya pilaki varmış(
barbunya pilaki sevmem zaten ama mantıya bayılırım.
şimdi çorba yarım kase yerim, sizce mantıyı ne kadar yemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?