Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

ne kadar güzel bi gün dimi hanımlar hava biraz kapalı burda ama olsun çok güzel bi gün:)
hemen dün kşam ki menümü yazayım
1 kase çorba(bunsuz yemek yemiyorum artık çok alıştım)
fırında balık(yağsız tuzsuz sadece bol acı biberli)
tabi kii salata(1 tk zeytin yağı,tuzsuz)
balığı hiç fırında denememiştim bilirsiniz hep bol yağda kızartılır öyle yerdim hatta annem yine öyle yap dedi izin vermedim sana yapayım istersen ama ben kendime böyle yapıcam dedim dayanamadı o da benim gibi yedi çok da hoş oldu deneyebilirsiniz:)
sabah kahvaltım
2 yk lor peyniri(yağsız tuzsuz)
1 dilim çavdar ekmeği
az mı yemişim yaw yazınca az göründü gözüme:)
hadi bakallıımm güzel bi gün bizi bekliyo soya sosu iş görüşmesine gidip gelinceye kadar birbirimize destek olmaya dewaammm

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
bende başladım Allah ımmmmmmmmmmmmmmm yardım et başaralımmm

1 domates 1 salatalık ve kibrit kutusu kadar peynir

Günaydın

Dün akşam menüm:
  • 1 kepçe tarhana çorbası
  • Çipura Balık
  • Salata
  • yeşilçayım
  • Akşam yatarken Sirkeli Ballı suyum

Kahvaltım
  • 1 Bardak ılık su aç karna
  • Consantre çayım
  • 300 Ml+Sütüm
  • 2Bardak su

Birazdan mısır püskülü çayı içeceğim
Bu sabah tartıda kıyafetlerimle 70 çıktım
Yarın sabah giyinmeden tartılacağım

günaydın arkadaş yeni bir gün yeni bir umut

herkese bol şanslar
canım teşekkürler yorumun için

dereotlu pul biberli yoğurt gerçekte hoşuma gitti

akşam elmamı yedim ama yeşil çay içemedim çünkü akşam hareketli birgün idi ama 100 adet bisiklet çevirdim 25 adet mekik çektim spor bukadar

şimdi sabah kahvaltım

uyuya kalmışım evden nasıl çıktımı bilmiyom
AĞZIMA 2 ADET KURU KAYISI ATTIM ŞİRKETE GELİNCE DE 500ML SU İÇTİM

KAHVALTIM TAM BUĞDAY EKMEĞİ (AMA KÜÇÜK BİR SANDV.)ARASINA KAHVALTIK LOR PEYNİRİ KOYDUM DOMATES SALATALIK(ALLAHTAN AKŞAMDAN HAZIR.) ÇAY

AMA ÖĞLE YEMEĞİNİ BUGUN DIŞARDAN YİYECEĞİM ONU GETİMEYİ UNUTTUM BAKALIM ŞANSIMA NE OLACAK

haklısın canım insan iradesine hakim olduktan sonra varsın gitsin kilolar akşamları spora gidiyorum iki aydır günlük 1 buçuk saat kadar. gel gör ki 71.5 la başladım şu an 70 im boy da yok 1.60. 2 aylık süre zarfında ilk ay 19cm, ikinci ay 11 cm incelmem var, dün 40 beden bi etek denedim cuk oldu 2 ay öncesinde 44 giyen ben. inceliyorum ama tartıda kilo düşmeyince nasıl morali bozuluyor insanın birde spor hocam "kaç ay oldu zayıflamadın boğazını tutamıyorsun anlaşılan" deyince daha da bi hırs yaptım.
lor peynirini öğlen yiyorum ben. kahvaltımı öğlen yapıyorum zeytin yemiyorum tartıda fazla çıkardığını duyduğumdan beri :1 akşamları kupa kupa yeşil çay içiyorum ayrıca ekmeği kestim. bakalım neler değişecek hayatımda.
desteğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim
iş görüşmen nasıl geçti bu arada :18: haberlerini bekliyoruz canım

nefret ediyorum spor hocalarından benim kide öyle soğutmuştu beni
3 ayda 10 kilo vermiştim 4 beden incelmiştim hiç zayıflamadın çok mu yiyorsun ne diye dalga geçmişti uyuz şey(((

günaydın canım önce aklında diyet sözcüğünü çıkar
ben düzenli ve sağlıklı besleneceğim de kendine bunun anlarsan eğer zaten hepsi yavaş gider kiloların varsın 1 ayda 1kg gitsin üzülme ne kadar geç giderse kilocuklar bence o kadar iyi bir insan örneğin ayda 1kg verirse yılda 12kg yapar ama bu demektir bunun yanında yemek yemesini öğreneceğiz kısacası gözümüzü doyuracağız kimse aç olduğu için yemiyor bence

şimdi ben 19-03-2012 75kg başladım şuan 73 kg
o gunden beri dikkat ediyorum yemem içmeme ufak kaçamak oluya olmuyor desem yalan olur dün menümü okuduysan eğer görürsün canım
inşallah başarısın canım ama ben inanıyorum senin başarıcağına

öpüyorum senı mucccccck

ay güzelim güle güle git güle güle gel inş.hayırlı olur senin için

Kızlar merhaba,

Bende herzaman başladığım gibi yine başlıyorum ancak her zaman forumu pasif olarak takip ederken belki motivasyonumu arttırır diye aktif olarak mesaj yazarak rejime başlamak istedim. Aslında spora başladım inceldim ama tartı 1 kilo bile inmedi. Diyetisyene gittim aynı şekilde 2 haftada 200gr gitti gitmedi. Şimdi artık ciddi olarak başlamam gerekiyor. Kilomu 2 haftadır tartılmadığım için bilmiyorum ama vermiş veya almış olma ihtimalim zor. En son 81 kiloydum. Boyum 1.65. 42 beden giyiyorum. Hedefim ise 65. Şuanda da kilomu göstermediğim için 65 kilo olduğumda benim için yeterli oluyor. 15 kilo vermem gerekiyor. Bu sabah kahvaltım maalesef rejime uygun değil o yüzden bugün hafif geçiştirerek yarın menülerimi bende yazacağım.. İnşallah hepimiz amacımıza ulaşırız ve en önemlisi kilomuzu koruruz..

günaydın kızlarrr
bende geldimmm

kahvaltım

1 bardak ılık ballı sirkeli su

2 dilim kepekli tost ekmeği ile beyaz peynirli tost
1 bardak su

şimdide 1 kupa 5 i bir yerde çayı içiyorum

ama dün akşam yemeği ve sabak kahvaltı menümü söyleyebilirim
akşam
saat 7'de sadece yağsız avuçiçi kadar kıymalı pide annem yaptı dayanamadım domates salatalık

sabah
2 bardak su yaklaşık yarım saat sonra
2 kaşık lor peynir
domates salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
birazdan yeşil çayımı içicem

oooo süpersinn

canım hoşgeldin aramıza inşallah hedefine ulaşırsın

öğlen yemeğinde tavuk çorba mantı ve barbunya pilaki varmış (
barbunya pilaki sevmem zaten ama mantıya bayılırım.
şimdi çorba yarım kase yerim, sizce mantıyı ne kadar yemeliyim

afiyet olsun canım

öğlen yemeğinde tavuk çorba mantı ve barbunya pilaki varmış (
barbunya pilaki sevmem zaten ama mantıya bayılırım.
şimdi çorba yarım kase yerim, sizce mantıyı ne kadar yemeliyim

bence mantıyı yeme

sen 1 kase çorba 1 dilim k.ekmeği yoğurt salata ye derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…