Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

bence mantıyı yeme

sen 1 kase çorba 1 dilim k.ekmeği yoğurt salata ye derim

bak şöle yapsak yarım kase çorba 5-6 tane mantı üstüne bol yoğurt olurmu mesela:26: ben öğlenleri hiç ekmek yemiyorum çok uzun zamandır böyle ,öğlen yemeğini evden getirme şansım olmuyo malesef menüde ne varsa kendime göre ayarlıyorum öğlen salata şansım olmıycak o yüzden

KAHVALTIM
1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir(üzerine çörekotu serpilmiş)
10 kadar zeytin
2.5 dilim kepek ekmeği
1 bardak elma çayı(sabah uyanınca 1 bardak çivanperçemi çayımı içmiştim)

canım bende senin gibi şansımıa tabilotta ne çıkarsa onu yiyordım ama 2 gündür evden getiriyodum ama bugun getiremedim

1 porsiyon mantını kalorisi 400 imi ama yapacak bişi yok tabıkı

karar senin

şimdiden afiyet olsun

öptüm seni

nefret ediyorum spor hocalarından benim kide öyle soğutmuştu beni
3 ayda 10 kilo vermiştim 4 beden incelmiştim hiç zayıflamadın çok mu yiyorsun ne diye dalga geçmişti uyuz şey(((

hiç sorma canım yaa insanın kolunu kaldıracak morali kalmıyor gitmemek için bahaneler üretiyorum kendime, sonra da o kadar para verdim yazık günah deyip çıkıyorum yola. sen iyi kilo vermişsin maşallah. darısı başıma artık

ara öğün zamanııııııııı

1 fincan kayısılı form çayı
3 adet kuru kayısı
2 adet grissini

kahvaltım
1 domates
1 salatalık
10 kadar zeytin
2.5 dilim kepek ekmeği

afiyet olsun canım
ama 10 zeytini bence 5 düşür

İs görüşmende basarılar Canim umarım istediğin ısı alıp gelir bizede güzel bı haber verirsin :)) bu ikna yeteneğinden sonra ısı almakta zorlanicagini hiç sanmıyorumda harikasin müthişsin :))) sen gelene kadar tavsiyelerini uyucam buradaki arkadaslarıma destek olucam :)) topik devamlı aktif olucak gözün arkada kalmasın canimm :)) bu arada spor salonu arayışında başladım bı kaç seçenek arasında eleme yapmaya çalışıyorum haftaya sen iş ben spor startını veririz umarım :))

ara öğün yaptım 2 yemek kaşığı kadar yoğurt yiyemedim daha fazla sade yoğurt bi tuaf yapıo midemi

KAHVALTIM
1 domates
1 salatalık
10 kadar zeytin
2.5 dilim kepek ekmeği

Afiyet olsun Canim bence ekmeğin ve zeytinin fazla azaltabilirsin.

ÇOK GÜZELLL

hadi bakalım öğlen nasıl geçecek

ben bugün meyve getirmeyi unutmuşum
ikindide aynı ara olacal

Bende öğleden sonra için diyet bisküvi almayı düşünüyorum. Böyle tahta gibi olanları yiyemiyorum meyveli olanlardan alsam bi sakıncası olmaz heralde ara öğünde 2-3 tane yemek yeterli olur heralde

ben 2 aralıkta 82 kiloyla diyete basladım ve subat 18 de 66 kiloya düstüm...doktor kontrolünde ama normal yasama adaptasyon da 2-3 kilo bazen oynuyor...sizin aranıza katılmak istedim..
bgn peynirli yumurta yedim sabah..ekmek yemedim..
sonrada ogluma kek yapmıstım 1 dilim tadına baktım:) bu arada 1 yasında oglum var.dogum kilolarından kurtuldum ama bu dikkat etmeliyim yinede...ve cay içtim...öglen bişi yemedim daha...salata ve corba yemeyi düşünüyorum.yalnız aksama arkadasın kızının dogum gününe gidicez...yarın daha dikkatli baslıcam güne...

canım hoşgeldin aramıza

öncelikle tebrik ediyorum seni

bizde burda düzenli ve sağlık beslenmek için burdayız

sende bize yardımıcı olursan seviniriz 16 kg vermişsin

şimdi gelsin öğle yemeklerimiz

1 kepeçe kuru fasulye
1 dilim ekmek
salata
cacık
(pilavı yemedim)

500 ml su içtim

şimdide limonlu çayımı içiyorum

bugun evden birşey getiremedim o yuzden tabilotaki şansıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…