kızlar bu nesfitle ilgili benim atladığım bişe varmı?
kimse tüketmiyor ne sabah ne akşam
yasaklılar listesinde sanırım...
kahvaltı yapamadığımız zamanlarda yada akşam evde yemek yoksa 1 bardak yağsız yada yarım yağlı sütle 1 kase yiyebilir miyiz?
canım bunla ilgili bişey konuşmadık daha önce
bende sordum sabah
soya sosu gelince cevaplar
o zaman öğreniriz izi çıkarsa ben hemen alıcam
çünkü kahvaltı yapamıyorum artık
Sabah : 11 leri buluyo kahvaltım.... bu aralar bu cocuk çok yaramaz....
Sınır krizi geçirdiyor bana yeminle...
Sabah 1 tabak karpuzu halinin üzerine devirdi...
Su sevilmiştik suyun düğmesine basarak yaklaşık 2 litre suyu halıya boca etmiş.. Ben yatakları toplarken sinirden oturdum ağladım 7 buçukta kalkıyor ve hiç uyumak yok bıraksan ben uyuyacam hala ayakta nasıl dayanıyor ben anlamıyorum...
Sabah 11 gibi 2 cavdar ekmeginin icini o yedi kabuğunu ben yedim ufak bir kofteyle...ağzıma yıktı sende ye diye...
Başka bisey yiyemedim...
Öğlen 3 gibi şimdi 3 kasık musli yedim..yine tepemde bende yicem diyodu:)))
Aksam tavuk sote yapcam kendime...
Siz nasıl yapiyosunuz kızlar ben bol baharat koyup çok azda tuz bir kasık sığınanda çeviriyorum...
Başka tarif olan varsa verirse sevinirim...
O bir kasık yağ normalde koymuyomusunuz yoksa ben acaba pişirirkenmi hata yapıyorum kızlar...
bu arada bir taraftanda bahar temizliği yapılacak offf anam offff...
Annem geldi şimdi biraz yardım edeyim diyeyazik vitrin icini yapıyor bende dolapları biraz yaptım ama yinede var...
Kaldır indir offf ne zor yaaa...
kızlar bu nesfitle ilgili benim atladığım bişe varmı?
Kimse tüketmiyor ne sabah ne akşam
yasaklılar listesinde sanırım...
Kahvaltı yapamadığımız zamanlarda yada akşam evde yemek yoksa 1 bardak yağsız yada yarım yağlı sütle 1 kase yiyebilir miyiz?
Sabah : 11 leri buluyo kahvaltım.... bu aralar bu cocuk çok yaramaz....
Sınır krizi geçirdiyor bana yeminle...
Sabah 1 tabak karpuzu halinin üzerine devirdi...
Su sevilmiştik suyun düğmesine basarak yaklaşık 2 litre suyu halıya boca etmiş.. Ben yatakları toplarken sinirden oturdum ağladım 7 buçukta kalkıyor ve hiç uyumak yok bıraksan ben uyuyacam hala ayakta nasıl dayanıyor ben anlamıyorum...
Sabah 11 gibi 2 cavdar ekmeginin icini o yedi kabuğunu ben yedim ufak bir kofteyle...ağzıma yıktı sende ye diye...
Başka bisey yiyemedim...
Öğlen 3 gibi şimdi 3 kasık musli yedim..yine tepemde bende yicem diyodu:)))
Aksam tavuk sote yapcam kendime...
Siz nasıl yapiyosunuz kızlar ben bol baharat koyup çok azda tuz bir kasık sığınanda çeviriyorum...
Başka tarif olan varsa verirse sevinirim...
O bir kasık yağ normalde koymuyomusunuz yoksa ben acaba pişirirkenmi hata yapıyorum kızlar...
öğle yemeğim
közlenmiş patlıcan ve biber maydonoz ve bir dilim ekmek yoğurt ve sarımsakla hepsini karıştırdımmmmmmmmmmm bayılıom bu tada ya
canım bu sorunu cevabını sana sanırım patron verecek soya sosu bacım
gerçekten insan artık şaşıyo ne yiyip içeçeğine demi
selam kızlarrr ))
hemen sorularınıza cevaplarımı yazayım ))
şekersiz, sütlü neskafe günde 1 fincan içebilirsiniz, yada 1 fincan yerine 2 çay bardağı şeklinde de içebilirsiniz ))
nesfit olmaz, müsli olabilir )) ama sadece sabahları... 1 sabah müsli, 1 sabah kahvaltı şeklinde olursa izin verebilirim, aksi takdirde asla yiyemezsiniz...
Müslinin içinde kesinlikle yulaf olmalı, başka bir şey olmasına gerek yok, içine siz ekleme yapabilirsiniz... Sadece yulaf alıp içine 2 cevizi kırabilirsiniz, 8 tane küçük kuru üzüm, 1 küçük muz, 5 tane çilek doğrayın, 2-3 tane kuru kayısı doğrayın, yarım yağlı veya tam yağlı sütle karıştırıp yiyin... (asla light süt kullanmayın) nesfit falan almayın, üzerinde yazanlara da inanmayın onların...
Akşam yemeğini en geç 19:30'da bitirin... Eğer evde yemek geç pişiyorsa girin mutfağa kendi yemeğinizi kendiniz pişirin... Daha önce söylemiştim haftalık yemek planınızı oluşturup alışverişinizi yapın diye... Kıymanızı önceden alıp köftelerinizi yapıp buzluğa atsanız, akşam gelip evde yemek yok demezsiniz, hemen alıp tost makinasının arasına koyar köftenizi pişirirsiniz, üstelik 5 dakikada pişiyor o köfteler... Süperfresh bezelye, bamya, brokoli vb sebzelerde satılıyor, en kötü ihtimalle onları da alın atın buzluğa, her seferinde kullanacağınız kadarını çıkarın iki dakika sıcak suyun içinde bekletin köftenizin yanında size garnitür olsun... Bu dediğimi tavuk içinde uygulayabilirsiniz... Tavuk kıymasından köfte yapıp buzluğa atabilirsiniz, yada tavuk göğsünden fileto yaptırır tek tek poşetler buzluğa atarsınız, yine tostun arasında ızgara yaparsınız, yanına hemen salata... çözüm üretin... Yapabilirsiniz...
Kilo vermeniz, siz düzeninizi bozduğunuzda, yeme sisteminize dikkat etmediğinizde, motivasyonunuzu bozduğunuzda, stresli olduğunuzda (vücut depresyon belirtisi algıladığında stok sistemine geçer) sonra acıkırım mantığı ile yediğinizde, (ki sonra acıkırsanız salatalık yersiniz, elma yersiniz) vb şeylerden dolayı durur... Eğer kilo verme dursa, ben kilo veremezdim arkadaşlar... Durmuyor devam ediyor... Ekstra hiç bir şey yapmıyorum... Buna emin olun... Size söylediklerimi aynen uyguluyorum... Devam edin, morelinizi bozmayın yeter...
Bu arada kilo bildirimim 72,100... Kilo vermeye devam yani...
Yasemin, akşamları yeşil elma + yeşil çay tüketiyor musun hala?
Yeşil elma tuvalet problemi için gayet etkili çünki, eğer düzenli olarak kullanırsan problem yaşamazsın, ama bırakırsan problem yaşatır..
Sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?