Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

ilk yazımda yazmıştım içebilirsiniz diye ama atladın sanırım ))
evet canım, şekersiz olması kaydıyla 1 fincan içebilirsin, yada 2 çaybardağı içebilirsin ( 1. ve 2. ara öğünde tüketmek istersen)
bu arada lahanayı dene, tadını pek beğenmeye bilirsin ama etkilidir, halamda sürekli problem yaşar ki ona sinemaki bile fayda etmez...
Lahana suyu çoğu zaman etki ediyor, bir dene bakalım
bilgine ))

soyacım çok teşekkürler yarından itibaren kahvaltıma bu şekilde bi değişiklik yapacağım inşallah

Tekrar dikkatinizi çekerim,
hergün değil, 1 gün müsli, 1 gün kahvaltı şeklinde olacak...
hiç bir şey gerçek kahvaltının yerini tutamaz arkadaşlar...
Ben bu programa başladığımdan beri asla bu tarz şeyler yemedim...
Her sabah kahvaltımı yaptım, eğer bunları yemekten bıktıysam kahvaltımı renklendirdim
kendime omlet hazırladım sebzelerle...
yani müsli yemek sizi daha hızlı zayıflatmayacak, kendinizi bunlarla kandırmayın sakın !
sadece değişiklik istediğiniz için izin veriyorum o kadar...
Sevgilerimle

Eveeeet,
Ben size iyisimi dün ve bugünki menümü yazayım...
En azından unuttuğunuz durumları hatırlatır size..

Dün
Sabah,

1 yk lor
1 salatalık
1 sivri biber
maydanoz, dereotu
1 dl çavdar ekmeği
7 otlu çay+yeşil çay (kayınvalidemde kaldığımdan dolayı poşetçay aldım, eşyalarımı henüz taşımadım)

ara
2 adet etiform
1 sade nescafe

öğlen
çorba
küçük muz

ara
armut (üzerine limon sıktım, canım öyle istedi nedense)

akşam
yarım kase çorba
2 kaşık kabak yemeği,
1 kaşık közlenmiş patlıcan (yağsız),
2 kaşık yoğurt, dereotu,
3 kaşık çoban salata (tuzsuz, 1 tatlı kaşığı yağ ile)

ara
1 yeşil çay + 1 yeşil elma

Bugün
sabah

1 yk lor peyniri
1 dl çavdar ekmeği
dereotu, maydanoz
domates, salatalık
sivri biber

ara
sade neskafe

öğlen
1 kase çorba

ara
yeşil çay + yeşil elma

akşama yiyeceklerim,

haşlanmış tavuk göğsü
salata (salatamın içine 1 yk bulgur pilavı atacağım)

Not: Bulgur pilavını yaparken yağ kullanmıyorum, tavuğun suyuyla yapıyorum, pilavı da az tuzlu yapıyorum, kayınvalidem şeker ve tansiyon hastası olduğundan ona da yarıyor bu şekilde olması... Yemekleri sevgili görümcem hazırlamış ben direksiyon dersindeyken, o da zaten çok dikkat eder yağ-tuz kullanımına...
Böylelikle bulgurdan da gerekli besini almış oluyorum...
Eğer gece acıkırsam da süt içmeyi düşünüyorum, geçen hafta süt içmedim, bu hafta biraz süt ve yoğurt tüketmem gerekiyor...

Menülerimi gördünüz, aç kalmıyorum ama tıka basa doymuyorum... Gereksiz hiç bir şeyi yemiyorum.. Bunları sizinde uyguladığınızı biliyorum ama arada sırada insan kendine hatırlatmalı aynı şeyleri... Yoksa çok ufak noktaları unutabiliyor... Hadi bakalım, pazartesiye az kaldı, herkesten 1 kilo gitmiş göreceğim...
Ben 1 kilo kesin vermiş olacağım ))
Sizi de bekliyorum ona göre ))

selam arkadaslar ben de kilo vermek istiyorum!!!!
onemsemeden aldigim kilolar once
5 sonra 10 simdi de 15 oldu!!

46 kilodan
61 kiloya ciktim

o da birsey mi demeyin uzerime hicbirseyim olmuyor ve boyum epey kisa.. o yuzden pek hos gorundugumu soleyemem

ben de araniza bu aksam saat 5 gibi katilacagim =)) herkese basarilar

Canım,

hoşgeldin, önce sayfalarımıza bir göz atmanı öneririm...
Burası fazla sıkı bir yer, kaçamaklara vs asla göz yummuyoruz ve araştırma yapmadan kimseyi kabul etmiyoruz...
Öncelikle daha önceki gruplarda neler yapmışsın, diyetlerine tam uymuşmusun bunlara bakacağız ona göre karar vereceğiz...
Burdaki arkadaşların motivasyonunun bozulmasını istemiyoruz, yanlış anlama...
Sen sayfalarımıza göz atarken bende biraz araştırma yapacağım ama yarın akşama doğru ancak net bir cevap yazabilirim,
çünkü başka arkadaşlarda var grubumuza katılmak isteyen, herkesi tek tek araştırmam gerekiyor
Sevgilerimle

Leyyyynnnnn

Hala ehliyet sınav sonuçları açıklanmadı, deli olucam haaaaa !
Kaç kere baktım bilmiyorum, bugün açıklanacak diyorlardı, sabah beri siteye bakmaktan şaşı oldum...
Açıklayamadılar hala, nası puan aldıysam artık p

Şimdi kendime sade neskafe hazırladım, çok seviyom bunun tadını çookkk
starda da yeni bir hayat yarışması var, kadın ağlıyo "neden kilo vermek bu kadar zor" diye...
Yaa yaaa, kilo alırken düşünmüyoruz ki, homini gırtlak yiyoruz...
Ben uyku düzenimi bile değiştirdim kilo vermek için...
Eskiden gece 2'den önce yatmazdım, sabah 11'den önce kalkmazdım... Öğlenleri mutlaka uyurdum...
Şimdi öylemi.. Gece 12'de yatıyorum, sabah 8,30 da ne olursa olsun kalkıyorum, öğlende asla uyumuyorum...
Uyku düzeni bile şişmene sebep oluyor, ben vücudumda anlamsız şişlikler istemiyorum...

Abooo yarışma başladı yeni bir hayatta, süper sorular ))

Merhaba canlaarrr, azimli, istikrarlı, kararlı bayanlaarrrr....Dün sizlere yazamadım, bugün de bu saatte ancak yazabilme fırsatı bulabildim. Çok çok çoook özür diliyorum. Okulda kermes hazırlıklarımız var, çok yoğunuz, dün tatil olmasına rağmen tatil filan yapamadık, esnaf esnaf gezip yardım topladık. Oradan kayınvalideme geçtim, gece geç saat döndük. Sabah erkenden seminer vardı binbir trafik zahmet içerisinde seminere katıldık. Hoş neden gerek duyarlar böyle şeylere anlamadım, öğretmenlik ordan taktik öğretmeyle olsa herkes yapardı herhal, prof hanım küme oluşturun , sıraları küme şeklinde ayarlayın diyor, pardon küçük bir sınıfa sığışmış 53 öğrenciyi nasıl küme şeklinde oturtacağım diyeceksin neyse dedim uzatma... Uzatmayımda canlar ama sırf para kazanabilmek için seminer başlığı altında onca öğretmene bu işkenceyi çektirmeye kimsenin hakkı yok. Oradan saat 12 de okula geldim, yine hazırlıklar davetiyeler biletler hediyeler falan filan. Ama aralarda herkes bana gülüyor, yeşil çayım nerde kaldı nuraaannn, elmamı dilimleyip üzerine tarçın dökermisin Nuraaan, öğlen oldu et yemem lazım , yağsız et söyler misin Sinem, yanında bol yeşillkil olsun :))) yani hiçbir engel tanımıyorum sağlıklı beslenme adına. İyi ki varsınız canlar, iyi ki varsın Soya cımmm. Sizleri seviyorummm. Bu arada spor nerdeyse hiç yapamıyorum, bu haftalık affedin, kermes te koşturma spor yerine geçsin omaaasmııı.:)))) Hepinizi seviyorum. Öpücükler öpücüklerrrrrr....

selammmmm

akşam
6-7 kaşık zeytinyağlı pırasa
1 kase yoğurt
2 küçük turp

yedim

50 dak yürüyüş ve ardından yeşil çay içeceğim.

sevgilerrrrr

akşam yemeğim
ıspanak yemeği ve üzerine sarımsaklı yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek
ara öğünlerde
2 grissini
1 biberiye
1 yeşil çay
1 yeşil elma
ama öğlen yemeğine bir çare bulmam lazım((

akşam yemeğim

4 yada 5 yemek kaşığı nohut ve salata ekmek yasaklanmış okudum artı nohutla ekmek yemioduk demi

Ne güzel bitirmissin kıskandım valla:)))
Bide benimki bitseydihera,de haftaya kadar hallederim bende...
Bide koltuğumu değiştirmek istiyorum
Bugün gittim spordan sonra kılıf baktım...
Salı alacaklar haftaya anca kaplanir gelir dediler...
Aradan çıksın bari o da..

Benim aksine annem çok yuzluyor:)))
Kızsam millet bana kızmaya başlıyor:)))
Yüz bulduğu kisileri hep etrafında istiyor ...
Şımarık bisey iste .. Şimdi uyudu gece kesin ayaktayiz.. Bittim ben bittim...

Benim aksine annem çok yuzluyor:)))
Kızsam millet bana kızmaya başlıyor:)))
Yüz bulduğu kisileri hep etrafında istiyor ...
Şımarık bisey iste .. Şimdi uyudu gece kesin ayaktayiz.. Bittim ben bittim...

uyku sorunu mu var oğlusunun

kararlı ol ve aynı saatte yatır ve alma yatağından o saatte uyuması gerektini akşam oldunu öğrenmesi lazım 21,30 akşam uykusu bizim sabit 1,5 yıldır falan 11,30 12,30 arası öğle uykusu zorlu bir sürec ama yapa bilirsin ben asırı sinirliyim ama ben bile basardımmmm sen haydi haydi yaparsın ve papatya cayı verrrrrrrr müzikle baska slepp away bunu dinlet ilk hafta

Son düzenleme:
Aksam menüm yazar hemen kaçar kızlar kuzey Güney izliyceeeeeeeeeem:)))

Soğuk çorba
3 kasık patlıcan yemeği...
1 dilim ekmek yedim görmedim bidaha yemem sozzzzz:))))

Reklamda yeşil çay icicem canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…