uyku sorunu mu var oğlusunun
kararlı ol ve aynı saatte yatır ve alma yatağından o saatte uyuması gerektini akşam oldunu öğrenmesi lazım 21,30 akşam uykusu bizim sabit 1,5 yıldır falan 11,30 12,30 arası öğle uykusu zorlu bir sürec ama yapa bilirsin ben asırı sinirliyim ama ben bile basardımmmmsen haydi haydi yaparsın ve papatya cayı verrrrrrrr müzikle baska slepp away bunu dinlet ilk hafta
bebikolar...ben 1 hafta yokuuuuummmm...
Seyahate cikiyoruz..yediklerimi yazicam...bu benim kontrollu olmami sagliyor,
kilom hala 62.2 donunce almamis olurum insallah..
Hepinizi opuyorum..sizi ozliycem...
Hepinize iyi kilo vermeler!!
günaydın kızlar
sabah itibariyle 83 ü gördüm 83,7 oldum
kendime ödül olarak yarım saaat spor verdim :)))))))))
şimdi ballı sirkeli suyumu içiyorum
günaydın kızlar
sabah itibariyle 83 ü gördüm 83,7 oldum
kendime ödül olarak yarım saaat spor verdim :)))))))))
şimdi ballı sirkeli suyumu içiyorum
günaydın kızlar bende sabah 69,9 geldim gitmiş 600 gr
sabah kahvaltım
1 dilim ekmek lor peyniri sürülmüş
1 domates 1 salatalık
gider gider yasemincim benimde 2 gün öncesi 71 küsürleri gösterdiği oldu bazen olcak fazla göstermeler moral bozmadan devam edelim biz.geççem senianam inci bana yetiştin ya
ben 100 gr da geri almışım
ama olsun canım tebrikler
çevrende seni azarlayanlar olunca çocuuk hep şımarıyo ben kızıma kıssam hemen babanesi o çocuk niye kızıyosun diyo alıp götürüyo kendi evine (evlerimiz yanyana) şimdi mesela sabahları kızım kahvaltı yapmıyo ona bağıra çağıra yediriyorum hemen kalkıyo ben babaneme gidiyorum diyo ve insanı daha fazla çileden çıkarıyor akşam kızsam kızıma bu seferde eşim kızma çocuğa olsun yap istediğini diyip ondanda yüz buluyo offf offff bi beni bana bırakın yaaa diye bağırasım var :))Benim aksine annem çok yuzluyor:)))
Kızsam millet bana kızmaya başlıyor:)))
Yüz bulduğu kisileri hep etrafında istiyor ...
Şımarık bisey iste .. Şimdi uyudu gece kesin ayaktayiz.. Bittim ben bittim...
çevrende seni azarlayanlar olunca çocuuk hep şımarıyo ben kızıma kıssam hemen babanesi o çocuk niye kızıyosun diyo alıp götürüyo kendi evine (evlerimiz yanyana) şimdi mesela sabahları kızım kahvaltı yapmıyo ona bağıra çağıra yediriyorum hemen kalkıyo ben babaneme gidiyorum diyo ve insanı daha fazla çileden çıkarıyor akşam kızsam kızıma bu seferde eşim kızma çocuğa olsun yap istediğini diyip ondanda yüz buluyo offf offff bi beni bana bırakın yaaa diye bağırasım var :))Benim aksine annem çok yuzluyor:)))
Kızsam millet bana kızmaya başlıyor:)))
Yüz bulduğu kisileri hep etrafında istiyor ...
Şımarık bisey iste .. Şimdi uyudu gece kesin ayaktayiz.. Bittim ben bittim...
çevrende seni azarlayanlar olunca çocuuk hep şımarıyo ben kızıma kıssam hemen babanesi o çocuk niye kızıyosun diyo alıp götürüyo kendi evine (evlerimiz yanyana) şimdi mesela sabahları kızım kahvaltı yapmıyo ona bağıra çağıra yediriyorum hemen kalkıyo ben babaneme gidiyorum diyo ve insanı daha fazla çileden çıkarıyor akşam kızsam kızıma bu seferde eşim kızma çocuğa olsun yap istediğini diyip ondanda yüz buluyo offf offff bi beni bana bırakın yaaa diye bağırasım var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?