Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

ya sen nerelerdesin canım

bende aynıyım kızlar
akşam 6 işten çık eve git yemeklik bişeler hazırla ye 7.30 oluyor
mutfağı topla yerleştir etrafın dğaınıklığını düzelt derken 8i geçiyor anam bacım
e bide bir sonraki gün ne yenecek onu hazırla ohhhhhh
kendime başka eşime başka :) ne ala memleket
saat 10 a doğru kızımı yatırıyorum ve inanırmısınız çoğu akşam 10 dan sonra yürüyüşe başlıyorum bir çok insanın uykuya hazırlandığı bir saatte :)
50 dak yürü duş al yat 12
eeeeeeeeee kendine ne yaptın deseler dinlendinmi hhiiiçççççççç... ayağını uzatıp oturdunmu deseler yooooooooooookkkkk :)

napalım bunlarda zayıf ve sağlıklı güzel olmanın dikenleri işte...

bugün bende ara öğünde elmalı yeşil çay var

ya sen nerelerdesin canım

hastayim yatiyorum canim midem karnim felaket birkac gundur, evden disari cikamiyorum. bilgisayar karsisinda da cok oturamiyorum eskisi gibi giremiyorum o yuzden, girince de acikcasi pek kimseyi tanimadigim icin muhabbete dahil olmakta da biraz zorlaniyorum :26:

spora da gidemeyip eve kapaninca bunalmaya basladim, neyse ki bugun biraz daha iyiyim karnim cok agrimiyor. yarin esimle badminton oynamaya gidiyoruz ben iyi olursam - o beni kendime getirir :)

aaaa aşk olsun canım burda sanal olarak da olsa birer arkadaşız
geçmiş olsun kendine dikkat et
biz herzaman burda sohbete varız
gerçi bende bugun bunalımdayım
öptümmmmmmm seni

çok geçmiş olsun dikkat et kendine
kilo vercez diye sağlıktan olmayalım aman
bende buraya sonradan dahil oldum dediğin gibi muhabbete girmekte bende biraz zorlanıyorum ama burdaki arkadaşlar çok iyi ve samimiler
her konuda yardımcılar
sadece kilo değil günlük hayatla ilgili bişeler yazsam bile cevap verirler ben öyle gördüm en azından
tanışıyor olmamız gerekmez
ofis arkadaşım varda burnumun dibinde de noluyo
sizden daha az muhabetteyiz
zaten zayıffff o beeeeeeeee aman ne konuşcam onla ben :)
hiç ortak noktamız yok hahahahaha :)

tekrar geçmiş olsun arkadaşım

hakkımda hayırlısını dileyenlere teşekkürler ama tuaf hissediyorum ilk tayinimiz bizim napcam bilmiom dığrusu

aaaa aşk olsun canım burda sanal olarak da olsa birer arkadaşız
geçmiş olsun kendine dikkat et
biz herzaman burda sohbete varız
gerçi bende bugun bunalımdayım
öptümmmmmmm seni

tesekkur ederim canim hatirladigin ve ilgilendigin icin :) ben normalde icime kapanik bir insanimdir - ki kk benim en sosyal oldugum yer. sohbete katilmaya calisirim artik elimden geldigi kadar :) hayirdir sen neden bunalimdasin?

tesekkur ederim canim hatirladigin ve ilgilendigin icin :) ben normalde icime kapanik bir insanimdir - ki kk benim en sosyal oldugum yer. sohbete katilmaya calisirim artik elimden geldigi kadar :) hayirdir sen neden bunalimdasin?

bizler hepimiz burdayız canım

sankı kılo veremiyecek gibi hissediyorum
canım herşeyı yemek istiyor
karım açıkıyor (ama yemiyorum kendimi tutuyom )

hooop diye muhabbetin ortasına dalacaksın arkadaşım
az çok biliyorsundur herkes hakkında birşeyler
bayadır burdasın yane)

geçmiş olsun bu arada
zumba mı çarptı seni noldu ki

hakkımda hayırlısını dileyenlere teşekkürler ama tuaf hissediyorum ilk tayinimiz bizim napcam bilmiom dığrusu

tayin zordur tabi bende bi dönem yaşamıştım çevreye alışmakta zorlandım ama ne kadar kalacağınıza da bağlı biraz
eğer uzun kalacaksan kendini daha kolay alıştırıyosun başka bir alternatifin yok
tekrar hayırlısı olsun canım
nerden gidiyosun oraya ?

Sizi bunalımdan çıkaracak bir şey geldi aklıma...

Sayfayı kapatıyorum,
Kilo verme işini bırakıyorum,
artık deli gibi kilo alıcam, ne bulsam yiycem
hepinize başarılar bundan sonra
Sevgilerimle

bizler hepimiz burdayız canım

sankı kılo veremiyecek gibi hissediyorum
canım herşeyı yemek istiyor
karım açıkıyor (ama yemiyorum kendimi tutuyom )

ben de hastalandigimdan beri o haldeyim, hem hareketsizim hem de canim yemek istiyor. kilo da veremiyorum hatta 1 kg fazla ciktim su malum 1000kusur kalori yaktigim gunun ertesi gunu saka gibi. su tuttu sanirim kaslarim.. hala agriyorlar zaten pazartesiden beri dusun

hooop diye muhabbetin ortasına dalacaksın arkadaşım
az çok biliyorsundur herkes hakkında birşeyler
bayadır burdasın yane)

geçmiş olsun bu arada
zumba mı çarptı seni noldu ki

elimden geleni yapiyorum canim ben de boyle bi tipim iste malesef gercek hayatta daha da cekingen biriyimdir de burada biraz daha iyiyim en azindan arada bir girisimlerde bulunabiliyorum
aslinda kendimi bildim bileli boyleyimdir de kilo alinca iyice artti - kendine guvenle ilgili bir sorun sanirim, kilolar gidince duzelecegini umuyorum

zumba carpmis olabilir ama oyle grip gibi degil daha cok karin agrisi, midem eksiyor agzimin tadi yok o yuzden de surekli birseyler yiyesim geliyor durum bu malesef. direniyorum

kan beynime sıçradı yaaaaaaaaaaa tansiyonum çıktı noldu bişi yazzzzzzzzzzzzzz num ver arayım seni yada

hala bişi yazmanı bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Sizi bunalımdan çıkaracak bir şey geldi aklıma...

Sayfayı kapatıyorum,
Kilo verme işini bırakıyorum,
artık deli gibi kilo alıcam, ne bulsam yiycem
hepinize başarılar bundan sonra
Sevgilerimle

Bişey olmadı kızlar yaw ))))))))
Sizi bunalımdan çıkarmak için espri yaptım ))))))))

Ne bu sayfayı kapatırım, ne sizi zayıflatmadan peşinizi bırakırım ))
herkeste son zamanlarda bir bıkkınlık bir halsizlik görüyorum,
titre-kendine gel olayına girdim bende ))
Kendinize gelin kızlaaarrrr
Spor yapmıyorsunuzzzzzzzzzz farkında değilim sanmayınnnn
diyetinize daha fazla özen gösterinnnnn
Artık daha fazla cevap yazabileceğim sizlere
Hepinizin kulağını çekerim valla, deli etmeyin beniiiiii
Bunalım görmek istemiyorum burdaaaaaaaaaaa
Herkesi keyifli istiyorum
Kendinize özen göstermezseniz mutsuz olursunuzzz

Şu anda dudağımda 2 yerde kocaman uçuk var (korktum biraz)
yanağımda eşşek kadar bir sivilce var (oynadım yara oldu)
bunları toplayınca hilkat garibesi dedikleri şeye benziyorum ama genede mutsuz hissetmiyorum kendimi
bunlara birde yaşadıklarımı ekleyin = gene de şükür halime diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…