merhaba arkadaslar dunku menum,
sabah: 1 kupa sade kahve, 2 dilim cavdar, 1 yumurta, 40 gr peynir, domates, salatalik
ara: Birkac tane cig findik, 1 kase cilek
ogle: Yesil mercimek yemegi, 2 kasik yogurt
ara: 1 kucuk boy elma, 1 kupa bitki cayi
aksam: Tofulu, peynirli, avokadolu salata
ya sen nerelerdesin canım
hastayim yatiyorum canim midem karnim felaket birkac gundur, evden disari cikamiyorum. bilgisayar karsisinda da cok oturamiyorum eskisi gibi giremiyorum o yuzden, girince de acikcasi pek kimseyi tanimadigim icin muhabbete dahil olmakta da biraz zorlaniyorum :26:
spora da gidemeyip eve kapaninca bunalmaya basladim, neyse ki bugun biraz daha iyiyim karnim cok agrimiyor. yarin esimle badminton oynamaya gidiyoruz ben iyi olursam - o beni kendime getirir :)
hastayim yatiyorum canim midem karnim felaket birkac gundur, evden disari cikamiyorum. bilgisayar karsisinda da cok oturamiyorum eskisi gibi giremiyorum o yuzden, girince de acikcasi pek kimseyi tanimadigim icin muhabbete dahil olmakta da biraz zorlaniyorum :26:
spora da gidemeyip eve kapaninca bunalmaya basladim, neyse ki bugun biraz daha iyiyim karnim cok agrimiyor. yarin esimle badminton oynamaya gidiyoruz ben iyi olursam - o beni kendime getirir :)
aaaa aşk olsun canım burda sanal olarak da olsa birer arkadaşız
geçmiş olsun kendine dikkat et
biz herzaman burda sohbete varız
gerçi bende bugun bunalımdayım
öptümmmmmmm seni
tesekkur ederim canim hatirladigin ve ilgilendigin icin :) ben normalde icime kapanik bir insanimdir - ki kk benim en sosyal oldugum yer. sohbete katilmaya calisirim artik elimden geldigi kadar :) hayirdir sen neden bunalimdasin?
hakkımda hayırlısını dileyenlere teşekkürler ama tuaf hissediyorum ilk tayinimiz bizim napcam bilmiom dığrusu
bizler hepimiz burdayız canım
sankı kılo veremiyecek gibi hissediyorum
canım herşeyı yemek istiyor
karım açıkıyor (ama yemiyorum kendimi tutuyom )
hooop diye muhabbetin ortasına dalacaksın arkadaşım
az çok biliyorsundur herkes hakkında birşeyler
bayadır burdasın yane)
geçmiş olsun bu arada
zumba mı çarptı seni noldu ki
Sizi bunalımdan çıkaracak bir şey geldi aklıma...
Sayfayı kapatıyorum,
Kilo verme işini bırakıyorum,
artık deli gibi kilo alıcam, ne bulsam yiycem
hepinize başarılar bundan sonra
Sevgilerimle
Sayfayı kapatıyorum,
Sevgilerimle
Sayfayı kapatıyorum,
Sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?