bu bahsettiğin yağdan mı kilo kaybediyosun ölçen bir tartımı?
hangisi?
Bihter,
Öncelikle bu bir yarışma değil,
Kimse kimseyle yarışmıyor, kilo vermeni bekliyorum çünkü metabolizma hızı vb şeyler bizim aşamayacağımız şeyler değil...
İnsülin direnci de problem değil (benimde insülin direncim var, günlük 2650 mg ilaç kullanıyorum halen) kilo vermediğin sürece ilaç hiç bir işe yaramaz,
diyetisyen mantığı çok farklıdır, oraya gidip kilo veremeyebilirsin çünkü ona derdini sıkıntını dökemezsin ama bize/bana dökersin, dinleriz...
Burda kısa sürede verdin kilonu, diyetisyenin listesi ile 1 ayda... Tüm bunları topla bakalım ne çıkıyor ?
Bizimleyken daha hızlı kilo veriyorsun... Çünkü kendini daha rahat hissediyorsun, gruba dahil hissediyorsun, seninle aynı dili konuşan insanların arasında olduğunu biliyorsun...
1 kiloyu illaki ver demiyorum... 600 gr ver, yine kabul edeceğim... Ama bana gelip daha yolun başında ben veremem dersen hiç çabalamadığını düşünürüm...
Biraz daha spor yapıp, yediklerine biraz daha özen göstersen haftada 1,5 kilo bile çok rahat verebilirsin bence...
Ve gruptan ayrılmanı istemiyorum, bir daha böyle birşey yazma sakın...
Sadece kaçamak yapar, şok diyet vs yaparsan buraya gelme yeter ))
Bunları da zaten yapmıyorsun e o zaman ))
Sevgilerimle ))
ben kimseye nesfitin meyvelisini al çikolatasını al demedim
öyle çeşitleri var dedim
sen pirinçlisine
kepeklisine yulaflısına bak dedim
k flakesinde sadece tahıllısını var onu deneyeceğimden bahsettim
o kadar
Canım üzerine yağ dokmedifgin sürece problem olmaz bence...soya bizim yöresel bir yemegimiz var mıhlama soğanları doğrayıp haslayarak pişiriosun sonra kıyma ve yumurta ve baharat eklioz ve üstüne 1 yk yağ kızdırıp döküoz bu yasak mı
:)) o konuda hep bir düşündük çocuğun yatağı ayrı olcak şimdi gece kalkar yanımıza gelir hiç yatırmam kalkar ben giderim yanına kızımın.bide önemli olan kırılıp dökülüp yeni alınması değil elbette ihtiyaçsa eğer alınır ama önemli olan onu yapmaması belki başkasının evindede yapıcak belki o kişinin en değerli şeyi ve alınamıycak bişey yani şımartılmadan kırdıysan cezalandırıcak ki birdaha ki sefer daha dikkatli olunması.... :) ama tabi bunu bizim yakınlarımız zor anlar onların düşüncesi amaan çocuk işte kırarda dökerde ama ilerdede aynı düşünceyi alsın istemiyorum 10 yaşına gelecek kırdı çocuk alışmıştır amaaan babam yenisini alır nasıl olsa der :/Aynı canım aynı babasida çok yuzluyor herseyi yapabilir yasak yok kızma yapsın yenisi alınır yenisi yapılır..
Yenisini alsa icim yanmaz:))) lafta yani:)))
Hala ortamızda yatıyor duşun yani babası yatsın ayırma ağlar diyor ...
Kocama sarılıp yatmayı özledim valla:))
benim kızım 4 ün içinde bu ağustosta 4 bitecek inşallah...kızlar bebişler kaç yaşında sizin
benim kızım 3,5 yaşını doldurmak üzere
Esraanne ne oldu canım neyin varçok moralim bozuk ağlıom dakikalardır keşke benimde düğünüm gelin arabam ve 2 kare fotoğrafım olsaydııı
hayat hep es gectin beni yeter artık bir kere gülsün yüzüm hep mi keder dolu olcak ömrüm
sizi bunalımdan çıkaracak bir şey geldi aklıma...
Sayfayı kapatıyorum,
kilo verme işini bırakıyorum,
artık deli gibi kilo alıcam, ne bulsam yiycem
hepinize başarılar bundan sonra
sevgilerimle
hadi hayırlı olsun
benim yaptığım hatayı yapma
ehliyeti alalı 10 sene oldu arabayı şurdan şuraya çek desen yapamam
bi bıraktım sürmeyi unuttum
mutlaka pratiğin olsun her zaman
bende direksiyon iyileştirmelere başlıcam arkadaş öğretecek yeniden :)
benim kızım 4 ün içinde bu ağustosta 4 bitecek inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?