Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

tamam canım deneyeceğim
çabalayacağım emin olabilirsin
ilgine teşekkür ederim

Mesaj tekrarı yapıcam ))
" Mesela dün nesfit, k-fleks gibi şeyler olmaz, sadece müsli (yulaf) olsun dedim, bugün okuyorum, nesfitin meyvelileri var vs yazıyor...
yazdıklarımızı doğru okuyalım lütfen..."

Bu mesajı az önce yazdığım mesajdan kopyaladım ))
Canım,
Bak burda "al demişsiniz" diye yazmışmıyım? Yazmamışım değil mi?
İsimde vermemişim?
Ama sanırım sen biraz alınganlık gösterdin ))
Sen bir şey yazarsın başkası bu yasaklı değil sanır ve alır tatlım
Benim söylemeye çalıştığım tek şey bu
Yoksa kimseye kızmak gibi bir amacım yoktu...
Umarım anlatabilmişimdir?
Sevgilerimle ))

soya bizim yöresel bir yemegimiz var mıhlama soğanları doğrayıp haslayarak pişiriosun sonra kıyma ve yumurta ve baharat eklioz ve üstüne 1 yk yağ kızdırıp döküoz bu yasak mı

merhaba arkadaşlar yemeğimi yedim
yarım kepçe bezelye yemeği 3 kaşık yoğurtlu sarımsaklı makarna biraz domates ve salatalık
şimdi de leslie ile 4 mil yapıcam

soya bizim yöresel bir yemegimiz var mıhlama soğanları doğrayıp haslayarak pişiriosun sonra kıyma ve yumurta ve baharat eklioz ve üstüne 1 yk yağ kızdırıp döküoz bu yasak mı
Canım üzerine yağ dokmedifgin sürece problem olmaz bence...
Kiymanin kendi yağı var Zaten...

KiZlar öğlen acil dışarı çıkmam gerekti esım hadi hadi dedi...
Musli yedim sutle 3 kasık kadar...
Aksam eve gelince tavuk sote yaptım
3 kasık yedim yanında salata... Bide makarna 12 tane filan boru olanlardan:)))
İnsan makarnayı bile sayarak yiyomus valla:)))

çok moralim bozuk ağlıom dakikalardır keşke benimde düğünüm gelin arabam ve 2 kare fotoğrafım olsaydııı
hayat hep es gectin beni yeter artık bir kere gülsün yüzüm hep mi keder dolu olcak ömrüm

:)) o konuda hep bir düşündük çocuğun yatağı ayrı olcak şimdi gece kalkar yanımıza gelir hiç yatırmam kalkar ben giderim yanına kızımın.bide önemli olan kırılıp dökülüp yeni alınması değil elbette ihtiyaçsa eğer alınır ama önemli olan onu yapmaması belki başkasının evindede yapıcak belki o kişinin en değerli şeyi ve alınamıycak bişey yani şımartılmadan kırdıysan cezalandırıcak ki birdaha ki sefer daha dikkatli olunması.... :) ama tabi bunu bizim yakınlarımız zor anlar onların düşüncesi amaan çocuk işte kırarda dökerde ama ilerdede aynı düşünceyi alsın istemiyorum 10 yaşına gelecek kırdı çocuk alışmıştır amaaan babam yenisini alır nasıl olsa der :/

günaydınlar canlarım nasılsınız ben iyiym bugün erkenden kaltım 1 kase sütle müsli yedim birazdan ablama gideceğim yarın akşam dönerim eve dün dışarıdaydım alışverişe çıktım yine herhangi bi taşıt kullanmadım hep yürüdüm 3 saat sonra eve geldim aktardan kendime biberiye aldım birde aktar pamuk yağı diye bişey önerdi ondan aldım suya 4 damla damlatıp içiyorsun tuvalete daha kolay çıkmamı sağlıyor tayini çıkan arkadaşım bazen bende diyorum keşke başka şehirde yaşasam diye ama benim eşimin öle bir şeyi yok mutlaka anlıyorum seni belki bulunduğun yerden uzaklaşmak istemiye bilirsin ama hep iyi düşün belki orası senin için çok iyi olacak eşinle burdakinden daha çok birbirinize bağlanacaksınız ben hep öyle düşünürüm oyüzden isterim bir başka şehir yeni adımlar yeni kişiler bence bunlar hoş şeyler ama ne olursa olsun bizler burayız hiç tanımadan ama iyi tanışan en azından hepimizin bir ortak noktası olan kişileriz oyüzden canını sıkma herşeyin hayırlısı ve güzeli bulur seni inşallah...
soyacım yaptığın şaka gerçekten ürkütücü kendi kendime diyorum ki ya aramızda en çok zayıflamaya inanan soyaydı noldu diyorum hepimize yol gösteren bahaneler üretmiyceğimizi ve bunu sabırla başaracağımızı söyleyen kadın noldu diyordum ki şaka yaptığını yazdığını okudum ve kendi kendime gülümseyip ee yani bizi bırakmaz soyacım dedim.
dünkü menümü yazayım:
sabah:1 haşlanmış yumurta 1 ym kş.lor peynir çay 1 dilim ekmek
ara : yeşil elma
öğlen ızgara köfte salata ve ayran
2.ara yeşil çay
akşama 1 tabak pırasa
öptüm bayanlar :))

Esraanne ne oldu canım neyin var
Üzme kendini gecmiste olmuş yada olmamış birşeylere...
Önüne bak tatlım eskiyi kura kura kafamızda kendimizde yiyoruz etrafimizdakileride...
Neden fotografın yok canım..
Düğünün olmadimi???
Eğer olmadiysada takma benim olduda ne oldu yorgunluk valla:)))artı kimseyi bide memnunda edemiyosun...
Önemli olan su an şimdi mutlu olabilmen...
Fotolarımda iğrenç çıkmıştı şimdi bakmak bile istemiyorum:))) en gizli yere koydum kimse açıp bakmasın diye:)))
Sen o güzel canını sıkma ağlamada... Yada aglaaaa açılırsın... Ben aglayinca desarj oluyorum...
Bide konusunca...anlat arkadasım ne derdin var hepimiz dinleriz seni...

sizi bunalımdan çıkaracak bir şey geldi aklıma...

Sayfayı kapatıyorum,
kilo verme işini bırakıyorum,
artık deli gibi kilo alıcam, ne bulsam yiycem
hepinize başarılar bundan sonra
sevgilerimle

canım milletin yüreğini ağzınna getirmişsın valla nasıl bir şaka bu........

en iyi ders iyi bir direksiyon hocasından alınan derstir

bundan 10 yıl once eşime ÖĞRET ÖĞRET DİYE BAŞININ ETİNİ YEDİĞDİM ÖĞRETMEDİ
BENDE DERS ALCAM DEDİM BAN DEDİ Kİ?
ALMAZSAN ADAM DEĞİLSİN DEDİ
ERTESİ GÜN ALDIM 2 SAAT OGUNDUR BUGUDUR TRAFIKTEYIM

SENDE ÖĞREN TATLIM GERÇEKTEN GEREKLİ

GÜNAYDIN

DÜN AKŞAM MENÜM

DERE OTLU YOĞURT
DOMATES SALATASI
4 YK KIYMALI PATLICAN
1 Ç.EKMEĞİ

ARA ÖĞÜN
ELMA VE ARMUT

YEŞİL ÇAY BİBERİYE İLE KAYNATTIM

BALLI SİRKELİ SU

1 KAYISI 1 BARADAK SU

SABAH KAHVALTIM

1 YUMURTA
1 DİLİM EKMEK
SALATALIK VE DOMATES
1 BARDAK ÇAY

DÜN AKŞAM ÜZERİ PARKTA 40 DAK.AYNI ZAMANDA SPOR YAPTIM

qwertybaby senin çalar saat hiç sektirmiyor(oğluşun) herhalde erkencisin canım

Günaydın pamuk prensesleerrr:))) Dün yazamadım çocuklarımla öğrencilerimle yani geziye gittik akşama da misafirim vardı koşturmaca fırsat bulamadım. Ama sağlıklı beslenmeyi tabiki bırakmadım. Ama suyu biraz azalttım, bu da haliyle hemen göz altlarıma yansıdı.:)) Regl olmama 1-2 gün kaldı haliyle biraz şişliklerim var. Kiloma bakmayacağım o yüsden, moralim bozulmasın. Sabah kahvaltım ;

1 bardak ballı, sirkeli su

2 yemek kaşığı lor, domates, dereotu, salatalık, yeşil biber
açık çay
3 adet çilek( canım çekti sabah sabah:)
Öpüldünüzzzzz....

günaydınnnnnnn
kahvaltım ,
kibrit kutusu kadar peynir
ve ekmeğin en küçük noktalarından kesilmiş 2 dilim beyaz ekmek
çay en sekersizinden

günaydın kızlar bugün yine çok mutluyum çünkü 69,30 kg geldim.tekrar tekrar tartıldım sabah süper bişey fakat alışveriş yapmam lazım pantolanlarım emanet gibi duruyor üzerimde hedefimi 55 mi çeksem acaba ben hiç hatırlamıyorum 55 kilo olduğumu belki orta okula giderken falan 55 kg falandım herhaldepazaretesi 68 li rakamları görücem sanırım regl olmazsam eğer

sabah kahvaltım
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık maydanoz
1 yk maydanoz ve dereotlu lor peyniri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…