Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

nasıl şaka bu yaaaaaaaaaaaa ağlıcktım vallaha gözlerim dolu dolu ne öldürcen mi beni hastayım ben bana çok ciddi şakalr yapmayınnnnnnnnnnnn

ben kanamam biter bitmez basladım spora ayrıca eşya toplamam falan lazım ama kaçırmadım daha sıkıya alcam söz

ay soya ya
cidden titredik yani, amacina ulastin bi ucuk da biz cikaricaktik neredeyse

Biliyordum ki he he))
soyacım ben spor yapıyorum
yediklerime de dikkat ediyorum
pazartesi;
5 yıl hattabelki daha fazla zamandan sonra 70 leri göreceğim
inanıyorum göreceğim

büyüsü kaçmasın diye demicektim ama hadi bende söyleyim
pazartesi günü 72.4 ü gördüm
çooooooooooooooookkkkkkk mutlu oldum yaaaa
az kaldı 69 çok pis geliyorum kaç benden belki seni görmeden direk 68 le tanışırız heheheheheh

soya pazartesiye kadar 1 kilo vermeyenlere ne yapacaksın ?ceza olarak gerçi ben verdim sayılır ama olsun aklıma geldide bir sorayım dedim

Bu stres size nerden baksanız 100 gr kaybettirmiştir )))))

Ama kızlar hakettiniz kusura bakmayın,
1 hafta ilgilenemedim, sayfaları tekrar okudum hep bunalım hep şikayet...
Bu ne böyle... Ben sizi size böylemi emanet ettim?
Birbirinize sahip çıkmanız lazım, yanlışlarınızı söylemeniz lazım,
Her sözü bana bırakmamanız lazım, yanlış olduğunu biliyorsanız birşeye direkt müdahale etmeniz lazım...

Mesela dün nesfit, k-fleks gibi şeyler olmaz, sadece müsli (yulaf) olsun dedim, bugün okuyorum, nesfitin meyvelileri var vs yazıyor...
yazdıklarımızı doğru okuyalım lütfen...
hergün en kötü ihtimalle 3x10 dakika spor yapın diyorum, halsizim deyip yapmıyorsunuz...
Spor yapmazsanız halsiz olursunuz zaten, spor yapın halsizlik falan kalmaz merak etmeyin...
Kilo vermem durdu diyorsunuz, tabi ki durur bu durumda...
Başladığınız hızda devam etmiyorsunuz çünkü...
Başlarken çok güzel başladınız, şimdi daha fazla yemek istiyorsunuz, daha az spor yapıyorsunuz
Ve herşey için bahane üretiyorsunuz...
Çözüm üretin, her zaman bunu söylüyorum...

Sabah itibari ile tartı rakamım 71,800 kg...
Şaka gibi değil mi?
Bu sayfayı açtığımdan beri (23.3.2012) tam tamına 8.8 kg vermişim
diyete başladığımdan beri ise yaklaşık 17 kilo...
Ve hiç bozmadım, bahane yerine çözüm ürettim
Kendi kayınbabamın cenazesinde bile yemek yoktu, lahmacun getirdiler yemedim
gittim kendime marketten çavdar ekmeği ve light peynir aldım yedim
herşeyin bir alternatifi var neticesinde...
halbuki acılı günüm diyip 1 lahmacundan ne çıkar diyebilirdim değil mi?
Bunları sadece örnek teşkil etmesi açısından yazıyorum, kendimi övmek gibi bir amacım yok
beni az çok tanıyorsunuz artık
Sizin başaramayacağınız bir şey değil
sadece o eski motivasyonunuzu geri istiyorum
Ya döve döve geri alacağım onu sizden ya seve seve ))
Karar sizin ))

pazartesiye kadar 1 kilo veremeyenlere cezasını o gün söyleyeceğim ama çok pis bir ceza olacak emin olun ))
Keşke kilo vermek için daha çok çabalasaydım diye ağlatacağım kilo veremeyenleri )))))))))))))

dün ehliyet sınav sonuçları açıklandı nihayet ))

motor 93
trafik 88
ilkyardım 90

pazar günü direksiyon sınavım var, hem korkuyorum hem kazanacağımı biliyorum...
pazartesi itibari ile ehliyet sahibi bir insan olacağım ehehehehehe

bugün pasif jimlastiğer gidecektim, periyodum bşladığı için gidemedim, gelme dediler, bittikten sonra gitmem lazımmış..
Haftya da spora başlıyorum, bu hafta başlayacaktım ama direksiyon hocam spor yaparsam bacaklarımda kasılma olabileceğini söyledi
o da direksiyon sınavında rahatsız edebilirmiş beni, 1 hafta sonra başla dedi o yüzden... Entresan ))

Belimde ağrı var bu aralar, sanırım yıllardır bu şişko bedeni taşıyan ve buna alışan belim, zayıflayınca şaşırdı ))
Sporla öncelikle belimi güçlendirmem gerekiyor galiba... Başlayınca hocaya soracağım...

Bunun dışında bir şey yok şimdilik aklıma gelen..
Hayattan her halükarda keyf almaya çalışıyorum işte ))

pazartesiye kadar 1 kilo veremeyenlere cezasını o gün söyleyeceğim ama çok pis bir ceza olacak emin olun ))
Keşke kilo vermek için daha çok çabalasaydım diye ağlatacağım kilo veremeyenleri )))))))))))))

ya soya dediğimi yanlış anlama ama ben böyle haftada 1 kilo vermeliyim diye kendimi strese soktuğum zaman daha çok sıkıyorum kendimi ve önceki dönemlere göre daha az veriyorum
bunu şurdan biliyorum diyetisyene gittiğim dönemler oldu doğumdan sonra.25 kilom vardı vermem gereken.
ayda 1 kilo verebiliyordum ne dr nede ben anlayamıyorduk ama her hafta dr korkusu yüzünden olmuyodu işte
çok hırpalıyodum kendimi hem fiziksel hemde psikolojik açıdan takıntı olmaya başlamıştı bende.
ne zamanki diyetisyeni bıraktım ama listeme uymaya ve aynen sporuma devam ettim 1 ayda 4 kilo vermiştim
benim için bu bir tarihti resmen.
bak burdada ne güzel 75,1 ile başladım şimdi 72,4 oldum süper başarı bana göre çünkü bende bir dönem insülin direnci oluşmuştu hap kullandım sanırım artık düşmeye başladı çünkü kilo vermem de hızlandı.
ben yine her kurala uyarm canım burda denilenlerin dışına çıkmam ama bu yarış beni bozabilir :)
istersen topikten ayrılırım yani çünkü kendimi çok iyi tanıyorum
burda kimseye evet bende haftada 1 verdim deyip yalanda söyleyi hiç istemem Allah biliyor.

Canım,

Tayininiz çıkmış, hakkınızda hayırlısı neyse o olsun..
Gittiğin yerde hep güzel insanlar çıksın karşına inşallah,
Zaten bizimle hep irtibatta olacaksın o yüzden nerde olursan ol farketmez bizim için ))
Sevgilerimle ))

ara öğünümü yaptım şimdi
1 kupa biberiye yeşilçay ve tarçın karışımı çay
1 kivi

süper notlar soyacım tebrik ederim kesin geçersin zaten pazarteside buna eminim.

canım çıktı stresten başladım hemen toplanmaya falan çok yoruldum şifa niyetine dedim artık yağ yakıom die hala kilo mu öğrenemedim ya hala 25 tl ödenek çıkaramadık bütceden

hadi hayırlı olsun
benim yaptığım hatayı yapma
ehliyeti alalı 10 sene oldu arabayı şurdan şuraya çek desen yapamam
bi bıraktım sürmeyi unuttum
mutlaka pratiğin olsun her zaman
bende direksiyon iyileştirmelere başlıcam arkadaş öğretecek yeniden :)

Bihter,

Öncelikle bu bir yarışma değil,
Kimse kimseyle yarışmıyor, kilo vermeni bekliyorum çünkü metabolizma hızı vb şeyler bizim aşamayacağımız şeyler değil...
İnsülin direnci de problem değil (benimde insülin direncim var, günlük 2650 mg ilaç kullanıyorum halen) kilo vermediğin sürece ilaç hiç bir işe yaramaz,
diyetisyen mantığı çok farklıdır, oraya gidip kilo veremeyebilirsin çünkü ona derdini sıkıntını dökemezsin ama bize/bana dökersin, dinleriz...
Burda kısa sürede verdin kilonu, diyetisyenin listesi ile 1 ayda... Tüm bunları topla bakalım ne çıkıyor ?
Bizimleyken daha hızlı kilo veriyorsun... Çünkü kendini daha rahat hissediyorsun, gruba dahil hissediyorsun, seninle aynı dili konuşan insanların arasında olduğunu biliyorsun...
1 kiloyu illaki ver demiyorum... 600 gr ver, yine kabul edeceğim... Ama bana gelip daha yolun başında ben veremem dersen hiç çabalamadığını düşünürüm...
Biraz daha spor yapıp, yediklerine biraz daha özen göstersen haftada 1,5 kilo bile çok rahat verebilirsin bence...
Ve gruptan ayrılmanı istemiyorum, bir daha böyle birşey yazma sakın...
Sadece kaçamak yapar, şok diyet vs yaparsan buraya gelme yeter ))
Bunları da zaten yapmıyorsun e o zaman ))
Sevgilerimle ))

ben kimseye nesfitin meyvelisini al çikolatasını al demedim
öyle çeşitleri var dedim
sen pirinçlisine
kepeklisine yulaflısına bak dedim
k flakesinde sadece tahıllısını var onu deneyeceğimden bahsettim
o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…