Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

canım neye sıkıldın sen ben dinlerim anlatmak istersen yardımcı olmak isterim sana
Canım kilo verme psikolojisine girmenin sana iyi gelmediğini yaZmissin...
Korkma canım bıZ eninde sonunda bu kararda olduktan sonra bu kiloları vericez..
Çünkü hiçbirimiz bu halimizden memnun değiliz
Bak bende buraya girmeden önce sizleri tanımadan önce hep rejime başlıyorum gayet kararli sekilde ama tartıda artı gördüğüm zaman olmuyo basaramiycam deyip bozuyodum
Günlerim oluyodu as yerim ne olacak diyodum hepsinin ucundan bakiyodum tatlarına
Birçok bahanem vardı mesela caya3 seker atan ben 2 atıp azalttım rejimdeyim diyodum...
Asla cayı sekersiz icemem ben diyodum...
Tuzsuzmu ??? Tadı tuzu olmayan şey yenirmi dıyorduk koyuyodum tuzu...
Yağ konulmazsa lezzetimi olur o yemeğin diyodum ... Az yerim aman ev yemeğinden kilo alınmaz diyodum...
Yeni dogum yaptım nasıl olsa veririm dyidum... Emziriyorum ben daha dedim hep bahane hep bahane...
Arkadaşımın spor salonu var pilates aletli olanından.. Bir çok cihaz var ücret dahi almadı 1 hafta gittim 100 gram anca gitmiş aman dedim emegime yazık bosver ben gelmiyim... Nasıl olsa ben 100 grami her yerde veririm...
Esım çok soledi ver su kiloları diye çok zoruma gitti ama o soledikce sinirimden daha çok yedim...
Daha yaza çok var dedim yedim... Sanki tatlarını bilmiyomus gibi tabaklarca yedim...
Hep bahanelerle ugrastim durdum
Herkez rejime basladim dediğimde bile inanın guluyodu..
Ha bu arada diyetisyenede gittim ondada adama buldum hatayı xayiflatamiyor bu adam anca para tuzağı dedim bıraktım
Bir liste veriyo yolluyo sanki ben bilmiyorum o listeyi dedim...
Ama şimdi burdayim doğru yerdeyim
Basta kaçamak asla yapılmayacağını öğrendim zorlanmadimmi?? Hemde çok zorlandım
Esım karşımda köfte ekmek yerken ben bir tane köfteyi catalla minicik ettim bitmesindiye:))
Çığ köfte gece solerdik ikimiz yarım kiloyu yerdik lavasla... Şimdi kendine 2 durum soluyo banada sanada soliyim ye 1 tane bisey olmaz diyo asla diyorum yemiycem...
3 ay sonra belk lavassiz yiyebilirim:)))
Etrafımda benimle aynı kilo arkadasım vardı ben başladığım gün buraya bana câya geldi ona borektir pogacadir yaa pastadir koydum ben diyete basladim dedim salatalık lor yemiştim karşısında aman bosver bıZ böle GUzeLiZ dedi ne guzeli dedim 84 olmusuz bunun sonu nereye gider dedim yakında 100 dedim...
Kocalarımız yakışıklı ben kocamı baskasına kaptırmak istemiyorum dedim
Ne yaptı bilmiyorum 1 ay oldu görüşmedik
Annesi bir kahvaltıda görmüştü beni.. Ayyy ne çok kilo almissin sen de kızımda bana bakın ben sizden zayıfım valla demişti..150 boyunda 80 kilo:))) kendine bakmaz bana laf solemisti
İyikide solemis şimdi gördüklerinde hepsine kapak olacak:)))
Hele kayınvalidem kendi60 kilo yok...
Evlenmeden önce esime 1 dogum yapsın bir daha zayiflayamaz o demiş ...
Ne çok üzülmüştüm duyunca...
Ama şimdi gorumcem dogum yaptı kendisi yarım dunya gibi oldu diyetisyene başlamış ama veremeyecek o kiloları çünkü sizin gibi dostları yok:)))
Gitsin bakalım diyetisyene daha çok gider)))
Anlayacağın canım hepimizin basından geçenler aşağı yukarı bunlardir...
Ama bıZ burda en önemli şeyi öğrendik... Birbirimize kenetlenip destek olmayı...
O yüzden sakın aramiSdan ayrılmayı düşünme çünkü soya arkadasımız bize öyle guZel bir yol actiki ne en iyi diyetisyenler ne en başarılı spor hocaları basaramazdi bunu...
BıZ çok iyi bir yolda emin adımlarla yürüyoruz kiZlar sakın onceden yaptığımız gibi umutsuzluğa kapılmayalım artık ben yapamam beceremem yok basarcaz birlikte yapcaz kiZlar... Burda 1 ay olupta hiç kilo veremeyen varmi???
Okuduğuma göre yok... Keske 1 ayda 1 kilo bile versekki hepimiz daha fazlasını verdik yılda 12 kılı eder bence süper bir rakam azıcık sabır kiZlar... BıZ birlikte GUCLUYUZ ...

Tebrikler arkadasım ... Darısı hepimizin basına ...

kızlar akşamları ekmek yemeği bırakmadınız mı ?birde yumurta hafta 2 gün yenicek diye hatırlıyorum ben öyleydi dimi biraz bakıyım soyanın eski yazdıklarına

canım maşallah
pek güzel yazmışsın bende 1 haftadır gerçekten bunalım takılıyordum mutsuz sanki kilo veremicem korkusu sardı içimi
ama dün soyacığım bugunde sen aklımı başıma getirdiniz ben ya ne güzel bir topik bulmuşum kendime
moralim düşük olunca gerçekten vucutta gram oynamıyor oynamadığı gibi ben mutsuz oluyorum

ama şimdi gerçeekten iyiyim

bu hafta ilk ceza yı ben alıcam
yapacak bişi yok başımla beraber neyse cezamız çekeriz

iyi kı varsınız

tabrikler canım darısı başımıza

Yasemincim benim oğlan hakikaten hiç sektirmiyor:)))
Mesai yine erken başladı bizde:)))
Yine ben muge anlı izlemek isterken saçma sapan pepeee izlemek zorunda kalıyorum:)))

KiZlar bide bisey soliycem bendede tartıda 3 gün sabit hatta baZen 4 gün gram oynamiyo ama sonraki günler daha hiZli gidiyor her gün trtildigimdan iyi goZlemliyorum.. Benim ilk ay son 10 gün çok zor gitti 2. Aya girdik maşallah düzenli gibi söyle ...
Sizdede olur kesin merak etmeyin pes etmediğiniz taktirde fazlasıyla gidiyo..
Duruyo duruyo bakmisiniz 500 gram birden gidiyo

yasemincim benim oğlan hakikaten hiç sektirmiyor:)))
mesai yine erken başladı bizde:)))
yine ben muge anlı izlemek isterken saçma sapan pepeee izlemek zorunda kalıyorum:)))

canım televizyonu kısıtlı izlet bence yaşı ilerledikçe sen zorlanırsın okul yaşında özellikle

onu dikkatini çekecekecek yaşına uygun zeka oyunları oyna derim

ben örneğin küçüklüğünden beri hala sever eşya saklama oyunu o da sever onla beraber sende çocukluğunu yaşarsın iyi oluyor

gunaydin kizlar, bugun kayinbabamin 7sini yapiyoruz. Az evvel helva kavurduk. Birazdan mevlut okuncak sonra camide tatli dagiticaz.., yazdiklarinizi okumadim henuz, cepten girdim cunku... Bu arada bugun tarti beni 79,100 kg olarak tartti... Periyod zamanim 100 gr almisim ehehhehehe napalim veririm geri...musait olunca yazicam optum hepinizi...

Soyacim 79.100 mü???
Yanlış yaZdin heralde :)))

soyacım allah kabul etsin mevlüdünüzü kayınbaban nur içinde yatsın inşallah bende geçen yıl babaannemi kaybettim insanın sevdiği birisini kaybetmesi çok zormuş.aileden birtek anne dedemi kaybetmiştik biz o zamanlar 3 yaşındaydım 21 yıl sonrada babaannem gitti.mekanları cennet olsun inşallah.

güzel arkadaşım yüreğine sağlık
çok güzel şeyler yazmışsın gerçekten
evet hepimiz aynı şeylerle savaşıyoruz aynı dilden konuşunca daha iyi anlıyoruz birbirimizi
en yakınımızdaki insanlar bile aynı durumu yaşamayınca anlıyormuş gibi davranıyorlar ama ben yürekten anladıklarını pek sanmıyorum
birde etrafıma karşı bu kilo verme işinde çok gayretli değilmişim gibi yansıtmaya çalışıyorum çünkü bu sefer ne yapsam onlara batar oluyor
ara öğün yapıyorum mesela ofisteki arkadaşlar aaaaaaaa sen daha yeni yemedinmi hani rejimdeydin diye başlıyolar
o yüzden bende kendime saklıyorum bazı şeyleri hatta bıraktım yapmıyorum diyorum öyle sansınlar :)
evet burdayız inşallah hep birlikte vereceğiz paket paket sana yağlarını :)
tekrar teşekkür ederim motivasyonun için

kızlar akşamları ekmek yemeği bırakmadınız mı ?birde yumurta hafta 2 gün yenicek diye hatırlıyorum ben öyleydi dimi biraz bakıyım soyanın eski yazdıklarına

ben kestim canım akşam ekmeği
sabah 2
öğlen 1
akşam yok şeklinde gidiyorum

yumurtayıda 2 gün yiyorum
kayısı olarak

yumurtayla ilgili canan karatay kesinlikle çok haşlamayın içerisindeki zararlı maddeler açığa çıkıyor demişti.
yani böyle sarısının dışı mora yakın bir renk oluyor ya çok zararlıymış.

kızlar bu biberiyenin tadı nasıl bişeydir?

kaynatıyomusunuz yoksa demleme usulümü yapıyorsunuz ?

bana bi tarif edin hele bacım:)

Gelsin bakalım ara öğünler

1 yeşil elma
1 yeşil çay
2 adet diyet biskuvi

çok olunca söyleyın haaaaaaaaaaa

kızlar bu biberiyenin tadı nasıl bişeydir?

kaynatıyomusunuz yoksa demleme usulümü yapıyorsunuz ?

bana bi tarif edin hele bacım:)

bihtercim demliyoruz kaynatmak hiç bir bitkiçayında yok biberiyenin tadı fena değil ben yeşilçay biberiye ve çubuk tarcını karışıtırıp demliyorum tadı kötü olmuyor 3 ü birleşince ben çok faydasını gördüm gaz falan kalmadı bende çok sorunluydum o konuda davul gibi şişerdi karnım gazdan şimdi eser kalmadı

Kızlar bişi merak ettim ve hesaplama yaptım

1 kuru kayısı :18 kcal.
1 yumurta: 80 kcal
1 salatalık :11 kcal
1 domates : 14 kcal
1 .çavdar ekmeği:55 kcal

sabah aldığım kalori toplam:178 kcal

ara öğün

1 elma:60kcal
2 tane diyet bisk:54 kcal

ara öğünden aldığım kalori: 114 kcal

bu saatte aldığım kalori: 292 kcal

abuuuuuuuuuuuu

anam da günü yarısı bitmedi bide yeşil çay kcal bilmiyom utanmadan bunuladım diyorum kendime şöle bir yediklerime bakınca bunalmanın sırası değil yasemin biraz daha gayret demi arakadaşlar

zaten yedim yedim bu hale geldim

Ben zayıflayacağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…