bihtercim demliyoruz kaynatmak hiç bir bitkiçayında yok biberiyenin tadı fena değil ben yeşilçay biberiye ve çubuk tarcını karışıtırıp demliyorum tadı kötü olmuyor 3 ü birleşince ben çok faydasını gördüm gaz falan kalmadı bende çok sorunluydum o konuda davul gibi şişerdi karnım gazdan şimdi eser kalmadı
Bende akşamları yememeye çalışıyorum şimdilik gidiyo bakalım...ben kestim canım akşam ekmeği
sabah 2
öğlen 1
akşam yok şeklinde gidiyorum
yumurtayıda 2 gün yiyorum
kayısı olarak
yumurtayla ilgili canan karatay kesinlikle çok haşlamayın içerisindeki zararlı maddeler açığa çıkıyor demişti.
yani böyle sarısının dışı mora yakın bir renk oluyor ya çok zararlıymış.
Bende akşamları yememeye çalışıyorum şimdilik gidiyo bakalım...
Tatlılarım bıZ yumurtaciyiz Suriye'den ziraat muhendisiyim.. Evet fazla haslamayin..
Bayat olan yumurta kaynatilinca yeşil renk alır
Kızlar bişi merak ettim ve hesaplama yaptım
1 kuru kayısı :18 kcal.
1 yumurta: 80 kcal
1 salatalık :11 kcal
1 domates : 14 kcal
1 .çavdar ekmeği:55 kcal
sabah aldığım kalori toplam:178 kcal
ara öğün
1 elma:60kcal
2 tane diyet bisk:54 kcal
ara öğünden aldığım kalori: 114 kcal
bu saatte aldığım kalori: 292 kcal
abuuuuuuuuuuuu
anam da günü yarısı bitmedi bide yeşil çay kcal bilmiyom utanmadan bunuladım diyorum kendime şöle bir yediklerime bakınca bunalmanın sırası değil yasemin biraz daha gayret demi arakadaşlar
zaten yedim yedim bu hale geldim
Ben zayıflayacağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yasemincim yanlış anlarsın diye yazmadım ama şu diyet bisküvileri yemesen daha iyi olacak diye düşünüyorum ben.
YOK CANIM NEDEN YANLIŞ ANLAYAYIM
AMA ELMA YEDİĞİM ZAMAN SANKI İÇİM KIYILIYOR GİBİ OLUYOR ONDAN
BAHANE OLABİLİR MI ACABA AMA GERÇEKTEN İÇİ KIYILIYOR
ya elma benimde çok midemi kazındırıyor
kimisini tok tutuyor ama ben yer yemez acıkıyorum
psikolojik değil ama bunun bilimsel bir açıklaması var elmayla ilgili canan karatay bir açıklama yapmıştı
bende öyle emin olmuştum psikolojik olmadığına
bu arada ben yemek getiremedim bugün evden
dışarıdan söylicem ne yesem acep
ev yemekleri yapan biyerden sebze söyleyim bari
ev yoğurdum vardı dünden
gazman oldum iyice yaaaaaaaaaaaa bu aralar uçacam valla :):)
kızlar bende yiyemedim henüz öğle yemeği patronum gelmediği için çıkamıyorum.gelirse ablama gidicem tel şehriye çorbası yapmış çorba salata yerim herhalde elmada şeker olduğu için sanırım kan şekerinde oynama yapıp acıktırıyor.
ayyyy şöyle tavuk etli şehriye çorbasını ne severim yaaa olsada içsem akşam yapem bari
evet biraz baktım da evet şekerden dolayı dediğin gibi.
O yüzden pek tercih edemiyorum
ama şu sütle yada yoğurtla denicem meyve işini
belki bağırsaklarıda düzenler.
Kayısı+yoğurt
çilek+yoğurt
yada muzlu süt içinede biraz kakao atarsam süper lezzet olur kanımca :)
ay canım
soyanın dediği gibi kendimize şöyle haftalık veya 2 günlük menü hazırlasak acaba en azından kararsız kalmayız HEMİDE YARIN BİZİM SEMTİN PAZARIDA PAZARA GİTMEYİ ÇOK SEVİYORUM BİRDE SABAH ERKENDEN OH KÖYLÜLERİN OLDUĞU BÖLÜM DE PEK HOŞUMA GİDİYO
örenğin biz çalışnalar ne yaparız öğlenleri
dışardan yemek yemekten nefret ediyom evden neler getiririz acaba
lütfen arkadaşlar bize altarnatifler sunarmısınız
selam kizlar,
bugun biraz daha iyiyim ama hala 100% saglikli hissetmiyoum. Neyse, yarim saat sonra badmintona gidiyoruz esimin isten gelmesini bekliyorum. 1-1.5 saat kadar oynariz cok eglenceli oluyor onu yenmek
Kahvaltim; 2 dilim cavdar, yarim yagli cheddar peyniri 2 dilim, 1 yumurta, 5 cherry domates, 1 sade kahve
senelerdir iş hayatında olunca soyanın dediği gibi oluyor zaten evde düzen.malum yemeği öyle saatlerce hazırlamaya vakit olmuyor çünkü.
Köfteyi haftasonu yapıp dondurucuya atarım
tavukta öyle hatta balığı bile avcarlayıp koyarımki dondurucudan direk fırına güzel oluyor baharatıyla uğraşmıyosyun
birde ben domatesin güzel zamanı küp küp doğrayıp poşetleyip atıyorum onuda zeytinyağlı barbunya,fasülye ile kullanabiliyorum
yada domatesi güzelken kilolarca rendeliyorum çok az tuzla büyük bi tencerede bi taşım kaynatıyorum sonra küçük kavanozlara koyuyorum.koca bir kış geçiyor hiç bişe olmuyor onuda yemeklerde istediğin gibi kullanabiliyosun.
çalıştığımız için canım en güzeli akşam yemeğinden sonra hemen mutfaktan çıkmadan diğer günün yemeğini ocağa koymak oluyor.
Bu aralar ben en çok bezelye,pırasa,kıymalı kabak,taze fasülye ve köfte salata tarzı şeyler yapıyorum.
Hem bu yemeklerin pişmeside rahat koy soğan zeytinyağ salça sebze kapat kapağını yavaşça pişsin.
Dışarıdan mümkünse hiç yememeye çalışıyorum.zorda kalırsam ızgara balık yada ızgara tavuk yanında salatayla süper.
Evde ev yoğurdum sürekli bulunduğu için bu yaptığım sebze yemekleri ile iyi oluyor.
Ofiste buzdolabıda var bizim sorun olmuyor.
Bazende çorba söylüyorum yoğurt ve salatayla karnım doyuyor en azından.
Bide bizim ofisin yanında burger kıng var ahhhhh ah önünden geçerken bakmıyorum o tarafa hiç
yutun yutun diyorum ketçaplı mayonezli patatesleri homini gırtlaklar siziiiiii:)
böyle işte canım...
merhaba kızlar yemeğimi yedim geldim
1 kase tel şehriye çorbası etsiz(1 domates rende salçada olabilir çok az yağda domatesi pişirip su ekliyoruz şehrileri koyup pişine kadar kayantıyoruz şehriyeler pişince 2 yk kaşığı yoğurdu ekleyip ocağın altını kapatıyoruz ve nane ekleyip afiyetle yiyoruz)
salata
teşekkür ederim canım sanada afiyet olsun. ama şeker olmasın.şekerde neymiş ben öyle birşey bilmiyorumafiyet şeker olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?