Bu arada 300 sayfayı geçmek üzereyiz
sanırım 301 sayfaya ben start veriyommmmmmmmmmmmmmmmmmm
bekle zayof günler
yarın tatil benım
butun günüm sokaklarda geçiyor
ama sabah 6 dan 7 ye kadar yürüşe çıkıcam plan bu şimdilik (bunu 2 gün mutlaka yapıcam yürüşü)
dua edinde sabah erken kalkarım inş.kızlar
hem bugun hem de YARIN
akşam üzeride spor yapıcam
Bu arada 300 sayfayı geçmek üzereyiz
sanırım 301 sayfaya ben start veriyommmmmmmmmmmmmmmmmmm
bekle zayof günler
yarın tatil benım
butun günüm sokaklarda geçiyor
ama sabah 6 dan 7 ye kadar yürüşe çıkıcam plan bu şimdilik (bunu 2 gün mutlaka yapıcam yürüşü)
dua edinde sabah erken kalkarım inş.kızlar
hem bugun hem de YARIN
akşam üzeride spor yapıcam
yatmadan kendini şartlandırırsan kalkarsın mutlaka bende öyle oluyor yatamadan sabah 6 da kalkıcam diye birkaç kez tekrar ediyorum alarm bile çalmadan o saatte uyanmış oluyorum.istesen yaparsın yasemincim.
yaparsın evelallah
bende bir dönem hem öğle arasında hemde akşam yemeğinden sonra yürüyodum
o haftalarda hep 1,5 kilo falan veriyodum
çok faydası oluyor
Bu arada bir de okul sütünden içtim, tadına bakma amaçlı, vallahi çok lezzeliydi :))
ben olsam hayatta içmem içermezdim zehirlenmeyesin sakın.
Küseceğim ben herkese kimse benimle konuşmuyorNeyse;Öğlen yemeğim;
Izgara yağsız şiş, salata, ayran
Ara öğün 1 küçük muz , mısır püsküllü çay
küsme canım neden küsüyon aaaaaaaaaaa aşkolsun
konuşalım hadi :)
ben mesela ara öğün yapıyorum şimdi
yazmıştım ya tarçına ekmek banıp yicem nerdeyse o kadar çok seviyorum
şimdide kivinin üzerine döktüm enteresan bi lezzet oldu ekşiyle tatlı karışık
ben zaten peynirle beraber reçelide çok yerdim küçükkene çok severim o ikilyi de :)
reçelin tadını unuttuk ama şimdilerde
Konuşalım canım benim sağolasın önemsediğin için:)) BEN ARA ÖĞÜNÜMÜ BİTİRDİM BİR ARKADAŞ ERİK GETİRMİŞ TENEFÜS ARASINDA 2 TANE ATTIM AĞZIMA, YILIN İLK ERİĞİ:))
Tarçını ben de çok severim. Özeelikle süt veyoğurtla:))
ya bende yedim ama ters bi saatte yedim sanırım
üstünede bi bardak suyu içince midem şişti eve gidip yemek hazırlayana kadar acıkırsam ne alaaaaa
yoksa salata ve biraz peynirle geçiştirebilirim.
ilk kez çıkan bi meyveyi yiyeceğin zaman dilek tut derler
neden bilmem ben hep yaparım :)
yanlız bu erikte fena tok tutuyor geçen gün çok acıktığımda 8-10 tane yedim canım başka biş istemedi uzunca bir süre
Ayy keşke tutsaydım hiç duymamışım. Bir bebek daha istiyorum Allah nasip ederse:) Şimdi tutsam omasmı hııı((
selam kizlaarrr, fazla vaktim yok kisaca yazacagim... Direksiyon sinavim yarina alinmis dualariniza ihtiyacim var cok heyecanliyim )))) bu arada kayinbabamin duasini okuduk tatlisini helvasini dagittik sonra mezarliga gittik geldik simdi evdeyim, burda henuz internet yok bu hafta alicam arada cepten giriyorum boyle )) yazdiklarinizi tam okuyamadim ama OGLAK eti ile ilgili bir yazi vardi, yiyebilirsiniz... Sadece herzaman yediginiz olculerde olsun o kadar... Et grubunda koyun et dana eti diye ayirim yapmadik hic bir zaman... Sadece olcuyu kacirmadan,izgara yada haslama olmasi kaydiyla yenilsin dedik o kadar... Oglak eti de yiyebilirsiniz ama digerlerinden daha faydali diye olcuyu kacirip fazla yemeyin papaz olmayalim )) sizi seviyorum... Yarin aksam itibari ile 1 hafta annemin evinde kalacagiz, internetim olacak o zaman, zaten o ara kendime internet paketide alacagim... Sizden ayri kalamiyorummmm... Dua edin bana, yarin neticeyi yazicam sevgilerimle ))
ya şimdi hatırlayamadım bir arkadaşımız ece vahapoğlunun kitabından sonra süt ve süt ürünleri ile ilgili deneme yapıcam diyordu?
kimdi qwertybaby miydi acaba? ne oldu değişiklik varmı merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?